سلام دوستان از هر نظر ممنون میشم این دو گوشی رو با هم مقایسه کنید ! و در نهایت بگید کدوم مناسب تر هستند برای خرید .
- اف 490 حدود 60000 هزار تومان قیمتش بیشتره !
ممنون . اساتید سامسونگ بفرمایید !! :21:
Printable View
سلام دوستان از هر نظر ممنون میشم این دو گوشی رو با هم مقایسه کنید ! و در نهایت بگید کدوم مناسب تر هستند برای خرید .
- اف 490 حدود 60000 هزار تومان قیمتش بیشتره !
ممنون . اساتید سامسونگ بفرمایید !! :21:
یه مقایسه کلی :
F490 :
صفحه نمایش 3.3 اینچ .... دوربین 5 .... هدفون 3.5 میلیمتری ... باتری با تاک تایم 6 ساعت ... ایترفیس تک رنگ Corix ... پخش ویدیو با 30 فریم در ثانیه ... رزولوشن صفحه نمایش 432×240 پیکسل .... اینترنت پرسرعت HSDPA تا 3.6 مگایابت ... حافظه داخلی 130 مگابایت .
F480 :
صفحه نمایش 2.8 اینج .... دوربین 5 با قابلیت تشخیص چهره ، لبخند و پانورومای خودکار ... هدفون عادی ... باتری با تاک تایم 3 ساعت .... ایترفیس رنگی Croix همراه با Widget .... رزولوشن صفحه نمایش 320×240 پیکسل ... اینترنت پرسرعت HSDPA تا 7.2 مگابایت
به نظر من F490 گوشی شیکی هستش و میتونه انتخاب خوبی باشه و البته F480 هم که دیگه عالیه .
امیر حسین ، من بت همون 480 رو پیشنهاد میدم...........!! 490 رابط کاربریش مثل آرمانیه........ درباره ارمانی هم که بت گفتم...........!!!
ال سیدی بزرگتری داره........ ولی هیکلش یه جوریه............!!
پس f490 بهتره؟
چون میخوام بخرم.پشیمون نشم !!
i900 کی میاد؟ میتونم تا 6 یا 7 ماه وایسم تا قیمتش افت کنه ؟ راستی الان چنده؟
ایترفیس اف 490 خسته کننده نیست ؟ در مقایسه با دبلیو 950 سونی ؟؟؟؟
چرا این دو مدل عکساشون انقدر به زردی میزنه ؟ ویوتی که داشتم عکساش خیلی طبیعی و وضوح عالی بود ! ولی اینا .... !
حالا سامسونگ جان شما که اف 480 داری کیفیتش چطوره ؟
شما مطمئنی که F490 ویدیو رو 30 فریم فیلمبرداری میکنه ؟ آخه همه جا من خوندم زده 15 فریم !نقل قول:
در مورد کیفیت F480 اگه Wdr فعال بشه عکسها مشکلی ندارن دیگه .
من که نگفتم 30 فیلمبرداری میکنه گفتم 30 پخش میکنه !
مخلصیم .
میشه واضحتر بگید آخر کدومشون بهتره ؟! بدجوری گیرم بچه ها ! یکی اگه یه مقایسه توپ و همه جانبه بزاره عالی میشه
نوکریم !
کسی که بین این دوتا گوشی گیر کرده حتما بره سراغ آی 900 .
خب تا بخواد قیمتش معقول شه و بیاد زیر 600 خیلی طول میکشه ضمن اینکه همین ها هم به من جواب میده !نقل قول:
منم میخوام بخرم نمیدونم کدومشونو بخرم.
راستی این آی 900 امنیا کی میاد .کف بر شدیم !!!:19:
تا 6 یا 7 ماه دیگه میاد صبر کنیم یا نه؟؟ قیمتش پایین میاد ؟؟
اف 490 خیلی خشگل تره بریم اونو بخریم ها ؟ این اساتید سامسونگ که خموش هستند !نقل قول:
داداش ، هر جور راحتی............. ولی من میدونم از 490 خسته میشی................ سر یه هفته..............!!!نقل قول:
اف 490 خیلی خشگل تره بریم اونو بخریم ها ؟
حالا خود دانی.............!! 480 به نظرم بهتره.........!!!
بابا اف 490 کجا بوده . اف 490 اصلا وارد نشده و قرار نیست وارد بشه . فکر نکنم ماکروتل بیاد جفتشون رو که امکاناتشون شبیه هم هست رو با هم وارد کنه . صبر کنید برای آی 900 . ضرر میکنیدا. آی 900 همون اف 480 با جی پی اس و وای فای و ال سی دی بزرگتر و ویندوز موبایل باتری 1500 میلی آمپر و فیلم برداری وی جی ای ( که در حالت qvga حدود 30 فریم میگیره ها )
ببشخید.....:31:...... تک و توک پیدا میشه کرد.......... پاساژ ایرانیان من دیدم.................. 500 چوخ............!!!نقل قول:
بابا اف 490 کجا بوده . اف 490 اصلا وارد نشده و قرار نیست وارد بشه .
خوب اگه پیدا میشه برید بخرید . آخه من از خودم زورم میگیره که برای یه فلاش زنون و اپتیکال زوم نتونستم آی 900 بخریم . وگرنه خیلی I900 دوست داشتم . برای همین آی 900 رو به کسانی که میخوان اف 480 بخرن پیشنهاد میدم :d
این آی 900 تا 6 یا 7 ماه دیگه قیمتش ممکنه افت کنه؟تا صبر کنم بیاد.من عجله ای ندارم .
کی وارد بازار میشه؟اگه هست چنده فعلا؟
اینترفیس این دو گوشی ها چه مزایایی بهم دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...................
هنوز که نیومده ولی به گفته ی ماکروتل 1 ماه دیگه وارد بازار میشه با قیمت 700 یخورده بیشتر(اینو خوده ماکروتل گفته به من چه :دی)
ولی اگه اول پاییز وارد بازار شه 7 ماه به نظرم زیاده تا اوایل زمستون قیمتش متعادل میشه(البته با توجه به قیمت مدلهای دیگه سامسونگ که زود تر از نوکیا و se متعادل شده)
گه بیاد با قیمت 700 میخرمش ! :40:
من منتظر میمونم :40: ارزششو داره :10:
سلام......
اینم اینتر فیس گوشیا.
اول f490
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و f480
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدوم قشنگتره.
F480 اينترفيس آخر خوشگله . اصلا ازش خسته نميشي .
F490 هم قشنگه .
كلا سليقه ائي هستش .
حالا آخرش کدوم ................
مایکروتل هم این گوشیو آورده ! 550 چوق !
این سیستم عامل Corix چه مزایایی داره ؟
سلام............نقل قول:
corix اینتر فیس این گوشی هستش .
در ضمن نسخه دوم corix هست که رنگیه .نسخه ی اولش تک رنگ بوده به رنگ آبی که f700____f490 اینتر فیس نسخه اول روشون هست همون corix سخه 1.
f700 با اینکه اینتر فیس تک رنگ داره تونسته توی مسابقات طراحی IF سال 2007 برنده ی جایزه ی اینترفیس رسانه های دیجیتالی بشه حالا حساب کنین F480 اینتر فیسش CORIX 2 رنگیه.چه شود.
بچه ها دوربین عکاسی کدومشون بهتره تو جی اس ام آرنا که مث هم بودن ؟
درضمن کابل تی وی هم دارن ؟؟؟
کسی هست با اف 490 کار کرده باشه ؟ بدجوری چشمو گرفته !!