سلام دوست گلم من خودم چند مدت پیش همین اتفاقات برای خودم افتاد یعنی توسط یکی از دوستای خودم
ه ک شدم طرز کارشو میدونم چیه تجربیات خودمم در اختارتون میزارم شاید شما به نتیجه ای رسیدید تجربیاتتون
به درد من هم خورد اول اینکه ip خودتو عوض نکن که هیچ فایده ای نداره v * p * n هم هیچ کمکی بهت نمیکنه
چون که سیستم شما توسط تروجان های مختلف الوده شده عوضش کنی درجا میفرسته برای اون شخص
این کار به درد قبل از الوده شدن سیستمت می خوره نه حالا همیشه یک پورت براش باز می زاره یعنی ه ک
کردنت الانه براش شده مثل اب خوردن شایدم راحتتر سیستمتم با این انتی ویروس ها که میگم اسکن نکن
چون من کردم هیچ فایده ای نداشته اخه تروجان ها توسط یک نرم افزار خواص از دید انتی ویروس مخفی
میشن و دیگه نمیش ناستشون (کاسپر اسکی ins 2012 + دیسک نجاتش اوریا+دیسک نجاتش البته اون
موقعه اوریا هنوز این ورژن جدیدش نیامده بود بیت دیفندر ins 2012 که در محیط بوت هم اسکنش کردم
باز هم فایده ای نداشت نورتون 360 ناد32 نسخه اسمال بیزینس که این هم هنوز این نسخه 5 نیامد بود+
دیسک نجاتش سوپر انتی اسپای وار و انتی مال وار )
البته امیدوارم که شما مثل من نشده باشید که کارتون خیلی خیلی سخته
حدود 12 تروجان مختلف روی سیستمم نصب بود منو ه ک کرده بود بدون اینکه بخواهد حتی یک
فایل الوده بطور مستقیم برام بفرسته از طریق خانواده متااسپلوییت ها -- شده بودم که توسط
دنلودر خاص خودش که تمام تروجان ها در یک پک بود خود سیستمم اتوماتیک دنلود و بعد نصبشون
کرده بود زمانی هم که ه ک شدم برای بار اول میگم من اینترنت سکوریتی 2012 کاسپر اسکی
و اپدیت شده روی سیستمم نصب بود
در ضمن فقط خودش تونست اون تروجان هارو پاکشون کنه توسط یک کاسپر اسکی که شرکت
تامین اجتمایی برای سرور خودش خریداری و طراحی کرده بود تونست پاکش کنه 5 تا دی وی دی
بود با حجم چیزی در حدود 19 گیگ و خورده ای حالا ببین که چه انتی ویروسی بوده