سلام جناب آقاي animator_blred
سلام جناب آقاي animator_blred اون ايرادي كه شما از منتال ري ميگيريد به علت نداشتم دقت كافي شما هست چون اون دپ اپ فيلد كه شما فرمودين بله در قدسمت رندر ستينگ يني اف 10 فقط براي پرسپكتيوه ولي ولي ! وقتي به موديفا ير خود دوربين ميريد يك نوع دپ اف فيلد به جز دپ اف فيلد خود اسكن لاين داره كه اون چيزي كه شما مدر نظرتونه توي اون قسمت بهش مي رسيد يه ناد دپ اپ فيلد منتال ري هس كافيه كر كرشو باز كنين تا ببنين
البته كاش مشكل منتال ري فقط هميني كه ميگين بود چون خيلي ايرادهاي بهتري ميشه از ش گرفت ولي چيزي كه معلومه ار ويري بسيار قوتره براي مثال شيدر پوست يعني فست اسكين شيدر نداره والبته اگه مثل شما ادم فقط كار محيط ابجكت كنه اين مشكل براش زياد مهم نيست ولي براي كساني متل من و رضاي طيبي عزيز كه كار كاراكتر ميكنيم خيلي مهمه چيزي كه از تما م حرف هايي كه زدم مهم تره اين هست كه بزرگان رندر يعني كساني كه سطحشون در اين كار از من و به خصوص شما خيلي بالاتره بالاترين رتبه رو به render man ميدين يعني 5 و به mentalry 4 و موتور هاي رندر ديگه فاصلشون خيلي زياده اعداد گفته شده از 5 نمره بود يك مسئله مهم ديگه كه يادم رفت بگم زمان رندر يك فريم مكس ول (موتور رندر) از همه موتور هاي رندر ديگه محاسباتش دقيق تره ولي به خاطر زمان رندرش كه مثلا فلان صحنه اي كه با رندر من 10 دقيقه طول ميكشه با مكس ول يك ساعت طول ميكشه حالا شما حساب كن سن پرتقال فروش رو البته اگه كسي فقط بخواد يك فريم رندر بگير بره سراغ مكس ول يا همون ويري شما !:10: