جايگذيني ويندوز ويستا به جاي ويندوز 7
سلام به همگي :11::11::11:
در دو سه باري كه ويندوز 7 رو نصب كردم با مشكلي نظير اين مواجه ميشدم. و البته اينم اضافه كنم كه ويندوزهايي كه من نصب مي كردم از دو دي وي دي مختلف بودن كه يكي از اونها هم اتفاقا ورژن جديد ويندوز 7 بود.
نقل قول:
سلام به همگي :20:
اين سوال رو قبلا در تاپيك """ بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها """ عنوان كرده بودم كه پستم حذف شد.
هر نرم افزاري بر روي ويندوز 7 نصب مي كنم بعد از چند روز و يا با شروع مجدد ويندوز، در اجرا اون نرم افزار با مشكل مواجه مي شوم و چنين چيزي ظاهر مي شود:
(ويندوز 7 سرويس پك 1 هست و 32 بيتي)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بدون شك ويندوزي كه چنين مشكلي داشته باشه، از هر نوعي كه باشه و هر چقدر هم كه پيشرفته باشه نمي تونه ويندوز قابل قبول واقع بشه.
قصد دارم يك ويندوز ويستا جايگذين اين ويندوز 7 لعنتي! بكنم.
مي خواستم از دوستاني كه مدتي از ويندوز ويستا استفاده كردن بپرسم آيا مشكلي نظير ايني كه من در ويندوز 7 با اون مواجهم شدم، داشتن يا خير؟
و سوال دومم اينكه (با توجه به اينكه نصب ويندوز 7 تغييري در خط فرمان ويندوزها و... اعمال مي كند) براي نصب ويندوز ويستا، اگه درايو مورد نظر رو همون درايوي كه ويندوز 7 در اون هست رو انتخاب كنيم. آيا مشكل خاصي بوجود مياد يا خير؟! آيا مشكلي براي ويندوز XP كه در كنار ويندوز 7 نصب بوده ايجاد مي كنه يا خير؟
موفق باشيد...ممنون :11: