سلام
تو اين تاپيک لطفا نظراتتون رو در مورد اين مسابقه بگين ...
ممنون
Printable View
سلام
تو اين تاپيک لطفا نظراتتون رو در مورد اين مسابقه بگين ...
ممنون
به نظر من اين مسابقه در دو سال اول بسيار عالي بود ... اما رفته رفته ، سال به سال کيفيتش اومد پايين ؛ تا جاييکه امسال شاهد بي کيفيت ترينش هستيم...
طراحي دکور بسيار مبتديانه و غير استاندارد ...
زمان بندي بسيار بد ...
سوتي هاي مجري و داور ...
حرکات بچه گانه ورزشکاران...
اشتباهات داوران در تايم گيري ، طوري که حتي اقدام به مخفي کردن اين موضوع هم نميکنند و با کمال آرامش اشتباه خود را اعلام ميکنند...
ولي در کل ، حداقلش اين موارد باعث نقش بستن خنده بر روي لبان بينندگان ميشه که خود اين موضوع ميتونه از نکات مثبت اين برنامه باشه ...
به نظر من اين مسابقه به نوعي دچار روزمرگي شده و هر سال مجريان و داوران به خصوصي دعوت ميشن ... خيلي خوبه که يه تغيير اساسي تو نحوه برگزاري اين مسابقه صورت بگيره
امسال نفر اول مسابقات مردان آهنين 1389 روح اللاه داداشي شده , رضا قرائي هم حذف شده , مهراب فاطمي هم ششم يا هفتم شده , كي باورش ميشه؟
اصلا کسی دیگه این مسابقاتو نگاه میکنه ؟واقعا لازمه هر سال این مسابقه بخش بشه به نظر من دیگه اصلا هیچ جذابیتی نداره انگار همون مسابقاتسالای پیشو داری میبینی
سلام
بچه ها
دیروز روح الله داداشی رو دیدم!ازش پرسیدم که کی قهرمان شد:
محتوای مخفی: مسابقات از جذابیت میوفته
یعنی این مهراب خودش خیلی خراب کرد
یک سال بازی کرد یک سال داور شد
یعنی به تمام معنا خودش رو خراب کرد
به نظر من جذابترين قسمتش , پشت صحنشهنقل قول:
یه مجری خیلی تاثیر داره توی یه همچین برنامه ها و مسابقاتی ..
توی این مسابقات مجری باید کارشناس هم باشه !
باید حداقل یه بار زیر اسکات رفته باشه ! .. یه دوتا دمبل و هالتر دستش گرفته باشه ! ..
که بفهمه باید چجوری و از چی حرف بزنه با ورزشکار ..
ورزشکاری که زیر اسکات 400 کیلویی جر خورده! رو ازش میپرسه سخت بود؟ .. !!!!
خنک ترین و مسخره ترین مجری هست این جاودانی ..
متاسفانه پارتی کلفت! باعث میشه همه جا باشه ..
یکی از دوستان صحبت جالبی کرده بود ..
میگفت واسه جذاب تر شدن مسابقات و بیشتر دیده شدن! ، یهو دیدی عمو پورنگو آوردن !
والا....
.
اگه يادتون باشه سال اول مجري ، يه پسره بود خوشتيپ و خوش هيکل ، يه چيزليي از بدنسازي حاليش بود ... اون سال خيلي خوب بود ... بعدش ديگه گند زدن...
بعد در مورد تماشاچي ها ، ... مسخره ها ورداشتن سي چل تا بچه دبستاني اوردن که ورزشکارا رو تشويق کنن... انگار اومدن اردو ... يا سفر علمي ...
از اون طرف اون ليفتراکا و لودر ها رو نيگا ميکني ، .... واقعا افتضاح
بزرگترين نقطه ضعف اين مسابقات مجري برنامه هستش . اين يارو تو برنامه هاي فوتبالي مياد حال همه رو به هم ميزنه با اون طرفداري هاي مسخرش از يه تيم به خصوص تو اين برنامه هم كه كلا تخصصي نداره و يه وقتايي هم با يكي لج ميكنه و فقط ميخواد اونو خراب كنه . كلا بايد يه سري تغييرات اساسي بدن اون سالاي اول واقعا هيجان داشت اما الان 40 دقيقه ميشيني پاش هيچ احساسي نداري ! تماشاگراي برنامه هم كه اقعا جالبن . خواستن امسال مجبور نشن به كسي سكه بدن به خاطر بلند كردن 4 تا وزنه اومدن يه سري بچه رو آوردن از نوع مونث كه كسي نياد بگه من ميخوام اين item رو امتحان كنم تا سكه ببرم ! كلا تا اينجا فوق العاده مسخره بوده . ميخوان تنوع ايجاد كنن كلا گند ميزنن
مجری برنامه که واقعا داغونه .
ایتم ها خیلی تکراری شدن و واقعا خسته کنندن .
شرکت کننده ها هم که همونایین که از همون اول بودن . از الان معلومه کیا فینال میرسن .
دار مسابقه هم که خیلی تالوئه تیپ و هیکلش و خیلی هم بیحاله .
کلا باید از پایه درستش کنن .
اینا کلی خرج بدنشون میکنن و کلی پول خرج میکنن تا به اینجا برسن آخرش فقط به 4-5 نفرشون یه چیزی میدن . اگه از نظر مالی حمایت بشن مطمئنا رکوردای بهتری هم میتونن بزنن و قهرمانای جدیدتری رو هم میتونیم ببینیم
بچه ها اينم از نتايج مسابقات من كه ديدم اعصابم خورد شد ،شما هم اگر حالتون گرفته ميشه نگاه نكنيد:
]محتوای مخفی: نتياج مسابقات مردان آهنين 89
:18::13:
خوبه که در مورد یه برنامه همه با هم اتفاق نظر دارن .
واقعا خیلی ضایع اس این برنامه . چیزی هم که باعث میشه جذابیتش بیاد پایین این مجری بی حال و داور بی حال تر از اون هستش . من نمی دونم فوتبال چه ربطی به این مسابقه داره . تازه از فوتبال هم چیز زیادی سرش نمی شه .
"آقای جاودانی ... در این آیتم از مسابقه ورزشکاران ما باید از پنجه و زانوی بسیار قوی برخوردار باشند تا بتوانند به نحو احسن این قسمت را به پایان برسانند..... !!!! " :41:
بیش از اندازه ضایع و بی انرژی و .........
تماشاگرا هم که واقعا هیچی ...... :41:
من نمی دونم منظورشون از اوردن چند دختر بچه 8 ساله به این نوع مسابقات که همه شون مذکر و به طور میانگین 30 ساله هستن چه معنی ای داره .
دکوراسیون هم کلی اشکال داره .
حالا جدی جدی ملکی مابین مرحله 3 و 4 چاقوکشی کرد ؟
من چند سال پیش شنیده بودم که خوردنگاه با فاطمی ها نسبت فامیلی داره و به همین بهانه هر دوره که فاطمی ها شرکت کنن قرایی ها شرکت نمی کنن.
این دوره هم که سنت شکنی شد دیدین همه قرایی ها یه جورایی مصلحتی حذف شدن.
به جز اولین دوره که اسمش قویترین مردان بود، اون دوره که تو شهرک سینمایی (هزاردستان بود) محشر بود و کشیدن واگن به متراژ 12 متر توسط رضا قرایی که مجتبی ملکی رو تو آخرین آیتم کشید پایین.
برنامه مزخرفيه ديگه مثل قبلنا ديدن نداره با آدماي تكراري از هر طايفه هم ميبيني 2 تا 4 تا شركت ميكنن برادر -پسر عمو امه دايي ......
از برادران دادشي و قرايي هيچوقت خوشم نيومد. ولي دارابي قابل تحمله.
در كل اميدوارم سازندگان اين برنامه مزخرف يه تكوني به خودشون بدن و باند بازي رو بذارن كنار و آدماي جديد بيارن مخصوصا مجري....
نميدونم آوردن تماشاگر خردسال اونم از نوع مونث براي مسابقه خشني مثل اين كه حتي ممكنه توش حوادث خيلي بدي اتفاق بيفته كار عاقلانه اي هست يا نه ! من اگه جاي پدر و مادر اون بچه ها بودم به هيچ وجه حاضر نميشدم بچمو بفرستم تا اين مسابقه رو از نزديك نگاه كنه !
البته من بايد بگم كه واقعا از مسابقات 4-5 پيشش خوشم ميومد ،اما الان يه جوري شده كه هر سال يه سري چهره ها رو ميبينيم و همونا هم ميرن و فينال و هموناهم قهرمان ميشن ،با نظرتون در باره مجري موافقم خودنگاه هم كه ديگه هيچي با اون سوتي هايي كه ميده!!:41:
اون دوره اول نبودنقل قول:
دوره اول مربوط به 10-12 سال پیش بود
مرحل اول مقدماتی بارفیکس بود
وزن کنده ای که میزدن 70 کیلو گرم بود!!
به نظم باید شرکت کننده خارجی رو هم شرکت بدن
یه جورایی یه تورنمنت بین المللی بشه
چیرلیدرز با دامنهای بلند و مقنعه + حضور بانوان در ورزشگاهها + رشد عقاید سکشوالیتی در بین باورهای نسل آینده + نمایش نسل رو به انقراض مرد :38:نقل قول:
من نمی دونم منظورشون از اوردن چند دختر بچه 8 ساله به این نوع مسابقات که همه شون مذکر و به طور میانگین 30 ساله هستن چه معنی ای داره .
افتضاحه ! هیچ جذابیتی نداره :13:
این یارو جاودانی چی سرش میشه که باید بشه مجری این برنامه ؟ کاملا لوس و خنکه این مردک
هیچ تنوعی نداره . هر سال تکرار سال قبلی هست
تماشاگرا هم که ...
فقط بین آیتم ها یه نشون میده تماشاگرا رو و ... شق شق شق شق ( صدای دست ) :دی
به نظرم کلا باید همه چی عوض شه حتی این یارو داوره
محتوای مخفی: نتایج مردان آهنین 1389
به نظر من قویترین مرد قیاس احمدیه که واسه بعضی از آیتم ها به خاطر قدش مشکل پیدا می کنه.
مسلم دارابی هم فوق العاده اس، خیلی با فیزیک و مرامش حال می کنم.(پارسال با بد شانسی محض دوم شد.)
واقعا هر سال داره افت میکنه . من که امسال یه قسمتشم نشستم کامل نیگا کنم . با اون دکور و تماشاچیای افتضاح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
راستی امسال آیدین خطایی شرکت کرده یا نه ؟ خیلی با هیکلش حال میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
صدا و سیما تصمیم گرفته در کلیه برنامه های تلویزیونی - بلی استثنا - "نقش خانواده" رو "پر رنگ" کنه .
این سیاست کاملا جدی و اجباریه . بخشیش از سوی "نهاد خانواده ریاست جمهوری" دیکته شده .
دکور این برنامه ، اجرای بقولی لوس ، پرهیز از حرکات "خشن" و آوردن تماشاگران دختر خردسال در برنامه و ... همگی از نمود های سیاسی-خانوادگی تلویزیون هست .
اگر یکروز دیدید بجای آهنگ ورزش و مردم موسیقی ویالون و تانگو پخش کردن یا تیم پرسپولیس به رنگ صورتی تغییر فرم داد تعجب نکنید ! چون سیاست صدا و سیما بسمت "خانواده" در اینجا منظور زن هست پیش می ره .
البته بنده هیچ دیفنسی علیه زنان ندارم . منظورم اینکه تلویزیون بصورت تک قطبی داره جلوی نیازهای طبیعت مردانه رو می گیره . اگر هم این شوی "مردان آهنین " رو هنوز نشان می دند ، یکی از عمده دلایلش تکیه بر "روحیه گذشت و پهلوانی و حمایت از خانواده" داره :2:
این نمایش از نظر من توهین به جنسیت مرد هست /
خداییش امسال بهترین سالیه که این مسابقات برگزار میشه البته قبول دارم باید یه تجدید نظر در مورد مجری و داور برنامه بکنند.مجری برنامه اصلآ در حد و اندازه ی این مسابقه ی حرفه ای نیست اقای خودنگار هم بسیار خشک و بی روح هستند.
از این که فهمیدم امسال داداشی اول شده خیلی خوشحال شدم چون واقعآ کارش درسته مسلم دارابی هم بسیار دوست داشتنیه.اما به نظرم محراب فاطمی خودشو خراب کرد.اما یکی از موضوعاتی که منو خیلی ناراحت کرد انصراف دادن مجتبی ملکی توی 2 ایتم اخر بود که واقعآ بچه گانه بود.امیدوارم سال دیگه شاهد حضور بچه های جدیدتر باشیم و صد البته پدیده های جدیدتر.
وقتی باند بازی تا این حد تو تلویزیون ایران باشه همین میشه
چه دلیلی داره هر سال یک داور و یک مجری که هر دو تا هم مردم به ضعیف بودنشون معترفن حضور داشته باشن
اینا حتی نرفتن قوی ترین مردان جهان را ببینن
یکم الگو برداری کنن
یادمه 7-8 پیش قوی ترین مردان جهان را دیدم کفم برید الان اینا واقعا مسخره اش کردن احتمالا از سال بعد شاید دیگه برگزار نشه اگه خدا بخواد
همین سریال های دیگه را هم نگاه کنید همه همون هایی بودن که سال های قبل هم بازیگر سریال های نوروزی بودن اگه کسی سریال های طنز خارجی را نگاه کرده باشه اصلا این سریال های اب دو خیاری حالش را بهم میزنه
مشکل مردم ما اینه که محدود به همین صدا و سیما هستن و برنامه واقعی ندیدن که سطحشون بره بالا
آخه یکی نیست بگه اون دختر بچه دبستانی چی میفهمه که آوردی نشوندی اونجا ! خجالت هم نمیکشن :41:
اینو هم دیگه همه میدونن (اسم نمیبرم) مجری و داور و چندتا از گنده ها که سال های پیش قهرمان میشدن چطوری مقام میاوردن و امسال خوشبختانه اکثرا تو دور مقدماتی حذف شدن . (دست هایی پشت پرده است) :27:
بچه ها من کالبد شکافی کردم دیدم آهنی در وجود بچه های عزیز نیست بیشتر هورمون هست
رضا قرایی مصدوم شد
واقعا امسال خيلي به دردنخور شده.
مخصوصا با تماشاشي ها.قبلنا گردش علمي يا تفريحي يا سيرك و پارك ميبردند الان ميبرند ديدن گنده بك ها.
همونطور هم كه قبلا گفتند روح اله قهرمان ميشه.در خونشون پارچه تبريك زده بودند. جالبه كه پارسال تو محلشون پارچه زده بودند و تبريك نايب قهرماني رقيبش رو گفته بودند :دي
واقعا بايد تبريك گفت به اين ورزشكاران مثلا حرفه اي كه به راحتي مصدوم ميشن يكي انصراف ميده يكي حال نميكنه ادامه بده يكي خسته ميشه ول ميكنه !
كلا برنامه مضخرفيه .
آره قبول دارم مجریش با دکورش افتضاحه
ولی کل برنامه بد نیست - اینقد گیر ندین دیگه !
چند قسمت قبل همون آیتم آخری که باید وزنه روی زمین میکشیدن هیچکی کفش مخصوص آیتم رو نداشت . قرائی که داداشش تو همه آیتما آخر شده بود سریع رفت یه کفش آورد مخصوص همون آیتم : دی
خیلی راحت وزنه رو میکشید بدون اینکه سر بخوره ولی بازم نتونست تو اون آیتم اول شه :27:
یکی قدرت و استعدادشو داره ولی پول و تجهیزات نداره یکی هم مثل اینا ...
واقعا حیف شد رضا قرایی مصدوم شد .
این ماجرای دعوا و چاقو کشی راسته ؟
یادمه دوسال قبل هم همین حرف را درمورد مجتبی ملکی میزدن .
حیسن رسولی هم شهری ماستا:5::27:
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
اوخ ببخشید حسین رسولی:31:
یه برنامه تکراری با مجری و داور و ایتم ها و مراحل و بعضا شرکت کنندگان و دکوراسیون تکراری
من که فقط مرحله فینال رو می بینم یا بعضی نیمه نهایی ها
امسال هم روح الله داداشی قهرمان میشه ببینید کی گفتم!
مصدومیت رضا قرائی مشکوک بود. پاره شدن پوست کلی دردآور هست وای به حال پاره شدن عضله !
تقریبا میشه گفت این ها نمی خواهند قرائی را با فاطمی در یک مسابقه شرکت بدهند و این مسئله داره حال همه را میگیره ؟!!!
امسال بدترین دوره این مسابقات بود :13:
واقعا این دوره مهراب فاطمی شرکت کرده؟؟؟
یه سال داور شده یه سال شرکت کننده؟
بله و امشب هم محراب هست هم طالشی
به نظرم من دیدن مراحل ابتدایی اتلاف وقته
فینال رو میبینم و گاها نیمه نهایی
امشب كه خيلي جال بود سه نفر نيمه نهايي رفتن ،فاطمي ،طالشي و شريفي يه پا فينال بود برا خودش!!:46:نقل قول:
واقعا با مصدومیت قرائی خیلی این مسابقه از جذابیت افتاد
رضا واقعا غوله
بیاد قهرمانی رو باید بذارن کنار براش...
ولی حیف...
پارسال که قهرمان نشد .....نقل قول: