Sony Ericsson XPERIA X1 یا Nokia N97 ؟!
سلام ,
من می خوام یک PPC بخرم , و از اونجایی که بودجه که در نظر گرفتم تقریبا دور و ور 550 تومن ه و PPC هم که می خوام حتما باید کیبورد داشته باشه , حالا بین این دو تا گیر کردم با توجه به توقعاتی که از چیزی که می خوام بخرم دارم :
Sony Ericsson XPERIA X1
و
Nokia N97
حالا چیزایی که مد نظر منه (تقریبا به ترتیب اولویت):
1- موسیقی
2-برنامه
3-بازی
4-دوربین
5-زیبایی ظاهری گوشی
لازم به ذکر ه که هر 5 تای این مواردی که گفتم واسم مهمه !
حالا از عزیزانی که با هر دو تای این گوشی ها آشنایی دارن می خواستم عیب ها و مزایای این دو گوشی رو نسبت به هم بهم لطف کنن بگن تا من یه تصمیم درست بگیرم !
حالا نظر خودم در رابطه با مقایسه این دو گوشی:
- CPU و Ram اکسپریا X1 برتری داره (Ram ه دو برابر) ( مهمترین فاکتور در مورد PPC ها ؟ , (یعنی CPU و RAM ) ) (یعنی بازی ها و برنامه های سنگین مطمعنا رو X1 خیلی بهتر اجرا میشه؟)
- دوربین N97 برتری داره
- من نمی دونم چرا ویندوز موبایل بودن X1 رو بیشتر میپسندم تا سیمبین بودن N97 , یعنی فکر میکنم ویندوز موبایل برنامه هاش خیلی بیشتر و کار کردن باهاشون خیلی راحت تره تا سیمبین ! نمی دونم چرا این فکر رو میکنم .
- حالا وقتی مشکل بیشتر میشه که برگردیم به همون فاکتور مهم من یعنی موسیقی و توجه به اینکه گویا ویندوز موبایل توو مالتی مدیا از سیمبین کم میاره !؟!
- از نظر زیبایی ( X1 نقره ای با N97 سفید که من پسندیدم) هر دو تقریبا برابرن (یک هزارم درصد به طرف X1 مایلترم البته:31:) ولی اینم یه تبصره ای که داره اینه که شدیدا از خز شدن N97 در آینده ی نه چندان دور میترسم ! چون از بقال سر کوچه هم که میپرسی میگه : " گوشی , فقط نوکیا " (توو عوام اینجوری جا افتاده) کسی هم که فقط پول داره و به جز اون هیچی (مغز مثلا :27: البته جسارت به عزیزان این فروم نشه هاااا) اونا ساف میرن طرف گوشی نوکیایی که از همه گرون تر باشه تا مثلا پز بدن به خیال خودشون , واس همین خز شدن N97 رو , فک کنم خیلی بیشتر از X1 تهدید میکنه
- قیمت رو هم توجه کنید بد نیست , X1 رنگی که من می خوام با گارانتی اصلی سیتادل دور و ور 560 تومن ه ولی N97 با گارانتی اصلی نوکیا 630 تومن , تازه این مشکلی نیست بدبختی اینجاست میگن این تازه قیمت رنگ مشکیشه و اون رنگی که من دوست دارم یعنی سفید پنجاه تومن هم باید بزارم رو 630 تومن !!!!!!!! (گارانتی متفرقه هم که تفاوت ستم ه :27: X1 با خدمات پارسه 450 تومن , N97 با خدمات پارسه 620 تومن :19:)
- یه سری چیزای مختصر هم میگم که بد نیست , N97 شتابسنج داره , فرستنده ی FM داره , حافظه ی داخلی 32 گیگی داره , خروجی TV داره , ال سی دی 3.5 اینچی داره , انحنای ال سی دی نسبت به کیبورد من پسند تری داره :20::31: , و در مقابل اون X1 یه رم 4 گیگ داخل جعبه داره با یک ال سی دی 3.0 اینچ با وضوح یه کم بیشتر (با حافظه چندان مشکلی ندارم اونو یه جوری حلش میکنم حالا (شاید البته !!!) , ولی بقیه اش چی؟)
- به ترک خوردن تعدادی از X1 ها در گذشته و صدای ضعیف X1 فک نکنم دیگه بشه گیر داد چون گویا قاب جدید این مشکل ترک رو به هیچ عنوان نداره و صدای گوشی هم با یه برنامه ی خیلی ساده بدون افت کیفیت دو برابر میشه .
---------------
فقط یه خواهشی که از دوستان دارم نیان از این مشاوره های گیج کننده بدن که آره " 100 در صد با N97 موافقم " یا " رو خرید X1 شک نکن " یا " N97 الان من دارم هیچ عیبی نداره , تو با خیال راحت بخرش " یا " X1 توو GSMArena بیشترین محبوبیت و امتیاز رو داره "
من فقط ازتون خواهشی که دارم اینه که این دو تا رو با هم مقایسه کنید و عیب ها و مزایاشون رو نسبت به هم بهم بگید , نه یه نظر کلی و گنگ , پیشاپیش یه دنیا ممنون :11: