سلام
وقتي که ميخام فارسي تايپ کنم در ورد مثلا از فونت تيتر استفاده کنم. وقتي به پ ميرسم نچسبيده تايپ ميشه و زير حرف ي دوتا نقطه مياد چکارش کنم؟
Printable View
سلام
وقتي که ميخام فارسي تايپ کنم در ورد مثلا از فونت تيتر استفاده کنم. وقتي به پ ميرسم نچسبيده تايپ ميشه و زير حرف ي دوتا نقطه مياد چکارش کنم؟
من هم یه مدت اول که از ورد استفاده می کردم همین مشکل رو داشتم در مورد ی که زیرش نقطه دار میشه من از shift+x استفاده می کردم که بعد از یه مدت خودش درست شد حالا چطوری نمیدونم .....؟
دوست عزیز شما در موقع تایپ فارسی , با انتخاب زبان فارسی از فونت عربی استفاده میکنی و راه حل اینه که شما باید چند تا فونت فارسی نصب
کنی و در موقع تایپ اونها رو انتخاب کنی . من خودم از فونتهای پارسا 99 استفاده میکنم . البته فونتهای فارسی زیادی هست که شما میتونی
استفاده کنی . در ضمن شما بعد از تایپ یه متن , متن رو انتخاب کن و با همه فونتهایی که داری امتحان کن . موفق باشی
وقتي فونت فارسي استفاده ميکنم حروف به هم نميچسبند مخصوصا پ
تو ویندوز شما زبان فارسی فعال هستش یا نه؟
آره فعاله..نقل قول:
دوستان کسی کلید حل مشکل منو نداره
فونهای سری مثلا B رو گیر بیار یا freefarsi بگردی پیدا میکنی
یه سایتی بود که فونتهای با مجور آزاد و فارسی داشت.
قدیما فونتهای ۹۸ روی اکس پی (فارسی هاش) مشکل داشت ولی شما میتونی فونتهای فارسی واسه اکس پی یا ویستا رو پیدا کنی بریز تو شاخه c/windows/font و همونطوری که ahsanx گفت امتحانش کن ببین چی میشه اگه پیدا نکردی تا خودم واسه اطمینان هم شده یکی واسه ت آپلود کنم.
=========================
به این سایت مراجعه کیند توی تاپیک اوبونتو اتفاقی پیداش کردم
فونتهاشو برزیزد توی شاخه فونت ویندوزتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نتیجه ش ور بگین
امیدوارم این مشکلتون رو حل کنه.
جناب GnuHDL راست میگه
باید همین کارو بکنی
احتمالا از فونت عربی به جای فارسی استفاده می کنی ... بگیر فونت فارسی رانصب بکن