دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟
Printable View
دوستان career تا کی ادامه پیدا میکنه ؟
اتفاقا سوال منم هست و این سوالی هست که جوابش باید مخفی باشه مثل بقیه بازیها که دوست ندارید داستان و اخرش مشخص بشه هرچند که به این مسئله هیچ توجهی نمیشه :31: و الان یکی میاد نه تنها سال پایانو میگه اورال نهایی بازیکنارو هم میگه
منم که پستهای بعدی رو نخواهم دید
کریر فیفا11 تا 2022 بود :31:
چیزی رو که دوست دارم اینه که بازیکنا دیرتر بازنشسته میشن و ما تا سالهای آخر هم میبینم بازیکنای چهره همچنان بازی میکنند و غیرچهره ها و بازیکنان ساخته ی خود فیفا کمتر هستند البته بازیکنان اورال بالا 99 درصد چهره هستند و بازیکنان اورال پایین رو فیفا در سالهای آخر خودش میسازه که این قضیه تو فیفا 11 نبود و ما یدفعه شاهد بودیم که مثلا فلان بازیکنای کره ای با اورال 99 سر و کله شون یه دفعه ای پیدا میشه
اینجوری تا آخر هم واقعی میمونه
دوستان یه سوال ناشیانه این دروازه بان چطوری میپره موقع پنالتی؟:31:
من احساس میکنم کسایی که دارم کریر رو تا سالهای زیاد بازی میکنند تو لجندری بازی نمی کنند...واقعا ادم میخاد کلشو بزنه به دیوار از این لجندری.....
RSنقل قول:
با آنالوگ سمت راست:46:
کسی نبود جواب منو بده ؟؟؟!؟!؟!؟!:19:نقل قول:
درضمن یه سوال دیگه....برای زدن ضربه آزاد از پشت محوطه طوری بزنیم که توپ سریع بیاد پایین باید چه دکمه هایی زد ؟
جهت هاش و میزان پر کردن شوت با خودت اما واسه این کار شما باید بلافاصله هنگام زدن ضربه A (پاس زمینی) رو بزن:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:واقعا راست میگی این cpu خیلی جلو تر از ما حرکت میکنه من یه مدت باهاش راه میومدم ولی اوایل گریه ام رو کم مونده بود دربیاره ولی الان راحت میتونم با اختلاف ازش ببرمنقل قول:
راستی منم تو devision 3 هستم فکر کنم امروز کاپ هست
ولی من با کنسول بازی میکنم فکر نکنم بشه بازی کرد اگه با پی سی بازی کنی؟؟11
من الان سال 2014 2015 رو دیشب تموم کردم. از اولشم با لجندری شروع کردم تا الان. بدون هیچ کلکی. تیمم چلسی دیشب هم لیگو بردم هم جام باشگاه های اروپا که ریالو 5-2 بردم. یه نصیحته مهم. برید روملو لوکاکو رو از چلسی بخرید. توو یک فصل بهش بازی زیاد بدید تا فصل بعد ببینید چی می شه. هم کم سنو ساله. هم اسپیدش الان واسم شده 98. هدرش شده 90. شوتش شده 92. درحالی که فقط 24 سالشه. توو لیگم فکر می کنید چندتا گل زد تا اقایه گل شد واسم؟نقل قول:
.............
.
.
.
.
.20تا؟
.
.
.نه.
.
.
..
30تا؟
.
.
.
.نه
.
.
.40تا
.
.
.
.
بازم نه
.
.
.
.
.
58تا.
اره 58تا گل واسم زده.
برید سریع بخریدش.
بابا این کاپ دهن ما رو که سرویس کرده با این لگی که داریم . من شاید از هر 5 تا بازی دو تا رو ببازم که اونم به خاطر لگه . چون نافرم به لگ حساسم . البته تاخیر رو میگم نه اون لگی که هی قطع میشه .نقل قول:
شانس ما هر چی بازی به ما افتاد بدشانسی اوردیم و لگ ناجوری داشت . با چند تا جوجه هم افتادیم که در کمال ناباوری منو میبردن . جوری که تعداد موقعیتهاشون نصف من هم نمیشد .
کلا امروز کاپ واسم سودی نداشت و یک بار بیشتر به نیمه نهایی نرفتم . اینقدر خوب بازی کنی اما نتیجه رو ببازی .
