مشکل جدید---فوری فوری--کمک کمک کمک
سلام.من سیستم رو اسمبل کردم و اتصالات رو چک کردم و بعدش :
سیستم رو زدم به برق و روشن کردم...هیچ مشکلی نبود..وارد تنظیمات بایوس شدم و دمای سی پی یو رو چک کردم که نرمال بود...بعد گزینه ای که اگر سی پی یو دماش به 60 برسه بوق بزنه رو فعال کردم و بعد که مطمئن شدم مشکلی نیست رفتم سراغ نصب ویندوز...
ویندوز اکس پی رو که نصب میکردم بعد از اینکه سیستم یکبار ریست میشه و به مرحله ای میرسه که 5 تا دایره سمت چپ هست و به ترتیب تیک سبز میخورن...یدفعه شروع کد به زدن بوق ممتد ..دیدددددددددددددددددددددد
ترسیدم و سیم برق رو کشیدم بیرون...در اتاق رو باز کردم ...بعد از 5 دقیقه دوباره به برق زدم و ادامه ویندوز رو نصب کردم...بعد یه نیم ساعت روی ویندوز کار میکردم و چک میکردم که مشکلی نبود....سیستم رو خاموش کردم..
بعد 2 ساعت برگشتم سراغ سیستم و روشنش کردم...باز مشکلی نبود...وارد تنظیمات بایوس شدم و دمای سی پی یو رو چک کردم...بعد از 10 دقیقه از 42 بیشتر نشد....
در همون قسمت گزینه power fan fail warning vرو فعال کردم و با f10 ذخیره کردم و خارج شدم.......
مشکل از اینجا شروع شد....شروع کرد به بوق ممتد زدن....
سیم برق رو کشیدم و اینبار در حالی که بوق میزد سریع وارد تنظیمات بایوس شدم و این گزینه ای که گفتم رو عیر فعال کردم...ولی سیستم باز بوق ممتد میزنه....
دو بار دیگه سیم برق رو کشیده و باز امتحان کردم...فایده ای نداره بوق میزنه...
من هم ترسیدم و بیخیال شدم...الان هم با سیستم قبلیم دارم پست میزنم....
تمامی اتصالات رو درست زدم....فن سی پی یو هم کار میکنه....همه فن ها کار میکنن...
مشکل چیه و چکار کنم؟
من تنظیمات دیگه بایوس رو اصلا دست نزدم .....منتظرم:41: