سلام به همه
Printable View
سلام به همه
سلام
بچه ها من هم بلاخره p1 گرفتم
همه چیزش عالیه اما!
مشکل آنتن دهی دارم ، جاهایی که قبلا آنتن فول میشد الان با p1 اصلا آنتن نمیده
کمک کنیــــــــــــــــد
با تشکر از همه ی بچه هایی که وقت میذارن و به سوالات ما جواب میدن...
می خواستن بپرسم که P1i چه فرقی با P1c و همچنین SE123 داره؟ (من این مدلا رو تو عکس هایی که تو گوگل سرچ کردم دیدم.)
سوال دیگه اینکه، آیا این گوشی تمامی برنامه ها با پسوندهای Jar. و sis. رو قبول میکنه؟
مرسی...:20:
عزیز اینایی که نوشتی مدلای معرفی نشده ی سونی اریکسون هستند و و هنوز مشخصاتشون از طرف سونی ارائه نشده . حتی اسمهای اینا هم اصلی ممکنه نباشن و فقط اسم رمز باشه . چون هنوز سونی تایید نکرده این گوشی ها رو . اینجا رو ببین .نقل قول:وبلاگ جالبیه . میتونی تموم اطلاعات گوشی ها ی جدید سونی رو اونجا بگیری .کد:http://se-world.blogfa.com/
آره . P1 تموم برنامه های با پسوند .Jar و برنامه های sis که برای UIQ 3 نوشته شده باشن رو پشتیبانی میکنه . یعنی مخصوص خودش . نه SIS های سری 60 نوکیا رو
قبلا با یکی از فیرم ویر ها این مشکل برا برو بچ پی 1 پیش میومد اما گوشی نو بعیده . اگه آنتنش مشکل نداشته باشه باید با آپدیت گوشی حل بشه . من جز این دوتا چیزی به عقلم نمیرسه .نقل قول:
بقیه دوستان کمک کنن
نقل قول:
پس سوال من چی؟
p1 i:international یعنی برای کل کشورهانقل قول:
با تشکر از همه ی بچه هایی که وقت میذارن و به سوالات ما جواب میدن...
می خواستن بپرسم که P1i چه فرقی با P1c و همچنین SE123 داره؟ (من این مدلا رو تو عکس هایی که تو گوگل سرچ کردم دیدم.)
سوال دیگه اینکه، آیا این گوشی تمامی برنامه ها با پسوندهای Jar. و sis. رو قبول میکنه؟
مرسی...
p1c:china یعنی فقط برای کشور چین
se123 هم تمامی گوشی های سونی اریکسون قبل از معرفی و زمانی که اسمی ندارن با این se123 شناخته میشن و نهایی نیستن.
به نظر من اگر تفاوت قیمت قابل توجه باشه میصرفه وگر نه ارزش نداره.نقل قول:
الان با این تفاصیر به نظرتون میلرزه که گوشی رو از یه کشور دیگه گرفت؟ مثلا مالزیبا توجه به این که مثل اینکه اینجا
گارانتی اصل اونارو قبول ندارن!! من تفاوت قیمت رو هم نمیدونم !!! اصلا به نظر شما صاحب نظران درسته؟
در ضمن این شرکتهای داخلی گارانتی خودشون رو قبول ندارن و صد تا دلیل و تبصره میارن چه برسه به گارانتی خارجکی.
لینک مشکل نداره ها.باید اون لینک رو باز کنی و پایین صفحه روی دانلود کلیک کنی.اگر نشد خبر بده.نقل قول:
لينكش مشكل داره اگه لطف كنين دوستاني كه دانلود كردن يه جاي ديگه آپلود كنن و بگذارن اينجا ممنون ميشم
میگم این گوشی ----h رو داره میشه تلوزیون نگاه کرد یا نه یه توضیح میدید
نه قربان.این قابلیت رو نداره.و فکر نکنم جز سری گوشی هایی که سونی اریکسون واسه ژاپن میزنه بقیه داشته باشن.
ولی با اینترنت مثل بقیه گوشی ها میشه.