سلام
میخواستم بدونم بین ویواز و ایکس10 که جدید اومده کدوم بهتره؟؟؟از همه لحاظ!
Printable View
سلام
میخواستم بدونم بین ویواز و ایکس10 که جدید اومده کدوم بهتره؟؟؟از همه لحاظ!
من X10 رو به هر گوشی ای ترجیح میدم.... عاشقشم ......
زیبایی ..... قدرت .....
ویرایش: واسه اینکه یه حرف درست حسابی از رو عقل بزنم:
vivaz بیشتر یه camerphone هست ولی x10 بیشتر یه smartphone هست....
ببین چی بیشتر میخوای... فیلم برداری و دوربین vivaz بهتره ولی X10 سی پی یو قویتری داره سیستم عامل بهتری داره رم بیشتری داره
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3022&idPhone2=2964
ببین دوست عزیز باید ببینی چی برات مهمه
از لحاظ قیمت که کلی تفاوت دارن و به نظر من ویواز الان قیمتش کاذبه الته ایکس 10 همینطور
از لحاظ کلاس و شیکی خوب ایکس 10 بهتره ولی اگه نسب نرم افزار برات مهمه ویواز بهتره چون نسخه اندروید ایکس 10 پائینم هست ولی ویواز سیمبینه و انواع نرم افزار براش هست.
دوربینه ویواز بهتره ولی خوب صفحشم مقاومتیه ولی ایکس 10 خازنیه
ممنون از راهنماییتون ...راستش خودم خیلی گیج شدم و بین این 2تا موندم! کاربری های من بیشتر دانشجوییه...دانشجوی پزشکی هستم و به فیلم و عکس با کیفیت خوب نیاز دارم و همین طور ای بوک و پی دی اف با حجم بالا بخونه و حافظه خوبی داشته باشه و کار باهاش راحت باشه(هنگ نکنه!) و در اخر شکل ورنگ قشنگی داشته باشه!
اولن شما باید انتظاراتونو بگین تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
دومن به نظره من در کل ایکس10 گزینه ی بهتریه.
1.مهم ترین مسئله واسم کیفیت خوبه یه موبایله...موبایله قبلیم دبلیو710ای بود کهتوی این 4سال ازش راضی بودم
2.قابلیت خواندن پی دی اف با حجم بالا
3.قابلیت نشان دادن عکس و فیلم با فرمت های مختلف(محدود نباشه)
4.راحت کار کردن(هنگ و اینا نداشته باشه)
5.حافظه مناسب و تقریبا بالا
6.در اخر هم خوش دست و خوش رنگ واستیل!(که هر دوتاش به نظرم این ویژگی رو دارن!)
نظر من روی x10 هست
اولین گوشی سونی اریکسون با سیستم عامل Android و پردازنده Snapdragon یک گیگاهرتز، دوربین ۸ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح بالا، فلاش، تشخیص صورت، تشخیص لبخند، یک گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۴ اینچ لمسی با وضوح بسیار بالا، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه، شبکه بیسیم به همراه فناوری DLNA، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو،
معایب: عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس، عدم وجود بلندگوهای استریو
دوستان اگه می شه بیشترراهنمایی کنید!! نرم افزا برام مهمه پس ویواز بگیرم؟(قیمت برام مهم نیست)
با این انتظاراتی که دارین ویواز بهتره
چون همه پاسخهای شما را جوابگو خواهد بود و قیمتی مناسبتری هم داره
قیمت زیاد واسم مهم نیستا:46:
به نظر من هم ویواز مناسب تره.به خصوص اینکه براتون نرم افزار مهمه.ویواز سیتم عاملش سیمبیان هست و هر نوع نرم افزاری براش هست و قابل نصب.در مقابل ایکس 10 آندروییده و یکسری محدودیت هایی براش هست و به نظر من قیمتش الان خیلی زیاده.نقل قول:
به نظر من اگه قیمت براتون مهم نیست X10 بگیرین اصلا شک هم نکنید! دیزاین فوق العاده زیبا! سرعت باورنکردنی گوشی، برنامه های کاربری فراوونی که میتونید از نت بگیرید و روی گوشی نصب کنید. صفحه ی 4 اینچی با وضوح و کیفیت فوق العاده بالا که جلوی نور مستقیم خورشید هم راحت میتونید باهاش کار کنید. به نظر من X10 بگیرید با یک دوربین دیجیتال سونی W350 با 14 مگاپیکسل کیفیت هم روش و حسابی کیفشون و ببرید!
به نظره من هر دو گوشی های خوبی هستن و شما برای انتخاب بهتر میتونید به سیستم عامل این دو فکر کنید و بین سیستم عامل این دو یکی را انتخاب کنید و در نتیجه یه گوشیه خوب بگیری
نها مشکلی که م شه گفت با ایکس 10 نگرانم می کنه اینه که بعضی از دوستان میگن سیستم عاملش پایین تر از ویواز هستش ...نقل قول:
هر دو گوشی انتظارات شما را براحتی برطرف میکنند
واسه همین ویواز را پیشنهاد میکنم
آندروئد هم یه سری معایبی داره ولی هر چی باشه بهتر از s60v5 هست
اما اگه قیمت مهم نیست طبیعتا x10 بهتره
راستی یه خبر هم بگم
در اپدیت x10 نسخه آندروئید 2.1 میشه و فیلمبرداریش hd
پس با این خبر می شه گفت دیگه از لحاظ سیستم عامل هم ایکس 10 مثل ویواز می شه...؟...به نظر شما پس ایکس 10 الان بهترین مورده؟...مرسی از راهنمایی ای خوبتون:11:نقل قول:
به نظر من از همه بهتر vivaz هستش
فیلمبرداری HD که x10 نداره
سیستم عامل آندروید ارجح به سیمبیان نیست
زمان مکالمه ویواز بیشتره
تنها نقطه مثبت x10 صفحه نمایش اون هستش
اصلا نمیتونی این دو رو با هم مقایسه کنی حدود 250 هزار تومن تفاوت قیمت دارن
اگه مثلا با لجند میخواستی مقایسه کنی یه چیزی اما با این نه
در هر صورت فکر نمیکنم ویواز در مقابل این گوشیه روز با سیستم عامل روز حرفی برای گفتن داشته باشه
ضمنا الان خدا تا برنامه و بازی برای اندروید هست
یه نگاهی به بازی آسفالت 5 برای آندروید بکنین و میبینین که اپل هم باید بره جلو بوق بزنه
لجند رو نمی شناسم!!می تونین یه لینک از بهترین مدلش (که با کاربرد هام هم همخونی داشته باشه)بزارین..مرسینقل قول:
سلامنقل قول:
کد:www.gsm.ir/review.php?phoneid=2138
هر دو گوشی بسیار خوب هستن و از خرید هر دو پشیمون نمیشی.
به نظره من شما میتونی با توجه به سیستم عامل گوشیتون را انتخاب کنید.
اگه اندرویید را پسند کردین ایکس10 و اگه با سیمبین کنار میاین ویواز
جایی هست که بتونم تفاوت بین این 2سیستمو بفهمم؟نقل قول:
تو تاپیک نقدو بررسی صحبت های زیادی از اندرویید شده و میتونید برید اونجا و اطلاعات زیادی به دست بیارید.
یه بررسی هم به زودی در مورد سیمبین ورژن5 میزارم.
به قسمت نقد و بررسی برید
خوب هر کدوم از این گوشیها معایب و مزایای خودشون رو دارند.
X10:
مزایا:
زیبایی چشمگیر
پردازشگر Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHZ
دوربين 8 مگاپيكسل
منوی Timespace و Mediaspace
و این طور که تو خبرها شنیدم بعد از آبدیت نسخه ی آندرویش به 2.1 قراره مزایاش افزایش پیدا کنه.
اما معایب:
كارايی ضعيف بلندگو و كيفيت صوتی پايين
نداشتن رادیو
نداشتن Multi touch
نداشتن پوشش لنز دوربین
اما Vivaz:
مزایا:
دوربين 8 مگاپيكسل با کیفیت HD
كيفيت صوتی عالی
و معایب:
نداشتن پوشش لنز دوربین
نداشتن قدرت کافی فلش LED
نداشتن حسگر Proximity
عدم پشتیبانی از Divx
نداشتن بلندگوی استریو
نداشتن قطب نمای دیجیتال
انتخاب با شماست؛ موفق باشید.
سلام...ممنون ازراهنمایی خوبتون...می شه در موردنقل قول:
نداشتن Multi touch ونداشتن حسگر Proximity یه توضیح کوچولو بدین که بفهمم وقتی اینو نداشته باشن چه کارایی رو ندارن؟مرسی:11:
حسگر Proximity مربوط به اینه که وقتی با گوشی میخوای حرف بزنی به محض نزدیک شدن گوشی به گوشتون ال سی دیه گوشی قفل میشه و در اثر برخورد گوشی با صورت شما گوشی عکس العملی از خودش نشون نمیده.نقل قول:
Multi touch هم مربوط به تاچ بودن گوشی میباشد که شما میتوانید هم زمان چند نقطه از گوشی را لمس کنید و گوشی نیز از خودش عکس العمل نشون میده که این مورد بیشتر برای بازی ها استفاده میشه که شما مجبورید گاهی چند تا کار را هم زمان بر روی ال سی دیه گوشی انجام دهید.
برای اطلاعات بیشتر میتونید در تاپیک نقد و بررسی که در این موارد بحث شده مراجعه کنید همچنین در گوگل سرچ کنید
کیفیت صوتی پایین با فریمور اصلیش رفع شده اون واسه فریمور بتا بود...نقل قول:
X10:
مزایا:
زیبایی چشمگیر
پردازشگر Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHZ
دوربين 8 مگاپيكسل
منوی Timespace و Mediaspace
و این طور که تو خبرها شنیدم بعد از آبدیت نسخه ی آندرویش به 2.1 قراره مزایاش افزایش پیدا کنه.
اما معایب:
كارايی ضعيف بلندگو و كيفيت صوتی پايين
نداشتن رادیو
نداشتن Multi touch
نداشتن پوشش لنز دوربین
همونطور که دوستمون گفتند تا چندماه دیگه فیلمبرداری HD به x10 هم اضافه میشه... پس فعلا فیلمبرداری ویواز بهتره ولی بعدا برابر میشن...
از همه ی کسایی که راهنمایی کردن خیلی ممنون...با راهنمایی دوستان خیلی بیشتر به اطلاعاتم اضافه شد...این طورکه من فهمیدم اینه که اگه ی موبایلی خواستم که نرم افزارهای زیادی بش بخوره و کیفیت عکس و فیلم خیلی خوبی داشه باشه ویوازبهتره واگه یه مبایل خازنی خوب با رم بالا خواستم ایکس10 بهتره!.......کاشکی ایکس 10 سیمبان داشت با کیفیت خوب و صدای خوب فیلم برداری:41:
از نظره نرم افزاری اندرویید اینده ی بسیار بهتری داره
البته برای اینکه بهتر بتونی درباره ی اونها قضاوت کنی، بد نیست تا آبدیت X10 صبر کنی.
می دونید دقیقا کی اپدیت می شه؟یعنی تا کی صبر کنم؟نقل قول:
کوارتر آخر 2010:19:نقل قول:
شما اگه جا من بودین ایکس 10می گرفتین؟نقل قول:
اگه با توجه به نیاز هام گوشی خوبه دیگه ای هم سراغ داشتین استقبال می کنم!مرسی!
با این قیمت نه .من بودم نمی گرفتم.نقل قول:
من اگه جای شما بودم ویواز را انتخاب میکردم.نقل قول:
چون قیمت بسیار مناسبی داره همچنین سخت افزار خوبی هم داره و به همین دلیل از سرعت خوبی برخورداره و هنگ نمیکنه
ولی من با احترام به نظر دوستان، X10 رو انتخاب میکنم.
البته باز هم میگم باید تا آبدیت صبر کرد.
یعنی ایکس 10 هنگ می کنه؟نقل قول:
نه هنگ نمیکنهنقل قول:
x10 خودش گوشیه خوبیه ولی سیستم عاملش هنوزم چیز خاصی نداره
اینو میتونی از کسایی که خریدن بپرسی که میگن سیستم عاملش چیزی نداره
x10 یه مواردیم کمتر از بقیه اندرویدا داره مثله مولتی تاچ و اینکه ورژنش 1.6 هست و مثکه حالا حالا ها آپدیت نمیشه در حالی که حتا گوشیهای ارزون قیمتم از ورژن 2.1 استفاده میکنن