چی بخرم در حد 70000تومان؟؟
Printable View
چی بخرم در حد 70000تومان؟؟
با حدود 60 تومن بهترین انتخاب همون Skystar II ورژن 2.8 است...
یه 30 تومن بزار روش یه s2 بگیر
اولويت اول رو بذار روي skystar hd2 خودم دارم عاليه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تحت ليسانس آلمان تو چين ساخته ميشه 140
دوم qbox اگه پيدا كردي امتحان نكردم ولي خيلي ازش تعريف ميشه در ضمن اصل اصل چينه 105-110
سوم skystar s2 شنيدم تو فركانس هاي s2 كانال هاي hd رو نميشه ديد ولي طبق گفته بعضي از دوستان با codec باز ميشه و خوب منطقا هم بايد بشه ديد ولي بايد اينم بگم كه در صورت ديدن كانال هاي hd مصرف cpu خيلي زياد خواهد بود 95-100
و چهارم skystar 2.8a هست كه خودم داشتم و به نظر من تك هست و شايد كامل ترين كارت باشه ولي حيف و 100 حيف كه s2 رو ساپورت نمكنه 55-65
قيمت ها رو هم واست نوشتم كه تو اين رنج بخري نكنن تو پاچت
دستتتون درد نکنه.جایی دیدم که نوشته بود s2 نخرید بنا به دلایلی.ولی دلایلشو ننوشته بود!!!!!!!!!!!
نظر شما چیه؟
ضمنا من سی پی یو e7300 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس.مشکلی ندارم.
1 سوال دیگه:الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
براي چه كاري مي خواهيد؟نقل قول:
دستتتون درد نکنه.جایی دیدم که نوشته بود s2 نخرید بنا به دلایلی.ولی دلایلشو ننوشته بود!!!!!!!!!!!
در آينده كانال هاي زيبا روي s2 خواهند رفت(به دليل نمايش با كيفيت hd و اين يعني پهناي باند بيشتر براي ارسال داده)
همچنين دانلود آفلاين نيز روي s2 خواهد رفت (اما حالا زوده - نظر شخصي)
من هم برا آفلاین می خوام و هم دیدن برنامه های ماهواره و البته ضبط فیلم.
کلا کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
بودجه من در حد 70هست.
راستی فهمیدم که s2 ریموت کنترل نداره!!!!این که خیلی بده
تو بودجه 70 تومن تنها گزينه همون SkyStar 2.8a هست كه اطراف 60 مي باشدنقل قول:
من هم برا آفلاین می خوام و هم دیدن برنامه های ماهواره و البته ضبط فیلم.
اين رو دوستان توضيح مي دهندنقل قول:
کلا کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
اما در نظر داشته باشيد در آينده (حالا ممكنه سال بعد يا ممكنه 5 سال بعد) همگي بروند روي s2 - شايد هم نروند!
s2 چيه؟نقل قول:
راستی فهمیدم که s2 ریموت کنترل نداره!!!!این که خیلی بده
كارتهاي ما اينها هستند كه از s2 پشتيباني مي كنند
SkyStar S2 PCI كه فكر كنم ريموت نداره
SkyStar HD2 CI كه ريموت داره و خشاب كارت هم مي خوره كه بايد اون خشاب را جداگانه خريد (خشاب خودش 70 قيمت داره)
QBox tbs 8920 كه اين هم از S2 پشتيباني مي كند و ريموت داره
يه چند مدل ديگه مثل twinhan و visionplus هم داريم كه فكر كنم ريموت دارند ولي زياد شناخته شده نيستند (براي آفلاين كارها)
دم همتون گرم.حال دادید.ولی دوستان من جواب چند تا سوالمو هنوز نگرفتم:
1-skystar2.8 کانال های HDرا باز میکنه ولی با فرمت mpeg2 می تونه ضبط کنه.این درسته؟؟؟؟
2- سی پی یو E7300core 2 dou 2.6 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس. با skystar2.8مشکلی ندارم.
3-الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
4-کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
من آدم تازه کاری هستم (8 سیلندر) ببخشید اگر جایی سوالم نا مربوط از آب در میاد!!!!!!!!!!!!راستش تو این زمینه هیچ اطلاعی ندارم!!!
جزء خواص اصلي كارت نيست و اين امكان سخت افزاري روش نيست اما با codec و يه ترفندهايي باز مي كنه ولي cpu زياد مي گيرهنقل قول:
1-skystar2.8 کانال های HDرا باز میکنه ولی با فرمت mpeg2 می تونه ضبط کنه.این درسته؟؟؟؟
من خودم اين كار را نكردم و تو فروم هاي مربوطه مطالعه كرده ام
فرمت ضبط يادم نمونده!!!
عملا زياد هم هست. (براي ديدن hd با codec نمي دونم) ولي براي كارهاي عادي و دانلود آفلاين مناسبهنقل قول:
2- سی پی یو E7300core 2 dou 2.6 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس. با skystar2.8مشکلی ندارم.
در نظر داشته باشيد شما اگه cpu با 5000 هسته!! هم داشته باشيد حين دانلود آفلاين نبايد زياد با كامپيوتر كار كرد
اين صفحه ليست كامل كانال هاي HD را كه در ايران قابل دريافتند را دارهنقل قول:
3-الان چند درصد کانال های ماهواره HD هست؟؟
4-کانال هایی که فیلم پخش میکنند(می کردند) مثل:اکشن-ادجرا-وکس-مولتی ویژنها-ان1 و... جز کانال های HD هستند؟؟
شما اگه آينده نگر هستيد يا براتون دانلود آفلاين از s2 مهمه كه بريد سراغ كارتهاي جديدنقل قول:
کد:http://www.asrejavan.com/showthread.php?t=239972
و اگر محض تماشا نمي خواهيد مي تونيد همون 2.8a را بگيريد (كه من توصيه نمي كنم)
با 2.8a که نه ولی واسه hd رم رو ببری بالا من با سی پی یو q6600 و گرافیک 4850 و رم 2 مشکل داشتم یه رم 4 انداختم الان عالی نشون میدهنقل قول:
سی پی یو E7300core 2 dou 2.6 دارم.رم 2 گیگ و گرافیک 512 جی فورس. با skystar2.8مشکلی ندارم.
همون حرفی که زدم و دوستان هم دارن دارن تاکید میکنن اگه می خوای یکم آینده نگری کنی یه s2 بگیر خلاص 2.8a دیگه داره از رده خارج میشه یعنی از رده خارج شده
آقا اگر بخوام آینده نگری کنم ترجیح میدم qbox بخرم.منم تعریفشو فراوون شنیدم.ولی 1 مشکل:
من تو سایت آلمانی (فکر کنم) دیدم که سیتم مورد نیاز اینگونه بود:
p4 cpu 3 GHz
ram 1GB
graphic 64 Mb
اول اینکه چرا تو همه سایت ها و وبلاگ های فارسی غیر واقعیت رو می نویسند.(نظرتون چیه؟؟؟)
دوم اینکه حالا که نظرم qbox هست با توجه به سیستمم مشکلی ندارم؟؟؟
خواهش می کنم منو از این دو دلی در بیارید!!!!
در مورد sky star S2هم با نداشتن ریموت مشکل دارم وگرنه فکر کنم انتخاب خوبی میتونست باشه.
یه سوال اساسی که به زهنم در مورد دی وی بی رسید اینه که اصلا دی وی بی چی هست؟:31::31:
شوخي نموديد يا جدي؟؟نقل قول:
یه سوال اساسی که به زهنم در مورد دی وی بی رسید اینه که اصلا دی وی بی چی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هر حالت
كارت --- همان receiver هست كه كانال هاي ماهواره اي را در كامپيوتر مي توان ديد. البته + يه عالمه امكانات ديگر
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟
دقیقا منظورتون چیه تو چه سایتها و یا وبلاگهایی دروغ خوندید در چه موردی در ضمن شما و.اسه کسب اطلاعات باید برید عضو انجمنهای مربوطه بشید که من فکر نمیکنم اطلاعات غلط به کاربرا بدننقل قول:
نه مشکلی ندارید البته گفتم واسه HD شاید به مشکل بخورید که اونم باید حتما تست کنید شما یه فیلم HD بگیر ببین رو کامپیوتر تون میتونید بدون مشکل ببینید یا نه
این که دو دلی نداره عزیز فکر کنم نظر خودتون بیشتر رو Qbox هست پس همون بخر
اینم یه مقایسه کامل که کلا از دو دلی در بیای
نقل قول:
هدفم در باز کردن این تایپیک مقاسیه کارت های --- که در حال حاظر در بازار ایران وجود دارند هست...
سوالات مشابه و سردرگمی بسیاری از کاربران در خرید کارت --- باعث شده که در این تایپیک این مساله را به طور کامل برای دوستان عزیز باز و روشن کنم...
SKYSTAR 2 ورژن 2.6
مزایا:این کارت بسیار خوب و کاملا جا افتاده بین کاربران هست...امتحان خودشو کاملا پس داده و نرم افزار ها و درایور های زیادی برای این کارت و همچنین استریم ریدر های متفاوتی برای این کارت
وجود دارد...قیمت خیلی ارزان این کارت یکی دیگر از مزیت های ان هست...حدود 40 هزار تومان...
معایب:از معایب این کارت میشه به عدم ساپورت فرکانس های --- S2 اشاره کرد...حتما میدونید که فرکانسهای حال حاظر که ریسیور ها و ....دریافت میکنند s1 هستند و کم کم فرکانس ها در حال تغییر به سیستم s2 هستند و به گفته یوتلست در سال 2010 تمام فرکانس های این ماهواره
یه s2 تغییر خواهند یافت...
مشکل دیگه این کارت عدم ساپورت سخت افزاری HD هست...
داغ شدن بیش از حد کارت یکی دیگر از معایب این کارت هست...
در مجموع این کارت برای افلاین متوسط عمل میکنه ولی برای دیدن شبکه های ماهواره با توجه به قیمت اون مناسب هست...
SKYSTAR 2 ورژن 2.8
مزایا:این کارت تکمیل شده کارت 2.6 هست و تغییراتی نسبت به ورژن قبلی داشته
مشکل داغ شدن کارت حل شده...کریستال این کارت افزایش داده شده...
درایور ها و استریم ریدر های خوبی هم داره...
قیمت این کارت هم حدودا 70 تومان هست
معایب:عدم ساپورت سیستم S2
عدم پشتیبانی سخت افزاری از HD
این دو امر باعث شده که به زودی این کارت کنار گذاشته بشه....
در مجموع برای افلاین نسبتا خوب عمل میکنه....
vision plus:
مزایا:این کارت تقریبا اولین کارت حرفه ای برای افلاین بود...
درایور قدرتمند این کارت کارایی های زیادی رو به کارت داده از جمله شبیه سازی --- T
استریم ریدر BDA داره و کاملا با سیستم های ضعیف حتی p3 کار میکنه...
معایب:این کارت خیلی قدیمی و همچنین پشتیبانی نرم افزاری ضغیف از این کارت باعث یکی از ضغف های عمده این کارت شده...
عدم ساپورت S2
عدم پشتیبانی سخت افزاری از HD
این کارت برای افلاین خوب عمل میکنه و عدم ساپورت S2 باعث شده به زودی کنار گذاشته بشه...
Q-Box:
مزایا:یه کارت حرفه ای در افلاین و انلاین...
بهترین سخت افزار --- s2 در المان..
پشتیبانی کاملا خوب و موثر از شرکت سازنده
پشتیبانی سخت افزاری از HD
وجود استریم ریدر برای دانلود از S2
معایب:مشکل داشتن در دانلود افلاین از s2 به این صورت که شما هنگام افلاین هیچ کاری را نباید با سیستم انجام بدین...
مشکل اساسی در دانلود از پید مادر یعنی 8192
عدم ساپورت سیمبل ریت 45000 یعنی این کارت تا ریت 3000 بیشتر ساپورت نمیکنه....
در مجموع کارت مناسب و حرفه ای برای دانلود از S2 , s1 هست و در بازار ایران خیلی کم یافت میشه و هنوز هیچ قیمت ثابتی نداره...
SKYSTART HD 2
مزایا:کارت حرفه ای در افلاین و انلاین...
بهترین کارت ارسال و دریافت دیتا و تصویر در المان
پشتیبانی سخت افزاری از HD
درایور قدرتمند ان همانند ویژن پلاس(BDA)
پشتیبانی کمپانی بزرگی چون تکنیکاست از این کارت...
ساپورت ریت تا 45000
وجود یک ورودی خشاب روی کارت
معایب:نداشتن استریم ریدر در دانلود از S2(بحث های زیادی در این مورد شده و همین امر باعث شده که بسیاری از کاربران به خاطر همین دلیل این کارت را کنار بگدارند)
تنها مشکل این کارت همین هست که نیاز به یک بحث تخصصی داره که در زیر برای شما باز گو میکنم...
دوستان اگه خاطرشون باشه زمانی که ریسیورهای دو تیونره به بازار اومد چه بسیار کسانی بودند
که اقدام به خرید این ریسیور کردند...بعد از مدتها هنوز شرینگ ماهواره روی این ریسیور ها برقرار نشده بود و همین امر باعث فروش این ریسیور توسط بسیاری از خریدارانش شد...
اما پس از مدتی شرینگ در این ریسیور برقرار شد و .............
در واقع مشکل بالا را میتوان به نو پا بودن این ریسیور دونست...
مثال بالا کاملا با مشکل کارت HD هم خونی میکنه...
در واقع زمانی که HD به بازار اومد بسیاری را مجذوب خودش کرد...مشکل در S2 داشت که با تلاشهای زیادی تا اینجا کار میشه به صورت ماژول از فرکانس های s2 در این کارت دانلود داشت
تکنیکاست هم قراره درایور جدید این کارت را در اوایل 2009 عرضه کنه که به اعتقاد خیلی از افراد
به زودی مشکل برطرف خواهد شد...
نتیجه گیری» من خودم از تمام کارت های ذکر شده داشتم و کارت HD را بهترین میدونم
دوستانی که مایل به خریدر هستند اگه نمیخوان ریسک کنند میتونن کیو باکس بخرن که هم از
s2 , s1 میتونن دانلود کنن..ولی باید پشتیبانی از کارت و کیفیت تصویر و.......را هم در نظر بگیرند..
دوستانی هم که مایل به خرید کارت HD هستند میتونن اقدام کنند ولی در s2 فعلا مشکل خواهند داشت...
این مطلب توسط reza تهیه و کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع میباشد...best2me
دست و پنجت درد نکنه دلفین جان!!
خیلی حال دادی.دمت گرم.
نخندینا!!!شاید هم HD 2 گرفتم:31::31::20::27:
معایبش کمتره.تو بازار رفتم qbox گیرم نیومد.(شیراز).احتمالا فردا میخرم ولی باید در مورد چگونگی راه اندازی ابتداییش هم ازتون کمک بگیرم.اگر اینجا جاش هست وعیبی نداره کمکم کنید که برا شروع چکار کنم.چی نصب کنم؟از کجا گیر بیارم؟همه چی با خودش هست(منظورم نرم افزارای لازم هست) و هر چی به ذهنتون میرسه که میتونه برا شروع کمکم کنه.لطفا...:10:
علی جان یه چیزی رو در مورد مطلب بالا یادم رفت بگم اونم اینکه مشکل hd واسه دانلود از s2 خیلی وقته حل شده و شما مشکلی نخواهید داشت پس اگه hd گرفتی از این لحاظ خیالت راحت باشه
واسه راه اندازی و کمک بیشتر میتونی سوالهای تخصصی رو تو گروهای آفلاین بپرسی تا بچه ها کمکت کنن
ازت ممنونم در حدتیم ملی+رئال مادرید که خودمم طرف دار پر و پا قرصشم!!!:40:
فقط یه زحمت دیگه.اگر ممکنه اون بخشی که گفتی مشکلاتمو حل میکنه و حسابی آموزش میده لینکشو برام بذار چون سرعت نت خیلی پایینه و منم زیاد وبگردی وارد نیستم.ممنون میشم.
تا همین جاشم تشکر اونم فراوون!!...:10:
اینم آدرس گروه ها
این واسه کانالها
اینم آفلاینکد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=273
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=302
--- sky star s2 pci جديده؟ من ميخوام هم بتونم دانلود افلاين بكنم هم با اكانت سي سي كم و جي باكس شبكه هاي كارتي رو ببينم. ايا اين خوبه؟ فرق اصلش با قلابشو كسي ميدونه؟
الان چنده اسکای استار ؟
.
تایپیک سه سال پیشو اوردی بالا؟ ایول :31:
من فقط گیر فوتبالم اونم از نوع اینتر میلان پس یه دی وی بی ارزونم مشکلمو حل میکنه به نظرتون چی بگیرم
کارت های اینترنال جدید شرکت اسکای استار کیفیت خوبی ندارند اگه بتونی یکی از مدل های sky star s2 قدیمی را گیر بیاری خیلی بهتره ولی به نظر من فعلا کارت های اسکای استار از نوع اکسترنال خوبه بخری...
اینم خوبه .
tbs 6920 qbox . pci express s2 hd
قیمتش هم 140 .
اقا تو هیچ جا نمیشه کارت گیر اورد نه اینترنت نه بیرون من تهرانم دوستان اگه امر جایی رو دارند که بشه خرید یه خبر ببه ما بدن
منم دقیقا مشکل شما رو دارم تا یکی دو ماه پیش هر هفته حداقل یه ایمیل برای دی وی بی داشتم حالا که میخوام بخرم هیچ جا نداره...!!!نقل قول:
آقا منم میخوام یه --- بگیرم که هم راحت بشه فوتبال رو نگاه کرد و از دست این شبکه 3 خلاص شم و یکمی هم آفلاین استفاده کنم...
حالا با 150تومن کارت S2 خوب چیا میشه پیدا کرد...اکسترنال بگیرم یا اینترنال...؟؟
شبکه 3 جدیدا کدش رو عوض کرده موقع پخش فوتبال قطع میشه. کسی کد جدید رو نداره؟
فروش کارت دی وی بی QBox TBS 8920
پشتیبانی از فرکانس های s2 و HD
سلام خدمت کاربران محترم
یک عدد کارت Qbox TBS 8920 به صورت کاملا سالم در حد آک به فروش میرسد .
قیمت: 135 هزار تومان
هزینه پست : رایگان
بعد از پرداخت با پست پیشتاز ارسال خواهد شد.
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیدی یاهو : Garazh
در ضمن مواردی به دلخواه شما به عنوان اشانتیون به شما داده می شود
تصویر کارت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش کارت دی وی بی QBox TBS 8920
سلام خدمت کاربران محترم
یک عدد کارت Qbox TBS 8920 به صورت کاملا سالم در حد آک به فروش میرسد .
قیمت: 135 هزار تومان
هزینه پست : رایگان
بعد از پرداخت با پست پیشتاز ارسال خواهد شد.
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیدی یاهو : Garazh
در ضمن مواردی به دلخواه شما به عنوان اشانتیون به شما داده می شود
مدله دیگه ای نداری حاجی؟؟:n05:نقل قول: