کسی میدونه isp ها یا icp ها هر 1 مگابایت رو از شرکت زیرساخت چند میخرن؟؟؟
من 2 سال پیش از یکی از دوستانم که isp داره سوال کردم و گفت حدود 500،000 تومان میخرن
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا شیر کنه.
Printable View
کسی میدونه isp ها یا icp ها هر 1 مگابایت رو از شرکت زیرساخت چند میخرن؟؟؟
من 2 سال پیش از یکی از دوستانم که isp داره سوال کردم و گفت حدود 500،000 تومان میخرن
اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا شیر کنه.
نقل قول:
دوست عزیز هر مگابایت 500 هزار تومن! حالت خوبه؟؟؟
یعنی هر گیگابایت میشه 500 میلیون تومن! خنده داره به خدا !
تقریبی 10-15 هزار تومان البته اگه بخوای خیلی خیلی گرون بگیری شاید 20000 شاید که خیلی هم بعیده :13:اگه 500000 تومان بگیرن مخابرات نونش تو روغنه به تنهایی درآمد یه قاره رو تو ماه می زنه به جیب:31:
عزیزم یکم دقت کن چرا همینجور پاسخ میدید؟ :13:نقل قول:
دوست عزیز هر مگابایت 500 هزار تومن! حالت خوبه؟؟؟
یعنی هر گیگابایت میشه 500 میلیون تومن! خنده داره به خدا !
منظور ایشون پهنای باند 1 مگ هست عزیزم.. :20:
اوو:31: اره همین حدوداست! تعرفه سال 88 واسه هر مگ 599000 یا 590000 تومان بود الانو خبر ندارم:20:نقل قول:
شرکت ارتباطات زیرساخت (تأمین کننده انحصاری دولتی پهنای باند کشور، مجری اعمال قیلترینگ از مبدأ) هر STM1 به مقدار 155.52Mbps (مگابیت = یک میلیون بیت 01 // هر یک بایت = 8 بیت) (یعنی حدوداً 18.53MBps مگابایت بر ثانیه) رو تا چندی پیش به قیمت 41 میلیون تومان ماهیانه، و اکنون به قیمت 36 میلیون تومان ماهیانه به ISP ها (منظور خصوصیاس و نه مخابرات) میفروشه.
یعنی ISP ـها برای خرید پهنای باند هر یک مگابیت بر ثانیه 231,481 تومان در ماه به شرکت ارتبازات زیرساخت میپردازن // برای هر یک مگابایت بر ثانیه 1,942,795 تومان در ماه
حالا اگر شما یه اینترنت 1Mbps (یا 1000Kbps) (حدوداً 120KBps) اختصاصی و نامحدود میخواید، ISP ـها نمیتونن کمتر از 231481 تومن در ماه به شما بفروشن (سود 0) و ارزون تر یعنی سود منفی...!
این در حالیست که در اروپا، آمریکا و بسیاری نقاط دیگر جهان (حتی کشورهای اطراف)، مردم به طور معمول از سرعت بالاتر از 8Mbps و غالباً نزدیک به نامحدود استفاده میکنن و نهایتاً 20-30-40 دلار در ماه براش میپردازن. اگر اروپاییا توی ایران بودن برای یه اینترنت سطح پایین معمولی 8Mbps باید حداقل ماهیانه حدود 1450 دلار میپرداختن....! :44:
مقصر گرانی و محدودیت حجمی و کمبود کیفیت، ISP ـها نیستند (پهنای باندی که به شما میدن رو ارزون نمیخرن و اگر بخوان قیمتاشونو خیلی بیارن پایین ورشکست میشن!)؛
بلکه مقصر تفکریست که کشور را اداره کرده و بر این باور است که اینترنت، دشمن است و سگ هاریست که باید مهار شود. این تفکر، از هرگونه نفوذ، پیشرفت، کاهش قیمت، افزایش کیفیت و دسترسی همگانی راحت تر به اینترنت، جلوگیری میکند؛ زیرا اینترنت را دشمن خود میپندارد (که البته واقعاً هم هست، چون اینترنت رسانه ای آزاد و به حد زیادی غیرقابل کنترل است و به مذاق برخی خوش نمیاید که مردم آگاه شوند)...
من حالم خوبه شما خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟؟نقل قول:
لطفا پست اول رو بخونید بعد نظر بدید
ممنون از راهنمایی دوستان
تو سایت مخابرات زده قیمت ها رو 500 تومن قیمت خرید و 70 تومن هم اجاره ماهیانه. خورده هاشو نگفتم.
میشه لطفا لینکی که میگین قیمتا رو زده بدین؟؟
اینجا تعرفه ها فکر کنم گفته دقیقشو.
وکد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ1UjM2UDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAhDM3gDQ6UGb0lGd
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ0IjM0kDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAJzNygDQ6UGb0lGd
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
معلوم نیست چطوریه این تعرفه هاش.:31: