سلام به همه
:11:
من یک پراید 81 دارم ارتفاعش خیلی بالاسست هرچی گشتم نتونستم تو سایت میزان ارتفاع استاندارد و پیدا کنم اگه از دوستان کسی می دونه ممنون می شم بگه چون می خوام ارتفاع ماشین و بیارم پایین
:41:
Printable View
سلام به همه
:11:
من یک پراید 81 دارم ارتفاعش خیلی بالاسست هرچی گشتم نتونستم تو سایت میزان ارتفاع استاندارد و پیدا کنم اگه از دوستان کسی می دونه ممنون می شم بگه چون می خوام ارتفاع ماشین و بیارم پایین
:41:
ارتفاع هر ماشین رو باید بر اساس نوع موتور و سایز تایرها تنظیم کرد. البته در مورد پراید اطلاع دقیقی ندارم!
فکر نکنم جواب خاصی پیدا کنی بستگی به شرایط شما داره اگر همش تو شهر هست ماشین و بیابون و اینا نمیری به نظرم جلو 1 انگشت بالای لاستیک و عقب 2 انگشت بالای لاستیک خوب باشه یا مثلا عقب 3 انگشت جلو 2 انگشت
بهترین کار برای ارتفاع زدن این هست که کمک هات را بدی برات کوتاه کنن(لوازمی)و فنر را هم کوتاه کنی
موافقم با دوستمون:11:نقل قول:
البته يكسري ضربه گير هاي اسفنجي هم بالاي فنر ميزارن كه خيلي عالي از ضربه هاي ناگهاني كاهش ميده
اگر اشتباه نکنم توی دفترچه ی ماشین مینویسه.نقل قول:
سلام به همه دوستان ممنون از اینکه جواب دادین:11:
من جاده زیاد می رم و با ماشین هم گاهی کار می کنم:31:
نمی خوام زیاد بخوابه
بالاخره به این نتیجه رسیدم ( با مشورت دوستان) 3 انگشت جلو و 4 انگشت عقب
انشالله فردا عکسشو می زارم:10:
دیروز عصر ماشین و آوردم پایین البته فقط عقبشو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه سوال جلو باید ارتفاعش کمتر باشه ؟ یا عقب ؟
هیچکدوم دوست من ! جلو و عقب باید دقیقا برابر باشه !
این اشتباهه که میگن عقب باید بالاتر از جلو باشه !
( دلیلشو خواستین میگم )
درسته ارتفاع جلو و عقب باید برابر باشه، برای این کار هم باید به رکاب ماشین نگاه کنید (منظورم بدنه زیر درب هاست) رکاب باید دقیقاً موازی با زمین باشه.