من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
مي خواستم بدونم شرايط كاربر فعال شدن چيه ؟
Printable View
من يه چند وقتيه كه در قسمت موبايل و uiq دارم فعاليت ميكنم ، و تقريبا روزي 4-3 ساعت رو تو اين بخش هستم
توضیح درباره نحوی انتخاب "کاربر فعال" و ... !نقل قول:
تيم مديريت اينو گفتــــه ميثم و سيــــنا عزيز :11:
نقل قول:
كاربراني است كه براي كمك به ساير اعضا ، تلاش بيشتري كرده اند و در كل فعاليت بيشتري داشته اند . ( اين افراد توسط مديران هر بخش معرفي شده اند )
با اجراي اين طرح كاربران تازه وارد به انجمن شناخت بهتر و سريعتري از كاربران برجسته انجمن پيدا خواهند كرد
موفق باشيد!:40:نقل قول:
خدمت دوستان عرض کنم که این لقب به هیچ عنوان دائمی نیست و اعضایی که فعالیتشون در یک برهه زمانی مستمر و دارای شرایط انتخاب باشد این لقب بهشون تعلق خواهد گرفت و تمامی دوستانی که عنوان کاربر فعال رو دریافت میکنند توسط مدیران انجمن ها زیر نظر گرفته خواهند شد و در صورتی که فعالیتشون کم یا قطع و یا از شرایط انتخاب خارج شود این عنوان از زیر شناسه کاربریشون حذف خواهد شد!
مطمئنا کاربران فعال دارای این پتانسیل هستند که برای همیشه فعال باقی بمونند ولی خوب برای اینکه کار یک دست بشه کنترل صورت میگیره ...
در ضمن این نکته رو هم اضافه کنم که درجه "کاربر فعال" فقط یه درجه ویژه هست و هیچ برتری از نظر امکانات و ... نداره
نکته آخر اینکه ... همه میتوانند کاربر فعال شوند به شرطی که شرایطش رو داشته باشند و فراهم کنند ...
دکتر علی شریعتی میگه : این که چه کسی باشید و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد. :)
ممنون ... ولي براي اطلاع يافتن مديران بايد چي كار كنيم ؟
مدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
موفق باشی
عزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشننقل قول:
مدیر و همکاران اون بخش ها زیر نظرت دارن ... مطمئن باش اگر فعال باشی و پست هات خوب باشند و کمک زیادی به کاربرا بکنی ، 100 درصد با مشورت هم انتخابت می کنند
اما اینکه بخوای مستقیم صحبت کنی فایده ای نداره .... اونها تشخیص میدن
3-4 ساعت موندن در یک بخش دلیل بر این نیست که شما باید کاربر فعال بشینقل قول:
مهم نوع فعالیت شما هست
این که مسلمه ... آدم هرچقدر فعال باشه و خوب اما شرایطش رو نداشته باشه که نمیشه فعالش کرد و بعد هم درجه مدیریتی دادنقل قول:
عزیز جان به نظر من از هرکی خششون بیاد میکننش کاربر فعال از هرکیم خوششون نیاد بیخیالش میشن
طرف باید فهم و اخلاق هم داشته باشه و خوب رفتار کنه که خوششون بیاد
کاملا حرف ایشون درسته.ولی یه کم خوش اخلاقی هم میخواد که یه وقت بهش این عنوان داده بشه هی قیافه نگیره و تاٌنه نمی زده باشه به کاربرای دیگه.نقل قول:
هر وقت به جمع بندي رسيديد به منم بگيد دي:
بستگی داره چه نوع فعالیتی داشته باشی ؟
نقل قول:والا من کاربری که تحمل نداره منو ببینه رو فعال موسیقی کردم . بقیه مدیران رو نمیدونم .نقل قول:
به هر حال در قاموس بعضیا دلایلی جز خوش اومدن یا بد اومدن برای کار ها وجود نداره .
سعی کنی مدیر هم میشی ؛ کاربر فعال سهله
همینه که خودت هم کاربر فعالی :31:نقل قول:
راهشو ياد گرفتيد به منم ياد بديد دي: لطفا
مشکلی نیست ، من اصلا دوست ندارم بشم (کاربر فعال یا مدیر)نقل قول:
پوشالیه چنین کاری !
حالا انگاری کاربر فعال چی هست !! هیچ امکانات خاصی نداره
حالا شما یه کاربر فعال هستید خوب .نقل قول:
ali_ranger22
مزیت ها و مشقت های کاربرهای فعال بودن رو برای دوستان و کسی که تاپیک رو ایجاد کرده بگید تا بدونن هیچ نتیجه ای نیست !
دوســــت من كاربر فعال از عنوانش معلومـــه ديگه :46:نقل قول:
اگه كمك دوستان تو فروم يا قسمتي كه زياد اطلاعات ازش داري پست بدي و كمك حال دوستان باشي و نكتـــه مهم هم اخلاقت شرطـــــه و مديران و همكارا شما رو زير نظر ميگيرن و اين عنوان رو بهت ميدن و هيچ پارتي بازي و از اين كاربر خوشش بياد يا نياد در كار نيســـت فعاليتت خوبـــه باشـــه چراااا اينكارو انجام ندن :13:
...
من خودم اول تو سوني اريكسون فعاليت ميكردم كاربر فعال سوني اريكسونم كردن بعد از مدتي فعاليت در كل انجمن موبايل كاربر فعال اونجا شدم :11:
موفق باشيد!:40:
چه برتی نسبت به کاربران معمولی داره ؟
متاسفانه به جز اضافه شدن 500 تا به Inbox پیغام ها هیچ ویژگی دیگه ای به کاربران فعال داده نمیشه ....
سلام
من که تا حالا کسی رو ندیدم که خیلی فعال باشه و کار ملت رو راه بندازه ولی کاربر فعال نباشه یا نشده باشه , خوشبختانه تو این مورد p30 خوب کار کرده و واقعا اونایی که حقشون بوده شدن این رو من تو انجمن موبایل به وضوح حس میکنم .
مرسی .
سلام دوست خوبم:10:نقل قول:
این عناوین و"درجه ها ورتبه ها"همه مجازی هستند...
توی" دنیای نت" که هیچ...حتی توی دنیای واقعی هم چندان بدرد نمیخورند...
=========
بعضی ازما "باعرض معذرت"....بقدری توی "دنیای مجازی"غرق شدیم که از دنیای اطرافمون واونچه که "واقعا"داریم توش "زندگی"می کنیم ....غافل شدیم...
====
اینه که من باصطلاح"کاربرفعال"چندتا pmمیتونم توی صندوقم !!داشته باشم و....دیگرون ...ندارند....مهم نیست...
=======
مهم "کمک وحضورمفید"توی انجمن هست....
=============
حتی بدون انتظار پاداش...:11:
کاربر فعالی میخوای چیکار ؟
ما یه عمر کاربر فعال بودیم اینهمه جون کندیم آخرشم 2 روز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعالیت نکردیم ازمون گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعا ؟ من ميخواستم كاربر فعال بشوم هااا . با اين شرايط ديگر نميشوم
سپاس
آره دیگه pm_deنقل قول:
البته یکم بیشتر از 2 روز بودا :31:
حداقل این اینباکسمون رو نزاشتن همون 1500 تا بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه |:نقل قول:
تگ کاربر فعالی رو جا انداختی !!!نقل قول:
خداییش اگه برش دارن هیچ فرقی نمیکنه .
نقل قول:
منظور 4 ماه ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر فعال شدن هیچ چیزی جز اضافه شدن مسئولیت برات نداره
اولش خوشحال می شی ولی بعدش برات عادی میشه
نسبت به کاربرای دیگه هیچ چیز اضافه ای هم نداره
هر کسی که فعالیتش خوب و مفید باشه فعال می شه
به تعداد پست ها هم نیست به مفید بودنه
به کاربر فعال شدن هم فکر نکن که فوقش آخر فروم باز می شی
به مدیر شدن فکر کن که حد اقل فعال بشی !
ممنون
یه چیزی تو همین مایه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
this is
اینجا جای گپ زدن نیست .
سلام
من خودم رو میگم!
بیشتر سعی میکنم برای دوستانم مفید باشم تا عنوان داشته باشم.
حالا هر جا که می خواد باشه لاشه!
عنوان نداشته باشم هم همین که دوستانم من رو از خودشون بدونند برام کافیه!
ای بابا ...نقل قول:
چرااین جادکمه ی تشکرنداره....:19:
........
یادم نبودTANX:31:
=======
ویرایش:
بابک جان
سلام
نگرفتم موضوعو... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:اين جمله رو مديران بيشتر استفاده ميكنند ، مدير شدن هيچ چيزي جز افزايش مسئوليت . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کاربر فعال شدن هیچ چیزی جز اضافه شدن مسئولیت برات نداره
مثل شما كه الان عادي هست واستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اولش خوشحال می شی ولی بعدش برات عادی میشه
ظرفيت اينباكس 500 تا افزايش پيدا ميكنه . پس يك چيزي اظافه تر داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نسبت به کاربرای دیگه هیچ چیز اضافه ای هم نداره
بلي همين طوره ، قطعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کسی که فعالیتش خوب و مفید باشه فعال می شه
مگه ميخواي فوقش ديگه چي بشي ؟نقل قول:
به کاربر فعال شدن هم فکر نکن که فوقش آخر فروم باز می شی
اتفاقا ميگن كه به مفيد بودن فكر كنيد ! نه به فعال بودن و آرزوي مديريتنقل قول:
به مدیر شدن فکر کن که حد اقل فعال بشی !
در ضمن ، اين حرفت بر ميگرده به سخن اول خودت " به مدیر شدن فکر کن که حد اقل فعال بشی ! "
پايدار باشي فرزند آدم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
this is گپ نزن عزیزم دیگه