سلام
راستش من نمیدونم فرق بین ویندوز 32 و 64 بیتی چیه؟ولی توی نرم افزار تیون آپ بهم توصیه میکنه که از ویندوز ایکس پی 64 بیتی استفاده کنم.بنظر شما می ارزه که اول پیداش کنم و بعد دانلودش کنم و بعدمشکل قانونی کردنش رو حل کنم یا نه؟
ممنونم
Printable View
سلام
راستش من نمیدونم فرق بین ویندوز 32 و 64 بیتی چیه؟ولی توی نرم افزار تیون آپ بهم توصیه میکنه که از ویندوز ایکس پی 64 بیتی استفاده کنم.بنظر شما می ارزه که اول پیداش کنم و بعد دانلودش کنم و بعدمشکل قانونی کردنش رو حل کنم یا نه؟
ممنونم
ویندوز 32 بیتی برای cpu های 32 بیتی و و یندوز 64 بیتی برای cpu های 64 بیتی هست و شما باید با توجه به مدل cpu خودتون ویندوز رو انتخاب کنید.cpu های 32 بیتی قادر به اجرای ویندوز های 64 بیت نیستند ولی cpu های 64 بیت قادر به اجرای هر دو نوع ویندوز میباشند اما باید توجه داشته باشید با نصب وبندوز 32 بر روی اینگونه cpu ها شما نمیتوانید از تمام توان این cpu ها استفاده نمایید
64 بیتی ها فوق العده هستند
البته از لحاظ سرعت
ویندوز 64 بیتی ایکس پی تو 4 ثانیه بالا میاد اما 32 بیتی جئن آدم رو می گیره..............................
بسته به نوع سخت افزار باید از 32 یا 64 استفاده کرد .
تنها فرق عمده 64 با 32 ساپورت حافظه بیشتری است
ممنونم دوستان .بنظر میرسه که بایددنبال یه لینک دانلود و همینطور نحوه قانونی کردنش بگردم.ممنون مشم اگه کسی سراغ داره مرحمت کنه.
متشکرم
حالا از نظر نرم افزاري چي هر نرم افزاري رو ميشه رو 64 بيتي نصب كرد ؟
اینطوری بجایی نمی رسید!
بهتره بجای این حرفها درست و حسابی با مفهوم 64 بیتی آشنا بشید:
تفاوتها + برتریها + معماری + برنامه ها + ساپورت + ... همه در:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بودنقل قول:
فارسیشو داری یا ترجمش کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا از كجا بفهميم كه cpu 64 بيتيست يا 32 بيتي؟؟؟
آيا برنمه خاصي هست يا از داخل ويندوز هم ميشه فهميد؟
با تشكر
شما و ترجمه؟ شما بهتره منتظر فارسیش بشید! براتون راحت تره!نقل قول:
تو RUN تایپ کن
dxdiag
جلوی Processor رو نگاه کن
این مقالاتی که تو انجمن ماهواره قرار میدم فکر میکنی از کجا میارم (همش ترجمه خودمه و بس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ترجمه! یکی مونده تا 800! بگو و خلاص!نقل قول:
اقا جلوش این و نوشته حالا مال من چیه؟نقل قول:
تو RUN تایپ کن
dxdiag
جلوی Processor رو نگاه کن
Intel pentium4 cp3.2 ghz (2cpus)
از نظر من که تابلو هست سیستم های 64 خیلی پرسرعترن !
ولی من هنوزم نمی دونم سیستمم 64 بیت هست یا 32 خیلی دوست دارم بفهممنقل قول:
نقل قول:کد:http://www.softpedia.com/progDownload/CPU-Z-Download-6980.html
بابا یه توضیحی چیزی من دایال اپ دارمها دانلودش کنم جواب میده؟نقل قول:
اقا این برنامه تو ارشیوم بود ولی چیزی در مورد بیتهاش ننوشته از کجاش باید بفهمم؟
خوب شما از کدوم قسمتش تعداد بیتها روو میفهمی؟
اینم عکس من
این عبارت مربوط به شماست :Extended Memory 64 Technology (EM64T)
پس باید مال من هم 64 bit باشه درسته؟
پس چرا وقتی می خوام تعداد بیتهای کامپیوترم و قرار بدم فقط تا 32 رو نشون میده؟
اگه نمیدونی cpu 32 بیتی یا 64 بیتی ,شک نکن 100% 32 بیتی هستش
آخه معمولا cpu های 64 بیتی 50%گرونتر از مدل 32 بیتیشون هستن
اگه 64 بیتی بود حتما موقع خرید متوجه میشدی
در ضمن برایه اینکه سیستمت 64 بیتی باشه باید به غیر از cpu مادر بوردتم 64 بیتی باشه
راستی میدونی این بیت ها چه معنی میده یا بهت توضیح بدم؟
نقل قول:
خوب از برنامم که معلوم شد64 بیت هستش اگه اشتباه می کنم بگید البته بنده هم 64 بیت سفارش داده بودم ولی شک داشتم
حالا مادر بورد و چطور بفهمم
تو کجا چی رو قرار بدین ؟ تو همین برنامه ؟نقل قول:
نه بابا این قسمت و می گمنقل قول:
دسکتاپ /کلیک راست
/properties/setting/color quality
خواهشا مادربورد هم توضیح بده پیر مرد پروفشنال :10:
دفترچه مادر بوردت رو نگاه کن حتما توش نوشته
برای مادر از همون tab نرم افزار مدل مادربرد رو بخونید و تو سایت مادر یا گوگل سرچ کنید فقط یک نوع دارند یعنی یا 32 اند یا 64 یا دوآل چنل مربوط به سرور و...
در ضمن چطور ممکنه سی پی یو 64 رو رو مادر 32 نصب کرد ؟!
چون کارت گرافیکتون 32 هست تو ستینگ کالرها تنها 16 و 32 موجوده ، همین
تفاوت میان پردازنده ها همانطور که nw-nk هم اشاره کردند با اون لینک مفیدشون بسیار بحث پیچیده ای است
بطوریکه هزاران نوع پردازنده از انواع ساعت مچی ، xscale برای پی دی ای ، و موبایل تا سرور و پی سی و اچ پی و مک و...
تابحال ساخته شده اند اما مختصر نگاهی به تنها سگمنت نشانی فضا در دو نوع سی پی یو می کنیم :
و اینهم مدل 64 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید بعدا در مورد تفاوت این دو نوع معماری نشانی توضیح دادم
اینجا که چیزی ننوشته یا شاید من سر در نمیارم
مدل مادربوردم اینه گیگابایت
ga-81915p duo
اقا جان من خودت نیگاه کن بهم بگو دلم مثل سیرو سرکه می جوشه
نه بابا فکر نکنم از اون باشه کارت گرافیکم 512 mb هستش تازه mb با bit فرق می کنهنقل قول:
اقا مثل اینکه مال من دوال هست یعنیاخرش نوشته duo یکم راجع بهش توضیح میدی؟فرقش با 64 یا 32 چیه؟نقل قول:
برای مادر از همون tab نرم افزار مدل مادربرد رو بخونید و تو سایت مادر یا گوگل سرچ کنید فقط یک نوع دارند یعنی یا 32 اند یا 64 یا دوآل چنل مربوط به سرور و...
بچه ها هركدومتون مقاله%100كاربردي درباره هك كردن ايميل داره باكمال تشكر بفرسته به
در واقع اون بیت مربوط به تعداد بیت های مورد نیاز یک رنگ برای نمایش یک پیکسله در فایل های bmpنقل قول:
و بصورت bits per pixel bpp شناخته شده اند و ربطی هم به سی پی یو ندارند اما ظرفیت کارت گرافیک ربطی به نحوه ی پردازش نداره یعنی مثلا
GeForce FX5200 128 mb 64-bit
مادر بردتون چون از تکنیک سوکت LGA775 استفاده می کنه و سی پی یو هم از نوع Intel Pentium 4 Extreme Edition
(3.20 - 3.73 GHz) پس به احتمال 85 درصد باید 64 بیتی باشه اون 15 درصد هم بدلیل اینکه من الان تو کیستون نیستم !
ایول پیرمرد جان دل این جوون و شاد کردی الان کلی خوشحالمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی پی یو دوال کور هست اما مین تک سی پی یو هست پس اون دوال چنل نیستنقل قول:
اما دوال کور : ---http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_Core---
دیگه بیشتر رفتیم تو سخت افزار تو انجمن سخت افزار دنبال بشه جالبتره
جوون مردم از دست رفت !نقل قول:
آقا من متنمو ویرایش کردم یک بار دیگه بخونید همونی که اول گفته بودم درست بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیری و هزار درد و مرض