نا پدید شدن تمام آیکون ها در صفحه دسک تاپ
دیروز وقتی سر وقت کامپیو ترم رفتم دیدم تمام آیکون ها از صفحه دسک تاپ پاک شدن ( البته عکس رو دسک تاپ بود ) و یه پیام اینجوری روش نقش بسته...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاری کردم درست نشد البته من recavery کردن رو بلد نیستم.منظورم اینه که با برنامه TuneUp Utiliti که رو سیستمم نصبه نتونستم درستش بکنم...البته فقط آیکون ها از روی دسک تاپ پاک شدن ولی برنامه ها از طریق All Proggram و شیوه های دیگه اجرا میشن...هر بار کامپیو ترو روشن میکنم این پیامی که گفتم دو بارم میاد و تا روش O.K نکنم نمیتونم برنامه ای رو اجرا کنم...
یه چیز دیگه وقتی سعی میکنم مجددا آیکون ها رو رو صفحه دسک تاپ بیارم با این پیام مواجه میشم :
و نمیتونم آیکون ها را رو صفحه بیارم...همانطوری که گفتم نمیتونم سیستم را recovery کنم و با دستورات ریجستری هم آشنا نیستم...مگه اینکه شما راهنمایی کنید...نمیدونم با C.D ویندوزم را repear تعمیر کنم چطوره ؟
بالاخره دوستان حرفه ای یه راهنمایی ای به من بکنین.مرسی
با سلام و تشکر از M.r.m بسیار گرامی...
و با عرض پوزش متقابل از تاخیر چند روزه ام...تقدیم گزارش:
1- به توصیه شما در جهت ایجاد Account جدید اقدام شد..همانطور که گفته بودید ظاهرا در این اکانت دیگر مشکلی نداریم و Iconها به شکل صحیح نمایش داده می شوند...هرچند من متعجبم که چرا در فایر فاکسی که در این اکانت باز مشود ، بوک مارک ها-Scrapbook-Extension-Themeها حذف شده اند...
2-در داخل درایو C فولدر های منتهی به Desktop را کنترل کردم....(پیامی که در صفحه دسک تاپ در اول کار مبنی بر موجود نبودن Desktop می آمد)...باز به پیش بینی شما فولدر Desktop در Account مشکل دار وجود نداشت...سعی کردم آنرا ایجاد کنم ...متاسفانه اجازه نامگذاری فولدری به این نام داده نمی شود (به نامهای دیگر فولدر ایجاد می شود)...عکسش را گذاشته ام...
3-از Startup به توصیه شما عکس گرفتم...به علت کثرت برنامه ها دو عکس قرار داده شده مکمل یکدیگرند...
4- سعی کردم آخرین برنامه های نصب شده را حذف کنم...تا این لحظه تاثیری در رفع اشکال نداشته است...
5- یک مشکل جدید در این رابطه برایم بوجود آمده که شاید صلاح باشد در تاپیک دیگری به آن پرداخته شود...( چون قبلا هم برایم پیش آمده بود)....همانطور که قبلا گفتم..وقتی آیکونها از صفحه دسک تاپ حذف شدند، من از جمله کارهایی که برای رفع مشکل انجام دادم repear کردن ویندوز از طریق سی-دی ویندوز و Upgrade کردن آن بود...اینکار تاثیر مثبتی نداشت ولی منفی چرا..!! و آن اینکه حالا وقتی سعی می کنم My Computer را باز کنم ، ابتدا صفحه ای باز می شود و از من خواسته میشود که برنامه Adobe Acrobat را نصب کنم !( در حالی که این برنامه از قبل روی سیستمم نصب و بدون مشکلی کار می کند) بالاخره مجبورم چند بار با زدن Cancel به صفحاتی که باز میشود ، این مشکل را حل کنم ...همانطور که گفتم این مشکل قبلا هم هنگام تعمیر با سی-دی ویندوز برایم پیش آمده بود...آخرین عکس اولین صفحه باز شده در این مشکل را نشان می دهد.