بارسلونا 4 - آرسنال 1 / صعود بارسا و خداحافظی توپچی ها با لیگ قهرمانان اروپا
این بازیکن سوئدی پیش از آغاز بازی دیشب مقابل اتلتیک بیلبائو در هنگام گرم کردن مصدوم شد
سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، مهاجم سوئدی بارسلونا، پیش از آغاز بازی شب گذشته تیمش در مقابل اتلتیک بیلبائو، در هنگام گرم کردن آسیب دید و ممکن است بازی برگشت بارسا در مقابل آرسنال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست بدهد.
ابراهیموویچ در ترکیب اصلی تیمش برای بازی دیشب قرار داشت اما در حین گرم کردن آسیب دید و به همین دلیل جایش را به بویان کرکیچ داد.
براساس گزارش نشریه اسپانیایی مارکا، اکنون حضور این مهاجم بلند قامت در دیدار بارسا مقابل آرسنال در نوکمپ در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. او برای بهبودی تنها سه روز فرصت خواهد داشت.
در صورتی که زلاتان به این بازی نرسد، بویان یا آنری جای او را در ترکیب اصلی خواهند گرفت تا در کنار مسی و پدرو خط حمله آبی و اناری ها را تشکیل دهند.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/اسپانیا/2010/04/04/1862852/احتمال-غیبت-زلاتان-دردیداربرگشت-مقابل-آرسنال
جنگ صعود بارسا و آرسنال در غياب بزرگان
دو تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا و آرسنال انگليس در غياب ياران کليدي خود در ورزشگاه نيوکمپ شانس صعود به مرحله نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا را جستجو ميکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا شب (سهشنبه) دو ديدار برگشت از مرحله يک چهارم نهايي اين پيکارها برگزار خواهد شد.
بارسلونا پس از تساوي 2 بر 2 هفته قبل، در غياب نفرات مصدوم و محرومي همچون زلاتان ابراهيموويچ، پيکه، يحيي توره، پويول و ... خواهان کسب برد مقابل آرسنال است تا با صعود به جمع 4 تيم پاياني، يک گام ديگر در جهت دفاع از عنوان قهرماني فصل گذشته خود بردارد.
در نقطه مقابل آرسنال که توسط آرسن ونگر فرانسوي هدايت و رهبري ميشود مجبور است در غياب بزرگاني همچون سسک فابرگاس، ويليام گالاس، فان پرسي و ... در مقام حذف کاتالانها برآيد.
در ديداري ديگر زسکا روسيه در ورزشگاه لوژينکي مسکو پذيراي اينترميلان، قهرمان فصل گذشته کالچو خواهد شد. زسکا در ديدار رفت يک بر صفر مغلوب تيم تحت رهبري خوزه مورينيو شد.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20280
دوشنبه 16/01/1389
3-3-4 سيستم مشترك بارسا و آرسنال
دو تيم فوتبال بارسلونا و آرسنال با استفاده از روشي هجومي و مشابه برابر يکديگر در ورزشگاه نيوکمپ صفآرايي ميکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دو تيم فردا شب (سه شنبه) با وجود مصدومان پرشمار مطابق نظر مربيان تغييري در سيستم بازي خود که 3-3-4 است، نخواهند داد.
سايت اخبار فوتبال جهان با اعلام اين خبر و بدون اينکه ترکيب دو تيم را اعلام کند از جهات گوناگون اقدام به مقايسه دو تيم کرده است:
*موقعيت در ليگ داخلي
بارسلونا: مکان دوم، 30 بازي انجام داد ، 77 امتياز
آرسنال: مکان سوم، 33 بازي انجام داده، 71 امتياز
*آمار گلزني:
بارسلونا: 75 گل زده، 19 گل خورده
آرسنال:75 گل زده ، 34 گل خورده
*ارزش بازيکنان:
بارسلونا: 514 ميليون يورو
آرسنال:304 ميليون يورو
*ميانگين ارزش بازيکنان:
بارسلونا: حدود 24 ميليون يورو
آرسنال: حدود 11 ميليون يورو
*شمار بازيکنان کادر:
بارسلونا: 21 بازيکن (11 خارجي)
آرسنال: 27 بازيکن (24 خارجي)
*ميانگين سني:
بارسلونا: 27.2 سال
آرسنال: 25.1 سال
*شمار اعضا:
بارسلونا: 174.949 نفر
آرسنال: 130 هزار نفر
*رقم خرج شده بابت نقل و انتقالات فصل جاري:
بارسلونا: 88 ميليون يورو
آرسنال: 37 ميليون يورو
*باارزشترين بازيکن:
بارسلونا: ليونل مسي - آرژانتيني
آرسنال: سسک فابرگاس- اسپانيايي
*گلزنترين بازيکن:
بارسلونا: ليونل مسي، 26 گل زده در 27 بازي
آرسنال: سسک فابرگاس، 15 گل زده در 27 بازي
*سرمربي:
بارسلونا: جوزپه گوارديولا تا سال 2011 قرارداد دارد.
آرسنال: آرسن ونگر، تا سال 2011 قرارداد دارد.
*نتيجه 4 رويارويي اخير دو تيم:
سال 2010(هفته قبل): تساوي 2 بر 2، ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه الامارات
سال 2006: بارسلونا 2- آرسنال 1، ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نيوکمپ
سال 1999: آرسنال 2- بارسلونا 4، ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه خانگي تيم انگليسي
سال 1999: بارسلونا 1- آرسنال 1، ليگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه نيوکمپ
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20294
دوشنبه 16/01/1389
سانگ هم بازی با بارسلونا را از دست داد
آرسنال اسامی 18بازیکن خود را برای دیداربرگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان درمقابل بارسلونا رااعلام کرد.
طبق این لیست اعلامی از سوی باشگاه آرسنال الکس سانگ هافبک دفاعی کامرونی ارسنال بازی برگشت را ازدست داد تا مصدومیت به اصلی ترین رقیب توپچیها بدل شود.
آلمونیا
فابیانسکی
بنتنر
ادواردو
ابودیابی
نصری
دنیلسون
مریدا
ولکات
ایستموند
روسیچکی
ترائوره
ابوئه
کلیشی
سانیا
ورمائلن
کمپبل
سیلوستره
پتی: بارسا چیزیهای زیادی برای از دست دادن دارد
ستاره فرانسوی تجربه بازی در هر دو تیم را دارد و تجربه خوبی از مدت حضورش در ترکیب تیم کاتالان ندارد؛ از همین رو به شاگردان ونگر روحیه داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - امانوئل پتی، بازیکن سابق تیمهای آرسنال و بارسلونا در صحبتهایی در آستانه دیدار دو تیم بارسلونا و آرسنال در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده که تیم انگلیسی به رغم آنکه مدعی صعود به دور بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان نیست، از این مزیت بهره می برد که فشاری که برروی بازیکنان تیم کاتالان وجود دارد، برروی بازیکنان آرسنال نیست.
ستاره فرانسوی در صحبتهایی به بی بی سی گفت:« بارسلونا قهرمان دوره قبل این رقابتها و مدعی قهرمانی است و چیزهای زیادی برای از دست دادن دارد ولی آرسنال چیزی برای از دست دادن ندارد. اگر من به جای ونگر بودم، به بازیکنانم می گفتم که در مسیری گام بردارند که تاریخ ساز شوند.»
از نظر ستاره سابق فرانسوی، اگر آرسنال بتواند از سد بارسلونا عبور کند، کاری تاریخی انجام داده است و گفته:« اگر آرسنال مقابل بارسا به پیروزی برسد، قطعا بهترین نتیجه در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رقم خواهد خورد.»
پتی امیدهای فراوانی دارد که توپچی ها بتوانند پدیده این مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان لقب بگیرند و در غیاب سسک و گالاس این شگفتی را رقم بزنند. پتی در این رابطه گفت:« به نظر می رسد که آرسنال حتی بدون این بازیکنان نیز بسیار خوب بازی می کند.»
البته به رغم این خوش بینی، ستاره سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که می بایست واقع بین باشد. او 30% آرسنال را تیم صعود کننده به دور بعدی می داند و معتقد است که بارسلونا با هوش و ذکاوتش می تواند هر تیمی را به لرزه بیندازد.»
کد:
http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/05/1864677/%D9%BE%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF
2010/4/5
آرسن ونگر: درصورت حفظ بازي، بارسلونا را حذف مي کنيم
سرمربي آرسنال انگليس گفت: اگر ميانه ميدان را در اختيار داشته باشيم بارسلونا را حذف خواهيم کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونگر درباره شرایط بازی برگشت گفت: باید ابتدای بازی را جنگنده شروع کنیم زیرا تیم آرسنال نشان داده که در طول فصل هیچگاه یک تیم از پیش شکست خورده نبوده است ما از لحاظ روانی در آمادگی به سر می بریم و اعتماد به نفس بالایی نیز داریم.
سرمربی آرسنال انگلیس افزود: اگر شما در جریان بازی توپ را در اختیار نداشته باشید به سختی می توانید بازی را به سود خود خاتمه دهید بویژه اینکه بازی در ورزشگاه بزرگی مثل نیوکمپ برگزار شود.
آرسنال در بازی رفت خانگی خود با نتیجه دو بر دو برابر بارسلونا متوقف شد.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20323
سهشنبه 17/01/1389
بنتر: در نيوكمپ به بارسا شوك وارد ميكنيم
مهاجم دانمارکي تيم فوتبال آرسنال گفت: از بحران دفاع بارسا نهايت استفاده را کرده و در نيوکمپ به قهرمان قاره شوک وارد ميکنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيکولاس بنتر اظهار داشت: براي هر تيمي که مدافعان ميانياش يکباره مجبور به غيبت باشند، مشکلات عديدهاي فراهم ميشود. اين قاعده حتي شامل بارسا که فصل قبل به مقام قهرماني قاره رسيد، نيز ميشود. بنابراين ما ميتوانيم در نيوکمپ جايي که ميزبان کارلوس پويول و جرارد پيکه را بخاطر مصدوميت در خدمت ندارد، از اين بحران استفاده کرده، به اين حريف ضربه و شوکي بزرگ بر آن وارد کنيم.
مهاجم لندنيها که در بازي روز شنبه از هفته سيوسوم ليگ برتر با تک گلي ديرهنگام تيمش را به پيروزي يک بر صفر مقابل ولورهامپتون رساند، افزود: غيبت دو مدافع حريف به ضرر آنها و کاملا به سود ما است. بايستي از اين مساله نهايت بهرهبرداري را به عمل آوريم.
بنتر گفت: مطمئن هستم آرسن ونگر با هوشياري و ريزبيني روي اين نقطه ضعف حريف برنامهريزي تاکتيکي خواهد کرد تا ما قادر به کاري که ميخواهيم انجام دهيم، شويم. تيمي مثل آرسنال که هدفش کسب عنوان قهرماني اروپا است، بايد همه رقبا از جمله بارسا را شکست دهد.
آرسنال هفته گذشته در ديدار رفت از مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا در ورزشگاه خانگي الامارات به تساوي 2 بر 2 رسيد. تيم تحت رهبري اين مربي فرانسوي با توجه به اين نکته که بازي برگشت، خارج از خانه انجام ميشود و مصدوميني همچون فابرگاس، فانپرسي، گالاس و... دارد، براي صعود به مرحله نيمهنهايي البته با دشواري روبرو است.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20315
سهشنبه 17/01/1389
پنج دلیل برای صعود بارسا و آرسنال
پایگاه خبری GunnersTrust : بازی سه شنبه شب مقابل بارسلونا و آرسنال تکلیف تیم صعود کننده به نیمه نهایی را مشخص می کند. این دو تیم در بازی رفت با نتیجه 2-2 مساوی شدند و بازی برگشت برای توپچی ها بسیار سخت شده است.
در زیر پنج دلیل برای صعود هر یک از این دو تیم توسط تحلیلگر خبرگزاری میرور مشخص شده است که با هم می خوانیم.
دلایل صعود آرسنال
1) ضعف بارسلونا
دو مدافع مرکزی و ثابت بارسلونا، پیکه و پویول به دلیل محرومیت این بازی را از دست داده اند. به نظر می رسد یایا توره نیز مشکلی داشته باشد. قبل از این نیز زلاتان ابراهیموویچ از حضور در این بازی خط خورده بود و احتمال نبودن اینیستا باعث شده است بارسلونا نسبت به بازی رفت ترکیب ضعیف تری داشته باشد.
2) تئو والکات
سرعت خیره کننده هافبک آرسنال همه چیز را در بازی رفت به نفع میربان تغییر داد. تئو آماده است با عملکرد خود در نیوکمپ، جایگاهش را در تیم ملی انگلستان به طور کامل تثبیت کند.
3) اضطراب در نیوکمپ
این بازی، دیداری بود که می توانست اکنون تمام شده باشد، اما هنوز این اتفاق نیفتاده است!! اگر توپچی ها بتوانند بازی را آرام شروع کنند و خیلی زود عقب نیفتند، درجه اضطراب مخصوصا بین هواداران و تیم بارسلونا بالاتر خواهد رفت.
4) آرسن ونگر
پروفسور پس از بازی هفته گذشته برنامه ای برای سرنگونی بارسلونا طراحی کرده است!! او همچنین از نظر روانی روی تیمش به خوبی کار کرده است و آنها را مجبور کرده است که ایمان داشته باشد تاریخ در دستان آنهاست.
5) گل های دقایق پایانی
زدن 18 گل در 10 دقیقه پایانی در این فصل، ثابت می کند که هیچ کس نمی داند توپچی ها چه موقع شکست خواهند خورد.
دلایل صعود بارسلونا
1) هفته گذشته
نیمه اول شکفت انگیز بارسلونا یک شوک فوتبالی بود و جدا از نتیجه بازی، یک تاثیر بسیار بزرگ بر روی بازیکنان آرسنال داشت. دوباره اینگونه بازی کردن مطمئنا یک نتیجه خواهد داشت!!
2) تکرار تاریخ
تحربه بدست آمده برای فرگوسن بهترین نمونه برای پاس کاری ها و حرکات تیم گواردیولا است!! اگر ماشین آنها در دنده باشد، آرسنال خاموش خواهد شد و تیرهای آنها به هدف های خالی برخورد خواهد کرد!!
3) لیونل مسی
جدای توانایی های شخصی اش، او هفته گذشته خوب بود نه عالی!! اما این طراح آرژانتینی، جواهری است برای تاج کاتالان ها!! لذت بخش ترین لحظات دیدن بازی او است. او عاشق فضاهای باز در نیوکمپ است.
4) ضعف آرسنال
نبود سسک فابرگاس، ویلیام گالاس، آندری آرشاوین، الکس سونگ و رابین فانپرسی!! توپچی ها دچار کمبود بازیساز در خط هافبک خود شده اند اما نصری آماده است تا در این بازی بدرخشد.
5) بس کنید، هفته گذشته را ندیدید؟؟
واقعا چیزی برای گفتن نمانده است!!! آرسنال نمی تواند خوش شانس تر باشد!! می تواند؟؟
----------------------------------
شایان ذکر است مدتی است در فوتبال، گرفتن توپ توسط دروازبان را بدشانسی می نامند، اما مصدوم شدن همزمان پنج بازیکن کلیدی یک تیم طبیعت فوتبال به حساب می آید.
منبع: Mirror
ترجمه:
احتمال حضور اينيستا در بازي مقابل آرسنال
اين هافبك جوان احتمالا مي تواند در بازي امشب تيمش را همراهي كند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل- در حالي كه تنها ساعاتي تا بازي حساس و احتمالا تاريخي بارسلونا و ارسنال باقي است، پپ گوارديولا اخبار خوبي دريافت كرد.
آندرس اينيستا كه در بازي مقابل مايوركا آسيب ديده بود، امروز توانست با تيم تمرين كند و مي تواند در بازي امشب مقابل توپچي ها تيمش را همراهي كند.
در صورتي كه او پپ از اين ملي پوش اسپانيايي استفاده كند، او بار ديگر در كنار زوج هميشگي اش، ژاوي قرار خواهد گرفت.
کد:
http://goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/04/06/1866336/%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84
2010/4/6
بهمن فروتن: بارسلونا 3-1 مي برد اگر شرط بندي در كار نباشد!
بارسلونا چه كشكي است وقتي آمريكا حاضراست به آمريكا وعراق لشكر كشي كند، حاضرند دو برج به آن عظمت را خراب كنند، فقط براي اينكه پولي كه لازم دارند را از جيب مردم بيرون بكشند. آمريكا اعتبار و پرستيژ ندارد؟ بارسلونا كه از آمريكا بزرگتر و مهمتر نيست. هست؟ من 40 سال است كه مربي هستم، جاهايي زيادي هم بوده ام و اين مسائل را ديده ام. حاضرم با هم بنيشينيم و يك بازي كه در آن تباني شده را ببينيم و شرط مي بندم كه شما متوجه اين مسئله نمي شويد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل- در فوتبال ايران همه بهمن فروتن را با اظهارنظرهاي عجيب و غريبش ميشناسند. بهمنخان يك تنه روي تئوري شرطبندي و رقم خوردن نتايج قبل از مسابقات ايستاده و در گذشت اين سالها هيچ تغييري هم در اين باور خود به وجود نياورده است. اين در حالي است كه او در فوتبال آلمان جز مدرسان بوندسليگا بوده و در ميان مربيان فوتبال ايران از معدود افرادي است كه هم فوتبال را خوب ميفهمد و هم سواد كافي را براي مربيگري دارد. با اين حال اين تئوريهاي عجيب، همواره با ذهن وي بوده هستند ...
با فروتن قبل از مسابقات يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان حرف زديم تا اگر بعداً اتفاق ديگري افتاد، مدرك دقيق براي نقض حرفهايش داشته باشيم. البته اين علت اصلي مصاحبه نبود. ما ميخواستم از يك كارشناس با سواد درباره شرايط فعلي تيمهاي اروپايي بپرسيم كه بحث به سمت ديگري رفت.
گل: آقاي فروتن! نظرتان در مورد بازي هاي امشب و فردا شب ليگ قهرمانان اروپا چيست؟ فكر مي كنيد چه تيم هايي صعود مي كنند؟
فروتن: وقتي مي بينيم كه بارسلونا در نيمه اول بازي رفت در خانه آرسنال 71% مالك توپ است و آرسنال واقعا مانند يك تيم مدرسه اي و آماتور بازي مي كند، هيچ پيش بيني اي جز برد بارسلونا جايز نيست يعني پيش بيني برد 3-1 بارسلونا اصلا چيز پرتي نيست اما خب همه چيز به اين بستگي دارد كه در پشت پرده چه اتفاقاتي مي افتد. مثلا وقتي ميلان در فينال ليگ قهرمانان 3-0 از ليورپول پيش است اما در عرض 10 دقيقه 3 گل دريافت مي كند، ذهن آدم به سمت چيزهاي ديگري معطوف مي شود. شما نگاه كنيد، بارسلونا مي توانست 5-0 پيروز شود اما آنها شرايطي را فراهم كردند كه مردم همچنان بتوانند روي بازي برگشت شرط بندي كنند.
گل: يعني شما اعتقاد داريد كه شرط بندي نقش اصلي را در رقم خوردن نتايج بازي هاي اين مرحله دارد؟
فروتن: من اين حرف ها را مي زنم زيرا ديگر اعتقادي به فوتبال پاك در اروپا ندارم. وقتي بازرسان قضايي در شهر بوخوم اعلام كردند كه در 200 بازي تباني شده، چطور مي توان اين مسائل را نديد. آنها گفتند كه اين فقط نوك قله اي است كه از زير آب بيرون آمده است. نوك قله هم فقط 10% كوه است يعني شما بايد مطمئن باشيد كه در بازي هاي بسيار بيشتري تباني شده است.
شما به بازي رفت منچستر و بايرن نگاه كنيد. منچستر روني را دارد، خوب نتيجه مي گيرد و با همه قوا به مونيخ مي رود. همه هم روي اين تيم شرط مي بندند اما بايرن پيروز مي شود تا پول زيادي نصيب بنگاه شرط بندي شود. اما براي بازي برگشت آنها روني را ندارند، به چلسي هم كه باخته اند، همه فكر مي كنند كه بايرن خيلي راحت صعود مي كند اما من به شما مي گويم كه منچستر پيروزمي شود و به مرحله بعد مي رود.
گل: كسي تباني در فوتبال اروپا را تكذيب نمي كند. به هر حال در هر جايي از دنيا و در هر ورزشي مطمئنا روابط ناسالمي وجود دارد اما اينكه قبول كنيم تيمي مانند بارسلونا با تاريخچه و پرستيژي كه دارد، حاضر شود اعتبارش را فداي چنين مسائلي كند، كمي عجيب است؟
فروتن: بارسلونا! بارسلونا چه كشكي است وقتي آمريكا حاضراست به آمريكا وعراق لشكر كشي كند، حاضرند دو برج به آن عظمت را خراب كنند، فقط براي اينكه پولي كه لازم دارند را از جيب مردم بيرون بكشند. آمريكا اعتبار و پرستيژ ندارد؟
بارسلونا كه از آمريكا بزرگتر و مهمتر نيست. هست؟ من 40 سال است كه مربي هستم، جاهايي زيادي هم بوده ام و اين مسائل را ديده ام. حاضرم با هم بنيشينيم و يك بازي كه در آن تباني شده را ببينيم و شرط مي بندم كه شما متوجه اين مسئله نمي شويد. چون شما تا به حال يك بازي كه در آن تباني شده نديده ايد اما من حداقل 200 بازي ديده ام كه در آن شرط بندي شده است.
من نمي خواستم از اين منظر به قضايا نگاه كنم اما وقتي در برنامه ديشب 90 آقاي فردوسي پور طوري صحبت مي كنند كه انگار فوتبال اروپا پاك و بي عيب است و بايد الگوي ما باشد، من تصميم گرفتم كه اينطور صحبت كنم.
گل: با توجه به همه اين مسائل، فكر مي كنيد كه چه نتيجه اي در بازي هاي اين دو شب رقم مي خورد؟
فروتن: امشب اگر بازي ها سالم باشد، بارسلونا 3-1 پيروز مي شود. اينتر هم باتوجه به اينكه تيم هاي ايتاليايي در خارج از خانه بهتر نتيجه مي گيرند و زسكاهم در خانه تيم خوبي نيست و درمقابل سويا هم در خارج از خانه به پيروز رسيد، 2-1 پيروز مي شود. در بازي هاي فردا شب منچستر 1-0 مي برد و در بازي ----- بوردو، من اعتقاد دارم كه بوردو 2-0 پيروز مي شود.
گل: با اين شرايط فكر مي كنيد چه تيمي قهرمان مي شود؟
فروتن: چه سوال خوبي! من فكر مي كنم كه منچستر و بارسلونا باز هم به فينال برسند. من هيچ وقت نديده بودم كه فرگوسن در هيچ مسابقه اي مانند بازي فصل گذشته مقابل بارسلونا خجالت زده و ترسو باشد اما فكر مي كنم كه امسال در فينال با پر رويي به پيروزي برسد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/04/06/1866264/%D8%A8%D9%87%D9%85%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-3-1-%D9%85%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%A8%D9%86%D8%AF%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%83%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
2010/4/6
آرسنال در هم شکست.4-1 بارسلونا به برد مسلم دست یافت.
بارسلونا بار دیگر شگفتی می آفریند...برد مسلم و قاطعانه ی بارسلونا در مقابل آرسنال با درخشش فوق العاده ی لیونل مسی در نوک حمله.4-1 به نفع بارسلونا بازی برگشت خاتمه یافت.
گل ها:
18' Bendtner N
21' و 36' و 42' و 88' Lionel Messi
...........................................
نحوه ی به ثمر رسیدن گل ها:
در دقیقه ی 17 با کمک اشتباه داوری و نگرفتن خطا بروی مکسول بندتنر با پاس نصری توانست بعد از سیو دیدنی والدز گل اول بازی رو به ثمر برسونه.
و حالا نوبت به درخشش و جواب بارسا و مسی یه.هنوز 3 دقیقه ی کامل نگذشته که مسی با جا گذاشتن 3 مدافع و کوبیدن توپ با پای چپ در سمت مخالف آلمونیا گل رو به ثمر رسوند.