سلام من یکی از دوستام یه BMW 525i داره که فول آپشن هست و 60000 تا کار کرده و پایین در راننده مقدار کمی رنگ داره و روی کاپوتش یه کم خط خطی شده رنگش هم نقره ای هست و فنی سالم میگه که اگه 60 تومن نقد بدید میدم قیمت رو خوب میده یا نه؟ بخرم؟
Printable View
سلام من یکی از دوستام یه BMW 525i داره که فول آپشن هست و 60000 تا کار کرده و پایین در راننده مقدار کمی رنگ داره و روی کاپوتش یه کم خط خطی شده رنگش هم نقره ای هست و فنی سالم میگه که اگه 60 تومن نقد بدید میدم قیمت رو خوب میده یا نه؟ بخرم؟
سلام دوست عزیز
من وافقم نیستم
چون که اولا به خاطر BMW بودن هزینه نگهداریش بالاست تازه اینم که دست دوم هست
البته اگه توانایی پرداخت هزینه هاش رو داری میتونی بخری به هر حال BMW هست دیگه
البته نگفتی مدل چند...؟نقل قول:
به نظر من این خیلی داغونه و میشه از این تمیزتراشو نزدیک به این قیمت خرید...
در ضمن در مورد این ماشین پوریا (poria mc ) میتونه بهت کمک بکنه... خودش پیداش میشه....
مدل 2007 البته 2005 وارد شده ولی تا 2007 خوابیده یعنی قیمتش چند باشه خوبه؟نقل قول:
والا به نظر بند با 60 تومن بگرد هيونداي جنسيس كم كاري پيدا كن داره با لكسس و بي ام دبليو و بنز رقابت ميكنه
خدايشش امكاناتش خيلي بالا هست اگه تحقيق كني ميفهي چي ميگم
با 60 فکر نکنم جنسیس گیر بیاد باید به فکر جنسیس کوپه باشهنقل قول:
بستگی به سطح انتظارات ایشون داره با 60 تومن گزینه های زیادی وجود داره فعلا ایشون نگفتن با 60 تومن چی بخرم گفتن که این ماشین چند میارزه؟؟؟؟!!!!
من نظرم روی جنسیس کوپه هستش !!!
البته نیازی به فضای زیاد نداشته باشن !!!
قیمت فول آپشنش دور و بره 52 - 53 هستش !
خوب كوپه چه بهتر تازه استيل جذاب تري داره
دوست عزیز بر اساس تجربه ای که زیاد شاهدش بودم، اگر میخواهید از این دوست ماشین رو بردارید مطمئن بشین مشکلی نداره...
انتظارات من اینه که نرم باشه - زیاد به خرج نیفته - کولر و بخاری خوبی داشته باشه(همش جوش نیاره بشه تو ترافیک و جاده و کلا همه جا از کولرش استفاده کرد) - موتور قوی و پر بازدهی داشته باشه - ایمنیش هم خوب باشه - جوری باشه که تو زمستون راحت روشن بشهنقل قول:
برای خودم میخوام ولی سدان باشه بهتره چون ممکنه بخوام 4 نفر دیگه رو هم سوار کنمنقل قول:
کجا ؟! ثبت نامی ؟! چه مدت طول میکشه تحویل ؟ 3 ماه !؟نقل قول:
کسی از قیمت آزادش خبر داره ؟!
دوست گلم از سایت Piico قیمت گرفتم !!! قسطیش میره واسه 60 تومن !!!نقل قول:
کجا ؟! ثبت نامی ؟! چه مدت طول میکشه تحویل ؟ 3 ماه !؟
کسی از قیمت آزادش خبر داره ؟!
می تونی به سه ات هم فکر کنی
سه آت لئون / سئات SEAT LEON
موتور 2000 سی سی قدرت 148 اسب بخار در 6000 دور ( موتور فولکس گلف)
لئون بر روی پلتفورم A فولکس واگن ساخته شده و در ساخت آن از اجزای فولکس گلف - آئودی A3 و اشکودا اکتاویا اشتراک گرفته شده.
امکانات
6 عدد ایربگ
ESP + TCS
کولر اتومات
کامپیوتر سفری
شتاب صد کیلومتر با گیربکس دستی 8.8 ثانیه
مصرف سوخت ( طبق اعلام سازنده)
شهری 11.3
جاده 6.4
متوسط 8.2
نتیجه تست تصادف 4 ستاره از EuroNcap
در ضمن انجین موتور این ماشین طراحی گلف هست
ساخت اسپانیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش تو سایت Piico
در کل نسبت به قیمتش فوق العاده هستکد:http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=360
سلام اين ماشين خوبيه نسبت به قيمتش اما در ديد اول شما بايد خدمات پس از فروش رو در نظر بگيريد
كه قطعا اين خودرو خدمات پس از فروش قوي نداره!!!!!!
اتفاقا اولش اونو دیدم ولی نه از ریختش خوشم اومد و همچنین هاچبک هست و دو درنقل قول:
اصلا هم نسبت به قیمتش فوق العاده نیست...!نقل قول:
در کل نسبت به قیمتش فوق العاده هست
قیمتش نسبت به کارایش خیلی بالا هستش طراحی ظاهری خاصی داره اما زیاد جذاب نیست از حالا بگذریم که خدمات پس از فروش خوبی نداره ، بازار دست دوم هم افتضاحه اما لذت رانندگی بی نظیری داره!
البته نسبت به انتظار شما اینکه 4 نفره باشه باز سئات فضای پای تنگی در عقب داره
من با توجه به نیاز های شما :
نقل قول:
انتظارات من اینه که نرم باشه - زیاد به خرج نیفته - کولر و بخاری خوبی داشته باشه(همش جوش نیاره بشه تو ترافیک و جاده و کلا همه جا از کولرش استفاده کرد) - موتور قوی و پر بازدهی داشته باشه - ایمنیش هم خوب باشه - جوری باشه که تو زمستون راحت روشن بشه
بهترین گزینه برای شما تویوتا اریون هستش فوق العاده نرم و لوکس و پرقدرت هستش ایمنیش هم خوبه و کیفیت ساختش هم بی نظیره در مورد کولرش هم که با 60 تومن هر ماشینی بخری امکان نداره با کولرش مشکل داشته باشی مگر ماشین یه مشکل سرطانی داشته باشه!نقل قول:
برای خودم میخوام ولی سدان باشه بهتره چون ممکنه بخوام 4 نفر دیگه رو هم سوار کنم
قسطی نه ، همشو نقد بدیم تحویل چند روزس ؟نقل قول:
:18::18::18::18::18::18: آقا حرفمو پس ميگيرم من خوب به قيمت سئات توجه نكردم فك كردم حدودا 30 تومن هست
بهترين گزينه همون تويويتا آريون هست كه فرشاد جان گفت
خيلي هم جذابه تازه موتورش 3800 سيسي هست و سواري فوق العاده تازه خدمات پس از فروشش هم خوبه
نقل قول:موتورش 3500 هست و 268 اسب بخار قدرت داره پس همین تویوتا آریون خوبه؟نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه برای سدان شد تویوتا آریون ,
1-من اگر بخوام یه SUV بخرم بین hyundai ix55 و kia mohave کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(برای SUV ممکنه تا 70 هم پول بدم)
2-میشه روی جای 7 نفر حساب کرد؟
3-بین SUV و سدان کدوم بهتره؟
سلام
برادر نميشه گفت بين suv و سدان كدوم بهتره آخه هر كدوم براي كار خودش ساخت شده و به سليقه خودتون برميگرده تا 70 تومن كيا موهاوي ماشين خوبيه و هيونداي واكروز اگه با 70 تومن گيرت بياد آخرشه
ميشه برا 7 نفر حساب كرد اما اون دو نفر ديگه خيلي نبايد گنده باشن:31:
در کل ماشینایی شاسی بلندی که صندلی های عقبشون تا میشه و ظرفیتشون 7 نفر میشه به وضوح سرنشینان ردیف اول و دوم راحته اما نباید از ردیف سوم انتظار زیادی داشت اما تو کیا موهاوی شخص بنده که 187 سانتیمتر قدمه! فضای پای تنگی نسبت به ماشینای دیگه احساس نکردم! البته تو مسیر های طولانی خسته کننده هستش اما در کل کیا موهاوی از این هیس خوبه.نقل قول:
-من اگر بخوام یه SUV بخرم بین hyundai ix55 و kia mohave کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(برای SUV ممکنه تا 70 هم پول بدم)
2-میشه روی جای 7 نفر حساب کرد؟
در مورد پیشنهاد SUV به شما باید سطح انتظارات شما رو فهمید چون خصوصیات کیا موهاوی خیلی فرق داره با هیوندای IX55
جواب این سوالتو هیچ کس تو دنیا نمیتونه به طور توجیح پذیری بهت بگه!نقل قول:
اصلا نمیشه گفت کدومش خوبه باید شما خودتون بین سدان و SUV یکیش رو بپسندید...
1-چه فرقی داره؟ از نظر امکانات که فرق چندانی ندارهنقل قول:
2-چون آدمایی که تو ماشین من میشینن بعضی هاشون چاقن پس عرض مهم تره کیا موهاوی بهتره؟
فرقشون در کارایی اوناست
کیا موهاوی بیشتر خصوصیاتش خارج از جاده هستش و موتور پرقدرتی داره اتاقش هم جادار تره و سیستم تعلیق نرمی داره...
هیوندای هم از لحاز قیافه ظاهری برتری داره و کابین لوکس تری داره و کیفیت بالایی داره در کل ماشین نرم و راحت و لوکسی هستش.
من برای شما همون کیا موهاوی رو پیشنهاد میکنم.
----------------------------------------
من هم مشاوره ای در همین زمینه میخوام
تا 60 تومن بهترین ماشین برای یک یا دو نفر برای داخل شهر و خارج شهر و همچنین شتابگیری خوب و خز نشدن چی خوبه ؟
به نظرم جنسیس کوپه بهترین گزینست
نظر شما چیه ؟!
سلام دوست من
من نظر همه رو ديدم من هم جنسیس کوپه پيشنهاد مي كنم تا bmw كاركرده
موفق باشي
.
چه مدل BMW ؟ من که به شدت دنبالشم به نتیجه ای نرسیدم !نقل قول:
سلام دوستان اين رفيقمون گفت كه درجه اول سدان ميخواد كه با استفاده از تجربيات و نظرات همه ما تويوتا آريون بهترين انتخاب بود و در درجه دوم گفتن كه شاسي بلند كه تا 70 تومن هم پرداخت ميكنم اونم كه گفتيم كيا موهاوي نسبت به قيمت و مزايا خيلي خوبه و هيونداي وراكروز كه يكم قيمتش بالاتر هست و مثل اينكه كوپه هم نميخوام(به كارشون نميخوره)
با تشكر
دوستان یکیم به من کمک کنه دیگه !!!! :10::10::10:نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
توی تیونینگ تالک یه مقاله در مورد E46 325 و E46 330 خوندم
میتونن گزینه های فوق العاده ای باشن!
منم نظرم مثل امیر روی سری e46 هستش شما میتونید مدلهای 330 یا 325 رو پیدا کنید .نقل قول:
من نفهمیدم دقیقا میشه یا توضیح بیشتر یا لینکشو بدید ! :11:نقل قول:
آهان پیداش کردم 325 ای 46 بود ، میشه یه توضیحاتی در مورد این 325 و 330 e46 بدید ؟ من نظرم روی جنسیس کوپه بود ولی واقعا عاشق بی ام دبلیو هستم ( اما از طرفی یجورایی از دست دوم خوشم نمیاد و پولم هم به صفر بی ام دبلیو نمیرسه ) ولی هرجور حساب کنیم بی ام دبلیو کجا و هیوندای کجا ....
دوستاااااااااان کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنید ....
راستی در مورد این هزینه های نگهداری و ... بی ام دبلیو که میگن زیاده هم یه توضیحاتی بدید ...
:11: