تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها
فصل بعد هم در اینتر می مانم
پس از مدتها کش و قوص ر مورد ماندن و یا رفتن وسلی اسنایدر از اینتر، سرانجام این هافبک هلندی بر شایعات پایان داد و گفت که قصد دارد فصل بعد هم در تیمش بماند.
اختصاصیInter.Ir- هافبک هلندی اینتر میلان به همه ی طرفداران این باشگاه اطمینان داد که فصل بعد هم با پیراهن نراتزوری به میدان خواهد رفت.
شایعه ی خروج اسنایدر از ایتالیا این روزها با توجه به ابراز علاقه ی منچستر یونایتد به او بسیار قوت گرفته بود. مدیر برنامه های اسنایدر خبر ابراز علاقه ی چند باشگاه دیگر به جز منچستر را به اسنایدر داده بود ولی سرانجام، امروز وسلی اعلام کرد که قصد ترک تیمش را ندارد.
“فصل بعد؟ اینجا خواهم بود.“
پس از این که اینتری ها امیدشان را برای قهرمانی در سری آ و لیگ قهرمانان از دست دادند، اسنایدر نیز مصدوم شد.
“من با بقیه ی بازیکنان بدون هیچ گونه مشکلی تمرین می کنم. قطعا در مقابل پالرمو حاضر خواهم بود. می خواهم در مقابل پالرمو بازی کنم و قهرمان کوپا ایتالیا شویم تا فصل را با خاطره ای خوش به پایان ببریم.“
او در مجموع 25 بازی که در سری آ برای تیمش انجام داده است، 4 گل به ثمر رسانده است و 6 پاس گل نیز داده است.
بارسلونا اول، اینتر هفتم، میلان سیام !!
اختصاصی Inter.ir - سازمان IFFHS رده بندی جدید باشگاه های جهان را اعلام کرده است. بارسلونای اسپانیا با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اسپانیا ، رده نخست را به خود اختصاص داده است.
رئال مادرید، پورتو و منچستریونایتد به ترتیب رده های دوم، سوم و چهارم را ازان خود کرده اند و منچستر سیتی و ویارئال نیز بعد از آنها در رده های پنجم و ششم قرار گرفته اند.
و اما اینترمیلان با دو پله سقوط در رده هفتم جدول قرار گرفته است. اینترمیلان که تا چند ماه بهترین تیم جهان بود، هم اکنون در جایگاه هفتم قرار گرفته است. اما همچنان اینتر بهترین تیم ایتالیا است.
آ.ث میلان که به تازگی پس از هفت سال موفق به کسب قهرمانی در سری آ شده است، رده 30 ام را به خود اختصاص داده است! رده های دیگر تیم های ایتالیایی بدین شرح است: ناپولی 33، یوونتوس 38، رم 49، پالرمو 58 و اودینزه 148.
منبع: