سلام دوستان.
من حدود 300 تومن بودجه دارم و ميخوام يه گوشي خوب بگيرم که اگه لمسي هم باشه چه بهتر.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون. :46:
Printable View
سلام دوستان.
من حدود 300 تومن بودجه دارم و ميخوام يه گوشي خوب بگيرم که اگه لمسي هم باشه چه بهتر.
لطفا راهنمايي کنيد. ممنون. :46:
اولویت هات چیه؟
اگه میتونی 50تومن بذار روش X6 بگیر. اگه نتونستی 5800 هم گزینه ی مناسبیه.
اولويت خاصي ندارم. راستش گوشي فعليم سوني اريکسون G700 هست که خب به طرز وحشتناکي کنده. يه جورايي ميخوام وقتي بهرحال مقدار بيشتري پول بدم ديگه اين مشکلاتو نداشته باشم. همين. چيز ديگه اي نميخوام. (البته غير از لمسي بودن!)نقل قول:
آره X6 ظاهرا گوشي خوبيه. از ظاهر 5800 توهين نشه راستش خيلي خوشم نمياد. ولي X6 قشنگه. منتها ميخوام ببينم آيا گزينههاي ديگهاي هم دارم يا نه.نقل قول:
مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تو همين حدود قيمتن. ولي خب نميدونم اونها بهترن يا X6 يا حتي يه گوشي ديگه.
خلاصه اينکه ممنون ميشم راهنماييم کنين و از اينکه تا اينجا راهنماييم کردين و پاسخ دادين بسيار ممنونم.
خوش باشيد. :10:
به نظر من پاكت پي سي Samsung Omnia Lite بگير . :46:
سلام. ببخشيد دير شد.
اولا که از جواب دوستان متشکرم و ضمنا راستش خيلي با سامسونگ حال نميکنم. لمسيش طوريه که با انگشت به سختي ميشه فشارشون داد و اغلب خيلي حساس هم نيست. ضمن اينکه ظاهرا مشکلات ريز ولي اعصاب خردکن ديگه داره. مثلا مال يه نفر بود که موقع دريافت بلوتوث، هيچي نشون نميداد. راستشو بخواين باتوجه به گوشي فعليم يعني G700 که پر از همين ايرادهاست (سرعت کم بخصوص در روشن شدن، هنگ کردن هر چند وقت يکبار، و اينکه بلوتوثها رو نميشه مستقيم تو حافظه ريخت) دوست ندارم گوشي ديگري - آنهم با 300 تومن - نصيبم بشه که حتي نصف اون ايرادها رو داشته باشه.
اينه که راستش خيلي موافق سامسونگ نيستم. حالا آيا گزينه ديگري وجود داره يا نه. متشکرم. :46:
گوشی KM900 الجی هست که گوشی واقعا خوبیه.........
تاچ خازنی که با خیلی نرم و راحته و به فشار نیاز نداره
سرعت عالی و بدون هنگ
دوربین 5 لا کیفیت عکاسی و فیلم برداری خوب
پخش موزیک به همراه صدای دالبی
و کلا گوشی خیلی خوب و شیکیه......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي. غير LG و سامسونگ گزينهاي ندارم؟
باتوجه به اینکه سرعت برای شما بسیار مهم است این گوشی ها می تواند گزینه خوبی برای شما باشد
باسیستم عامل
1-+100=سامسونگ S8500 Wave
2-سامسونگ B7300 Omnia LITE
3-سوني اريکسون XPERIA X10 mini
4-نوکيا X6 16GB
5-اچ تي سي Tattoo
6-اچ تي سي Touch2
بدون سیستم عامل
1-سامسونگ S8000 Jet
شما که سامسونگ و الجی نمیخوای همون X6 رو بگیر ( البته به کم باید بیشتر بزاری روش )
واقعا سپاسگزارم.
سامسونگ S8500 يه گم گرونه و راستش فکر نميکنم بتونم به اندازهاش پول جمع کنم. از ظاهر امنيا لايت هم خيلي خوشم نمياد. اکسپريا هم کوچيکه. خلاصه اينکه ظاهر اين سه تا خيلي با سليقه من ظاهرا جور نيست.
ولي بقيه شون خيلي خوبن. حالا موندم که از بين HTCها (تاتو و تاچ2)، X6 و سامسونگ S8000 کدومو انتخاب کنم. ممنون ميشم راهنماييم کنيد.
با آرزوي تندرستي :46:
ويرايش:
آقا اگه LG خوبي هم بود که مشکلات هنگ و کندي و اينها رو نداشت ما رو بي خبر نذارين.
تاتو که فک نکنم بلوتوثش فعال شده باشه . این گوشی روت شده ولی مثل اینکه هنوز مشکل بلوتوثشنقل قول:
رفع نشده . تاچ2 بازم بهتره نرمافزارای تقریبا زیادی براش هست. x6 که عالیه اگه با قیمتش مشکل نداری
همین بهترینه. jet گوشی خوبیه ولی تقریبا باید قید برنامه و بازی و تم و کلا تغییر خاصی رو گوشی نمیتونی
بدی محیط خودش هم قشنگه.
تاتو حتی اگه مشکل بلوتوثش هم رفع بشه به نظر من بازم به پای x6 نمیرسه چون فک میکنم به خاطر
رزولوشن پایینترش نسبت به بقیه ی اندرویدا ساپورت نرمافزاریش کمه.
جت از همشون سریع تره ولی شنیدم گوشی جاوا ها سایت های فارسی رو که باز کنی حروف رو جدا از هم نشون می ده.در کل مشکلاتی خواهد داشت.
X6 گوشی خوبیه ولی میگن وقتی حافظش پرمیشه کند میشه ولی خوب بهترین گزینه است(دست DAVID GUETTA , KESHA هم دیده شده) در کل گزینه خوبیه.البته اگه 8 گیگش بیاد ممکنه خز بشه.
بهتره 380 یک ویواز بگیری
380 يه کم زياده. پس تا اينجا شما فرمودين X6 گزينه خوبيه حتي در مقايسه با تاچ 2. (اگه خز شدنش رو کنار بذاريم :5: )
ممنون از راهنماييتون.
دوست عزیز قیمتش اومده پایین
قیمت جدید:347
خب حالا از بين ويواز و X6 کدومو بگيرم؟
خب شما اگه بیشتر در مورد انتظاراتتون میگفتین ما میتونستیم بهتر کمکت کنیمنقل قول:
تا بدونی کدوم یک از این گوشیها برات بهترند
اما از بین این چند گزینه x6 بهتره
شما که فقط به سرعت اشاره کردین پس ویواز باید بخریننقل قول:
چون سریعترین گوشی سیمبیان هست
قویترین فیلمبرداری بین گوشیها رو هم داره
اما قیمتش بالاتره
400 تومن تا 380
و اینکه تاچ ویواز مقاومتیه و X6 خازنی + X6 از لحاظ صدا و موزیک سرتر از ویواز هست........نقل قول:
شما که فقط به سرعت اشاره کردین پس ویواز باید بخرین
چون سریعترین گوشی سیمبیان هست
قویترین فیلمبرداری بین گوشیها رو هم داره
اما قیمتش بالاتره
400 تومن تا 380
ولی در بقیه موارد ویواز کاملا سرتره........
دوربین عالی:Vivaz
صدای بسیارخوب:X6
تاچ خوب:X6
هیچکدام :31:نقل قول:
vivaz
به نظر من vivaz بگیر . اگه قیمتشم برات زیاده می تونی یه مدت صبر بدی شاید قیمتش اومد پایین تر
iphone 3g دست 2 تمیز ولی باید یکم پول بزاری ......
به نظر خودتون میارزه ؟نقل قول:
بهتره این بحث توی این تاپیک دنبال بشه :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=424778
بسيار ممنونم از راهنماييها. باشه پس رفتم که ويواز بخرم.
منتها يه چيزي. البته اين سوالاتي که ميکنم هيچ دليلي نداره جز اينکه نميخوام تجربه بدم با سوني اريکسون G700 تکرار بشه و يه جورايي اين گوشي منو از سوني اريکسونها ميترسونه. راستش امروز صبح به قسمت نظرهاي کاربران درمورد ويواز در سايت GSM Arena رفتم.
چند نفر از اين گلايه داشتن که SMSهاي ورودي براشون نميان. يکي ديگهشون ميگفت وقتي تم مبايلشو عوض کرده ديگه ويبره نميره! باز يکيشون ميگفت موقع روشن شدن روي آرم سوني اريکسون گير ميکنه و ديگه ادامه نميده. تو همين انجمن خودمون هم يه مواردي بوده:
در پاسخ اين دوستمون گفته شد با باتريها و شارژرهاي ديگه امتحان کن!نقل قول:
به اين يکي ايرادشون هم دو جور پاسخ داده شد: يا آپديت کردن با اينترنت کافينت و يا (از اون بدتر) چند بار بمدت دو ساعت خاموش کردن و سپس روشن کردن براي اينکه کار کنه.نقل قول:
يا مثلا اين که من پاسخي براش پيدا نکردم تو ادامه بحث:
و بالاخره اين هم در جواب دوستاني که ميگن سرعتش خوبه:نقل قول:
نقل قول:
احساس ميکنم ديگه دارم زيادي حرف ميزنم!
و فقط بعنوان آخرين، آخرين سوال، ميخواستم بپرسم گوشي ايدهآلي مثل ويواز، آيا واقعا اين مشکلات رو داره و خلاصه اينکه نظر دوستان راجع به اين مشکلاتي که گفتم چي هستن؟
ممنون. :10:
اینا مشکلات سیمبین هست .
ویندوزموبایل با CPU پایین هم زیاد هنک میکنه.
ولی اندروید تا حالا نشنیدم هنک کنه.
ولی توی این رنج قیمت غیر X10 MINI PRO که صفحه کوچیک و کم رزولیشنی داره گزینه دیگه ای نیست.
البته تا 420 گزینه های دیگه ای چون LEGEND,I8000,S8500 هم داری.(بدون گارانتی)
x10 mini
vivaz
htc hd mini
دوروبر 300 HTC wildfire بگیر یا بیشتر هزینه کن Legend. البته wildfire شاید هنوز وارد بازار نشده باشه ولی تا چند وقت دیگه وارد میشه.
ببخشید دوست عزیز گوشی اچ تي سي Wildfire واردبازارشده اما قیمت ان بدون گارانتی420تومنه
HTC همینطوریه اول که میاد الکی قیمتش خیلی زیاده ولی چند هفته بگزره کم میشه، این گوشی هم فکر کنم یک هفته نیست که وارد بازار شده. مثلاً mini اول که اومده بود حدود 600 تومن بود الان 390 تومنه. این گوشی هم قیمتش دوروبر 300 تومن میشه.نقل قول:
ولی با این حال من فکر نمی کنم چون گوشی های اچ تی سی خیلس سریع افت نمی کنند ویه چند ماهی طول می کشه
نه افت میکنه سریع، مگه mini چند وقته وارد بازار شده، گوشیهای دیگهی HTC هم مثل Desire، nexus یا Legend کلاً گوشیهای گرون قیمتی هستن برای همینه که قیمتشون بالاست، با اینحال اونا هم افت خودشون رو میکنن؛ ولی این گوشی کلاً برای رنج قیمت متوسط ساخته شده و جایگزین Tattoo هست.نقل قول:
آره اون خوبه HTC Hero هم اگه افت کنه حاضرم يکماه بخاطرش صبر کنم.
سلام.
من هم قصد خرید موبایل با همین رنج قیمت دارم منتها میخواهم از بین w995 و c 905 یکی رو انتخاب کنم.
من زیاد از سیمبین یا ویندوز موبایلخوشم نمیاد! این جاوا ها رو بیشتر میپسندم. خیلی عالین درسته لمسی نیستن!(واسه 300 تومن.)
البته 5800 هم خوبه.
:11:
دوربین می خوای برو c 905بگیر
لمسی و کیفیت صدا ونرم افزار و بازی 5800
Hero یکمی قدیمی شده یا صبر کن یکمی WildFire بگیر یا Legend البته اگر Android میخوای اگه ویندوز موبایلم میخوای Mini هست. الانم Digikala قیمت wildfire رو 399 زده.نقل قول:
سيستم عاملش جفتشون خوبه (آندرويد و ويندوز).
راستش نفهميدم با حدود 360 تومن کدومو ميتونم بگيرم؟
ممنون.
سیمبین:نوکيا X6 16GB
ویندوز موبایل:اچ تي سي HD mini
اندرویید: اچ تي سي Hero و اچ تي سي Wildfire
sony ericsson aino
دم شما گرم آقا مازيار. حالا بين اچ تي سيها کدومشون بهتره؟ تروخدا نگيد بستگي داره ويندوز بخواي يا آندرويد، چون هيچي درموردشون نميدونم.
قربون شما. :46:
سلام
به نظر من x10 mini بگیر یا s8000 یا..
من باهر دوتاش کار کردم میتونه برات هم نیازاتو بر طرف کنه هم یه تجربه جدید باشه