یک سوال درست تموم کردن مراحل بازی آیا تو درصد بازی تاثیر داره یا نه یعنی حتما باید همه مراحل رو چراغ سبز تا بازی 100 درصد تموم بشه ؟!
Printable View
یک سوال درست تموم کردن مراحل بازی آیا تو درصد بازی تاثیر داره یا نه یعنی حتما باید همه مراحل رو چراغ سبز تا بازی 100 درصد تموم بشه ؟!
همه ی مرحله ها از جمله مراحل جانبی و اصلی باید 100 % سینچ بشن!نقل قول:
سلام
بچه ها من مرحله اول موقعی که از کشتی پیاده میشم یکم که با اون یارو راه میرم یه دفعه گیر میکنه و صفحه سیاه میشه
مشکل از چیه :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که بازی کرک شده دارن میتونن برا DLC جدیدی که برا بازی منتشر شد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنن!
دومین DLC این بازی که اسمش Betrayal بود رو اول Reloaded کرک کرد ولی ظاهرا بعدش هم Skidrowd یک نسخه Proper برای اون زده ولی توی سایتای ایرانی زیاد ندیدم این رو ، کسی میتونه لینک دانلود این نسخه رو هم بذاره ؟
دوست من منبع من که جایی ندیدم!نقل قول:
آپدید در اومده ولی فعلا" کرک نشدن !(تا آپدید 1.5 اومده اگه کرک شده شو پیدا کنم میزارم حتما"!)
چیز خاصی به بازی اضافه نمیکنن !(اون گیرایه شهر بوستون حل میشه + یه چند تایی اسلحه!)
البته مراحل اسسینا هم اضافه میشه یه چند تایی!
منم چند وقتیه از بیکاری زدوم تو کار دانلود بازی جاوا و همین بازی رو هم دانلود کردم.بازی بدی نیست البته کسایی که گوشی جاوا دارن میفهمن که چی میگم.اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو این بازی کجا ذخیره میشه و اسمش چیه؟
بدلیل مشغولیت کاری بازی رو همون روز که امد دانلود کردم ولی بازی نکردم تا این هفته و تموم شد
فوق العاده عالی بود
دوستان کم کم داریم به پایان سریال نزدیک میشیم
البته شنیدم که قسمت 4 دزد دریایی هست (کاشکه نینجا میگذاشتند :n20:) ولی بزودی به زمان حال (GTA مانند) و در انتها به فضا میرسیم
:n16: