سلام دوستان هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه هم بحث راجبه اين دو مدل اينجا انجام بشه و هم اينكه من چند تا سوال راجبه مدل كلاسيك داشتم .
1- صداش چطوره ؟ كيفيت و شفافيت ملاكه
2- سرعت گوشي چطوره
ممنون
Printable View
سلام دوستان هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه هم بحث راجبه اين دو مدل اينجا انجام بشه و هم اينكه من چند تا سوال راجبه مدل كلاسيك داشتم .
1- صداش چطوره ؟ كيفيت و شفافيت ملاكه
2- سرعت گوشي چطوره
ممنون
سلام به همه دوستان.
من یه گوشی 6500s دارم. دیروز رمش رو با کامپیوتر فرمت کردم که بعد از اون دیگه رم رو نمیشناسه. البته رم سالمه. یه رم دیگه رو هم که امتحان کردم جواب نداد. به نظرتون مشکلش چیه؟
ممنون!
گوشی رو به تنظیمات کارخونه برگردونید و امتحان کنید.
نحوه فعال کردن تایمر حین صحبت گوشی 6500 چطوریه؟؟؟؟
باید یه بار رو با خود گوشی فرمت کنی تا درست بشه. من چنین مشکلی با کا800 داشتم، وقتی با خود گوشی فرمتش کردم درست شد. اما توی 6500 نمیدونم چه اتفاقی میفته...نقل قول:
با گوشی فرمت کن درست میشهنقل قول:
من در مورد این گوشی به این نتیجه رسیدم که:
+این گوشی اصلا نرم افزار روش نصب نمیشه
+اس ام اس های طولانی 3 تایی دریافت نمی کنه
+ تنها گوشی که تایمر هنگام صحبت نداره، گوشی 1200 درپیتی داره ولی این .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نواقص دیگه ایم داره که پیشنهاد میکنم، سراغ این گوشی نرید
این یه نصیحت مادرانه به شما
من خریدم و با 50 تومن زیر قیمت فروختم شاید 4 روز بیشترم کار نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به حرفای من گوش کنید پشیمون نمیشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ نرم افزارهای جاوای کمتر از یک مگ که باید روش نصب بشننقل قول:
+ اس ام اس هایی که طولانی و فارسی باشن معمولا گاهی اوقات توسط یه سری گوشی های نوکیا باز نمیشن
+ اون تایمر در حالت عادی خاموش هست و شما باید روشنش کنید ( توی سایر گوشی های به این سبک نوکیا که اینطوره )
من نمی دونم خودت این گوشی رو داری یا فقط نوکیا دارنقل قول:
+ اس ام اس های طولانی رو من با گوشی 1200 میگیرم و بدون هیچ مشکل و حذف شدن پیام، ولی این گوشی منو شرمنده کرده
+در مورد تایمر ، این گوشی امکان تایمر هنگام صحبت رو نداره( اینو مطمئنم و از خیلی جاهای دیگه هم تحیقیق کردم ولی 1200 سی هزارتومنی داره)
+ یه مشگل جالبی هم که تازه بهش برخورده بود اینه که عکسهای مسیجی که با فرمت Ota بودن را نمیشه باهاش بفرستی(Forward نمیشه) و فقط دریافت می کنه
قیمت گوشی 6500 => 320 هزارتومنه
قیمت گوشی 1200=> 32 هزارتومنه
برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه؟
نصب میشه عزیزم، من نقشه تهران نصب کردم حدود 4 مگهنقل قول:
دوتا دیکشنری نصب کردم که هرکدوم 2 مگه
نقل قول:نقل قول:چقدر تناقضنقل قول:
تناقض در حرف هایتان داد و فریاد می کشد
عزیز دل برادر نرم افزار نقشه و دیکشنری بصورت جاوا هستند و بنده هم عرض کردم که این گوشی تنها نرم افزارهای جاوانقل قول:
را ساپورت می کند،
ولی سیمبین ندارد.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2667626&postcount=41
شما گفتی که اصلا نرم افزار نصب نمیشه
من هر چی می خونم می بینم اصلا اشاره ای به جاوا یا سیمبیان نکردید
یادم رفته بنویسم ، چون خود جاوا نرم افزارهای کاربردی نرداره، بیشترش نمایشی و بازیهنقل قول:
مثل نرم افزار دیوان حافظ، گلستان سعدی و ... و چندتا دیکشنری
و بازهای مختلف،
چندتایی هم که کاربردی هستند یه جورایی گیروگور دارند، ولی به هرحال اینجا رو بخونی متوجه میشی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2667626&postcount=4
لطفا يه ديكشنري بذاريد كه من روي اين گوشي بريزم...شديدا نياز دارم....اين pmd كه حجمش 1.5 مگ هست رو كه ميخوام بريزم ارور ميده كه جاي خالي نداره...در صورتي كه 220 مگ جاي خالي داره...كلافم كرده..help me
این گوشی رو که خیلی ازش انتقاد کردن تو این تاپیک... دوستان کسی هست این گوشی رو داشته باشه و مزایا و معایبشو بگه تا اگه کسی میخواد بخره بتونه بهتر سبک و سنگین کنه واسه خریدش ؟ ( به شخصه علاقه ی خاصی به این گوشی دارم ...)
از دوستانی که این گوشی را دارن یه سوالی دارم.
دوربین ویدیوکنفرانس یا همون دوربین بالای LCD این گوشی چطوری فعال میشه؟ (6500 Slide(
دوست عزیز اگه گوشیتون 6500 باشه ، دیکشنری راحت روش نصب میشه، تو همین سایت چندتایی دیکشنری هست که عالین.نقل قول:
روی همه گوشی ها هم جواب میدن
بعضی از گوشیها فقط در زمان ویدئو کال می تونید از اون دوربین استفاده کنی، همینطوری نمیشه!نقل قول:
که 6500 هم اینطوریه.
سلام دوستانِ ندیده.
من گوشیِ 5600 دارم که سیستم عامل نداره و فقط هم نرمافزارهای jar رو نصب میکنه.
security code ام رو هم گُم کردم. یعنی یادم رفته. یه چیزی گذاشته بودم قبلاً،که الآن هر چی میزنم قبول نمیکنه.
سرچ که کردم نرمافزار ِ unlockMe رو معرفی کرده بودن. ولی گوشی من که سیستم عامل نداشت آن را نصب کنم.
کد:
بعد فهمیدم از طریقِ این سایت میشود مستر کارد گوشی را یافت. یافتم، امّا نمیدانم چطور میشود از طریقِ مستر کارد، security code را پیدا کرد!کد:http://www.30mbian.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.-------------%2Fforum%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D1795%26d%3D1204664886
کد:
خلاصه بدجوری هنگ کردم و گیج شدم. حالِ شما خوبه؟! اگر خوبه، من رو از گیجی دربیارین لطفاً.کد:http://www.30mbian.com/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fnfader.z-host.ru%2F
دوست عزیز باید سریال گوشیتو تو اون قسمت وارد کنی:
این کدو بزن تا سریال گوشیتو ببینی:
[html]*#06#[/html]
کسی Blacklist برای 6500 Slide سراغ داره؟
این کار رو کردم، مستر کارد رو دیدم. ولی چه ربطی به security code داره؟ چجوری اونو دربیارم؟ نرمافزاری یا کدی هست؟نقل قول:
خیلی نیاز دارم. از یه طرف میخوام گوشی رو بفروشم، از طرفی شمارههایی که توی حافظهی گوشی ثبت کردم، برای فعالشدن و نمایششون نیاز به دادن security code دارن. همهچیز درست بود ها! با اینکه security code رو نداشتم، مشکلی هم نبود. فقط یه بار که سیمکارت رو درآوردم و دوباره گذاشتم، این اتفاق افتاد.
از این به بعد فقط حافظهی سیمکارت برای سیوکردنِ شمارهها فعال بود. حالا خیلی به شمارهها محتاجم. بعضیهاش رو اصلاً جای دیگهای ندارم. میگی چه کار کنم؟
6500 کلاسیک رو Gsmarena به اسپیکرفون گوشی excellent داده میخواستم ببینم واقعا اینطوریه ؟ کسی با این گوشی کار کرده از تجربیاتش برای ما هم بگه ممنون میشم .
6500 اسلاید جنس بدنش فلزه و احتمال داره که خط و خش براحتی روی بدنه بیفته ؟؟؟
ممنون از جوابتون
بچه ها من هنوز منتظر جوابم :11:نقل قول:
دوستان من یه مشکلی با این گوشی دارم و اونم اینه که صفحه مانیتورش میپره(مثل اینکه تو تلویزیون سیم آنتن رو تکون بدین).
البته همش اینطوری نمیشه،بعضی از مواقع اینجوری میشه.
ضمنا من این گوشی رو 2 روزه خریدم و اصلا زمین نخورده.
کسی از دوستان هست که بتونه منو راهنمایی کنه که چیکار کنم؟
یعنی صفحه سفید میشه بعد چند ثانیه دوباره بر میگرده؟ اگه اینطوره این عادیه باید اپدیت بشه رست داره میشه خوبیش همینه که مثل گوشی های سیمبین هنگ نیمکنه بلکه با یک رست 3 ثانیه درتس میشهنقل قول:
نه،صفحش سفید نمیشه.صفحش میلرزه(بعضی وقتا اینجوری میشه).نقل قول:
اما من از یکی پرسیدم گفت که امکان داره که flat صفحه نمایشش یک کم از جاش در اومده باشه.
دیگه کسی نبود که به ما کمک کنه؟؟؟
ممکنه بیبن اگه فلت درست جا نزنی خیلی زود ال سی دی هم میسوزونهنقل قول:
نه-برنامه هاي بيشتر از 1 مگ روش نصب نميشه ولي براي هر مشكلي خدا را شكر راه حلي هم هست-من خودم 6500 دارم ميخواستم ديكشنري روش بريزم نصب نميشد بخاطر حجم زيادش!!!نقل قول:
ولي يه نفر يه ديكشنري را 3 قسمتش كرده بود خيلي راحت رو گوشي نصب شد و كار داد.از همين جا هم گرفتمش.
برنامه های جاوا بیشتر از 1 مگ روش نصب نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من 6500 دارم و برنامه هاي با حجم بيشتر از 1 مگ روش نصب نميشه.
اين لينكي را كه گذاشتم يه برنامه ي ديكشنري هست كه يه نفر به 3 قسمت تقسيمش كرده و روي 6500 نصب ميشه من خودم نصب كردم و كار داد.
اساتید محترم سلام. این گوشی رو چه جوری میشه فارسیش کرد؟ منظورم اینه که پچی ,فایلی ,برنامه ای چیزی نداره؟ یا با تغییر پروداکت کد وآپدیت مجدد نمیشه فارسیش کرد؟ اگه کسی می دونه راهنمایی کنه لطفا. تشکر
دقیقا همینطورهنقل قول:
ببخشید شما 6500 اسلاید دارین یا کلاسیک؟!نقل قول:
اين لينكي را كه گذاشتم يه برنامه ي ديكشنري هست كه يه نفر به 3 قسمت تقسيمش كرده و روي 6500 نصب ميشه من خودم نصب كردم و كار داد.
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
من 6500 اسلايد دارم:20:نقل قول:
دوستان عزیز منم 6500 اسلاید گرفتم تازه
که البته فکر نمیکردم روز اولی از معایب بشونم
یک خورده از خوبی های این گوشی هم بگید ؟
حالا بگذریم
یک سئوال یعنی اصلا به هیج عنوان نمیشه روی 6500 منشی نصب کرد به خاطر جاوا بودنش ؟
یک سئوال دیگه چه طوری باید صدای دوربینش رو قطع کنم
بقیه گوشی ها تو قسمت تنظیمات دوربین داره
ولی تو این گوشی من پیدا نکردم
ممنون
نقل قول:
اگه شما پیدا کردی به ما هم بگو
ما که هرچی گشتیم چیزی پیدا نکردیم
دیگه این گوشی شورشو درآورده
از 6300 هم بعضی امکاناتش کمتره
(البته کلاسیکش نه اسلاید)