Phenom II X3 710 یا Athlon X2 7750 BE
با سلام
دوستان من مابین این دو تا موندم که کدومیک دارای P/P بهتری هستش
و می خوام براشون برد Biostar TA790GX A2+ یا Biostar TA790GX 128 بگیرم آیا این برد مناسبه ؟
آیا از نظر کیفیت در حد برندهای معروفی چون گیگا و ایسوس هستش ؟
آیا برد بهتری باچیپ پل جنوبی SB750 توی این رنج قیمت از برندهای معروف وجود داره ؟
در حال حاضر من E5200 رو دارم و ازش راضیم و تنها بدلیل نداشتن Intel Virtualization میخوام ردش کنم بره و یه دونه از خانواده آتلون یگرم ؟
لطفا راهنمایی کنید که کدومیک دارای کارایی بهتری هست که ارزش دادن پول بیشتر رو داشته باشه ؟
تشکـــر
راستي كسي بالاخره جواب عنوان اصلي اين تاپيك رو نداد. آقا بالاخره 7750 يا x3 710؟
راستي كسي بالاخره جواب عنوان اصلي اين تاپيك رو نداد. آقا بالاخره 7750 يا x3 710؟
البته بايد نسبت كارايي به قيمت رو هم در نظر گرفت. راستش من سي پي يو رو براي كارم مي خوام و حسابي توش موندم. كارم طراحي وب و گرافيك هست. سي پي يو فعلي من x2 3800 هستش كه خيلي بعضي مواقع بدجوري اذيتم ميكنه. مخصوصا زماني كه روي فايلهاي فتوشاپ با تعداد لايه بالا (مثلا 100-200 لايه) كار ميكنم يا اگه بخوام indesign cs4 رو اجرا كنم. همونطور كه اساتيد ميدونن برنامه هايي مثل فتوشاپ از قابليتهاي چندهسته اي بودن سي پي يو چندان استفاده نمي كنه و اون چيزي كه به دردش مي خوره فركانس سي پي يو هست نه تعداد هسته بالا. از اون ور هم واسه نرم افزارهايي مثل اينديزاين هم هيچ مرجعي پيدا نكردم كه مشخص كنه آيا اين نرم افزار از قابليتهاي چند هسته استفاده ميكنه يا نه مثل فتوشاپه (اين نرم افزار هم برام خيلي مهمه چون هميشه پروژه هاي صفحه آرايي مجلات و كتاب رو دارم).
حالا اگر دوستاني كه از هر كدوم از اين سي پي يو ها استفاده كرده اند لطف كنند و نظراتشون رو بگند ممنون ميشم.
اينكه بالاخره X2 7750 يا X3710 (با در نظر گرفتن نسبت قيمت به كارايي و ارزش مالي)؟؟؟