راهنمایی در مورد باز کردن مغازه تایپ و تکثیر(خدمات کامپیوتری)
سلام دوستان خسته نباشید من در مورد یه کاری میخوام با شما مشورت کنم راستش لازمه قبلش یه کم وصف حالم رو بیان کنم و بعد به موضوع بپردازم!:19:
من جوانی 18 ساله هستم که الانم از درسم یه مدت عقب موندم و تقریبا علافم چون هی تجدید میشم و هم کار گیرم نمیکنه(درست و حسابی)!:41:
خلاصه تا به اکنون خیلی فکر کردم و الانم از یکی از دوستان یه مغازه 12 متری جور کردم و میخوام اگه بشه توش یه خدمات کامپیوتری بزم ولی چند تا مشکل هم دارم!:10:
1.راستش من در ضمینه رایانه تقریبا حرفه ای هستم حداقلش نسبت به اطرافیانم ولی متسفانه مدرکی ندارم(نمیشه از طریق مدرک یکی دیگه جواز رو گرفت و خودم مشغول به کار بشم؟):46:
2.مشکل پول دارم! میخواستم بدونم حداقل چه قدر پول نیاز دارم تا بتونم حداقل دست دو خوب کلیه قطعات لازم رو بگیرم!(اگه میشه کلیه قطعات رو با ذکر نام و ذکر قیمت نو بگید! خواهش میکنم).
چون میشکل پول دارم راهی سراغ دارید تا بشه این پول رو جور کرد؟مثلا برم فنی حرفه ای رشته هایی مثل تراشکاری و وامش رو بگیرم ولی در این راه صرف کنم؟ اصلا برا خدمات وام میدن؟ اگه میشه در این مساله که چه جوری پولم جور کنم کمک کنید!:20:
3.چون من سرمایه ای ندارم خیلی از این کار میترسم که تو این کار شکست بخورم و اگه خدایی نکرده شکست بخورم بیچاره ام چون از این که بدونم عقب تر میفتم و هم پول جور شده حدر میره و هم حوصله سرزنش اطرافیانم رو ندارم چون خودتونم میدونین که چه قدر مانع برا کار ما جون هاست!:18:
4.و در آخر هم یک خواهش جدی دارم: میخوام جیک و پوک این کار رو برام بگید و این که کلا میتونم اونجا چه کار کنم تا درامدمم خوبی داشته باشم!(مثلا کارای فرعی؟ مثل آهنگ ریزی موبایل؟! :40:
5. راستی کیله مراحل اداری این کار از شروع تا ثبت و قانونی شدن رو برام توضیح بدین!:31:
ببخشید این قدر مطالب زیاد شده خواهش میکنم به همشون جواب بدین که خیلی کارم لنگه!
یا علی!
با عرض تشگر و معزرت!
:11::40::31: