HP یا Asuse ، کمک ! گیج شدم شدید ...
سلام
من تا چند وقت دیگر باید برم دانشگاه و یک لپ تاپ نیاز دارم ، قیمت هم تا 1.5 .
کاربری هم اکثرا برنامه نویسی ، فتوشاپ ، طراحی وب تماشای فیلم یا موزیک ویدئو و مهمتر از همه که انتخاب را سخت می کنه بازی البته روزی یک ساعت که از درس نیوفتم .
چند مدل لپ تاپ خوب پیدا کرده بودم ولی بعضی ها به خاطر وزن کنار رفتند ، چون نمی تونم یک لپتاپ 3 کیلویی + وسایلش را همینجور دنبال سر خودم بکشم .
خلاصه مطلب این که یک لپ تاپ سبک می خواهم زیر 1.5 که دو تا مدل پیدا شد یکی
HP DV6 3061
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640GB 5400rpm / LCD:15.6LED / DRIVE:DVD RW DL Lightscribe /
VGA:ATI Radeon HD 5650 1GB up to 3738MB / PORTS: WiFi + WebCam + Bluetooth + HDMI + Lan + Cardreader/ 2.45 Kg / WIN7 / BLUE RAY / 6 Cell
و یکی دیگه
ASUS - N82Jq
CPU: INTEL i7-720QM (2.8 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 500GB 7200rpm SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT335M , with 1GB DDR3 VRAM / PORTS: LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.2 Kg / WIN7 / 8 CELL
من واقعا گیج شدم ، می خواستم HP را بخرم ولی تا حالا چند تا مغازه دار آشنا به من گفتند که مرجوعیش زیاد شده و الآن خیلی برگشتی داره و من کسی نیستم که بخوام لپ تاپ را ناز کنم همون روز اول یه هو دیدی درش را باز کردم :31:
به هر حال می خواستم بدونم نظر شما در مورد HP چیه ، اگر واقعا باهاش کار کردید و مطمئنید که خرابی نداره ، بگید تا خیالم راحت بشه ، شما باشید کدومش را برمی دارید ، نمی خوام اینجا بیاید بگید که سلیقه ای و بستگی به خودم داره من که دیگه نمی تونم تصمیم بگیرم از لحاظ کانفیگ هم برای من فرقی نمی کنه ، فرق گرافیکش هم 1 فریم در بازی هست ، بقیش بر می گرد به کیفیت لپ تاپ ، شما اگر بودید کدام را انتخاب می کردید ، در ضمن این را هم بگم که هرچند که صفحه 15.6 بزرگتره ولی الآن یه صفحه 14 را باهاش کار کردم و زیادی فرقی با تفاوت نداشت .حالا اگر شما بودید کدام را بر می داشتید ،اگر هم لپ تاپ دیگری با این تفاسیر می شناسید معرفی کنید .
منتظرم و پیشاپیش از تمام دوستان سپاس گذارم .
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
قیمت ها یادم رفت .
HP 1520
Asus درست نمی دونم ، دور و ور 1350 .