مشكل : شنيده شدن صداي ويز ممتد
سلام من يه سيستم نو خريدم و روز اول كه اونو راه انداختم مشاهده كردم كه در هنگامي كه سيستم خاموشه يا هنگام ريست كردن از اسپيكر صداي ويز ممتدي به گوش ميرسد كسي علت رو ميدونه منو در جريان بذاره متشكرم:41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::13::13::13::13:
بهتر توضيح ميدم هر چند كه مشكلم حل شده......
نقل قول:
شما به پست من نگاه كن 2 باره ببين من چي نوشتم :
ببينم شما وقتي سيستمت خاموشه اسپيكرت روشنه؟
ضمنا صدادادن اسپيكر درزمان ري استارت كردن امري طبيعيه و ربطي به خراب بودن كارت صدانداره
شما چي نوشتي:
شما به پست اول نگاه كن.دوستمون داره ميگه ويز ممتد......اين كجاش طبيعي هست كه شما نوشتي طبيعي است؟اون كه طبيعي است يك صداي تق تق اول است كه از speaker مياد......
من گفتم ويز ممتد امري طبيعيه كه گفتن اونو به من نسبت دادي
صدادادن اسپيكر درزمان ري استارت كردن امري طبيعيه و ربطي به خراب بودن كارت صدانداره
عزيزم مطالب رو با دقت بخون و بدون دليل از كسي ايراد نگير . دليل صحبت هاي خودت رو هم در صورتي كه كسي خواست بگو
يا علي
عزيز من من گفتم وقتي سيستم رو خاموش ميكنم يعني وقتي دكمه turn off رو از منوي استارت ميزنم وسيستم رو خاموش ميكنم ولي اونو از تو برق نميكشم و اسپيكر هم توي برقه و روشنه صدايي ويز مانند شنيده ميشه و همچنين هنگام ريست كردن و در اون چند ثانيه وسط ريست شدن كه سيستم كاملا خاموش به حساب ميياد صداي ويز ممتد به گوش ميرسه كه اصلا طبيعي هم نيست چون صداي ويز اونم وقتي قطع نشه و ممتد باشه با اون صداي تق تق يا صداهاي ديگه فرق ميكنه ضمنا شما گفتي وقتي سيستم خاموشه اسپيكرت رشنه ؟ عزيزم تو سيستمتو خاموش كن ولي اونو از تو برق نكش و اسپيكرت هم روشن باشه بعد فيش اسپيكرو از پشت كيس در بيار و با دستات اونو بگير يا به يه محيط فلزي يا هر جاي ديگه بزن مشاهده ميكني كه صداهايي ويز مانند ميشنوي كه بسته به ميزان رسانا بودن اون شي صداهاي متفاوتي ميشنوي پس نگو وقتي سيستم خاموشه ممكن نيست از اسپيكر صدا در بيياد ضمنا به اطلاع همه دوستان برسانم كه مشكل من رفع شد چون من فقط قطعات اصلي يعني درون كيس رو خريده بودم و اونو به اسپيكر سيستم قديمي ديگه اي كه توي خونه داريم وصل كرده بودم ومشكل مال اون موقع بود اما ديروز پولشو جور كردم و ساير قطعات مثل مانيتور و يه اسپيكر جديد خريدم كه مشكل رفع شد اگه اشتباه نكنم مشكل از كابلهاي اسپيكر قديمي بود چون سيمهاي اسپيكر جديد از اون سيمهاست كه بلنگوها با فيش به سابوافر وصل ميشن و ديگه مثل اسپيكرهاي قديمه لازم نيست سر سيمها لخت بشه واون وقت به سابوافر وصل بشن.