سلام
نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ شما اگه می خواستین بین این 2 تا انتخاب کنین کدوم انتخاب می کردین؟
Printable View
سلام
نظرتون در مورد 23500 سامسونگ و MS236H ایسوس چیه؟
به نظرتون کدوم بهتره؟ شما اگه می خواستین بین این 2 تا انتخاب کنین کدوم انتخاب می کردین؟
من اگه باشم MS236H ایسوس ميگيرم
.
خوب متیاسفانه خیلیها از سری P سامسونگ ناراضی هستند و به خوبی مدلهای قبلی اون نیست
راستی اگه حتما لازم نیست 23 اینچ باشه به LG W2262TQ هم یک نگاهی بکن کیفیت تصویر بالایی داره
در ضمن زاویه دیدشم از اون دوتا بیشتر هست و توی نگاه کردن با زاویه تصویر تیره نمیشه.
در مورد زاویه دید حتما MS236H ندیدید که این رو میگید چون با دیدن تصویر از کنار یا تا زاویه حدودا 150^ اصلا افت کیفیت وجود نداره و به جرات میگم بهترین زاویه دید در تمام مانیتورهای زیر 350 تومن همین مدل asus هست(با اینکه من از asus دیگه حالم به هم میخوره:2:)نقل قول:
اون مدل lg هم مثل همه lcdهاست و زاویه دید مناسبی نداره.
شما این مدل asus رو چند قیمت دارید؟چون تا اونجایی که میدونم با گارانتی الماس 325 تومنه و مدل رقیبش xl2370 هست نه 23500.
ولی در مقایسه با 23500 من asus رو میگیرم چون از نزدیک باهاش کار کردم.
راستش من با این مدل ایسوس آشنایی ندارم و باید خودم حتما از نزدیک بررسیش کنم
در مورد کیفیت قطعاتش خیلی نمیشه دقیق گفت چون این هم مثل بقیه(سامسونگ و ال جی) ساخت چین هست(پنل و سایر قطعات) پس خیلی تفاوتی نداره
ولی من از چیزی که بیشتر نگرانم گارانتی متزلزل ایسوس در ایران هست
ایسوس جناب حسینی آورده 280 می گه. نمی دونم گارانتی کجاستنقل قول:
23500 هم که 250 تومنه
من مشخصات دیدم فرقی با 23500 ندیدم تنها فرقی که هست ظاهر و اینکه 23500 dvi داره ولی ایسوس hdmi داره
شما چرا از ایسوس خوشت نمیاد؟ به خاطر اور نشدن سی پی یو جدیدت؟
بیشتر می خوام ببینم از لحاظ کیفیت تصویر زاویه دید کدوم بهتره. از زبون مصرف کننده نه از زبون تولید کننده
من خودم می خواستم 23500 بگیرم ولی با دیدن ایسوس یه مقدار شک کردم. hdmi هم که داره.
ببینید که حتما گارانتی داشته باشه.
الماس شاید خیلی معتبر نباشه ولی lcd چیزی نیست که به ریسکش بیارزه که بدون گارانتی بخریدش.به هر حال بودن گارانتی حتی در حد الماس بهتر از نبودش هست.
asus هم چون هنوز بایوس جدید نداده و نمیتونم cpu رو اور کنم ازش شاکیم.الان هم دارم از بایوس 1606 که توی اینترنت پخش شده استفاده میکنم که رسمی نیست و به خاطر داشتن باگ نمیشه هیچ قطعه ای رو اور کرد.
اینم یه فیلم از MS236H داخل youtube
کد:http://www.youtube.com/watch?v=ehmh39NTOkA
ایراداتی که به این مدل گرفته شده یکی نداشتن Dvi هست
یکی دیگه هم پایش هست که ارتفاع نداره و گفته بود اگه بخوای برای desktop استفاده کنی زاویه دیدش فاجعه میشه و بیشتر برای مونیتور دوم یا laptop مناسب هست
اما گفته بود یکی از بهترین Response time ها و panel quality ها رو داره
خوب این مانیتور ASus زاویه دیدی برابر 170*160 مثل بقیه مانیتورها دارهنقل قول:
ولی اون مدل LG که من گفتم این زاویه براش 176*170 هستش که فکر
کنم از بقیه مانیتورها بالاتر باشه
در ضمن اون مدل LG کنتراست 1:70000 داره و این Asus کنتراست 1:50000
روشناییAsus برابر 250 cd/m2 هست ولی این برای LG به میزان 300 cd/m2 هست
مشکل دیگه مانیتور Asus نداشتن پورت DVI هست که میتونه بسته به کارت گرافیکی مشکل ساز باشه
در ضمن این مانیتور را بدون گارانتی 280 قیمت دارم
شما به اون اعداد زاویه دید توجه نکنید همونطور هم که خودتون میدونید در زاویه دیددی حدود 150^ دیگه اصلا تصویر قابل تشخیص نیست بهتون پیشنهاد میکنم زاویه دیدهارو از نزدیک همیشه بررسی کنید و به این اعداد توجهی نکنید. در مورد کنتراست هم حتی اگر اصلشون 2000000 هم بود از همدیگه بازهم توجه نکنید چون کنتراست استاتیک مهمه که هردوشون 1000 هست.
نداشتن پورت dvi کاملا حرفتون درسته و واقعا ضعف هست .
خوب من به غیر از موبایلم دوربین نداشتم ولی به هر حال نظرتان چند درجه است
//---------------.com/img/out.php/t28294_Photo019.jpg
همین آدرس بالا را بدون WWW توی بروزر بگذار به صفحه مورد نظر میره
به جای این نقطه چین چی بذارم؟:31:
من که بی خیال شدم این جا که مثل اینکه خیلی سختگیرند نگذارند که کسی عکس یا لینک پست کنه
من نمیفهمم چند هزار پست برای فرستادن یک URL لازم هست
اون خط تیره ها هم ---------------. هستش
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
مشکل را فهمیدم این سایت با آپلود سنتر های ایرانی مشکل داره بطور خلاصه یک کم غرب زده هستش
چکار میشه کرد یک خارجکیش را میگذارم اون خط تیره ها هم شهرسخت افزار بود
کد:http://www.flickr.com/photos/50383326@N02/4636412160/
من ارزو به دلم موند تو یه سایت حرف از چند تا مانیتور بشه. پای 2261 و 2262 lg به اون تاپیک باز نشه :41:
تاپیک ما هم که کاملا منحرف شد فقط راجع به 2262 داره صحبت می شه
من lg نمی خرم خوشم نمی یاد. شاید یکی دیگه دوست داشته باشه ولی من دوست ندارم. این سلیقه ایه
می دونم 2261 hdmi داره اگه کنسول دارم اینو بگیرم اگه کنسول ندارم 2262 بگیرم. hdmi نداره ولی کنتراست بیشتر داره اما من lg نمی خوام
بحث فقط راجع به همون 2 مدل نه چیز دیگه
خوب اگه کنسول داری MS236H اگه نداری P23500
خوب این زاویه دید Asus هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نشون میده سمت چپ این مانیتور یک مقدار روشنتر از شمت راست هست
سلامنقل قول:
صحبتتون تایید میشه
ولی راجع به نداشتن پورت Dvi باید بگم که این مانیتور در بک پنلش به غیر از خروجی مربوط به پاور یه پورت HDMI داره یه پورت VGA و یک خروجی هدفون
در بین کابل ها و متعلقات یک کابل اتصال داره که یک طرفش پورت HDMI هست و یک طرفش پورت Dvi اینجوری حتی کاربرانی که کارت هاشون Hdmi نداره میتونن از HDMI استفاده کنن .
پس این یک عیب نیست که هیچ جز مزایاست .
اولا که این مانیتور تبدیل HDMI به DVI نداره که البته توی خارج که اینجوری بود . ممکن توی ایران هموطنها لطف کردننقل قول:
و یکی توش گذاشتن.
ثانیا شما اول فرق HDMI با DVI را بفرمایید تا ببینیم اینی که شما گفتید چجوری یک منفعت به حساب میاد.
رقیب 23500 ms226h با قیمت 260 تومنه نه ms236 با قیمت 300 تومن
226 hdmi به dvi داره ولی 23500 hdmi نداره البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4162
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3668
بنده این مانیتور رو از نزدیک دیدم ولی متعلقات جعبش رو بررسی نکردم .نقل قول:
یه فایل تصویری در یوتیوب دیدم که این کابل جز متعلقات دستگاه بود که ممکن هموطنای شما اونو با یه اچ دی ام ای معمولی عوض کرده باشن . نمیدونم شما کجای این خارجی که میفرمایید این مانیتور رو بدون این کابل دیدین !!!
و راجع به تبدیل HDMI به DVI سرعت انتقال سیگنال با این کابل هیچ تفاوتی با یک کابل HDMI معمولی نداره و سرعت انتقال یکی هست .
پس کاربرانی که کارت هاشون پورت HDMI نداره میتونن اینجوری از HDMI استفاده کنن .
این هم متعلقاتش و کابل تبدیل HDMI To DVI
خوب دوست عزیز حداقل اون زمانی که مانیتوری که توی Techworld بررسی شد این کابل را نداشته.نقل قول:
نکته دیگه اینه که تفاوت HDMI با DVI در انتقال صوت میباشد اگه کارت شما پورت HDMI نداشتهکد:http://review.techworld.com/personal-tech/3212475/asus-ms236h-review/
باشه صوت را نمیتونه منتقل کنه شما از هر تبدیلی هم استفاده کنی فرقی به حالش نداره .
پس شما با اون کابل هم از امکانات HDMI نمیتوانی استفاده کنی بلکه فقط از از اونچه DVI ارایه
میده میشه استفاده کرد . چون این تبدیل مثل یک مترجم هست و نمیتونه باعث بشه چیزی
بالاتر از اونچه سخنگوی اصلی میگه ارایه بشه.
نقل قول:
اگه این کابل رو نداشته پس به جاش چه کابلی داشت ؟
توی اون برسی که من دیدم گفتن استفاده از این کابل هیچ تفاوتی با HDMI معمولی نداره و چند بار هم تاکید کردن.
صحیح نیست.نقل قول:
این تبدیل ها مترجم نیستند (اصلا اسمشون هم تبدیل نیست) ... هر کارت گرافیکی که HDMI رو پشتیبانی کنه (پشتیبانی از HDMI به این معنی نیست که پورت HDMI روی خودش داشته باشه) می تونه همراه با HDMI صدا رو هم منتقل کنه (حالا چه با این به اصطلاح تبدیل ها از DVI ، چه با پورت مستقیم HDMI) نهایتا ممکنه نیاز به اتصال S/PDIF از مادربرد به کارت گرافیک باشه.
کارت گرافیک لازمه Radeon HD 2400 به بعد، یا Geforce 9 به بعد، یا Geforce 8800 های G92 باشه. داشتن یا نداشتن پورت HDMI مستقیم هم اصلا مهم نیست.
شما اون "به اصطلاح تبدیل" رو که متصل می کنید، کارت گرافیک متوجه میشه باید از سیگنال HDMI رو به خروجی بفرسته و همزمان باهاش صدا رو هم می فرسته. قضیه سخنگوی اصلی و مترجم و ... به هیچ وجه اینجا صادق نیست و اون تبدیل نقش مطلع کردن کارت گرافیک از نوع خروجی و اتصال فیزیکی پین ها رو به عهده داره نه ترجمه کردن نوع سیگنال رو .نقل قول:
پس شما با اون کابل هم از امکانات HDMI نمیتوانی استفاده کنی بلکه فقط از از اونچه DVI ارایه
میده میشه استفاده کرد . چون این تبدیل مثل یک مترجم هست و نمیتونه باعث بشه چیزی
بالاتر از اونچه سخنگوی اصلی میگه ارایه بشه.
فکر کنم این موضوع را به خوبی توضیح بده
نقل قول:
As DVI and HDMI connections become more and more widely used, we are often asked: which is better, DVI (or HDMI) or component video? The answer, as it happens, is not cut-and-dried.
First, to clear away one element that can be confusing: DVI and HDMI are exactly the same as one another, image-quality-wise. The principal differences are that HDMI carries audio as well as video, and uses a different type of connector, but both use the same encoding scheme, and that's why a DVI source can be connected to an HDMI monitor, or vice versa, with a DVI/HDMI cable, with no intervening converter box.
البته به نظرم من این مقاله خوندنش بطور کامل ارزش داره چون خیلی از چیزها را در مورد کیفیت تصویر روشن میکنه .
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
اونجا فقط یک کابل HDMI معمولی و یک کابل آنالوگ بودهنقل قول:
معلومه که فرقی نداره چونکه اصولا اگه شما از مبحث انتقال صوت بگذرید HDMI و DVI
دقیقا یکی هستند.
دوستان Lion مدل vk266h رو هم از ASUS اورد که 26 اینچ هست
مشخصات
نقل قول:
Panel Size: 25.5“ Wide Screen
True Resolution: 1920X1200
Pixel Pitch: 0.287mm
Brightness(Max): 300 cd/㎡
Contrast Ratio (Max.): 20000 :1 (ASCR)
Display Color: 16.7M
Viewing Angle (CR≧10): 170°(H)/160°(V)
Response Time: 2 ms (Gray-to-Gray)
PC Input: DVI-D/D-Sub
PC Audio Input: 3.5mm Mini-jack
Video Input: Component(YPbPr)/HDMI
AV Audio Input: HDMI
وب کم 2.0MP هم داره
از نظر وردوی و خروجی واقعا تکمیله :
قیمتش هم 420 تومان که به نظر من خیلی مناسبه
سلامنقل قول:
مانیتور خوبی ولی کیفیت تصویرش اونقدرا جالب نیست من از نزدیک دیدمش هنوز xl2370 بهترین گزینست .
مشکل کیفیت تصویر این مانیتور چی هستش ؟نقل قول:
شفافیت تصویرش به نسبت سامسونگ پایین تر بودنقل قول:
البته این مورد یه مقدار سلیقه ای سری MS ایسوز بهتر هستن
سلام دوستان
MS236H از نظر کیفیتی و شفافیت رو همه به تائید رسوندین ولی یه مشکلی هست اونم در مورد پایه پشتش هست ...
به نظرتون
اگه بخوایم عمودی بشه راهی هست ؟ مثل پایه های معمولی چون با توجه به اینکه می خوام فیلم ببینم از فاصله دور با توجه به زاویه دیدش تصویر ناجور میشه
vk266h این مدل رو من از نزدیک ندیدم ولی 1080p هست فکر کنم اولین مونیتور با این مشخصات باشه ... حتی تلویزیون p من تا الان ندیدم ...
حالا چه کنم اولا اصلا طرف سامسونگ و ال جی نمیرم چون انواع و اقسامشون رو امتحان کردم همین 2370 که این همه تعریف و تمجید میکنید ازش نمیدونید چه آشغالیه ... ایشاا... که اومد دستتون به نتیجه من میرسید ... حالا نظر بدید که کدوم یکی از اینا بهتره
بله میشه به درجه دلخواه تنظیمش کرد و حتی عمود هم گذاشت:نقل قول:
به نظرتون
اگه بخوایم عمودی بشه راهی هست ؟ مثل پایه های معمولی چون با توجه به اینکه می خوام فیلم ببینم از فاصله دور با توجه به زاویه دیدش تصویر ناجور میشه
سلامنقل قول:
2370 چه مشکلی داره که میگین اشغاله ؟
نقل قول:
این پایه چطوری جابجا میشه ؟ من یه ریویو دیدم این پایه رو با یه پیچ که جز متعلقات هست به پشت مانیتور پیچ میکنن دقیقا زیر اون تیکه سفیده که جدا میشه توی تصویری که گذاشتین مشخصه .
در این صورت چطوری میشه تکونش داد و زاویه دید رو عوض کرد ؟
اول اون تیکه سفیده رو میذارن،قبل محکم کردنش، زاویشو تنظیم می کنند و بعد محکمش می کنند (اون تیکه سفیده داخل دایره تیره حرکت میکنه)نقل قول:
این پایه چطوری جابجا میشه ؟ من یه ریویو دیدم این پایه رو با یه پیچ که جز متعلقات هست به پشت مانیتور پیچ میکنن دقیقا زیر اون تیکه سفیده که جدا میشه توی تصویری که گذاشتین مشخصه .
در این صورت چطوری میشه تکونش داد و زاویه دید رو عوض کرد ؟
کیفیت ساخت الجی سامسونگ و یا همین مانیتور جدید از asus مثل همهنقل قول:
شما چطور یه برند رو رد میکنید و یه برند دیگه رو تایید؟
چرا برای 2370 این لفظ رو بکار میبرید؟
خیلی خوبه که دلایل فنی خودتون رو برای رد کردن یک محصول ارائه کنید
ایسیوس و سامسونگ xl2370 دو محصول جدید و جهانی ان و سامسونگ (به دلیل زودتر معرفی شدنش) معتبرترین تاییدیه ها رو دارن
نمیدونم قشنگ متوجه منظورم من شدین یا نه !نقل قول:
منظور من اون تیکه سفیده پشت مانیتور بود نه اون شیشه ای که پایه رو نگه داشته . زیر اون یک پیچ هست اون جدا میشه این پایه ی دایره ای شکل رو میزارن با اون پیچی که گفتم پیچش میکنن دوباره اون تیکه سوار میشه .
ولی اگه در کل مشکل تغییر زاویه نداشته باشه و راهی برای تکون دادنش باشه خیلی خوبه . توی اون فیلم نشون ندادن !
در اون ریویو که من در یوتیوب دیدم اون تیکه ی شیشه ای که پایه رو نگه داشته رو نزاشتن همینجوری مانیتورو گذاشت !!!
آهان الان متوجه شدمنقل قول:
منظور من اون تیکه سفیده پشت مانیتور بود نه اون شیشه ای که پایه رو نگه داشته . زیر اون یک پیچ هست اون جدا میشه این پایه ی دایره ای شکل رو میزارن با اون پیچی که گفتم پیچش میکنن دوباره اون تیکه سوار میشه .
نه دیگه همونطور که قبلا گفتم اون قطعه پلاستیکی شیشه ای داخل دایره حرکت می کنه و اینطوری میشه زاویه شو تغییر دادنقل قول:
ولی اگه در کل مشکل تغییر زاویه نداشته باشه و راهی برای تکون دادنش باشه خیلی خوبه . توی اون فیلم نشون ندادن !
در اون ریویو که من در یوتیوب دیدم اون تیکه ی شیشه ای که پایه رو نگه داشته رو نزاشتن همینجوری مانیتورو گذاشت !!!
ایسیوس مدلهای مختلف از این نوع مانیتورها ساخته
سری VW VH VK VE MS MK LS
ولی مثل اینکه چند مدل محدود بیشتر تو بازارهای خودمون موجود نیست
واجب شد که به چند تا بازار مهم تهران برم و خوب روشون تحقیق کنم
از بین مدلهایی که تو بازار موجود هست من کیفیت سری MS رو بهتر دیدمنقل قول:
ایسیوس مدلهای مختلف از این نوع مانیتورها ساخته
سری VW VH VK VE MS MK LS
ولی مثل اینکه چند مدل محدود بیشتر تو بازارهای خودمون موجود نیست
واجب شد که به چند تا بازار مهم تهران برم و خوب روشون تحقیق کنم
لطف میکنی.نقل قول:
حتما این کارو بکن و نتیجه رو به ما خبر بده .
بشدت تایید میشه . نظر منم همینه.نقل قول:
شاید تنها مشکل این مانیتور ها همین ظاهر جدید و بحث برانگیز باشه که البته به دلیل جدید بودن و نا اگاهی خیلی از کاربراست .
در کل یه چیز جدید که وارد بازار میشه و با مدل های هم سطح خودش فرق میکنه یه مقدار زمان میبره تا بین مصرف کننده ها جا بیفته