!Dance Fabulous out now
بالاخره دومین کاره شرکت Digital Legends هم ریلیز شد...
با حجم 31 مگ...:8::8:
کد:http://rapidshare.com/files/242643710/Dance_Fabulous.zip
شاد شاد شاد باشید:40:کد:http://depositfiles.com/files/c67y0kel2
!Dance Fabulous out now
بالاخره دومین کاره شرکت Digital Legends هم ریلیز شد...
با حجم 31 مگ...:8::8:
کد:http://rapidshare.com/files/242643710/Dance_Fabulous.zip
شاد شاد شاد باشید:40:کد:http://depositfiles.com/files/c67y0kel2
آموزش گرفتن کد فعالسازی 30 روزه
نکته مهم : فقط گوشی هایی که رسما" از N-Gage پشتیبانی میکنند میتونند کد دریافت و بازی رو فول کنند.
اگه نمیتونید کد بگیرید اینجا جای درخواست دادن نیست...!!!
با مرور گر گوشی برید به این آدرس:
nokia.mobi
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی Here & Now بزنید و
در صفحه بعد رو تیزر بازی کلیک کنید،
سپس روی 30day free pass کلیک کنید
در صفحه بعدی ازتون شماره رو میخواد که بهش به این صورت شماره گوشیتونو بدید:
00989xxxxxxxxx
احتیاجی به ایمیل نیست...اون 2 تا تیک رو هم بزنید و اون کد امنیتی رو هم وارد کنید و Send رو بزنید.
نکته:
اگه تو مرحله اول آیکون Here & Now رو ندید روی آیکون Navigate here در پایین صفحه کلیک کنید.
و در صفحه بعد وسطای صفحه Nokia Here & Now رو خواهید دید و باقی مراحل هم مطابق بالا هست..
===================
من که امروز نشستم رفتم تو نخش خیلی بازی جالبیه...:40: نظرتون چیه؟ قلق رقصش فقط یه نمه سخته...!
شاد باشید:40:
من که نتونستم کد فعال سازی بازی رو بگیرم باید صبر کنم تا کرک بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی بازی نسخه سیس نداره؟؟؟؟
....................
ویرایش:
مهلت ثبت نام و گرفتن کد تمدید شده بازم میشه کد بگیری !!!!!!!
من درخواست کد فعال سازیشو دادم ولی فعلا خبری نیست :20:نقل قول:
من تریلش رو هر روز بازی میکنم.....چیکار کنیم دیگه.....یه بار تویه تریل اون ستاره طلاییه رو گرفتم.....بعد یدفعه سر گیجه گرفت...باید به موقع دکمه 5 یا Center رو فشار بدی تا سبک رقصیدنش عوض بشه.....راستی تو که فول بازی میکنی آهنگ چی میذاری برای رقص؟...با داریوش:31:من که هنوز کدش رو نگرفتم...راستی هنوز کد میدن؟نقل قول:
سلام
ممنون از نظرات:20:
نقل قول:ديگه كد نميدن...يعني من گمان نميكنم...من فرداي روزي كه ريليز شد كدش برام sms شد...نقل قول:
تريلش خيلي مسخرس...خيلي كوتاهه...من ركوردمو تا 30000 امتياز بالا بردم...نقل قول:
آهنگاي خودش از همه چي بهتره...يه چنتا هم آهنگ عروسي زير خاكي دارم...با اونا هم ميرم...!
===========
بديش اينه تو اين تريل 30 روزه پوينت نميده... :( وگرنه من تا الان تمومش كرده بودم...بايد فعالش كنم...:27:
شاد باشيد:40:
سلام .... یونس مطمئنی دیگه نمیده ؟ من دیروز درخواست دادم و قبول هم کرد :20: ولی هنوز خبری نیست :41:نقل قول:
راستی وقتی اون کد30 روزه تموم شد ... میشه یکی دیگه گرفت ؟
والله من قبلا" که آمارشو گرفته بودم میگفتن تا قبل ریلیز شدن باید درخواست بدی...فعلا" هم که gprs قطع شده...نمیتونم فعال دائمیش کنم.. :(نقل قول:
کد دوباره رو هم گمان نکنم...! چون قانونیه...احتمالا" IMEI ثبت میشه...ولی میخوای تست کن...: دی
شاد باشی:40:
ببخشید این قضیه کد چیه؟میشه منم درخواست بدم؟
اگه هنوزم جواب بده...!نقل قول:
اگه کد رو بگیرم هر وقت که خواستم میتونم استفاده کنم یا تاریخ انقضا داره؟آخه GPRS گوشیم قطعه.
ممنون(ببخشید که انقدر سئوال میکنم)
فکر میکنم بتونید بعدا" هم استفاده کنید...نقل قول:
سلام
راستی این قضیه فول کردن 30 روزه دنس فابیلوس خیلی خنده داره......من دیروز فولش کردم.....هنوز کد میدن....تا الان هم 325 پوینت گرفتم و لول 3 هستم.......امروز نوشته بود که 28 روز و 19 ساعت دیگه داری.....رفتم دوباره یه کده دیگه بهم دادن شد 30 رو ز دوباره!:دی.........تا الان نزدیک 6 تا کد گرفتم برای روز مبادا....شاید در آینده هم جواب داد.....
جدا ؟؟؟نقل قول:
من اصلا تو نخش نرفتم ... صبر میکنم تا کرک شه ..:31:
البته اگه BiNPDA بزاره ...
چه جالب...! من فولش کرده بودم (30 روزه) ولی بهم پوینت نداد...!!! حتی 5 تا...: دی ولی الان که با کد اصلی فولشکردم...همرو داره میده...!!نقل قول:
مجید میتونی یه دونشو برام پ.خ کنی؟
من کدش از کجا گیر بیارم
از سایت خود بازی:نقل قول:
البته من از تو گوشی درخواست دادم..!
ینوس جون با کامپیوتر نمیشه.....میگه شمارتو بده....بعد یه اس ام اس که معلوم نیست کی میاد برات میفرسته که تازه توش لینک همون سایتی که با موبایلی میری کد میگیری رو بهت میده......کلآ فقط با گوشی میشه....
اقا ما که نفهمیدیم این کد های 30 روزه که زدم باش امتیاز میده یانه تا حالا 10 تا بیشتر نداده!!
درضمن شما چجوری مرحلهای بازی میکنید؟؟؟؟
خیلی بازی باحالیه این دنس من همه اهنگام رو کپی کردم توش.
Level های بازی با امتیاز گرفتن بالا میره...! از اون ستاره ها هم باید 1000 تا بگیری تا پوینت آزاد کنه و ...نقل قول:
البته برای من که تو تریل 30 روزه پوینت نداد...!
آقا این کد دنس رو یکی برام میگیره ...؟
من با گوشیم ( 6220) میرم میگه گوشی شما انگیج ساپورت نمی کنه ... انگار نه انگار منم یه انگیج بازم : دی
با PC هم که میرم یه شماره میگیره ... به احتمال زیاد هم سرکاریه ...!
سلامنقل قول:
میلاد جان به هیچ عنوان نمیشه با کامپیوتر کد بگیری......اون شماره ای هم که ازت میگیره...از من هم گرفته....یه اس ام اس میده که تویه اون اس ام اس همون لینک سایتیه که باید با موبایل بری بگیری....یعنی در اصل با کامپیوتر داری این مسیر رو دور میزنی.......کد هم من دارم با پ.خ بهت میدم.:46:
وای خدا این دنس چه بازی هست!!
واقا اگه شرکت دیجیتال لیجیندز نبود ما باید با انگیج فقط چت میکردیم نه؟؟؟؟
اون از شاهکاراولش one اینم از بعدی الان من لول4 هستم همین امروز نصبیدم باید اهنگ های طولانی بزاری تا بتونی چلنج ها و ستاره های بیشتری بگیری واقا که عالیه ارزش نصب کلاینت و گرفتن 31 مگ رو داشت من که خیلی باهاش حال کردم.
من لول 4 هستم شما کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم کاش برا همه بازی ها کد 30 روزه میزاشتن نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطوری بود که برای همه بازی ها کد سی روزه میزاشتن دیگه بایز فروش نمی رفت که ...
منم چند روز دیگه اگه وقت کردم این دنس رو دان می کنم ... تو گوشی پسر عمم دیدم عاشقش شدم ...
