مشکل دوستان با بازی های ایرانی چیست (حتما همه بیان)
سلام
خواهش اول حتما به بحث سر بزنید و هرچقدر هم که خواستید بد دهنی کنید به بازی های فارسی و بازی ساز های ایرانی
به نظرتون مشکل بازی های ایرانی چیه ؟ قیمت بالا - کیفیت پایین - عکس ها و تبلیغ های دروغ - قفل های نصب و سختی تو نصب - داستان های ضغیف و جزئیات دیگه؟
آیا میدانید پولدار ترین آدم های جهان هم مثل ما ایرانی ها شانس بازی کردن اینهمه بازی رو نداشتن (پولشون احتمالا نمیرسیده )
من حالم از صنعتی که یه جورایی یکی از بانی هاش منم بهم می خوره ولی یه سری واقعیت رو باید گفت
اگه بازی باز ها رو انسان های درست کار (مخالف دزدی) یا پایبند به دین اسلام (حلال طلب) تصور کنیم :
بازی های روز (80 دلاری ها ) اگه تو بازار ایران بخواد وارد بشه با توجه به گمرک دلار و سود فروشنده قیمتی حدود 360 هزار تومن یا بالاتر میگره
پس بازی باز های ایرانی تو سال شاید شانس بازی کردن 3 یا چهار بازی بزرگ رو داشته باشن
بازی های کوچکی هم هستن که زود تموم میشن کیفیت پایین تری دارن داستان کوتاه تری که اونا به 20 دلاری معروفن که حدود 200 تا 100 هزار تومن هزینه بر میداره پس بقیه اوقات فراقت بازی باز های ایرانی (مثل خارجی ها ) با بازی های ارزون تر پر میشه
تو اون شرایط بازی ایرانی با کیفیت افتضاح و نابودش قیمت 3 هزار تومنیش میشه نوش جونش
در مورد کیفیت پایین بازی های ایرانی میشه یکی از اصلی ترین علت هاشو این سه تا قرمز بالا دونست
انتقاد من از بازی ساز های ایرانی دروغ گو بودن و دزد بوندشونه
همه تولید کننده ها از نرم افزار های دزدیده شده استفاده می کنند ! همه تولید کننده ها تصاویری و دمو هایی که به دروغ میگن از تویه بازی رو جلد سی دی (یا دیویدی) یا ویدیو رو اینترنت منتشر می کنند که این دروغ و مشکلا بازی باز رو بد بین به بازی های ایرانی میکنه
هر سوالی از قانون بگیر تا آخر من در خدمتم فقط هر نظری داری بگو راحت حرف بزنیم باهم می خوام این مشکل رو به کل حل کنم:n12:
ممنون که وقتتون رو دادید