اقا کسی راهنمایی هایی نداره واسه finishing ؟ مردم اینقدر زدم به تیر یا تو دست دروازه بان . اصلا یه جهت دیگه رو میگیری یه جهت دیگه شوت میکنه . واقعا رفته رو اعصاب ها .
ببین من یه روش روبرای خودم انتخاب کردم واسه بازی ها وقتی میری تو بازی ببین تا دقیقه 5 بازی مجازی بیای بیرون نتیجه ثبت نمیشه تا قبل از این دقیقه اگه توپ دستت بود یه چندتا پاس بده و دقیق (خیلی ریز بینانه) ببینش تاخیر نداره من اینطوری بازی میکنم الان شاید از ده بازی شاید دوتاش داشته باشه اونم تو بخش دیویژن ها هستش تو بخش فرندلی همون دوستانه خودش عکس لتنسی رو داد و باید زرد و بهترینش سبز هست بازی کنی در اونجا هم وقتی تیمت رو انتخاب میکنی وقتی یه فلش رو میزنی که تیم رد بشه تا برسه به تیمت ببین تاخیر داره یا نه اگه داشت نرو تو بازی این راهه دیگهنقل قول:
واسه گل نمیدونم چی بگم اگه تک به تک هستید چیپ خیلی اسونتره یا یه کم از دور ضربه مستقیم به گوشه ها بزن و در نزدیک هم فنی بزن کارش تموم من نمیدونم شما در کجا مشکل دارید فضا بیشتر مواقع کجا مشکل دارید بفرمایید اگه تونستم راهنمایی میکنم من الان کمتر موقعیتی رو از دست میدم یکی مثل رونی رو گذاشتم وسط که مال شوت زنی و اند قدرت بدنی هست و خیلی حال میده اشلی یانگ رو گذاشتم دست راستش که تو دریبل و فنی زدن خوراکشه دست چپش هم هرناندس هست که خوراکش فقط در رفتن و سر زدن هست پشت سر این سه تا هم نانی هست که خیلی خیلی تو ریباند و توپ های سرگردان به دردم میخوره
برای زدن حرکات تکنیکی علاوه بر RS باید LT یا همون L2 را هم نگه دارینقل قول:
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟
سلام
من امروز میخواستم بعد از حدودا 10 روزی head to head season بازی کنم. وقتی Play match Season رو زدم و رفت که online squad رو دانلود کنه، کلی مکس کرد و آخر هم نوشت :
There Was a Problem With The Online Roster Check.Please Try Again Later
چند باری این اتفاق افتاده از چند ساعت پیش تا حالا
مشکل چیه و چیکار میتونم بکنم ؟
ممنون . اگه این نکاتی که واسه لگ گفتی درست کار کنه که خیلی خوبه . امتحان میکنم حتما .نقل قول:
واسه گل زدن من مشکلم اساسیه . یعنی باور کن هزار بار توی یک بازی به حریف بد و بیراه میگم که دروازه بانش توپ های منو میگیره .
خودم اگه بدونم مشکل کجاست میتونم حلش کنم . البته اینطوری هم که همیشه خراب کنم نیست .
گل های فنی و چیپ زیاد میزنم . مشکل اینه که با اینکه بازیکنم clinical finisher هم هست ولی توپ هایی رو که 100 در صد گل حساب میشن رو خراب میکنه . اکثر گل هایی رو هم که میزنم یا با head یا از بیرون منطقه جریمه با شوت فنی یا ضربه ازاد و ... هستش .
در واقع راحت ترین گل ها رو نمیتونم بزنم . از طرفی گل های سخت رو میتونم بزنم .
در حالی که گل های راحتی هم میخورم . واسم عجیب بود که طرف همچین گلهای راحتی بهم بزنه ولی من اینقدر موقعیت داشته باشم ولی ببازم . تقریبا من 20 موقعیت داشتم و 1 گل زده بودم ولی طرف 8 موقعیت و 3 گل .
میگم از این پچ های غیر رسمی اپدیت نقل و انتقالات که نریختی یه موقع ؟نقل قول:
نه. من با ايكس باكس بازي ميكنم.نقل قول:
میگم از این پچ های غیر رسمی اپدیت نقل و انتقالات که نریختی یه موقع ؟
آقا زیاد سخت نگیر این مشکل پوست من رو هم کنده 20 تا موقعیت میبری زوری 2 تاش گل میشه بعد حریف با 3 تا موقعیت نصفه و نیمه 3 تا گل میزنه ، نمونش این که تو یه بازی از حریفم 3-0 تو جام جلو بودم یهو نمیدونم چی شد 3-3 شد رفتیم وقت اضافه پوستشو کندم اما گل نخورد بعد دقیقه 120 یه گل خوردم حذف شدم!!نقل قول:
منم بعضی وقت ها از وسط زمین گل میزنم بعی وقتها 4-5 تا تک به تک پشت سر هم گل نمیزنم!!!