ولی کو وقت ...؟
من و مجید که تقریبا" تمومش کردیم...ولی من سیر بشو نیستم...!!نقل قول:
تو مترو خیلی زاغارته ملت میبینن میگن .....!؟:31:
میلاد من برات یک کد گرفتم ( دلم برات سوخت ) : د ی ............. خواستی بگو ....نقل قول:
آقا این کد دنس رو یکی برام میگیره ...؟
من با گوشیم ( 6220) میرم میگه گوشی شما انگیج ساپورت نمی کنه ... انگار نه انگار منم یه انگیج بازم : دی
با PC هم که میرم یه شماره میگیره ... به احتمال زیاد هم سرکاریه ...!
پست بعدش رو ندیدی؟ مجید براش فرستاد...!: دینقل قول:
سیمز رو بازی نکردید؟ چفدر پوینت میده تو تریل؟
یونس من تا حالا 10 تا کد دنس رو گرفتم : د ی ............ میشه ذخیرشون کنم برای بعدا ؟ : د ی
تا آخر نخوندمش : د ی ...نقل قول:
پست بعدش رو ندیدی؟ مجید براش فرستاد...!: دی
آره دیگه... میتونی هی تمدید کنی...! اضافه اومد به منم بدید...!: دینقل قول:
نقل قول:
سیمز بازی کردم چرته یه 10 20 تا میده اما نمیارزه من که فقط دارم دنس بازی میکنم تا حالا هم 500 تا ازش گرفتم با کد 30 روزه برا 300 روز دیگه کرد دارم:31::31::5::5::5:
کسی خواست بگه بدم بهش.:10::46::5::11::40::40:
طریقه بازی کردن دنس رو یکی بگه : د ی ..... من هر کاری میکنم ستاره نمیده :(
اقا حسام من کد می خوام
بعد امید جان راست می گه طریقه ی بازی دنس چه طوری؟
نقل قول:باید با توجه به ریتم آهنگ جهت های مختلف بدی...هر جهت رو بیشتر از 3 بار نباید بزنی...نقل قول:
مثلا" بالا بالا چپ پایین چپ...و ...همینجوری...بعد که ریتم آهنگ عوض میشه توام باید دکمه وسط رو بزنی تا استایلت عوض شه...! همینجوری میری یاد میگیری..
شاد باشید:40:
آخیییییی.........دنس تموم شد.....فقط پوینت آپلود کلیپ مونده و Watch Credits ....این آخریه خیلی سخته......دو ساعت فقط سازنده ها رو نشون میده :دی.........خفن ترین استایل رقص هم Hip hop Boy .......با هاش تویه یه ترک 35 هزار امتیاز میگیرم....
خسته نباشی...:27: : دی من 55000 تا رکورد داشتم تو اون سیو قبلیم..الان 44000 تا...:31:نقل قول:
اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده...نمیخواد 1 ساعت نگاه کنی...: دی
:18:........44000.....:18:........یونس آهنگی که میذاری چند ساعته؟.......بابا من ترک بالای 5 دقیقه نداشتم........ولی فکر خوبیه ها......بری یه آهنگ بذاری 10 دقیقه بعد رکورد بزنی...:31:نقل قول:
نمیشد زود تر بگی.....:31:......منه بدبخت دو ساعت داشتم این فهرست رو میدیدم........راستی این Cindy Gomez واقعی اش هم هستا:31:......یه کلیپ ازش دیدم....عجب چیزی بود:8:.....رقصش رو گفتم:31:نقل قول:
اون آخری هم فقط 2 ثانیه بری توش بیای بیرون بت میده
اقا اهنگ طولانی بزارید رکورد بزنیم.
یه اهنگ دارم میگیرم 37 دقیقه حتما رکوردتون رو میشکنم
ببا آهنگهای بهرام چه حالی میده : د ی
.
.
.
راستی پلیرتون چه شکلیه ؟ : د ی ...... من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
یه وقت نزاریا امید...جاش نیست..هر وقت کرک شد تو تاپیک خودش بزار...نقل قول:
من تازه نصبش کردم فردا براتون ازش یه عکس میزارم ...
ممنون، شاد باشی:40: