چند سوال بسيار مهم در رابطه با رژيم غذايي
سلام دوستان
راستش چند سوال در رابطه با رژيم غذايي داشتم كه ليست كردم ازتون بپرسم ... خيلي ممنون ميشم جواب بديد ( رژيم لاغري )
- در برنامه رژيم غذايي من نوشته شده كه در هنگام صرف وعده غذايي ( به طور مثال نهار ) بايد يك كاسه ماست خورد، اما من معمولا 4-5 كاسه ماست ميخورم ! اين در رژيم من اختلال ايجاد نميكنه ؟
- به عنوان ميان وعده در برنامه غذايي من نوشته شده كه بايد 2 عدد ميوه مصرف كرد اما من به عنوان ميان وعده ( بين نهار و شام ) گاها 10-12 ميوه ميخورم ! اين هم مشكل حادي ايجاد نميكنه ؟
- من هنگامي كه براي مثال 2-3 ساعت پياده روي ميكنم، بسيار تشنه ميشم و احساس كوفتگي ميكنم، وقتي به منزل ميرسم معمولا 1 كيسه شير ( كه فكر كنم 5 ليوان باشه ) ميخورم تا انرژي بگيرم براي فعاليت هاي ديگه ! مصرف شير به مقدار زياد هم مشكلي در كاهش وزن من ايجاد نميكنه ؟
- در برنامه رژيمي من نوشته كه روزانه يك ساعت پياده روي كنم، ولي من 2-3 ساعت به صورت متوالي پياده روي ميكنم و چرخ ميزنم همه جا !! 2-3 ساعت كه ضرر نداره ؟! آخه نوشته شده كه حتما 1 ساعت باشه ! نه بيشتر نه كمتر !! ميدونين چرا ؟؟
- چرا رفت و امد دانشگاه و كلا مثلا رفتن تا مغازه و برگشت كه بگيم به صورت مثال 30 دقيقه بشه، نميشه به عنوان پياده روي ازش استفاده كرد و حتما بايد 1 ساعت پياده روي كرد ؟
- ميزان كالري دريافتي انواع مواد غذايي رو داريد ؟ اگه سايتي هست كه اين خدمات رو بده خيلي ممنون ميشم كه معرفي كنيد
- ميزان كالري مصرفي در انواع ورزش ها از جمله پياده روي و ورزش پينگ پونگ چقدر است ؟ سايتي در اين زمينه نيز ميشناسيد ؟
- براي كم كردن يك كيلو بايد چه مقدار كالري مصرف بشه ؟
واييي چقدر زياد شد :31:
مـــرسي