نقل قول:
با سلام و خسته نباشید و تبریک سال نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــو
دوستان CPU فعلی من Athlon IIx2 250 هست که بنظرم خیلی ضعیفه و اصلا خوشم نمیاد و میخوام تعویضش کنم
شرایطم برای خرید اینه !!!
1- فرق بین سری BlackEdition با بقیه چیه ؟ خاصیت اورکلاک بالا داره ! :13:
2- هدفم خرید Phenom IIx4 945 بود ولی بودجم کم هست به همین علت میخوام Phenom IIx3 710 BE بخرم که درمورد این CPU چند سوال داشتم :
1-2 : ظاهرا طبق تحقیقاتی که کردم این CPU خاصیت فعال کردم هسته چهارم رو داره ! که از دوستان میخوام صحت این مطلب رو بیان کنند
2-2 : مادربرد من Gigabyte GA-MA790FTX-UD5P هست ، آیا خاصیت آنلاک کردن رو داره ؟
3-2 : شنیدم که بچ نامبر های خاصی برای این CPU وجود داره که اگر نباشه 4 هسته ای نمیشه ! آیا درسته ؟ و کسی این بچ ها رو داره ؟ :11:
4-2 : گیرم که من CPU فوق رو 4 هسته ای کردم !!! اونوقت دقیقا مثل یک PhenomIIx4 عمل کند !!! :10:
3- اگر دوستان CPU(AM3 بهتری سراغ دارن برای آنلاک کردن که قیمتش مناسب باشه بفرمایند !!!
با نهایت تشــــــــــــکر از دوستان (امروزها میدونم یکم زیاد سوال میپرسم و دوستان اذیت میشن !!! ولی آخرشه به خدا :11: پس حتما جواب بدین دیگه :40:)
1-مهمترین تفاوتش باز بودن مالتی پلایر هست که در اورکلاک حرفه ای کاربرد داره
2-این سی پی یو در بازار پیدا نمیشه و بعید می دونم شما پیدا کنی
2-1- بله این قابلیت را داره و شما هم این امکان را دارید
2-2- بله مادربرد شما هم این قابلیت را داره
2-3- بچ نامبر نه ولی استپینگ خاصی می خواد
2-4- دقیقا مثل یک فنوم 2 عمل می کنه
نقل قول:
دوست عزیز 710 و 720 تو بازار نیست
بلک ادیشن هم برای اورکلاک هست
من فکر کنم بشه 250 رو انلاک کرد ، ولی نمی دونم تا حالا کسی از دوستان انجام داده یا نه
به احتمال زیاد برد شما توانایی انلاک رو داره
شما بهتره یه 620 با استیپینگ xxcxx تهیه کنید که اگر انلاک هم نشد زیاد پولتون سوخت نشه
250 را هم میشه آنلاک کرد ولی استپینگ اصلا در بازار نیست (گشتم نبود نگرد نیست)
620 هم با اون استپینگ خیلی خیلی به ندرت یافت میشه
بهترین گزینه برای این کار PHENOM II X2 550 هست که هم در بازار فراون است و هم تمام استپینگ هاش را در تاپیک مخصوص این کار داریم
نقل قول:
پس با این حساب آنلاک شدن سی پی یو یک مسله قطعی نبوده و کاملا شانسی هست ؟!!!!؟؟؟؟؟ :2:
نه اصلا شانسی نیست و باید اطلاعات لازم را داشته باشی تا موفق بشی
نقل قول:
با این استیپینگ احتمال انلاک کش 80 درصده ولی بازم معلوم نیست
نه
اگر همون استپینگ باشه 100% کش L3 آنلاک میشه
برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک سری بزنید :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385100