سلام عزيزان
من كارداني كامپوتر دارم
ميخوام برم فرانسه دكتري كامپيوتر بگيرم
از دوستان كسي ميتونه كمكمك كنه كه تقريبا چقدر وقت ميبره و چقدر هزينه داره
كارت پايان خدمت ميخواد يا نه و ...
خيلي واجبه
ممنون و متشكر از شما :11:
Printable View
سلام عزيزان
من كارداني كامپوتر دارم
ميخوام برم فرانسه دكتري كامپيوتر بگيرم
از دوستان كسي ميتونه كمكمك كنه كه تقريبا چقدر وقت ميبره و چقدر هزينه داره
كارت پايان خدمت ميخواد يا نه و ...
خيلي واجبه
ممنون و متشكر از شما :11:
یعنی شما سربازین ؟؟؟
باید سربازیتو درست کنی اول بعد بری
حدودا اگه سربازی مشکلی نباشه با مدتی که اونجا طول میکشه بری دانشگاه میشه 2 سال ... اگه زبان اینا بلد باشی کم تر...
هزینش هم 4.5 هزار یورو
امین!!!
یک وبلاگ هست که خیلی وقته فعالیت میکنه مطالب خوبی داره و به سوالها هم جواب میده
آدرس جدید:آدرس قبلی:کد:www.etudfrance.ir
کد:www.drarjang.wordpress.com
از دوستان کسی نرفته
یکی میگه خوبه یکی میگه بده
موندم چی کار کنم
راهنمایی کنین بابا
تمام جزئیات فرانسه رو از اون وبلاگی که نوشتم بخوننقل قول:
ببین چقدر خرج داره
ببین همتت چقدره و چقدر حاضری برای رسیدن به هدفت تلاش کنی
اینجوری میفهمی بری یا نری
من میتونستم خارج از کشور تحصیل کنم ( AUB) اما دیدم اینکاره نیستم!
حالا چرا فرانسه ؟
نکته ی اول ( بسیار مهم ) : شما زبان تحصیلی تون فرانسوی بوده ؟ اگر نه بیخیال بشید چون فرانسه مثل انگلیسی نیست که شش ماهه راه بیفتید .
نکته ی دوم : فرانسوی ها مثل انگلیسی زبان ها خونگرم و مهمان پذیر نیستند . با مهاجرین خیلی مشکل دارند و شما هم به هر حال خارجی هستید .( یک نموره بد اخلاقی دارند )
نکته ی سوم : دقیقا به دلیل مورد اول و همچنین به دلیل بحران اقتصادی پیدا کردن کار در فرانسه برایتان خیلی دشوار خواهد بود ( مگر این که جیب عالی حسابی متعالی باشد ). البته من آمار خیلی وقت پیش را داشتم که در هفته حدودا 16 ساعت اجازه کار داشتند
نکته ی چهارم : تمام فارغ التحصیل های فرانسه که من با آنها برخورد داشتم متفق القول می گفتند که اگر این همه زحمت را در آلمان یا کشورهای انگلیسی زبان کشیده بودند نتایج خیلی بهتری به دست می آوردند .
نکته ی پنجم : فرانسه کشور گرانی است و از ایتالیا و آلمان هزینه ها بالاتر است .
یک سئوال : از کدام دانشگاه پذیرش گرفته اید ؟
Ceramic جان .... فکر نکنم اینقدر هم که گفتی وضع بد باشه....چون چند تا از اقوام من اونجا مشغول تحصیلند و خیلی راضی بودند و من خودمم یک نیمچه سفری پاریس رفتم وضع مردم اینطوری که گفتی نیست چون مردمش از جاهای مختلف هستن و همه جور آدمی توش پیدا میشه و دیگه اینکه زبان فرانسه ممکنه از انگلیسی یه کم سخت تر باشه ولی از آلمانی و ایتالیایی در سطح بالاتری قرار داره.
و مهم ترین نکته این که تحصیل توی دانشگاه های فرانسه رایگانه در حالی که تو اکثر کشورهای معتبر تحصیل رایگان نیست و حتی خیلی هم هزینه بره ...البته اخیرا صحبتهایی مبنی بر شهریه گرفتن توی دانشگاه های فرانسه مطرح شده که فعلا به نتیجه نرسیده.
حالا اگه دوستان اطلاعات بیشتری خواستن در خدمتیم......یاعلی
سلام دوستان
والا منم از بچه ها شنیدم که خوبه ولی میگن مالزی بهتره
میدونین چیه ؟
من نمیخوام اونجا بمونم . الان کاردانی دارم و میخوام برم یه کشوری که مدرک معتبر بین المللی بدن که اینجا هم قبول داشته باشن
بعد بیام اینجا تو دانشگاه های تهران تدریس کنم به عنوان یه استاد نمونه . مثلا فردوسی یا شریف به عنوان بهترین استادها
هدفم اینه .
گفتم مدرک اونا که معتبر تر از اینجاس , انگلیسی هم که یا میگیرم به همین بهانه , و شنیده بودم از کاردانی تا دکتری اونجا 3 سال وقت میبره ولی اینجا اگه بمونم 6 سال طول میکشه
حالا راهنماییم کنین .
ضمنا گفتین خدمت باید رفته باشم ولی نرفتم , نمیشه یه جوری بدون خدمت برم ؟ برا درس میخوام برم دیگه .
ممنون از لطف همتون .
اقا دیگه دستتت درد نکه فرانسه رو با مالزی مقایسه کردی!!!!!!؟؟؟؟؟فرانسه یک کشور با اون عظمت با اون دانشگاه های خوب حالا شما میای.....
مالزی هم کم کشوری نیست کسی رو داشتیم که رفته بود مالزی ولی کلا برای تحصیل دانشگاههای کشور هند معروفه و خیلی سخت گیرند و یه پا مخ میدن بیرون
از اساتید می خوام لطف کنن چگونگی پذیرش دانشجو در کشور مالزی یا استرالیا با مدرک کادانی ؟ + چندتا سوالم رو جواب بدن :
* می خواستم بدونم دونستن زبان کشور لازمه یا خیر ؟
* هزینه ی تحصیل ؟
* چگونگی برابری مدرک تحصیلی ایران با آن کشور ها ؟
* کدوم کشور رو پیشنهاد می کنید ؟ ( با توجه به تمامی مسائل )
( مرسی )
1. اول ببین مدرک اونجا مورد تایید وزارت علوم هست یا نه ( خیلی مسخره هست اما چاره ای نیست)نقل قول:
2.یه جستجوی کامل انجام بده و دوره های مشترک دانشگاهای ایران و اروپا و استرالیا رو شناسایی کن. این دوره ها حدودا سالی 20 میلیون تومان هزینه دارن اما
1. 2 سال اول که به مقدمات و آموزش زبان پرداخته میشه در کشور خودمون هستی. (آموزشها در دو سال اول به زبان انگلیسی هست)
2. 2 سال دوم به کشور خارجی ( انگلیس ، استرالیا ، فرانسه و ...) اعزام میشوید ( بدون اینکه نگران ویزای تحصیلی محل اقامت و هزار مشکل دیگر باشید!!)
3. مدرکتون در همه دنیا و همین طور ایران ( ایران با بقیه دنیا فرق داره!) مورد قبول هست.
3.کجا کاردانی تا دکترا 3 سال هست؟ :18: بگو تا ما هم بریم!
پول! والپول! و ما ادراک الپول! الپول الذی یفتح المفاتیح ...نقل قول:
کد:http://tinyurl.com/p30world-malaysia
بهترین نقطه دنیا برای تحصیل کانادا بعدشم مالزی!
هم نسبتا ارزان، هم سطح علمی بالا و هم کار.
سلام دوستان,من قصد دارم بعد از گرفتن مدرک کاردانی(کامپیوتر)برای تحصیل به خارج کشور برم.
شما کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟
این داستانهای وحشتناکی که در مورد امنیت پائین مالزی تعریف میکنن حقیقت داره؟!
پول داری برو امریکای جهان خوار نداری هند مالزی........
امریکارفتن خیلی سخت اگه پولداری برواروپاولی اگه میخوای کم خرج کنی بروهنددرضمن.هندهم خرج تحصیل وخوراک وجات خیلی کمه وهم مدرکی که میده بین الملل وخیلی هم معتبره.مثل دوران دبستان ماسه ثلث دارند
مشکل پول نیست....ولی فکر نکنم به این راحتی ها بشه رفت usa...
کسی در مورد مالزی اطلاعات داره؟
تحصیل در هند و مالزی
کد:http://www.iranindia.com
تحصیل در مالزی
کد:http://www.parsteach.com/
کد:http://www.malayuni.com
ممنون بابت لینکها.
کسی هست که سابقه ی اقامت در مالزی رو داشته باشه؟چرا اکثر سایتها نوشتن مالزی امنیت نداره؟
چه داستانهای وحشتناکی؟نقل قول:
بگو تا ما هم بدونیم.
دانشگاه خلبانی کشور های اروپایی دارند؟
ميگي پول داري ...
خب برو انگليس ....
اگرم نشد برو استراليا
برادر دوستم رفته استراليا صنايع ميخونه از شرايط زنگيش هم کاملا راضيه .
به اين لينک سر بزن در مورد دانشگاههاي انگليسهنقل قول:
دانشگاه خلبانی کشور های اروپایی دارند؟
کد:http://www.bestaviation.net/uk/
تو اکثر سایتها نوشتن امنیت خیلی پائینی داره.البته در رابطه با دزدی و زور گیری...نقل قول:
نمایندگی های معتبری دارند تو ایران؟منظورم مراکز معتبری باشه که از طریقشون بشه اقدام کردنقل قول:
هند مدرک هم بین الملی باید باشه هم خیلی بهتر از مالزی هست و تعداد هم وطنات هم زیاده اونجا
کشور های اروپایی مثل اکراین هم بدرد نمیخورن که حتی مدرکشون کمتره هند است
ولی چرا همین ایران نمیخونی ؟؟؟؟؟
راحت که میشه رفت کامپیوتر و هم مشکل مسافت نداره
اگر هم رفتی تو کف خارج بهت بگم کشور های خارجی که بخوای بری بدتر ایران هست
در درجه ی اول دنبال یه کشور number one می گردم.که بشه بعد از تحصیلات افامت دائم گرفت.نقل قول:
واسه خارج رفتن هم اصلا هوایی نشدم.فقط یه تصمیم واسه ادامه زندگیه...همین!:11:
فعلا اولویت هام اینهاست:
1_استرالیا
2_انگلیس
اطلاعي ندارم . البته ميرم از دوستم سوال ميکنم .نقل قول:
نمایندگی های معتبری دارند تو ایران؟منظورم مراکز معتبری باشه که از طریقشون بشه اقدام کرد
حتماً همين کارو بکن و برو خارج . اينجا جاي موندن نيست .نقل قول:
فعلا اولویت هام اینهاست:
1_استرالیا
2_انگلیس
منم ميخام تافل بگيرم و بعد از خدمت برم اون ور آب .
من از دکتر و استادو آدم روشنفکر سوال کردم ، با خارج رفتنم موافق بوده و گفته ترديدي هم در کارت نباشه !
دوستان سلام
نزن کشور مردمونقل قول:
کشور های اروپایی مثل اکراین هم بدرد نمیخورن که حتی مدرکشون کمتره هند است
چی گفتم؟ خودمم نفهمیدم
بابا کی گفته اکراین بدرد نمی خوره
خیلی هم خوبه
البته نه کامپیوتر
هوافضاش خیلی خوبه البته بیشتر توی قسمت هوا
ولی اگه قضیه اقامته که نه
ببین عزیز یه چیزی از من بشنو
ضرب المثلیه که میگه آشنا اگه گوشتت رو بخوره استخونت رو دور نمی اندازه
اینجا که هستی که هم وطن هات هستن و هر چقدر هم که بخوای نه بگی و اینا بالاخره توی این فرهنگ و آب و خاک بزرگ شدی و این یه چیز دیگه هست
شما ببین الان عرب و جماعت و کسای دیگه که از کشورهای دور و اطراف و کمتر کشورهای دور میان که اینجا زندگی کنن پیش شما چطورین و چطوری باهاشون برخورد میشه
اونجا هم اگه بری تو هم برای اونها همین وضعیت رو داری با این تفاوت که زندگی اونها ماشینی تر شده و این چیزا کمتره ولی باز هم هست
حالا اگه میخوای بری به نظر من توی اروپا یا سوئد و بعدش سوئیس برو
و آمریکا هم خواستی بری کالیفرنیا برو
چون توی اروپا ایرانیهای توی سوئد نسبت به بقیه کشورها بیشترن و بعدش هم فکر کنم سوئیس باشه و احساس غربت و این حرفا باز هم کمتر میشه
توی آمریکا هم که حتما برو کالیفرنیا چون بیش از 1 میلیون ایرانی هست و مغازه و بازار ایرانی هم وجود داره
طوری که سنگ پای قزوین هم اونجا پیدا میکنی
اگه یه جایی بری که کسی نباشه غربتت بیشتر میشه و بعدا بیشتر پشیمون میشی
دوست عزیز اگر دوست داری
و هزینه ای که در سال می توانی در آنجا بدی
و در آنجا در چه مقطعی می خواهی بخوانی
خلاصه کارت پایان خدمت داری و هر چی که من گفتم خودت بگو
تا بهت بگم چه کار
اينو قبول دارم . اروپا خصوصاً انگليس خيلي دلگيره . خصوصاً الاننقل قول:
اگه یه جایی بری که کسی نباشه غربتت بیشتر میشه و بعدا بیشتر پشیمون میشی
تائید میشه!نقل قول:
غربت من همینجا هم,قد تموم دنیاست....نقل قول:
مخلصیم.نقل قول:
کامپیوتر-ترجیحا تا مقطع دکترا
هزینه هم راستش باید براورد بشه....شما تقریبی بگو.
تا دو ترم دیگه کاردانی من تموم میشه.بعد هم یا معافی یا یه سال و نیم خدمت.
نقل قول:
مخلصیم.
کامپیوتر-ترجیحا تا مقطع دکترا
هزینه هم راستش باید براورد بشه....شما تقریبی بگو.
تا دو ترم دیگه کاردانی من تموم میشه.بعد هم یا معافی یا یه سال و نیم خدمت.
ببین دوست عزیز ن در مورد کانادا و انگلیس خیلی خوب می دانم چی به چی هست
اول در مورد انگلیس
1 . مدرک کاردانی شما را قبول ندارد راستی بگو پیش دانشگاهی داری
2. هزینه بستی به دانشگاه و کدام رشته و محلی که می خواهی اقامت کنی اگه خواستی بگو کجا می خواهی درس بخوانی منظورم کدام شهر تا هزینه را بهت بگم ولی به صورت تقریبی الان و هر روز گرانتر می شود 25 میلیون تومان به بالا تا 35 میلیون در سال اگر مجرد باشی بهت بگم تازه مال سال میلادی پیش بود
3. اگر نمرات خوب باشه بهتره
4. اگر جایی خواستی که موسسه معتبر باشه تا بهت بگم
5. پیشنهاد شخصی خیلی بهتره من خودت اقدام کنی اگر واقعا خواستی تا بهت آموزش بدم و پول به این موسسه ها ندی و چون زبان بلد نباشی برات سخت میشه بهتره بری موسسه که اعزام دانشجو هست
6. راستی زبان نگفتی بلدی
7. کانادا هم به صورت تقریبی تو همی مایه ها در می آید بازم بستگی به دانشگاه و جای اسکان و نوع زندگی خودت دارد
8. استرالیا تا اونجای که من شنیدم اونم تو همین مایه 20 میلیون به بالا است اگر اشتباه ننم ولی پیشنهاد می کنم استرالیا نرو
پیشنهاد من به تو
1. کانادا خیلی عالی از همه نظر
2. آمریکا اما به دلیل اینکه مشکل هست پس بیخیال می شویم
3. انگلیس
4 . سوئد را دست کم نگیر خیلی تو کارشون دقیق هستند راستی اگر دانشگاهاش پولی شوند که فکر کنم بشه از 30 میلیون به بالا هست تا شنیدم 50 میلیون هم می رسد
5. کشورهای مثل ژاپن . کره از نظر کامپیوتر در سطح دو بعد از آمریکا قرار دارند
6. استرالیا خوبه ولی بعد بعضی به خاطر اینکه اقامت بگیرند انجا درس می خواند چون اگر در استرالیا درس و زندگی کرده باشی با بازار کارش آشنا میشنوی و امتیاز ت می رود بالا
7. مالزی و دیگر کشورها اصلا پیشنهاد نمیشه
ولی یک چیزی بهت بگم دوست عزیز هر سوالی بود در خدمتم نظر با خودت است من این چیزهای که بهت گفتم طی 3 سال تحقیق و جستجو در انواع سایتها و کسانی ه رفتند
من خودم می خواستم برم 1. کانادا 2. انگلیس اما به دلیل توان مالی نتوانستم برم ولی هنوزم خیلی دوستم دارم برم به قول معروف هم فال و هم تماشا
نصحیت به عنوان یک دوست کوچک حالا شاید بگی اگر چرت و پرت میگم حق داری
انتخاب با خودت است
من بهت پیشنهاد می کنم لیسناس را بگیری تا سنت هم بیشتر بشه و در مورد دانشگاه خوب تحقیق کنی و همین به صورت شخصی در مورد کشورهای که بهترند تحقیق کنی
اگر توان مالی داری و واقعا می خواهی بری دو دل نشو بی خیال سربازی شو و سند خانه یا وثیقه بذار و برو و درس ت را بخوان وقفه بین درس نداز سریع برو
اما من توان مالی داشتم همین الان می رفتم شک نمی کردم من مثل تو دارم کاردانی می خوانم
سوالی بود در خدمتم
لطف داری دوست عزیز.نقل قول:
مهم نیست که مدرک کاردانی رو قبول نکنن.از هر مقطعی که لازم باشه حاضرم اونجا ادامه تحصیل بدم.
راستش واسه کانادا چه شرایطی میخواد؟واسه اقامت؟
سربازی رو نمیشه دودر کرد.وثیقه فقط واسه کشورهای زیارتی قبول میکنن.
در مورد اینکه صبر کنم هم به نظر خودم الان اگه برم خیلی بهتره تا اینکه سنم بالاتر بره و جوونیم اینجا بگذره...
راستی در مورد زبان هم اونقدری هست که بتونم گلیم و خودمو اونجا از اب بیرون بکشم.یعنی در صحبت کردن مشکلی ندارم.ولی تا به حال کلاس زبان نرفتم.ولی قصد دارم واسه مدرک زبان اقدام کنم.
ایران که خوبه!چرا میخوای بری؟!مشکلت ادامه تحصیل نیست میخوای جوونیت هدر نره!در کل هرجا بری اسمون همین یه رنگه.اما مالزی رو بیخیال شو یا اروپا یا امریکا بعدش دوباره ایران.
یعنی خاکستریه ؟ اصلا کدوم آسمون ؟نقل قول:
در کل هرجا بری اسمون همین یه رنگ
================================
اکثر کسانی که رفتن استرالیا راضی بودن. مخصوصا اینکه یه کشور مهاجر طلبه. از همه جور آدمی توش هست.
دید اروپایی ها به ما خوب نیست.
دیگه اینکه هزینه های زندگی تو انگلیس زیاده.
از نظر آب و هوایی هم استرالیا خیلی نزدیکتر به ما هستش. اینو از کسی که اونجا زندگی میکرد شنیدم.
میگفت آدمای خوبی هم داره.
انتخابت رو بکن : 1-استرالیا 2- انگلیس
تازه ملکه جفتشون هم که یکیه !!
خوش بگذره
اسمون همه جا یه رنگه....ولی متاسفانه زیر آسمون همه جا یه جور نیست.....نقل قول:
دوست عزیز شما کدام شهر زندی می کنی
اره ولی چاره چیه!؟ما اینجا برای مرگ زندگی میکنیم البته به فکرش نیستیم تعداد معدودی به اخرت اعتقاد دارن اونم شعاری در کل هیچی و چند فرزند عاید ماست!انقدر گله کردیم دیگه همه چی تکراری شده امیدوارم هر جا رفتی واقعا به دلخواهت خواسته های خودت برسی واقعا خوشبخت باشی البته در این راه موانعی هست که گذر از ان سخته در مورد کشور چون اغلب کشور ها از ایران یه قدم جلوترن!فرقی ندارن ولی اروپا و امریکا و کشورهایی که دموکراسی در ان حاکم است و مردمانش متمایز از سایر مخلوقات هستن خوبه موفق باشی.نقل قول:
اسمون همه جا یه رنگه....ولی متاسفانه زیر آسمون همه جا یه جور نیست.....
چاره اش همینه........کاری که پرنده های مهاجر میکنن....نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم که کودوم کشور ها دانشجو میگیرن و شرایط هاش چیه؟
هزینه هاش چطوره؟
شرایط تو کجا بهتر از ایرانه؟
ممنون میشم که بگید چطور میشه اطلاعات بدست اورد؟
چطور میشه ارتباط باشون برقرار کرد؟:11:
از همه جا میشه اپلای گرفت ! بستگی داره شما کجا می خوای بری ؟! افغانستان یا آمریکا ؟! :31:نقل قول:
میخواستم بدونم که کودوم کشور ها دانشجو میگیرن و شرایط هاش چیه؟
هر دانشگاهی شرایط خودشو داره ولی اگه دانشگاههای توپ دنیا رو می خوای معمولا نمره خوب ( tofel، ielts ،gre ) ، نمرات دوره دانشجویی ، کارهای تحقیقی ، معرفی نامه ، مقالاتی که تو جاهایی معتبر به چاپ می رسونی ( مثه مجلات ISI ) و ... مورد توجهشونه !
هزینه ها تو دانشگاههای متفاوت ، متفاوته ! بستگی داره کجا می خوای بری !نقل قول:
هزینه هاش چطوره؟
از رایگان هست تا سالی 40-30 میلیون تومن به بالا !!! :21:
البته دانشجویانی که از طریقه بورس ، دستیار تحقیق یا دستیار تدریس پذیرفته می شن ، از پرداخت شهریه معاف می شن و یه هزینه ای هم دریافت می کنن ! :27:
در حال حاضر بهترین دانشگاههای دنیا رو اول آمریکا و بعد انگلیس داره !نقل قول:
شرایط تو کجا بهتر از ایرانه؟
از طریق سایت هر دانشگاه و افرادی که در حال حاضر تو این دانشگاهها دارن درس می خونن ! ( می تونی تو 360 پیداشون کنی ! )نقل قول:
ممنون میشم که بگید چطور میشه اطلاعات بدست اورد؟
چطور میشه ارتباط باشون برقرار کرد؟
بهترین کار اینه که همین جا یه دانشگاه خوب ( ترجیحا شریف ) قبول شی و بعد از طریق دانشگاه اقدام کنی !:46:
موفق باشی !:11: