لطفا یک بودجه ای رو تعیین کنید.
نقل قول:
نا پردازنده های پیشنهادی........ کدوم پردازنده مناسبه ؟ لطفاً مادربورد اون پردازنده را هم معرفی کنید ...
intell core 2 6750
نقل قول:
حالا می رسیم به مادربورد ....... من نمیفهمم مادربورد چه ربطی داره به سرعت اجرای بازی ..... میشه یکی لطف کنه تفهیم کنه ؟ اخه من از هرکس می پرسم برای اجرای فلان بازی چه سیستمی لازمه ، فقط درباره رم و گرافیک حرف میزنه.... نه مادربورد و پردازنده .....
تاثیر چندانی در حالت عادی نداره...موقع اورکلاک کردن سیستم تاثیر بسزایی داره.مادربردهای X48و X38 جدید در آینده نزدیک جایگزین مین های X16 خواهند شد.
نقل قول:
بنظرتون رم 2 گیگ با باس 1066 از لحاظ کارایی خیلی با نمونه مشابه با باس 800 فرق میکنه ؟ از لحاظ قیمت که خیلی فرق میکنه...... رم کینگستون شده مثل آّب نبات چوبی ....
1066 پیشنهاد میشه رمهای کینگاستون رمهای مناسبی برای کم بودجه ها هست و دقیمت کم آن دلیل بر مناسب نبود آن نیست.
نقل قول:
DVD رام با کابل ساتا چه فرقی با IDE میکنه ؟ من شیده بودم که حتی کابل های قدیمی 40 تایی IDE می تونن جواب سریعترین DVD رام ها را بدن... پس این ساتا به چه کار میاد ؟
هیچ فرقی ندارن هر حات بخوای میشه و تبدیل به هم دیگه هم داره
نقل قول:
در مورد گرافیک ... برای خرید باید به چه فاکتور هایی توجه کنم ؟ سری 8800 چندین مدل داره ..... قیمت زیر تا 200 تومن چی بخرم ؟
با 200 تومان 3850 اتی رو بگیر که از سری 8600 40در صد قویتره.
نقل قول:
در مورد کیس..... می خواستم بدونم به پاور چند وات نیاز دارم... و کیسی که چنان پاوری داشته باشه وجود داره یا نه ؟ باید کیس جدا بخرم و پاور هم جدا ؟ وای چرا قیمت پاور اینقدر فرق میکنه از 50 تومن تا 300000 تومن .... من دهنم باز موند .... لطفا کمک کنید.... پاور 500 وات 250000 تومنی با 30 تومنی چه فرقی داره ؟
پاور 580 واقعی گرین با قیمت 80 تومن برای مشخصات تقریبی بالا مناسب هست.اون پاور های گران قیمت مخصوص کارتهای سه گانه و 4 گانه هستند.