سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره
ممنونم:40:
Printable View
سلام
ميخوام يه لب تاب بگيرم که ازهمه نظرعالى باشه،طراحى،قدرت و...فقط برند سونى واگه نبودفقط وفقط asus
تا5ميليون بود عيب نداره
ممنونم:40:
سونی از همه لحاظ عالی نداره تا 5 میلیون ... فوق 17 اینچی هاست که به نظرم در برابر بقیه برندها صفره ! یه HP HDX ازش قویتره !
برو Asus Mammoth بگیر :
نقل قول:
ایسوس که با تولید نت بوک های کوچک خود، سهم زیادی از بازار کامپیوترهای قابل حمل را از آن خود کرده بود. این بار تولید نوت بوک ماموت 90w را که نخستین نوت بوک این شرکت با نمایشگر 4/18 اینچی است و از تصویر hd کامل پشتیبانی می کند، روانه بازار کرد. به گزارش وب سایت تحلیلی تامزهاردور، این نوت بوک با پردازنده 8/2 گیگاهرتزی duo2core ، حافظه اصلی 6 گیگابایتی و 320 گیگابایت دیسک سخت عرضه می شود. کارت گرافیکی این دستگاه که 4870 ati است، با یک گیگابایت حافظه اصلی، این نوت بوک را به دستگاهی قدرتمند و قابل حمل، هم برای بازی های رایانه ای و هم امور تجاری تبدیل کرده است. اما، به نظر می رسد این نوت بوک بیشتر از آن که قابلیت حمل را مدنظر داشته باشد، روی قدرت بیش از حد تمرکز کرده است چرا که وزنی حدود 4 و نیم کیلوگرم و ابعادی بزرگ دارد. اگر نوت بوک شما نمی خواهد میز کارتان را ترک کند، ماموت ایسوس گزینه مناسبی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.tomshardware.com/news/Asus-W90-Laptop,7126.html
ولی خدایی از نظر قدرت هیچ چیز به HP HDX نمیرسه ... Quad core سرش نصبه :دی
این جور لپتاب ها چیزی نیست که هر روز تو هر مغازه ای بتونی پیدا کنی! چون معمولا تکی وارد میشن! چون فروش نمیره! بهتره شما بگید این لپتاب رو برای چی میخواهید؟ کارتون چی هست؟ چی براتون بیشتر مهم هست! چون عالی بودن چیزی نیست که بشه 100% گفت! چون نظر هر کس در مورد عالی بودن فرق داره!نقل قول:
دضمن از ایران میخواهید بخرید یا خارج؟
اگر میتونین تا ۵ ملیون هزینه کنید (و احتمالا بیشتر) این خدای لپ تاپ ها رو بگیرین:31::نقل قول:
پردازده core i7 Extreme و دو تا کارت گرافیک قوی با تکنولوژی SLI و سه تا هارد ۱.۵ ترابایتی با RAID که هیچ اطلاعاتی از دست نمیره به اضافه رم Thriple Channel و کلی چیز دیگه که مخ من یکی سوت کشید:19:کد:http://www.sagernotebook.com/product_customed.php?pid=171297
برند SOGER هم که دیگه...
وقتی این رو میبینم دیگه کرک و پر بقیه لپ تاپها هم میریزه
البته در آینده نزدیک همچین مدلی منسوخ تلقی میشه ....
من که متحیرم مثلا با این چه میشه کرد؟؟؟
چند وقت پیش هم یکی از بچه ها یه پستی شبیه این داده بود.نقل قول:
اگه میتونی از خارج بگیری یا بگی برات بیارن که بهتره. 5 میلیون هم زیاده واسه لپ تاپ. 3 تومن بده لپ تاپ 2 تومن هم یه دسکتاپ خوف جمع کن.
بعد هم سونی برای کسی خوبه که میخواد لپ تاپ گرون بخره. کسی که میخواد لپ تاپ خیلی گرون بخره باید بره طرف Asus و Toshiba و Alienware و...
اینو من در موردش خوندم فعلا خوف ترین لپ تاپ پورت شده توسط ای شرکت تازه کارهنقل قول:
کلا کاراش خوفه ولی قیمت های بالایی داره :18:
عزیز این چیزی که معرفی کردید(کامپیوتر نمیگم! اگه این کامپیوتر باشه ماله ما قابلمه هست!) اصلا لپتاب نیست! دسک تاپ هست! اینو شوخی نمیکنم! جددی گفتم!نقل قول:
این مدل :
powerful desktop replacement
هست! یعنی نوعی دسکتاپ هست نه لپتاب! درضمن این مدل از چیپ X58 استفاده میکنه اصلا مال لپتاب نیست و مخصوص دسکتاپ هست! حالا این دسکتاپ رو چطوری اینشکلی ساختن نمیدونم! ولی 100% لپتاب نیست!
نه عزیز دل. 100 درصد لپ تاپ هست.نقل قول:
desktop replacement یعنی این که این لپ تاپ اندازه ش بزرگه و مشخصات بالایی داره و میشه به عنوان یک جایگزین برای desktop ازش استفاده کرد. البته لپ تاپ های desktop replacement معمولا 17 اینچ و 18 اینچ هستند و چون باتریشون زیاد دوام نمیاره و وزن و ابعادشون زیاده برای حمل و نقل مناسب نیستند. فقط برای اینکه یه وقتی اگه خواستین برین مسافرتی جایی با خودتون ببرین.
ببینین شما نمیتونین با ظاهر یک دستگاه بگید مدلش چی هست! وقتی اسمش دسکتاپ هست شما میگید لپتاب هست!!؟ جالبه!نقل قول:
وقتی یک سیستم کامپیوتری از قطعات دسکتاپ استفاده میکنه شما میگید لپتابه!؟ بازم جالبه!
اگه می خوای 5 میلیون هزینه کنی یک سر برو دبی یک alienware بگیر. m17x فکر کنم خوب باشه. هم تفریح و هم خرید لب تاب
دوست عزیز نمیدونم انگلیستون در چه حده ولی به اینا میگن Desktop Replacement به معنی جایگزین دسکتاپ نه دسکتاپ!!نقل قول:
توی لپ تاپها معمولا لپ تاپهای بزرگ رو برای این هدف میسازن و به این دست لپ تاپها Desktop Replacement میگن میشه جابه جاش کرد و توی این اتاق و اون اتاق گذاشت وزنش هم خیلی زیاد نیست ۵-۶ کیلو یا کمی بیشتر ولی کلا واسه کول گرفتن و ازین اداره به اون اداره از این ور شهر به اون ور.... درست نشده
مطمئن باشین لپ تاپ هست شرکت SAGER هم تخصصش توی ساخت همچین لپ تاپهای خفنی هست یعنی واسه Gamer ها لپ تاپ میسازه
نقل قول:
A desktop replacement computer is a laptop that provides most of the capabilities of a desktop computer, with a similar level of performance. Desktop replacements are usually larger and heavier than standard laptops. They contain more powerful components and have a 15" or larger display. Because of their bulk, they are not as portable as other laptops and their operation time on batteries is typically shorter; instead, they are meant to be used as a more compact, easier to carry alternative to a desktop computer
بهرحال اینم واسه اینکه بحثی در این زمینه نمونه گفتم نکته ای که اینجا بهش اشاره شده اینه که چون این لپ تاپها خیلی خفن اند پس باتری زیادی مصرف میکنن و در نتیجه خیلی نمیشه روی باتریشون حساب باز کرد و تقریبا دائم باید به برق وصل باشند در واقع مسئله باتری در اینا مهمتر از وزنش هست (وزنش رو حالا میشه یه کاریش کرد:دی)
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Desktop_replacement_computer
به نظر من اگر کسی پولشو داره و دوست داره یه چیز بی نظیر بخره این عالیه شکلش هم عالیهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Laptop
عزیز ببینید شما میگید جایگزین دسکتاپ! نه لپتاب! هر گردی که گردو نیست!
درضمن وقتی یک سیستم کامپیوتری چیپستی داره که از سازنده چیپ اونو تو رده دسکتاب قرار داره!
Performance desktop chipsets
Intel® X58 Express Chipset
Intel® X48 Express Chipset
Intel® X38 Express Chipset
Intel® 975X Express Chipset
Intel® 955X Express Chipset
و سی پی یو که برای دسکتاپ ساخته شده استفاده شده! شما بازم میگید لپتاب هست!!!
می تونید بریید سایت اینتل و لیست رو ببینید! هم چیپ X58 و هم cpu کور ای 7 برای دسکتاپ هستند نه لپتاب!
اسم خودشم که جایگزین دسکتاپ هست! شما بازم میگید این لپتاب هست!!؟
فکر کنم شما سر رنگ ماست هم بحث کنید!!!! کمی منطقی باشید!
دوچرخه هم میتونه جایگزین خودرو بشه! ولی خودرو که نیست! هست؟
این Sager NP9280 قیمتشو فکر کنم زده 2400 دلار...
شما هم گیردادی ها!!!نقل قول:
حق با سایر دوستانه...لپتاپ های جایگزین دسکتاپ لپتاپی هستند که به خاطر قابلیت های زیاد و ابعادشون و قدرتشون میتونند جای کامپیوتر دسکتاپ رو بگیرند.
همین که شما داری میگی:
داری اعتراف میکنی که لپ تاپ هستش!نقل قول:
اسم خودشم که جایگزین دسکتاپ هست! شما بازم میگید این لپتاب هست!!؟
تو لینک خود شرکت سازنده هم برو بخون:نوشته NP9280 Notebookکد:http://www.sagernotebook.com/product_customed.php?pid=171297
به نظر من هم اگه از دبی یه Alienware بگیری بهتره
مخصوصا M17x
من به سیستمی که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه نمیگم لپتاب! شمارو نمیدونم!!!؟نقل قول:
من به لپ تاپ desktop replacement میگم: لپ تاپ desktop replacement !!!!نقل قول:
حالا اگه شما اطلاعات بیشتری دارید مطرح کنید تا من و بقیه دوستان استفاده کنیم.
شما desktop replacement laptop رو معنی کن لطفا.
ضمناً پافشاری در یک قضیه ی اشتباه مخصوصا در مسائل علمی و طعنه زدن به بقیه در حالی که خودتون در حال اشتباه هستید باعث میشه که همه از شما متنفر بشند...نقل قول:
شمارو نمیدونم!!!؟
من و باقی دوستان بی صبرانه منتظر اطلاعات شما در این زمینه هستیم.
من حرفمو گفتم!نقل قول:
به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu سری دسکتاپ استفاده میکنه من میگم کمپیوتر دسکتاپ! حالا ممکنه کمی فشرده ساخته شده باشه! ولی من بخاطر ظاهرش نمیگم لپتابه!
شما به اردی میگید پژو هست یا پیکان؟ من چون موتورش پیکان هست میگم پیکانه! خوب بعضیها هم ممکنه بخاطر ظاهرش بگن پژو هست! ولی من میگم پیکان هست!
شما اگه رو پژو موتور وانت بذاری بعد اسم ماشینت رو میذاری وانت؟ باهاش بار جا به جا میکنی اونوقت؟نقل قول:
البته حرف های من بی فایده است.چون شما اصرار واقعا عجیبی در این که لپ تاپ رو دسکتاپ معرفی کنید دارید...
من هم نظر کاملا مشابه ای نصبت به شما دارم!(البته برعکس)نقل قول:
آقا اصلا من اطلاعاتم ناقص.نقل قول:
از اساتید بپرس معنی desktop replacement رو برات بگن.
من با اطلاعات شما کار ندارم! اصلا هم نمیدونم چی میدونید چی نمیدونید!نقل قول:
حرف من واضح هست!!!
من به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه لپتاب نمیگم!!!
درضمن این سیستم cpu که داره 130 وات مصرف داره! پس یا باید یه باتری 40 50 سلولی براش تهیه کنید یا همیشه توی برق باشه! چون باتری 50 سلولی شاید پیدا کردنش سخت باشه پس همیشه توی برق هست! و برای اینکه همیشه توی برق باشه باید همیشه روی میز باشه! و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!
درضمن من نمی خوام بحث کنم! بهتره ادامه ندید!
نقل قول:نقل قول:
چرا ادامه ندیم؟ داریم خیلی دوستانه بحث میکنیم تا به یه نتیجه برسیم.
ببین دوست من.شما قرار بود desktop replacement laptop رو کامل اینجا توضیح بدی.شاید واقعاً من و دوستان و شرکت تولیدی در اشتباه باشیم.
دلایل شما سلیقه ای هستش در صورتی که ما داریم به شما با مدرک علمی بحث میکنیم.
مهم نیست که شما به تنهایی اسم این لپ تاپ رو چی میذارید,مهم اینه که علم کامپیوتر چه اسمی رو این میذاره.
اگه قرار باشه هر کسی بنا به سلیقه اش بیاد یه چیزی بگه من میگم اینجافروم نیست و وبلاگ هست!
اتفاقاً نوت بوک من هم همیشه روی میزه...(تا امروز نمیدونستم به جای نوت بوک دسکتاپ به من قالب کردن نامردا!)نقل قول:
و چون روی میز هست دسکتاپ هست! دسکتاپی که قابلیت جابجایی داره!
در ضمن قرار بود desktop replacement laptop رو کامل توضیح بدید.(به کلمه ی laptop دقت کنید!)
حرف من:نقل قول:
من به سیستم کامپیوتری که از چیپست و cpu دسکتاپ استفاده میکنه لپتاب نمیگم!!!
یک سوال دارم:
لپتاب به چی میگن؟
کامپیوتر شخصی که از نظر ظاهری lid دار باشه و قابل جا به جایی.نقل قول:
ضمناً بیزحمت قبل از فرافکنی سوالات منو جواب بدید.ممنون. اول جواب سوالات من بعد پرسش.
جالبه!!!نقل قول:
1:عزیز یک خواهش دارم!
برید به این آدرس:
همون آدرس سازنده هست! لطفا بخونید! و به من بگید در یک صفحه معرفی لپتاب! چند بار کلمه لپتاب تکرار شده! خوب بشمارید!کد:http://www.sagernotebook.com/product_customed.php?pid=171297
چند بار بود؟؟
وقتی نوشته "The world’s most powerful desktop replacement featuring " و هیچ حرفی از لپتاب بودن نکرده! فقط نوشته جایگزین دسکتاپ! همین!!!!
و باز هم میگم از چیپ و cpu دسکتاپ استفاده کرده! چطوری میگید لپتاب هست!؟
كاربر گرامي amir200812
من ادعايي ندارم اما اينو مطمئن هستم كه درخت هر قدر پر بارتر باشه سرش پايينتره
میبینم که هیچ کدوم از سوالات من رو جواب ندادید!نقل قول:
طبق ادرسی که دادید به عکس زیر توجه کنید لطفاً:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالای اون عکس چی نوشته؟!
اگه مشکلی در خوندنش دارید واستون میخونم: New NP928 NoteBook !!!!!!!!!!!!! :27:
توصیه میکنمیک بار دیگه سوالاتی رو که در پست های قبلی ازتون پرسیدم رو جواب بدید.
شاید نمیدونید منظورش از notebook چیه؟:27:
-------------------------------------------------
ببینید دوست من!
من نمیخواستم اینقدر پیگیر بحث بشم ولی وقتی پیش میاد که کسی به اشتباه خودش اصرار میورزه و میخواد خودشو با دانش تر از بقیه نشون بده مجبورم که بیام وسط.
الان هم از این همه اصرارت چی گیرت اومد؟اینکه کل تاپیک دارن به حرف های شما میخندن.
شما وقتی که میبینی حرفت درست نبوده خیلی حرفه ای میتونستی بگی : درسته بچه ها...حق با شماست!
کلا اعتراف به اشتباه یه عمل خیلی professional هستش...
متاسفانه الان که نگاه کردم دیدم شما تو اکثر تاپیکهای خرید نوت بوک پستهایی میزنی که کاملا اطلاعات غلطی داره...جالبه که با همه هم درگیر میشی و شدیداً اصرار میکنی که حرف شما درست و حرف بقیه غلط!
نمونه اش تو تاپیکی هستش که لینکشو میذارم:
در ضمن تو اون تاپیک هم یه پست در رابطه با حرف اشتباهتون در رابطه با رم کارت گرافیک گفتم..(همون که گفتید:رم گرافیک لپ تاپ همش از رم سیستم share میشه! و رم اختصاصی کارت همش از رم سیستم هست!)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4246011
پیشنهاد میکنم سایر دوستان اون تاپیک رو هم بخونن.
حالا هم اگه باز هم میخواهید بحث کنید جای خود داره...
قرار نیست همه در علم کامپیوتر متخصص بشند.میدونم که شما سعی داری به دیگران کمک کنی.ولی سعی کنید اول وارد این رشته بشید و بعد از اینکه اطلاعاتتون کامل شد برگردید و به سایر دوستان کمک کنید.
با ارزوی موفقیت...
فکر میکردم شما می گید لپتاپ هست نه نوتبوک! نظرتون عوض شد؟نقل قول:
نگفتی تو صفحه معرفی یک لپتاب چند بار کلمه لپتاب بود؟
در مورد مموری هم توهمون جا یک پست زدم برید بخونید! تمام مواردی که به من توصیه میکنید مخصوصا اینکه "اول وارد رشته بشید" رو به خودتونم توصیه میکنم!
ببینید من نمیخوام باعث بالا گرفتن بحث (البته منظورم در راه نادرست هست) بشم. ولی خب امیرجان برای من هم پیش اومده همچین مسائلی. یکی دو بار شد که اطلاعات کافی راجع به چیزی نداشتم دوستان می اومدن راجع بهش صحبت میکردیم من رو حرفم پافشاری میکردم. ولی الان که تعداد پستام زیاد شده دیگه دستم اومده که:
1. هیچ حرفی رو از روی نظر شخصی نزنم و اگه میزنم تاکید کنم که این نظر شخصی منه.
2. همیشه برای حرفم دلیل و مدرک داشته باشم و چیزی که ازش مطمئن نیستم رو تبدیل به واقعیت و یک امر بدیهی نکنم.
3. اگه با کسی اختلاف نظر پیدا کردم سعی کنم حرفش رو موشکافانه بررسی کنم و دلایل و مدارکشو برای اثبات حرفش نگاه کنم تا اگه در موردی اشتباه کردم متوجه اشتباه خودم بشم تا هم بقیه گمراه یا خسته نشن و هم این که به اطلاعات خودم اضافه کرده باشم.
4. اگه اشتباه کردم اشتباه خودمو با جرات تمام اعلام کنم. نه تنها باعث کسر شان نیست, بلکه نشون میده کاملا آدم باز و روشن فکری هستم و اشتباهات خودم رو می پذیرم.
یه خواهش عاجزانه: notebook یعنی چی به نظر شما؟!نقل قول:
گر چه از زیر تمامی سوالات فرار میکنید ولی لطفا به این یکی جواب بده!
در مورد تخصص هم همینکه توی دوتا تاپیک سوتی دادید کافیه!مهم سوتی بود که دادید.
دوستان توصیه میکنم به جای این که یه جوری با هم حرف بزنین انگار مناظره ی تلویزیونیه منطقی بحث کنین.
به نظر من در این مورد امیر حرفش کاملا اشتباهه ولی در مورد گرافیک onboard حرفش کاملا درسته. تموم شد رفت. دیگه ادامه ندین بحثو.
نوتبوک معنیش اینه که قابل حمل هست! مثل دفتر یاداشت! یا کتاب!نقل قول:
درضمن شما در جایگاهی نیستیدکه تایین کنید کی سوتی داده!
توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!
من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....
نه prowler جان...بحث ما در اون تاپیک در موردDedicated memory هست.Dedicated مموری share شده نیست و اختصاصیه.ولی ایشون مخالفند.نقل قول:
خب خدا اجرت بده! notebook نوعی از لپ تاپه که کمی سبکتر و ظریفتره و قابلیت جابه جایی راحت تری داره.نقل قول:
حالا وقتی خود شرکتش میاد میگه نوت بوک شما دیگه چه مخالفتی داری؟
laptop که سنگین وزن تر از نوت بوکه!
:11: :40:نقل قول:
توصیه میکنم کمی در مورد سخت افزار کامپیوتر ها اطلاعات کسب کنی!
من به تمامی سوالات شما پاسخ دادم.ولی شما به هیچ کدوم از سوالات قبلی من جواب ندادید.قرار بود یه تعریف دقیق از Desktop replacement laptop به ما بدید!نقل قول:
من هم از شما سوالاتی پرسیده بودم! ولی ....
نه. متوجه هستم. در اون که شکی نیست. ولی صحبت ایشون ظاهرا اینه که این گرافیک onboard اصلا dedicated نداره که بخواد شیر بشه.نقل قول:
خب این تعریف متاسفانه اشتباهه. notebook همون laptop هست. اسم دیگه شه. اون چیزی که اندازه ش کوچیکه (لپ تاپ های مثلا زیر 13 و 12 اینچ) اصطلاحا بهش netbook میگن.نقل قول:
من واقعا متعجب شدم از اینکه این بحث اینقدر ادامه پیدا کرده توی همون پست صفحه دو دو تا لینک از ویکپدیا هست که کامل این بحث رو با جزئیات توضیح داده توی همونجا Desktop Replacement به نوعی از لپ تاپها گفته میشه که به خاطر داشتن خاصیت دسکتاپ (من جمله چیپست و سی پی یو ..)و در نتیجه بزرگ تر بودن یا bulky و سنگینتر بودن و پر مصرف تر بودن باتری زیادی مصرف میکنه و اغلب باتری هاش بیشتر از ۳ ساعت دووم نمیارن و....
اینا یه سری تعریف استاندارد هست حالا اگه امیر عزیز میگه ««من به فلان جورش نمیگم لپ تاپ...»» این دیگه نظر شخصیه و اینقدر لزومی نداره کش پیدا کنه...
امیرجان درست میگید این خیلی از خواص دسکتاپها رو داره ولی اسم گذاری کلاسهای مختلف کامپیوترها براساس معماریشون نیست مثلا شما ممکنه از پردازنده های PPC توی یه کامپیوتر استفاده کنی که بهش بگن دسکتاپ (مثل نسلهای قبل و حتی فعلی اپل) یا از کلون مادربوردهای دسکتاپ با استفاده از تکنولوژی کلاسترینگ یه سیستم کامپیوتری درست کنی که بهش میگن ابرکامپیوتر کلاستر شده....
ضمنا توی بحث منطقی نباید از تشبیه استفاده بشه این یکی از معمولترین مغلطه هاست که به خاطر ادبیات غنی پارسی در بین ایرانیان بسیار بسیار رواج داره و همون جریان طوطیه هست که میگه: ای کل از چه با کلان آمیختی// تو مگر از شیشه روغن ریختی؟ :دی
بهرحال تاپیک آزاده ولی به نظرم بهتره تاپیک به روال اصلی خودش برگرده...
جددددی؟ عجبببببببببببب؟نقل قول:
چیزی که 5 6 کیلو وزن داره! حدود 6 سانتی متر قطر داره ، میگی سبک و ظریف!؟ پس با ین حساب لپتاپ ها باید بیشتر از 10کیلو وزن و حداقل 10 15 سانتی قطر داشته باشه!؟ تورو خدا پستت رو بخون ببین خندت نمیگیره؟
من با لپتاپ بودنش مخالفم! لپتاب! نقطه مقابل دسکتاپ! یعنی کامپیوتری که روی زانو یا پا قرار میگیره!
نوتبوک کلا کامپیوتری هست که قابل حمل هست! بنظرت چقدر میتونی وزن 6 کیلو با گرمای تولیدی که قطعات ایجاد میکنن که حداقل 250 وات هست رو تحمل کنی؟
معمولا نوتبوک ها لپتاب هم هستند و لپتاب ها نوتبوک هم هستند! ولی نه همیشه! شما توضیح بدید اگه لپتاب هست چرا در سایت سازنده حتی یک بار هم به کلمه لپتاپ اشاره نشده!؟
نه prowler88 جان.منظورم netbook نبود.(مثل eee pc ایسوس).نقل قول:
ولی معمولا اینو شنیدم. :10::46:
حرف MasterGeek تایید شد رفت. ویکی پدیا حلال همه ی مشکلاته. هر وقت خواستین راجع به هر چیزی اطلاعات کسب کنین از شیر مرغ تا جون آدمیزاد فقط کافیه تو ویکی سرچش کنین تا هر چی میخواین راجع بهش بدونین بخونین.
ویرایش: همین الان تو wikipedia اینا رو سرچ کنین:
NOTEBOOK
LAPTOP
DESKTOP REPLACEMENT
DEDICATED GRAPHICS CARD
INTEGRATED GRAPHICS CARD
و...
ویرایش 2:
A desktop replacement computer (dtr) is a computer that provides the full capabilities of a desktop computer while remaining mobile. They are often larger, bulkier laptops. Because of their increased size, this class of computer usually includes more powerful components and a larger display than generally used in smaller portable computers and can have a relatively limited battery capacity (or none at all). Some use a limited range of desktop components to provide better performance at the expense of battery life. These are sometimes called desknotes, a portmanteau of the words "desktop" and "notebook," though the term is also applied to desktop replacement computers in general
اگه انگلیسیتون خوب نیست بگین ترجمه کنم.