امروز همه دچار مشكل ارسال مسيج شدن! چون شماره مركز سرويس تغيير كرده! شماره مركز سرويس (Message centur number) از 009891100500 به 009891100510 تغيير كرده! با اصلاح شماره مركز سرويس دوباره مثل قبلا Sms بفرستين و حال كنين!
Printable View
امروز همه دچار مشكل ارسال مسيج شدن! چون شماره مركز سرويس تغيير كرده! شماره مركز سرويس (Message centur number) از 009891100500 به 009891100510 تغيير كرده! با اصلاح شماره مركز سرويس دوباره مثل قبلا Sms بفرستين و حال كنين!
من كه دچار اين مشكل نشده!ولي به هر حال مرسي!
دستت درد نکنه عزیز منم دچار مشکل شده بودم
خدا عمرت بده
خواهش ميكنم! من و شما نداريم همه دچار اين مشكل هستن ولي هنوز خبر ندارن! از ديشب ساعت 9 اين اتفاق افتاد و من ساعت 10:45 شب اين پست رو زدم ! چون ميدونم Sms كه نباشه انگار موبايل يه چيزي كم داره!
عزيز اين تغيير شماره در كل ايران سراسريه! ريطي به من و شما ويا شهر و استان نداره!نقل قول:
نوشته شده توسط p-uI╛l3
اقا دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتت درد نكنه................خيلي خيلي ممنومنم
من كه مشكلي با ارسال نداشتم!ولي به هر حال عوضش كردم تا از مشكلاتي كه در آينده پيش مياد جلوگيري كنم!مرسي از لطف شمانقل قول:
عزيز اين تغيير شماره در كل ايران سراسريه! ريطي به من و شما ويا شهر و استان نداره!
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdy2504
خواهش ميكنم!
.................................................. ...........
ممنون :biggrin:
خواهش ! ولي ديگه اين مشكل حل شده!نقل قول:
نوشته شده توسط bibo
بچه ها من يه مشكلي با ارسال اس ام اس به خطوط تاليا دارم نميدونم مشكل از كجاست .
ضمن هركسي از دوستان شماره همه سرويس سنتر ها رو داره اگه لطف كنه ما رو هم بي خبر نزاره !
9891100500+
9891100510+
9891100501+
به جز اينها اگه كسي مسيج سنتر ديگه اي سراغ داره ممنون ميشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزيز راست ميگه ماله من با همون قبلي داره مثل بلبل كار ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_mahan
الان بله! ولي بعضي روزها كه مشكل داره با اون كد كار ميكنه!نقل قول:
نوشته شده توسط mobile
آقا من همه این مسیج سنتر ها رو امتحان کردم ولی بازم نمی تونم با گوشی نوکیا 7710 خودم اس ام اس بفرستم.
نمی دونم ولی من تا دو روز پیش می تونستم مسیج بفرستم حالا نمی دونم چی شده؟
شايد مشكل از شبكه باشه! الانم كار نميكنه؟نقل قول:
نوشته شده توسط microdump
نه الان کار نمی کنهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_mahan
ولی روز قبل یه بار که فرستادم رفت