آب و بنزین مصرف سوخت را تا 50% کم می کند!؟
سلام
چند روز پیش یکی از دوستان تو یه فروم یه تاپیک زده بودن که سوزاندن آب بجای بنزین یعنی یه دستگاهی وصل میشه تو خودرو که این کار رو میکنه!
من خودم نمیدونم چجوری هست ، کار به نظریه علمی یا تخصصی ندارم میخوام بدونم از دوستان کسی میدونه که چقدر این دستگاه در حال حاظر جواب داده یا نه؟
آدرس سایت رو هم اگه بخواین تو پیغام خصوصی میدم.
قیمت هم گفتن 110 تومان.
ممنون میشم راهنمایی کنید
آب چگونه به سوخت تبدیل میشود؟
نقل قول:
آب كه مشتعل نيست بخواد بسوزه!!!
نقل قول:
تا پیوندای هیدروژنی اب بخواد شکسته بشه ...
نقل قول:
آب بنزین رو مخلوط کنی بازم بنزینش میسوزه ولی دیگه همه محلولی که وارد موتور میشه نمیسوزه، چون یه قسمتیش آبه و فکر میکنم این هم باعث میشه عملکرد ماشین به خاطر احتراق بد افت کنه و هم اینکه به موتور صدمات شدیدی بزنه، مثل این میمونه بنزین کامل نسوزه دیگه. در هر صورت گرونی بنزین این دردسرا رو هم داره دیگه ولی موتور بنزین میخواد.
سلام
این مطلب رو تو سایت نوشته نظرتون چیه:
احتراق بنزین باعث حرکت ماشین میشود. برای احتراق ۳ عامل باید وجود داشته باشد، ماده محترقه (بنزین)، اکسیژن (مخلوط در هوا) و حرارت (جرقه شمع در سیلندر).
آب، از ملکولهای اکسیژن و هیدروژن درست شده (H2O). هیدروژن خود یکی از محترق ترین گازها در طبیعت هست. هنگام سوختن، هیدروژن با اکسیژن ترکیب شده و آب تولید میشود.
برای استفاده از هیدروژن موجود در آب، باید آب تجزیه شود تا ملکولهای آن آزاد شوند.
هیدراسل آب را به ملکولهای (HHO) اکسیژن و هیدروژن تجزیه میکند.
اکسیژن تولید شده باعث سوخت کامل بنزین ميشود، باز دهی بنزین را بالا میبرد و از تولید گازهای مسموم کننده جلوگیری میکند. بالا بردن راندمان سوخت بنزین و اضافه کردن هیدروژن، مصرف بنزین را تا ۵۰ در صد کم میکند.
وقت آن رسیده که شما هم از آب بجای بنزین استفاده کنید