اين خبر ديشب از تلويزيون اعلام شد و به اين صورت بود كه هم اكنون در تهران به صورت آزمايشي در حال اجرا ميباشد . كسي اطلاعات ديگري ندارد كه مشخص شود كجا و چه طور بايد اين سيستم را در گوشي راه انداخت ؟
Printable View
اين خبر ديشب از تلويزيون اعلام شد و به اين صورت بود كه هم اكنون در تهران به صورت آزمايشي در حال اجرا ميباشد . كسي اطلاعات ديگري ندارد كه مشخص شود كجا و چه طور بايد اين سيستم را در گوشي راه انداخت ؟
فکر کنم منظورشون همین تلفن های چینی که تلویزیون داره. وگرنه چیز جدیدی راه ننداخته اند
نه بابا.ظاهرا چیز متفاوت با اون گوشی چینی هاست.چون اون گوشی چینی ها تیوی تیونر دارن و اصلا احتیاج به اجازه مخابرات یا همچین چیزی ندارن.منم خیلی مشتاقم بیشتر بدونم
نه به گوشي ربطي نداره . اخبار گفت بابتش بايد يه مبلغ جزيي پرداخت شود . يعني يه چيز مثل sms هست هر وقت ببينيد بايد يه مبلغي رو قبض بياد . حالا چه جوري ميشه راش انداخت رو نميدونم .
قراره ----h یا یه چیزی شبیه اون رو راه بندازن، اون طوری که توی اخبار اومده بود، در مرحله اول برای گوشی های ساژم قراره راه بیافته !!!!
وقتی رایگان میشه دید مگه عقلمون کم بریم پول بدیم
تا اونجا که من فهمیدم به گوشی های نسل سوم 3gمرتبط هست که دارای پهنای باند هستن.مثلا انگلیس چند وقت پیش با کمک همین 3g تلوزیون در موبایل رو راه اندازی کرده.و ربطی هم به dvbبودن بعضی گوشی ها نداره.
مي گما رو p990 ميشه اگه (باشه يه همچين چيزي)
آقا من گوشیم ساژم myX-8 هست ...
اگر راه بیوفته چه جوری میشه ازش استفاده کرد ؟
اينا هنر كنند gprs را را بندازند خيلييه.اين يكي پيش كششون.
بچه n70 هم میشه؟؟؟
دوستان من که چیزیه از این تاپیک متوجه نشدم
یعنی من که 6630 دارم میتونم از این فناوری استفاده کنم
اگه میشه باید چیکار کنم ؟
گول این حرف هارو نخورید اینا فقط بلدن شعار بدن,
تا رسیدن به عمل خیلی راه دارن
این کار به پهنای یاند زیادی نیاز داره.اینا که هنوز تو زدن اس ام اس و ومکالمه موندن بسیار بعیده اینکارو بتونن بکنن
نه من تحقيق كردم ، به امور مشتركين هم سر زدم پرسيدم . اونا اينجوري به من گفتن كه راه اندازيش تو تهران تموم شده البته به كرج هنوز نرسيده. گفتش كه حق اشتراك اون 5000 تومان در ماه هستش و البته براي هر شبكه اي كه بخاين ببينين بايد يه مبلغ جزئي ديگه هم بپردازيم. البته اين هم دقيقه اي محسوب ميشه ، اين طور كه گفت دقيقه اي 5 تومان ،ساعتي 300 تومان. ولي رو كل گوشي ها هم امكان نداره مثلا رو 7710 اين امكان وجود داره.
ولي عمرا تو 7610،6600،6630،k750 , hdkh kldai و اينه نميشه.ولي p990 امكانش هست.w810 هم فكر كنم بشه.
ايول چجوري من p990 دارم فعلا تنظيمات رو بگين تا برسه به شيراز 1000 سال ديگهنقل قول:
رو w700i چي نصب ميشه ؟
بابا اینا فناوری cell broadcat توش موندن ارائه بدن اونوقت تلویزیون فکر نکنم استقبال بشه هیشکی استفاده نمیکنه
همینجوریش دارن ملت میچاپن وای به روزی که این فناوری ها هم اضافه بشه
الان که به طور آزمایشی تو تهران کار میکنه.
ولی از طرف صدا و سیما اعتراض کردند و میخوان جلوشو بگیرند. امروز تو اخبار یکی میگفت پخش برنامه های تلویزیونی در ایران در اختیار یک سازمان(اسمشو یادم رفت ولی اسم طرف سیاهکلی بود) است و هیچ ارگانی حق نداره برنامه ها رو پخش کنه.احتمالا چند روز دیگه جلوشو میگیرند.
به درد خودشون میخوره با این هزینه های یامفت که میخوان بگیرن !نقل قول:
همراه اول هم بخاطر رقابت با ایرانسل ببین چجوری داره خودشو به آب و آتیش میزنه ، اونم به چه قیمتی ؟!!!!
همچین آش دهن سوزی هم نیست که ، بخوان جلوشو بگیرن !نقل قول:
الان که به طور آزمایشی تو تهران کار میکنه.
ولی از طرف صدا و سیما اعتراض کردند و میخوان جلوشو بگیرند. امروز تو اخبار یکی میگفت پخش برنامه های تلویزیونی در ایران در اختیار یک سازمان(اسمشو یادم رفت ولی اسم طرف سیاهکلی بود) است و هیچ ارگانی حق نداره برنامه ها رو پخش کنه.احتمالا چند روز دیگه جلوشو میگیرند.
سلامنقل قول:
:31: آخه تلویزیون رو که نمیشه با خودت ببری بیرون میشه؟
شما ورزش کاری زورت می رسه ، ما چه کار کنیم؟
اگه آزمايشي داره كار ميكنه پس چه جوري ميشه فعالش كرد .؟ چون همه فقط ميگن داره آزمايشي كار ميكنه . يكي نميگه بايد چي كار كرد .نقل قول:
بچه ها به کرج رسید به ما هم بگید
یه سوال
روی گوشی من n 95 اجرا می شه:31:
همه اسم گوشیشون رو گفتند ما هم می گیم
سلام دوستان.دیشب اخبار اعلام کرد که صدا و سیما گفته راه اندازی دیدن شبکه های تلویزیونی در حال بررسی هست و مربوط به سیم کارت یا اپراتور خاصی نیست.همچنین اگر راه اندازی بشه گوشی هایی که این قابلیت را دارند را اعلام می کنیم.
من فکر کنم سرکاری باشه شاید هم میخوان کل ایرانسل رو بخوابونن!!!!!!!!1
بابا جان اینو گفتن که فروش گوشیه چینی بالا بره وگرنه بقیه گوشی ها که همچین امکانی ندارند
تا اونجایی که من میدونم اپراتور اول با یک شرکت قرارداد بسته که با استفاده از فناوری تلویزیون دیجیتالی ----S کانالهای ایرانی رو برای ایران پخش کنه(قبلا هم خبرش تو انجمن بود که یک شرکت اسپانیایی قراره این کار رو بکنه)نقل قول:
حالا هم صدا و سیما اعتراض کرده و میخواد جلوششو بگیره. گوشیهایی هم که داراری تکنولوژی ----s یا ----H (دقیق نمیدونم کدومشه) دارند میتونند بگیرند. بهترین راه برای اطلاع از تنظیمات گوشی برای دریافت امور مشترکین هست. قربونش برم جدیدترین اخبار سایت اپراتور اول مربوط به سال 85 هست.
آش دهن سوزی نیست چون با یک گوشی چینی میشه تلویزیون تماشا کرد. مشکل اینجاست که صدا و سیما میگه پخش برنامه های تلویزیونی تنها در انحصار صداوسیماست و اگر کسی میخواد به هر نحوی این برنامه ها رو پخش کنه باید سیبیل صدا و سیما رو چرب کنه. این همه مخابرات جلوی پای ایرانسل سنگ انداخت حالا یکیک دیگه جلو پای مخابرات سنگ میندازه. هر چند اگه پولی باشه به درد عمه شون میخوره.نقل قول:
----H برای دستگاه های قابل حمل هست !!!نقل قول:
----S نیاز به دیش و LNB و تیونر ! داره !!!
من فكر ميكنم اينا از طريق اينترنت gprs باشه ...
این فقط تو گوشی های با امکان ----hمثل n92و...قابل استفاده هست یا گوشی های دیگه مثلn95هم میتونه بگیره؟؟
احتمالا اگه فعال بشه روی گوشی های نسل سومی بشه دید
آقا شما چرا گیر دادی به این گوشی چینی ها؟ آخه چه ربطی داره؟اون آشغالهای چینی تیونر دارن.چی کار به کاره مخابرات دارن؟این یه سیستم مخابراتی مثل 3g یامثل dvbهست.که بابتش از کسانی که از این سیستم استفاده میکنن پول گرفته خواهد شد!
راست ميگه به گوشي چيني ربطي نداره . خود مخابرات داره فعال ميكنه .
اصلا برنامه هاي تلويزيون ايران ارزش ديدنو داره كه اين همه سرش بحث ميكنيد :24::24:
این خبرا هرز چند باری اعلام میشه که هیچ صحتی نداره فقط میخوان پوزه اپراتور های دیگه رو بزنن
که چی؟؟؟طرف بره سیم کارت همراه اول بخره که تلویزیون نگاه کنه همین
ايول به نكته خوبي اشاره كردينقل قول:
باز اگر يه چند تا كانال داشت كه شو پخش ميكرد و يا موسيقي و يا خلاصه چيز بدرد بخور باز يه چيزي
حتي راديو FM چيز كوچكي نيست خودتون حساب كنين اگر يك يا چند تا فرستنده FM داشتيم كه موسيقي پخش ميكرد چي ميشد ...
اما حيف كه بخاطر ايراني بودنمون از خيلي چيزها بايد محروم باشيم :41:
شما حساب كن ببين مثلا جايي هستي و به تلوزيون هم دسترسي نداري . يه فوتبال مهم هم ميخاد نشون بده . بعد ببين اگه رو گوشيت فعال باشه بدم نيست .نقل قول:
اول باید دید چقدر پول میخوان بابت هر دقیقه از ما کاربر های زبون بسته بتیغند.
بعدش هم با این وضع آنتن دهی حتما مطمئن باشید که تلویزیون که پخش میکنه هیچی واستون بندری هم میرقصه.!!!!
تلویزیون دیجیتال برروی موبایل اسمش هست ----H
باید صدا و سیما فعالش کنه و ربطی به اپراتور نداره !
لیست گوشی هایی که ----H دارن در لینک پایین هست :
کد:http://tinyurl.com/24pauq