اکثر کسایی که دارن برای کنکور آماده میشن یا میرند سنجش یا قلم چی هر کدوم هم برنامه ی خاص خودشونو دارن یه عده ای هم با برنامه خودش جلو میرن...
حالا سوال اینکه روزی چند ساعت درس میخونین....من خودم یک ماهه دارم 3 ساعتو میخونم ولی بعدا افزایش میدم
Printable View
اکثر کسایی که دارن برای کنکور آماده میشن یا میرند سنجش یا قلم چی هر کدوم هم برنامه ی خاص خودشونو دارن یه عده ای هم با برنامه خودش جلو میرن...
حالا سوال اینکه روزی چند ساعت درس میخونین....من خودم یک ماهه دارم 3 ساعتو میخونم ولی بعدا افزایش میدم
من زمانيکه براي کنکور خودمو آماده ميکردم روزي 2 ساعت ميخوندم ولي مفيد و خالص...
نزديک کنکور هم روزي 8-9ساعت ، نتيجش هم خوب بود...
اينم اضافه کنم تعداد ساعات مطالعه اصلاً نشاندهنده وضعيت تحصيلي خوب نيست ...
مهم ميزان مطالب يادگرفته شده يا مرور شده هست ...
کاملا تایید میشه . شاید یکی 13 ساعت بخونه ولی یکی با 6 ساعت همون قدر و به همون اندازه بخونه تازه شایدم بهتر از اون ...
سلام
من اوايل مهر روزي 4 ساعت به طور متوسط ميخوندم.(كلا پاييز)
زمستان به علت قطع گاز و پاره اي از مشكلات ديگر روزي 1 ساعت :13:
بهار روزي 5 ساعت
مهمترين زمان 3 ماه مونده به كنكوره خيلييييييييمهمه؟!:31:
موفق باشيد.
ببخشید!شما چطوری تایم میگیرین؟!:blink::14:یعنی بکوب 3 یا 6 ساعت رو میخونین!مسلما هرکس بر حسب برنامه میخونه مثلا من یک فصل رو میخونم کامل و مفهومی بعدش فصل بعد البته نسبت به درسی هم که میخونی فرق داره در کل من شاید بین 4 و 5 ساعت شایدم بیشتر یا کمتر! بخونم.
نقل قول:نقل قول:
منم نگفتم هر کس هر چقدر بیشتر بخونه بهتر نتیجه میگیره این یه امر نسبیه... سوال فقط برای آمار گیری از کنکوری هاست :27:نقل قول:
بله از عید به بعد یعنی همون 3 ماه مهمترین زمان برای کنکور هستنقل قول:
14 ساعت - 12 ساعت
شوخی کردم بابا 3 روزه هیچی نخوندم ! : ) )
روزی 5 ساعت اینا میخونم میانگین
سلام
من هم بین 3 تا 6 ساعت.ولی یه سوال:چرا همش میگن چند ساعت میخونی؟چرا نمیپرسن بقیش رو چه کار میکنی؟؟؟خیلی جالبه برام بدونم....
من از اول دی شروع کردم روزی 6یا7ساعت
فعلا روزی 6 7 ساعت می خونم :)