خواهشمندم چنانكه درگوشي خود مزاياي يا معايبي برخورد كرديد. ذكر كنيد تاكمك شود به كساني مي خواهند. گوشي بخرند. بااحترام
(نام مدل فراموش نشود)
Printable View
خواهشمندم چنانكه درگوشي خود مزاياي يا معايبي برخورد كرديد. ذكر كنيد تاكمك شود به كساني مي خواهند. گوشي بخرند. بااحترام
(نام مدل فراموش نشود)
یک مشکلی که من بعد از سال اولی که گوشی رو داشتم گریبانگیرم شد مشکل joystick گوشیم بو که هنوز هم هر از گاهی گیر میده.
دوست من من يه k800 داشتم كه اونوفروختم عكسش خوب ولي فيلمش افتضاح بود و صداي معمولي داشت ولي در مجموع از فرو ختنش پشيمونم!
دبلیو 810
وای که یه بار می خواستم 361 فایل بلوتوث کنم. هیچ راهی نبود و حتماً باید دونه دونه yes می زدم!!!!!!!
خیلی عصبی شدم.
من K750 دارم انصافا گوشی بسیار خوبی هستش و من از همه جهت راضی هستم.
در مورد دوربین هم در سری 2 مگاپیکسلی از هر نوع گوشی یک سر و گردن بالاست.
یک مشکل کوچک اون هم جوی استیک هستش که بعضی وقتها گرد و غبار توش میره و گیر میکنه که اون هم با تمیز کردن و یک دور چرخاندن بدنه جوی استیک حل میشه.
و این K750 چون تمام و کمال هک شده تمام تغییرات دلخواهم را داده ام از افزایش فضای Sms گرفته تا تغییر آیکونها و ...
مشکل شما فقط با اضافه کردن یک پچ که دیگه نمیخواهد Yes بزنی حل میشد این W810 هم صدایش واقعا عالیهنقل قول:
چطوری؟
میشه توضیح بدی؟
کیفیکت عکسش از n73 بیشتر بود ! درسته ؟ :46: :31:نقل قول:
گوشی من K750 هست
صداش واقعا ضعیفه
جوی استیکش زود خراب میشه
به قول دوستمون یه بار مجبور شدم 76 با Yes بزنم برای بلوتوث
از همه مهمتر دوربین مزخرفشه به جون خودم با بهترین تنظیمات یه عکس گرفتم ولی به پای عکس معمولی 6630 نوکیا بادوربین 1.3 نرسید با اینکه K750 دوربینش 2
تایید میشه.نقل قول:
فقط بدیش اینه که داره خز میشه
فكرك نم دليل خز شدنش اين باشه با اين قيمت اين امكانات رو توي هيچ گوشي ديگه اي نمي بينيم
دوستان من رو دعوا نکنید
فقط جهت اطلاع خودم میخوام بدونم که کم نیاورده باشم وگر نه قصد دیگه ای در کار نیست
یه جایی با یه بنده خدایی کل داشتیم ( من با D900 سامسونگ و طرف با W810 سونی اریکسون )
دیگه کار به جاهای خیلی حساس رسید داشتم کم میاوردم که یهو گفتم 10 تا ویژگی که توی سامسونگ D900 هست و توی سونی اریکسون نیست ( باور کنید بداهه گفتم - حالا هر کدوم رو که خالی بستم فقط یاد آور بشید , فحشم ندید )
1- پشتیبانی از هدست بلوتوث استریو
2- ابعاد فوق العاده کوچک
3- مقاومت فیزیکی بالا
4- مقاومت نرم افزاری بالا ( به خاطر اینکه سیستم عامل نداره , ویروس هم براش ننوشتند )
5- صفحه نمایش با کنتراست بالا ( این یکی رو خودش قبول کرد )
6- تقویم شمسی
7- پشتیبانی از یونیکد
8- اتصال به تلویزیون
9- دسکتاپ فعال
10- جدا بودن محیط جاوا از برنامه خود گوشی ( خرابترین برنامه جاوا هم روی خود گوشی تاثیری نداره )
-------------
دیگه همینها رو که گفتم طرف مشتاق شد بره یه مطالعه بکنه ببینه کدومش رو خالی بستم , حالا قبل از اینکه ضایعم کنه شما راهنمایی کنید .
من گوشیم w900 هستش و مشکلش اینه که هر وقت با usb به کامپیتر وصلش میکنم ساعتش تغییر میکنه مثلا ساعت 13 رو 1:30 میزنه سر این قضیه تا حالا چند بار صبح خواب موندم دیر رفتم مدرسه
یک مشکل دیگه اینکه با باز کردن در گوشی نمیشه تماس رو فعال کرد
نقل قول:
همش رو درست گفتی.
مگه به نظر خودت چیزی رو خالی بستی؟؟
البته 810 هم گوشی خوبیه. ولی هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. از لحاظ کلی خب مسلماً دی900 بهتره. بازم سلیقه فردی خیلی مهمه.
شما مطمئنی که داری در مورد k750 حرف میزنی.بی انصاف دوربین این گوشی از تمام 2mp های بازار سره بعد شما میگی جلوی 6630 کم میاره؟نقل قول:
از همه مهمتر دوربین مزخرفشه به جون خودم با بهترین تنظیمات یه عکس گرفتم ولی به پای عکس معمولی 6630 نوکیا بادوربین 1.3 نرسید با اینکه K750 دوربینش 2
به جون خودم کم اوردنقل قول:
حد اقل K750 خودم:19:
باز یه نگاه بنداز ببین k750 داری؟
بابا lover_pc_gamesشما هرچي بگي درسته!:10:نقل قول:
ولي درمجموع توي يه راستا هستن ولي دوربين k800 حرفه اي تره!
ولي n73 رنگها رو بهتر نشون ميده!
اقا در مجموع اشتباه كردم فرختمش!!!!!:19:
شما فکر کنم وقتی این پست رو می زدید خواب آلود بودید .( lol )نقل قول:
چون K750 شاید جواد شده باشه ( که به نظر من حرف مزخرفیه ) ولی خدائیش جزو بهترین گوشی هاست .
سونی گوشی بدی نداره ولی چون سری هاش رو جدا کرده نمیتونی یه گوشی با تمام امکانات (یه چیزی تو مایه های ن73 ) داشته باشی
ال سی دی بزرگ تو سری پ
دوربین خوب تو سری ک
صدای خوب تو سری دبلیو
البته بقیه گوشیاش چیزی کم ندارن و اونا رو دارن ولی حرفه ای حرفه ای نه
مثلآ ک800 بهترین دوربین رو داره ال سی دی باکیفیت ولی کوچیکتر و صدایی ضعیفتر نسبت دبلیو 810
و برعکس
البته این یه ضعف نیست که سونی سری هاش رو جدا کرده بلکه سیاست این شرکت هست
باهاتون شرط میبندم که اگه ن73 400 بشه جواد جواد جوادترین گوشی میشه و واقعآنوکیا با این کارش یه کاری کرد که دیگه گوشیهای قدیمی ترش مثل (6270 و 6630 و ...) به فروش نره
چرا ؟؟نقل قول:
من نگرفتم چی میگی؟
خب فکر می کنی همه اینقدر پولدارن که فقط برن ان73 بگیرن؟
مسلماً گوشی ای مثل 1100 نوکیا هم شدیداً فروش میره.
این امکان وجود داره که کسی که دلش می خواست 6270 بگیره، پول بیشتری بذاره و ان73 بگیره. ولی به نظر شما این کار به ضرر نوکیاست؟
واقعا کیفیت دوربین گوشیم (کا 750) نسبت به 1.3 6630 نوکیا پایین تره
اگه فکر می کنید که واقعا کیفیت کا 750 بالاست حتما عیب از گوشی منه که باید هرچه زود تر اقدام کنم
فکر می کنید عیب از گوشی منه ؟
یه چیزی هست.نقل قول:
دوربین های سونی نویز دارن :18:
واقعاً فکر می کردم اگه دبلیو810 رو بگیرم، دیگه یه دوربین خوب رو گوشیمه ولی متاسفانه وقتی دو تا عکس گرفتم و با گوشی قبلیم دی820 که دوربین 1.3 داره مقایسه کردم متوجه شدم که شدیداً نویز داره. طوری که نمیشه ازش گذشت.
نمی خواین بگین که از روی تعصب میگم؟ چیزی که دیدم دارم میگم. اگه می خواین، عکسا رو بزارم؟
درسته که رنگا رو بهتر نشون میده ولی از لحاظ کیفیت جلوی یه 1.3مگ کم میاره :41:
من که میگم اشکال داره.میخوای چند نمونه عکس ازش برات میزارم ببین و مقایسه کن:نقل قول:
واقعا کیفیت دوربین گوشیم (کا 750) نسبت به 1.3 6630 نوکیا پایین تره
اگه فکر می کنید که واقعا کیفیت کا 750 بالاست حتما عیب از گوشی منه که باید هرچه زود تر اقدام کنم
فکر می کنید عیب از گوشی منه ؟
این عکسها رو توی کرمانشاه گرفتم(با گوشی دوستم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که ن73 میشه مثل 6600 (چون همه امکانات رو داره) و این امکانات راحت تا 2 سال جدید هستن و قدیمی نمیشننقل قول:
چرا ؟؟
من نگرفتم چی میگی؟
خب فکر می کنی همه اینقدر پولدارن که فقط برن ان73 بگیرن؟
مسلماً گوشی ای مثل 1100 نوکیا هم شدیداً فروش میره.
این امکان وجود داره که کسی که دلش می خواست 6270 بگیره، پول بیشتری بذاره و ان73 بگیره. ولی به نظر شما این کار به ضرر نوکیاست؟
یعنی اینکه دیگه گوشیهای قدیمی نوکیا فروش نمیره
دبلیو 810 داشتم
مشکلش این بود که خیلی خوشگل بود چش می خورد به جون شما!!
دفه ی اول قاتی کرد مجبور شدم فلشش کنم
دفه ی دوم آفتاد زمین 20 تومن برام آب خورد
دفه ی سوم هم دزدیدنش ! حال کردی خدایی!
باید تنظیمش کنینقل قول:
وایت بالنسش خیلی مهمه حالا تازه گرفتی دستت میاد
باهاش عکسایی می گیری که خودت شاخ در میاری!
کیفیت عکس ها که بهتر از گوشی منهنقل قول:
اگه کسی عکس از کا 750 از منظره های دیگه داره بزاره بهتر میشه قضاوت کرد
خب اگه موارد خاصی رو بلدی بگو تا ببینم چطور میشه.نقل قول:
این دومین ضدحالی بود که از این گوشی خوردم.
(اولین این بود که 361 فایل رو می خواستم با بلوتوث بگیرم. مجبور بودم دونه دونه yes بزنم!!!:41: :2:)
یه سرچ بزن تو انجمن سونی اریکسون یه چیزایی بودنقل قول:
فک می کنم توی کلوپ و810 هم یه پست از محسن خان بود که کامل توضیح داده بود
شهاب جان از شما که دیگه انتظارات بالاتره..یه سرچ کن بد بگو نیست:19:نقل قول:
2 ت مقاله یکی واسه شرح تنظیمات دوربین...همگی در تاپیک مرجع نکات هست...زحمتش فقط یه نگاه به فهرست مطالب هست و بس...با این حال اینجا هم لینکش رو می گذارم:
یکی هم درباره ی خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سوالی بود در خدمتم...
شاد باشی:10:
آقا شهاب شما معمولا تعریف الکی از سامسونگ می کنید.نقل قول:
این D900 که اون قدر ازش تعریف کردین و برای داداشم خریدم. هر وقت منو میبینه فحشم میده.
در مورد دوربین هم خودم مقایسه کردم W810 و K750 تمام 2 مگاپیکسلیهای دیگه رو می خورن .
D820 که عکساش نقطه نقطه است . باید با K510 مقایسه بشه نه بیشتر.
لطفا جنابعالی اینقدر از سامسونگ تعریف نکن لااقل دست سامسونگ پیش من رو شده. بیخود نیست موقعیتش تو بازار داره روز به روز ضعیف تر میشه.
اقا منم رو دی 900 نظر مثبتی دارم...حالا از بحث انتن دهی بگذریم که من هنوزم می گم سونی اریکسون و نوکیا(نظرمه دیگه)چه مسئله ایی مگه داره؟؟لطفا دلیل بیارید...نه فقط انتقاد خشک و خالینقل قول:
شاد باشید:20:
ببین،نقل قول:
من الانش یه دبلیو810 دارم و واقعیت رو میگم.
واقعاً ضدحال خوردم از اینکه دیدم این گوشی نمی تونه عکسای واضحی بگیره.
حالا به هر علتی که داشته (شاید من نمی تونستم تنظیم کنم) ولی در هر حال در یه شرایط مساوی و با حالت پیش فرض هر دو دوربین عکس گرفتم.
بخوره تو فرق سرم، مثلاً خواستم بگم دوربین گوشیم آخرشه، که دیدم ضدحال خوردم.
بابا بی خیال. بخوره تو فرق سرم چیه(خدا نکنه)
ما با هم دوستیم . احتمالا تنظیماتش مناسب با شرایط نبوده.
گوشیت رو هم قبول داریم دربست .
من فقط انتقاد نمی کنم . اتفاقا D900 رو به عنوان یه گوشی شیک قبول دارم . آنتن دهیش هم مشکل حادی نداره . در حد خوبه ولی نه خیلی عالی. ال سی دیش واقعا عالیه امکانات بک گراند جالبی هم داره . به TV هم متصل میشه .نقل قول:
ولی...
امان از مصرف خیلی بالای باطری.
محدودیت در فیلم برداری.
نداشتن قابلیت نصب تم.
منو های بسیار ابتدایی و آیکونهای ضعیف (از نظر طراحی)
نداشتن اسپیکر جداگانه برای پخش(فقط همون بلندگوی مکالمه رو داره)
صدای ضعیف و نسبتا بد کیفیت مخصوصا وقتی صدا رو بلند می کنی.
همین.
بابا سامسونگ رو بی خیال معایب گوشی خودتون اکه سونی اریکسون هست رو بگید
بحثو منحرف نکنید
لطفا کسانی که گوشیw810دارند به من کمک کنند من می خواهم این گوشی را بخرم ولی از ان چیزی نمی دانم لطف کنید مرا از معایب و محاسن ان اگاه کنید
نقل قول:
بابا اینها بعضیهاش خیلی تابیله الآن با دلیل بهت میگم
شما شماره 3 را چه جوری فهمیدی مگه امتحان کردی؟!!؟؟ اگر میخوای مطمثن بشی باید هر دو گوشی را با یه نیرو از یه ارتفاع پرت گنی واز این امتحان نتیجه بگیری. (که مطمئنم مغز خر نخوردی)
شماره 4 دقیقا برای سونی اریکسون هم صدق میکنه و جاوا است و ویروس نداره.
تقویم شمسی یعنی چی یعنی پیش فرض رو گوشی هست ؟!؟!؟! اگر نیست که خب خیلی سادست برنامه اش را نصب میکنی!
منظورت را از شماره های 7 و 9 و 10 نفهمیدم. در مورده 10 فکر میکنم سونی اریکسون هم همینطور باشه
تايپيك جالبيه همه نوع بحثي توش هست