درخواست مشاوره از حرفه ای های سخت افزار
سلام
من یک سیستم ای ام دی داشتم که اخیرن مادر بردش سوخت و میدونم که رمها(دو تا یک گیگ دی دی آر 2 پاتریوت) و سی پی یو(6000 دو هسته ای ام دی) هم قدیمی شدند و هم اینکه با توجه به اینکه قراره سیستم جدیدم بر اساس مادر برد اینتل باشه دیگر برای من کارایی ندارند.
پاور من گرین 480 هست یک کارتگرافیک جی تی 240 دارم دیوی رایترم هم خوبه اما کیسم هم قدیمی شده هم فنهاش خوب کار نمی کنند و نیاز به یک کیس زیبا با فنهای خوب که طول عمرشان زیاد باشد دارم
کیبرد و موسم هم خوب هستند ولی اگر دوستان صلاح بدانند می خواهم موس بیسیم استفاده کنم. پس یک موس بیسم خوب هم بهم معرفی کنید.
اسپیکر و مانیتور دارم.
لطفن راهنمایی بفرمایید با توجه به مبلغ 2500000 یک مادر بردخوب که طول عمر بالا(خیلی برام مهمه) و کارایی خوبی داشته باشه (خودم مادربرد ایسوس Z87-PRO در اینترنت دیدم آیا مناسب است؟) وهمچنین رم و سی پی یو مناسب با توجه به بودجه چیست؟(اگر هزینه قطعات پیشنهادی اندگی از مبلغ گفته شده بیشتر بود هم مهم نیست)
کار من با کامپیوتر 24 ساعته وبگردی و دانلود است و کمتر پیش می آید که خاموش کنم همچنین فیلم زیاد نگاه میکنم . و اهل گیم هم هستم.اصلن اهل اورکلاک نیستم
کولرهای پردازنده مرکزی به درد من میخوره؟