سلا مدوستان.من حداکثر پولی که میتونم بزارم 60 هست و دنبال یه mp3 player ساده هستم و امکاناتش مثل بولوتوث و wireless و lcd و ... اصلا واسم مهم نسیت فقط کیفیت صداش عالی باشه.در ضمن سبک موسقی رپ هم گوش میدم یعنی کیفیتش متناسب این سبک باشه. ممنون
Printable View
سلا مدوستان.من حداکثر پولی که میتونم بزارم 60 هست و دنبال یه mp3 player ساده هستم و امکاناتش مثل بولوتوث و wireless و lcd و ... اصلا واسم مهم نسیت فقط کیفیت صداش عالی باشه.در ضمن سبک موسقی رپ هم گوش میدم یعنی کیفیتش متناسب این سبک باشه. ممنون
دوست عزيز من يه مدل iriver دارمنقل قول:
هدفون هاي خودش چنگي به دل نميزد و متاسفانه الان هر چي ميگردم نيست اما در ازاش يه جفت هدفون ep550 كريتيو ميذارم روش كه تازگي خريدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود پلير رو 110 خريدم،4 گيگ
iriver e100 چهار گيگ
کد:http://ployer.com/archives/assets_c/2009/01/E100-flash-player-revealed-thumb-500x500.jpg
کد:http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2008/04/e100-hands-small-2.jpg
جداي از 30 درصد كم كردن،بابت بدون جعبه بودن و نبود هدفون اصلي.بازم كم كردم حدود 45 درصدکد:http://www.priceit.in/wp-content/uploads/2009/11/iRiver-E100-MP3-Player-4GB-01.jpg
البته يه هدفون 18 تومني نو هم كه همراهش هست
zen stone CREATIVE سبک ارزون محکم زیبا با باتری قوی
ممنون دوست عزیز میخام باتری خور باشهنقل قول:
دنبال باطری خور نباش رو هر حسابی بگی به شارژی برتری نداره بعد اون مدل کریتیو مدت های زیادی هست که تولید نمیشه.
+ CLip بخر یه سایت اینترنتی داشت نمیدونم هنوز موجود داره یا نه
یا cowon E2 البته این یکی متاسفانه صفحه نمایش نداره.
ضمن تایید مطالب بالا در طیف قیمتی پایین سانسا و کریتیو انتخاب های بهتری هستند و با تذکر اینکه باتری خور بودن ممکنه باعث محدودیت شدید انتخاب ها شود در حالیکه برتری های دیگر در زمینه کیفیت صدا از نظر من اولویت دارندنقل قول:
ایراد بزرگیه دوست مننقل قول:
cowon E2 البته این یکی متاسفانه صفحه نمایش نداره.
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
دوستان نظر من clip هست.قیمتش چنده؟کسی راجبش نظری نداره؟
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
کیفیت صداش خوبه؟میخام بترکونه
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
دوستان من واسه خاطر این رو باتری خور تاکید دارم چون بعد یه مدت روغن باتری میزنه بیرون و دیگه باید انداخت دور دستگاه رو.مگه نه؟فکر کنم باتریش دیگه گیر نیاد.چیز دیگه که مهم هست دوام باتریه که چند ساعت کار کنه.اولویته اولم هم کیفیته صدا هست.ممنون
در حد قیمتش میترکونه اما جلوی پلیر 200 تومنی شاید چیزی نباشهنقل قول:
این sansa clip جلوی پلیر 450 تومنی هم کم نمیاره شک نکنید
من منظورم مدل بعدیش بود:
+ clip
کیفیت صدا به هدفون+فایل آهنگ+پلیر بستگی داره این تو جایگاه خودش و در حد شرح وظیفه اش بی نظیر هست تو استفاده portable یکی از بهترین گزینه ها هست ولی وقتی به اسپیکر و امسال این هاوصل میکنیم به نظر من تفاوت بعضی از پلیر های قیمت بالاتر مثل Cowon و این مدل ها خیلی بیشتر به چشم میاد.
تو رنج بوجه شما بهتر از این هیچ جای دنیا نمیتونید پیدا کنید
4گیگ 55 تومن