بچه ها من در بازي Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth گير كردم در زير توضيح دادم در كجا گير كردم :
من در قسمت هاي اول در مغازه و در قسمت كد گاوصندوق گير كردم لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر. :)
Printable View
بچه ها من در بازي Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth گير كردم در زير توضيح دادم در كجا گير كردم :
من در قسمت هاي اول در مغازه و در قسمت كد گاوصندوق گير كردم لطفا مرا راهنمايي كنيد با تشكر. :)
من در همین قسمت گیر کردم لطفا اگر کسی راه حل ان را دارد لطفا کمک کند
سلام
اسم مرحله رو لطف كنين بنويسين.
بچه ها من ردش كردم...
کد گاوصندوق: کد گاوصندق در مغازه ترکیب تاریخ تولد( ماه روز سال ) دختر صاحب مغازه است که میشود:
( به سمت عقربهای ساعت حرکت کنید و میشود 6212 یا 2612 یکی از این دوتا خودتان انجام دهید )
کد گاوصندق در پشت کمد در پاسگاه پلیس میشود 1846
حال من در مرحله ی جنگ هستم
واقعا خیلی بازیش باحاله مخصوصا اون جلوهای ویژه ش...
موفق باشید...
هر كي گير كرده بگه من بيشتر راه ها را رفتم...
دوست عزیز می شه یه توضیح کلی تر بدی که چجوری اعداد رو روی گاو صندوق مشخص کنیم
مثلا روی اعداد مکث کنیم یا چیزی دیگر
به صورت رفت و برگشت يعني اولين بار به طرف عقربه هاي ساعت و دومي به طرف خلاف عقربه هاي ساعت و دوباره جهت و بعد خلاف و بدون هيچ دكمه اي باز ميشود... :) :)
بدون مكث برو و برگرد...
ماشکرم دوست عزیز اون مرحله رو رد کردم البته به کمک شما
اما بازم گیر کردم توی اون مرحله ای که وارد کلیسا می شی بعد با استفتده از ناقوس راه پله پایینی باز میشه بعدش باید چیکار کنم
متاسفانه يا خوشبختانه من خيلي جلو رفتم و خيلي از مرحله ها را فراموش كردم...فقط كد گاوصندقها را كه روي كاغذ نوشتم بهتون ميگم ولي اگر يا دم آمد من در خدمتم.
موفق باشيد.
شما اگر كامل توضيح دهيد كه كجا گير كرديد شايد يادم آمد.
من دوباره گير كردم در آن قسمت كه بايد گوهر قرمز و گوشواره در مرحله کنار ساحل ( 09 Reef ) نزدیک آخرای بازی را استعمال كرد گير
كردم اگر كسي ردش كرده به مرا راهنمايي كند.با تشكر.
بچه ها در مرحله آخر كه يه تفنگ برقي ميگيريم چكار بايد بكنيم ( در آن قسمت كه يه غول بزرگ در يه چيزي مثل قفس نشسته و در بالا يه دكمه را ميزنيم تا آب به جريان بيفتد )....لطفا كمكم كنيد....باتشكر... .
من در زير زمين كليسا گير كردم رمز گاوصندوق رو بدست آوردم اما نمي تونم اونورو وارد كنم يكي به من بگه چطوري اونو وارد كنم
رمز از چهار عدد تشكيل شده كه هر عدد رو بايد سه يا چهار بار در جهتهاي مختلف حركت دهم
potter جان بعد از اين كه به طبقه پايين رفتي روي ميز يك كتاب گذاشته اون رو بردار زير كتاب يك سري اعداد هست روي اونها اكشن بزن بعد دكمه i را بزن و روي چيزي كه به عكس شباهت دارد كليك كن تا تركيب رو بدست آوري بعد به سراغ گاوصندوق برو و اين كد رو وارد كن 3157 يه توضيح بدم كه عدد سه را يك بار در جهت عقربه هاي ساعت و عدد دوم را در خلاف جهت عقربه هاي ساعت حركت بده و روي اعداد مكث كن اگر نشد اين بار اينتر بزن بيرون بيا دوباره زوم كن اين بار 3 رو در خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخون و به عمين منوال جلو برو يعني 3 عكس 1 جهت 5 عكس 7 جهت
آقا من همین اول کار موندم انوجا که میره به سمت یک ساختمون که از داخلش به پلسها شلیک میشه من از در پشتی میرم داخل خونه درم پشتم بسته میشه اما دیگه نمیدونم چیکار کنم چیزی هم نیست که بردارم درهایی هم که اونجاست همه بسته اند اگه میشه بازشون کرد که من بلد نیستم بگید یا اینکه بگید چیکار کنم ممنونم .
یه گاوصندوق در پاسگاه پلیس در پشت یه کمد که باید کمد را جابه جا کنید و کد هم واضح است در آخرین کتابهایی که گرفتید کد سال است
كسي نبود به من بگه چيكار كنم ؟ همين اول اول بازي . نه جايي موندم كه كد بخواد نه هيچ ديگه جالبه مييان مال بقيه رو جواب ميديد اما مال من كه همين اولم هست انگار كسي نميدونه :blink: :blink: :blink:
آقا لطفا كامل بگوييد كجا گير كرديد...من بهتون ميگم.نقل قول:
نوشته شده توسط piishii
عزيز من همين اول اول بازي گير كردم اونجا كه يك خونه هست از داخل خانه يك عده به پليس ها شليك ميكنند من از در پشتي ميرم داخل خانه اما پشت سرم در بسته ميشه ديگه نميدونم چيكار كنم .
سلام :blush: :blink: piishii
شما میتونی با فشردن کلمه s {اس} د ربها را باز کنی :tongue: :laughing: ;) ;)
سلام :rolleye: :laughing:Omid_Sadeghvand
میشه بمن بگی چطوری رمز گاو صندق که عدد 2612 بود را بدست اوردی :sad: :ohno:
از کمکت ممنون هستم :blink: :blush:
سلام :rolleye:
من تو مرحله اي گير کردم که رفتم پيش متصدي هتل و بعد از انکه با او صحبت کردم او از پشت پيشخو ان هتل بيرون امد :cool:
و من توانستم کليد درب اتاق بغلي را بدست اورم و وارد اتاق شوم :rambo:
و بعد که از اتاق درامدم متصدي هتل را ديدم و همراهش به طبقه بالا رفتم :headphone
درانجا بعد از ديدن دمو يي متصدي هتل رفت ومن تنها ماندم :thumbsdow
من حالا هرچي ميگردم راهي براي خروج و ادامه بازي پيدا نميکنم :whistle:
لطفآ مرا راهنمايي کني :wub: د
متشکرم :santa:
اين كد مال همان اولين كد گاوصندوقي است كه در مغازه بود و من كدش را در خواندن كتابي كه در اون خانه اي است كه دختر كوچك را ميكشد در آنجا ژيداش كردم و در آن كتاب توضيح داده بود كه چگونه كد گاوصندوق ( Safe ) را وارد کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
با تشکر امید
موفق باشید
همه درها را قفل کن ( درها را قفل کن در بالای درها یه چیزی است که باید ببندیشون ) و در اتاق اولی روی تخت خواب استعمال کننقل قول:
نوشته شده توسط bayern
سلام :biggrin:
من تو مرحله ای گیر کردم که با پلیسها وارد یک مکان بزرگ شدم :cool:
من تمام آن مکان رو گشتم و دستگاه مبدل برق رو که احتیاج به یک تسمه داشت راه انداختم ودستگاه روشن شد :ohno:
و بعد وارد اتاقی شدم که یک دستگاهی دیگر با دو اهرم داشت ولی هر کاری کردم اهروم ها کار نکردن :laughing:
لطفآ من را کمک کنی :blink: د
با تشک :blush: ر
سلام به همه اين بازي چقدر منو اذيت كرد ها !! يكي حالا به من بگه اين چجوري آخه سيو ميشه !
ميدونم كه يك علامتهايي توي بازي هست ميري اونجا .من ميرم بعد ميگه داره سيو ميشه به حساب !
اما اسم سيو و زمان سيو و چيزاي ديگه رو نشون نميده !
بعد باز مجبورم دوباره از اول بازي كنم .
حيف كه از بازيش خوشم اومده چون يك جورايي مثل سايلنت هيل وگرنه كه بي خيال ميشدم .
يكي به من طريقه سيو رو بگه ممنونم.
سلام
شما باید بری بطرف اون علامتها و وقتی نزدیک شدی باید با فشردن کلید [s]صفحه سیو باز میشه
و تو میتونی با زدن کلیک چپ موس رویempty ها بازی را سیو کنی
در ضمن بعضی جاها برای سیو باید روی یک ستاره کلیک کنی
omid sadeghi
كنار تخت برو و كليد اكشن رو بزن جك مي خوابد تو نيمه هاي شب
متصدي هتل با پنج شش نفر مي ريزند سرت تو بايد فرار كني بري دري كه سمت چپ هست پشت سرت در رو ببند و قفلش كن قفل در بالاي در وجود دارد بعد سريع برو كنار كمد ديواري و با كليد اكشن آن را هل بده تا بتوني در رو باز كني بعد از اين كه در رو باز كردي برو به سمت در روبرويي اون در رو هم پشت سرت قفل كن بعد برو به سمت كمدي كه در كنار در وجود دارد آن را هل بده تا جلوي در را بگيرد بعد سريع به سمت پنجره برو و آن كمدرا هل بده پنجره را باز كن و به بالكن جلويي برو.......
در بازي 4 گاوصندوق هست كه من رمزهاي آنها را نوشتم
2612
3157 كليسا
1846 اداره پليس
1878 اتاق فرمان
بعد از اين كه تسمه رو انداختي برو به پنل اصلي به پنل اصلي شليك كن قسمتي كه يك كليد قرمز هست بعد روي دكمه اكشن بزن آسانسور راه مي افته .برگرد و در قسمتي كه سيو هست سوار آسانسور بشو
من در مرحله اي گير كردم كه براي اولين بار با غول روبرو مي شي دستگاه ها كار نمي كنن و مگه كه به فيوز نياز داره
بچه ها يه قسمتي هست كه جاي يه غول بازي ميكنيم انجا را جطوري رد كنم
سلام :biggrin: baker
تو بايد سريع از نردبان بري پايين و راهتو ادامه بده واز يک نردبان ديگر برو بال :ohno: ا
وقتي بالاي نردبان رسيدي يک دستگاه مي بيني دکمه ان را فشار بده غول کشته ميشود ;)
راهي را که رفتي برگرد بالا روبروت يک غول ديگر مي بيني برو طرفش واز نردبان برو پايين ويک نردبان ديگر رو برو بالا :ohno:
سمت راست يک راهرو هست راهرو را برو بالا و وارد يک اتاق ميشي در اتاق يک کمد هست که توش يک فيوز هست :puke:
فيوز ببر جاي اول که بودي و جاي فيوز سوخته نصب کن وبعد دکمه را فشار بده تا غول بميره :evil:
وقتي غول کشته شد برو به ان طرف راهرو وبازي را سيو کن :tongue:
سوالي ديگه داشتي بپرس :blink: :blush:
سلام : :ohno:
من تو مرحله اي The Esoteric Order of Dagon کير کردم :biggrin:
جايي که با کمک بيکر وارد راهرو مار پيچ شدم و وقتي پايين رفتم وارد يک در شدم که سه نفر انجا بودن :cool:
دو نفر از انها با فرستادن نور بمن حمله کردن که هردو نفر انها را کشتم :tongue:
من درانجا سه تا لوح زير پاي مجسمه ها ديدم بشکلهاي { چشم_مثلث_لوزي} :laughing: ;) :cool: :happy:
پشت مجسمه ها هم يک دکمه وجود دارد ;)
اگر کسي جواب اين معما و ترکيب انها را ميداند بمن کمک کنه :ohno:
با تشکر :blush: :blink:
وقتي وارد اين اتاق ميشوي در سمت چپ به دیوار یک تابلوی سنگی است که بقیش بر روی زمین ریخته که باید خود روی کاغذی یا ..... بنویسی و شکل قرار دادن چشم_مثلث_لوزی را قرار دهی.نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
من کدش را یادم رفته ولی میدانم که این شکلی پیداش کردم.
بر روی تابلو نوشته که چند بار روی هر دکمه که پشت هر سنگی قرار دارد کلیک کنی.
سلام :biggrin:
کجای تابلو نوشته من هر چی گشتم پیدا نکردم :happy: :cool:
امیدوارم یک مقدار بیشتر فکر کنی و بتونی بمن کمک کنی :tongue:
با تشششششششکر :blush: :blink: ;) :rolleye:
چرا هست در پیش مجسمه اولی در سمت چپ و تکه هایی از تابو هم ریخته زمین.نقل قول:
نوشته شده توسط bayern
سلام
من تو مرحله Dangerous Voyage گير کردم
اونجايي که در موتورخانه کشتي يک کوره وجود داره و دو تا دردريچه که مثل
کانال کولر يا هواکش هستش.من يکي از دريچه رو با ديناميت منفجر کردم و
وارد ان شد م وبا دو ملوان صحبت کردم . بعد يکي از آنها بمن کليد داد و من
رفتم بطرف کوره وبا کمک يک فلکه مسير هواي داغ بالا را عوض کردم تا
بتوانم بروم بسمت دريچه اي در کف کشتي که در داخل آن يک وسيله مانند
کپسول{ اکسيژن} هست.
بعد از اين کارها من بايد چه کاري انجام بدم . من هر چي گشتم راهي براي
خروج ويا ادامه بازي پيدا نکردم .لطفآکمکم کنيد.
با تشککککککککککر
سلام
جواب شو پیدا کردم