یه چیزی امروز فکر منو مشغول کرده اونم اینه که تو بازی های واقعی دیدید مثلا بازیکن داره پا به توپ میدوه بعد یهو توپ رو استپ میکنه و میکاره خودش میره یار خودی میاد یا با توپ حرکت میکنه یا شوت میزنه اما تو فیفا همچین حرکتی نیست کسی در این مورد اطلاعی داره به ما بده؟
ببین این روش ها رو گفتم خیلی جواب میده و تست شده هست نه یه بار بلکه بارها چون اگه در موقع انتخاب تیمت دقت کرده باشی وقتی جهت رو میزنی صدا همیشه زدوتر میره ولی تصویر دیر تکان میخوره اینجوری متونی تشخیص بدی که بازی کنی یا نهنقل قول:
برای موقعیت های گل من این کار ها رو میکنم در مواع تک به تک
در حالت اول اگر یارو اماتور باشه یه چیپ کارش ساخته هست ولی در یه مواقع یارو حرفه ای هست چیپ میزنی ولی قبل از چیپ زدن دروازه بان رو ول میکنه و بر میکرده به دروازه و توپ لو میره
در حالت دوم اگه بازیکن دومی در راه هست بهتره پاس بدی اینجوری دیگه صدرصد هست و اگه اینجوری گل هم نزدی برو اصلا همون رو بازی نکن :27:
در حالت سوم هم همیشه یه کم زودتر شوت بزن چون دروازه بان بیاد بیرون زاویه تنگ میشه و نمیتونی گل کنی من بیشتر تک به تک هام رو مستقیم میزنم و اصلا فنی نمیزنم
یه روش هست یه کم ریس میخواد تو تک به تک ها ولی خیلی حال میده و کاری میکنی که دیگه یارو جرات نکنه دروازه بان رو برای بارهای دگه بیاره جلو من با این کار بارها دروازه بان حریف رو دوکارته کردم خیلی مشته
وقتی تک به تک هستی بادروازه بان شما میتونید قبل از نزدیک شدن یعنی یه متر یا نیم متر مونده برسی به دروازه بان با rs انالوگ راست یه جهت مورب به راست یا پایین بگیر تمام به پایین یا بالا نباشه مایل به راست یا چپ باشه اینجوری که از دست دروازه بان در رفتی میتونی راحت گل کنی و اگر هم نرفتی صدرصد پنالتی هست من این کار رو در مواقعی انجام میدم که یک گل جلو باشم
ولی پیشنهاد من اینه که وقتی میرسی به دروازه بان تا میتونی زاویه رو بگیر که خیلی دروازه بان ها به زاویه حساس هستند همیشه هم بازیکنها رو درست بچین یعنی بازیکنی مثل مسی رو نباید بزاری مهاجم چپ یعنی وقتی از چپ به راست حمله میکنی مسی سمت بالا و چپ باشه با پای چپ نمیتونه اون راندمان کاری خودش رو به تمام معنا انجام بده که خوشبتخانه خود فیفا مسی رو گذاشته وسط و اینیستا هم پاینتش
خلاصه بهترین راه این بری تو ارنا یا تو بخش دوستانه بازی کنی اینجوری هم امتیاز ازدست نمیدی (از روشهای دیگران هم درس عبرت بگیر و سرمشق خودت قرار بده من مثل شما بارها موقعیت خراب میکردم ولی الن شکر خدا هر چی باشه از قبل بهتر شدم)
با سپاس
این بازی که شما میگی به سر خود من اومده تازه من 4 به صفر جلو بودم خیلی راحت تو اغاز نیمه دوم تا دقیقه 50 2 تا گل خوردم دیگه یه خودم اومدم یه گل دیگه هم خوردم:18: اعصاب دیگه واسم نبود و .... مساوی خلاصه با هزار جور بدختی بردم الان یاد گرفتم تا قبل از دقیقه 80 الکی بازی نکنم چون بارها بازی های رو که داشتم میبردم با دست خودم باختم و موقعیت های زیادی رو از دست دادم (داشتم رو حریف مانور میدادم:31:)نقل قول:
ولی از من شنیدن تو فیفا که مثل فوتبال واقعی هست همه چیز ممکنه من خودم یه دفعه دو به 1 عقب بودم دقیقه 89 یه گل زدم داور یه 5 دقیقه ای وقت اضافه گرفت دوتا گل زدم
یارو در جا دستگاه رو خاموش یا بگم افلاین شد وقتی وضعیتش رو دیدم
به نظرم توی فیفا دفاع درست درمون حرف اول رو میزنه . خیلی تا حالا پیش اومده که طرف از حمله هیچی بارش نبوده ولی عجب دفاعی داشته . در عوض که من حمله ام خوبه و دفاعم ضعیف اخر بازی با نتیجه بدی باختم .
واقعا به نظرم دفاع حرف اول رو میزنه .
چون اگه دقت کرده باشین کسی که دفاعش خوبه دستتون رو خونده و به راحتی جلوتون رو میگیره مگه شیوه حمله تون رو از ریشه عوض کنید که توی یک بازی خیلی همچین کاری سخته .
در عوض اگه دفاعتون بد باشه طرف با راحت ترین حرکات میتونه به دروازه برسه . این از مشکلاتیه که منو بیچاره کرده . دفاع ضعیف
كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.نقل قول:
با ايكس باكس بازي ميكنم.
والا راست میگی دفاع خیلی مهمه و خیلی هم ضرر میده من با همین هموطنی ها بازی میکنم نمیگم بازیم خیلی خوبه ولی همشون تو گل دوم از هم میپاشن با یه نفرشون بازی میکردم دیروز تا دقیقه 60 یک به هیچ عقب بودم یه ل کردم بعد دقیقه 78 والنسیا رو با دونفر دیگه اوردم باورتون نمیشه والنسیا تا دقیقه 90 سه گل زد:18:نقل قول:
ببین مشکلی که داشتید سرچ کردم تو اینرنت زیاد چیزی دستگیرم نشد ولی اگه مشکلتون روستر هست این کار رو بکینید شاید درست شه تمام اسکواد و روستر ها رو حذف کن که خود فیفا داره اه میتونی یا بکاپ از سیو های تورنمتت بگیر و همشون رو پاک کن اینجوری یه تست کن شاید درست شهنقل قول:
كسي نست كه بتونه كمكم كنه ؟ مشكلم هنوز برطرف نشده.
با ايكس باكس بازي ميكنم.
یه جا هم نوشته بود حدود 5 تا 8 بار کانکت شده تا اخرش وصل شده
بازم میگردم اگه چیزی پیدا کردم حتما میزارم براتون
سلام . میتونه اشکال از سرورتون باشه !نقل قول:
بعضی وقتا هم EA Servers قاط میزنه ولی اینقدر طول نمیکشه !
دوستان چطور میشه از کرنر یا سانتر از جناحین گل زد ؟؟
من هرچی کرنر یا سانتر میکشم یا کوتاهه یا بلند
اره منم تو انجمن های خارجی دیدم همین مشکل رو داشتن ولی یه راه حلی درستی نداشت واسه دوستمون بزارمنقل قول:
والا واسه سانتر کردن از جناحین بستگی به موقعیت و بازیکن داره یا بازیکنی مثل ابراهیمویچ طی هر شرایطی توپ واسهش مهیا بشه مگه شانس یارت باشه وگرنه گله ولی سانتر دسته خودته یه بار دکنه رو فشار بدی سانتر بلند میکنه دوبار سریع پشت سر هم بزنی سانتر سریع و کوتاه هست سه بار بزنی سریع و زمینی هست حالا هرستاش رو با مثال میگمنقل قول:
اول بلند وقتی دوتا مهاجم داری و یکیشون در بالا هست و جلوش خالیه میتونی سانتر رو با یه بار فشار دادن تا نصفه ها و اخرهای قدرت بگیری یعنی قدرت سانتر رو تا انتها یا نرسیده با انتها بگیری اینجوری دقیق میره رو سر بازیکن ولی باید بگم باید جهت رو هم بگیری
تو دومی هم وقتی با یه بازیکن کورس میدی میبینی بازیکنت یه کم جلوتره از حریف یا همراه حریف هست وقتی سریع میزنی خیلی راحت میزنه یا مواقعی که خودت عقب در پشت محوطه جریمه در پایین هست با یه گرفتن جهت مایل و سریع دوبار بزنی بازیکنت یا سر میزنه یا شوت میزنی که با گرفتن rb شاید قیچی هم بزنه که بنده چند بار اقدام کردم فقط یه بار قیچی از این طریق گل زدم
در حالت سوم میبینی بازیکن جلوش خالی و میترسی بلند بزنی و از بالای سرش بگذره بهترین کار اینه که زمینی بزنی واقعا جواب میده و خیلی هم حال میده یا یه مواقع وقتی میری تو با همن سانتر زمینی به پشت محوطه بفرست خوراک بازیکنان شوت زن هست یا فنی زن
خلاصه بستگی به خودتون و تشخیص موقعیت داره شما میتونی با فکرت و موقعیت مناسب بهترین کار و نتیجه رو بگیری بهترین کار هم تمرین کردن هست و خودتون هم واسه خودت یه روش ابداع و بزار خیلی بهتره
در مورد کرنر هم نمیدونم چی بگم من با منچستر اکثر مواقع بازی میکنی کرنر سمت راست رو به چپ پا ها و بلکس میدم و بجای سانتر موافق سانتر محالف یعنی شما با پای چپ بهترینه کار اینه که داخل پا کات بزنی ولیم ن بلعکس کات بیرون پا میزنم اینجوری بازیکنن جا میمونن و راحت بازیکنی مثل ویدیج و فردیناد گل میزنن من بارها این روش کار کرده ولی بگم باید بازیکنها رو هم به سوی توپ بکشید و در موقع سر زدن هم هواستون به دکمه ها باشه
کسی نیست اینجا لایو فیفا بزنه مردیم از بس با این خارجی ها بازی میکنیم با دوتا هموطنی بازی کردیم ضدحال خوردیم
موفق باشید
اصلا چطوری باید انلاین بازی کنیم؟؟!!!حتما نسخه اورجینال میخواد؟؟؟من میرم تو گزینه ی آنلاین بعد میزنه checking connection بعد هم که ارور میده...نقل قول:
خب اگه با کنسول بازی میکنی برای ورود به دنیای اینترنت باید اکانت گلد داشته باشی که ایکس باکس واسه کسای که دستگاه رو خریداری کردند یه ماه رایگان میده بعد از اتمام باید اکانت گلد رو خریداری کرده و برای انلاین بازی کردن بازی مثل فیفا باید یه مبلغی رو به فیفا بدی برای این یا باید بازی اورجینال داشته باشی یا بازی کپی خور هست باید 800 پوینت مایکروسافت رو خریداری کرده و داخل پروفایل دستگاهت بریزی بعدا میری تو بازی و میخری همین دیگه انواع مد بازی دارهنقل قول:
ضمنا اگه کنسول داری و یه ماه رایگان داری فیفا واسه کسانی که میخوان انلاین بازی کنن یه اکانت تریل دوروزه میده به فیفا بازان اگه در این دوروز مشکلی نداشتید و پسنیدید باید بری همون 800 پوینت رو بخری
در کل اگه میخوای با کسنول وارد شی تو پروفایلم پیام بزار تا کمکتون کنم
ولی اگه با کامپیوتر وصل میشی تو تایپیک بازی های انلاین تایپیک فیفا وجود داره
موفق باشی
دوستان این پچ جام ملت ها اومد؟
24 آپریل میاد..
واسه ایکس باکسم میاد مهندس جان؟
بله میاد و چه موقعی هم میاد سه شنبه هفته آینده اگه سریع لینک این DLC روی نت قرار بگیره روز چهارشنبه تعطیل - پنجشنبه مرخصی می گیرم و جمعه هم که تعطیله کلی فاز میده 3 روز بشینی یورو 2012 بازی کنی (بگو ایشالا:46:)نقل قول:
==============================نقل قول:
ایشالاه مهندس جان...فقط یه چیز...این مثل ورلد کاب 2010 eassport میشه یا فقط یه تورنمنت به همون سبک و استایل بازی اضاف کردند!:5:
وقتی DLC هست مشخصه که فرقی توی گیم پلی وجود نخواهد داشت عین یک پچ دست ساز که تورنومنت رو تیم و ورزشگاه اضافه می کنه به بازی عمل می کنه این اکسپنشن مال جتم جهلانی 2010 اصلا یه بازی مجزا و با امکانات خاص خودش بود... ولی مسلما این پچ تست شده و نیاز علاقمندان به انجام بازی های سیمولیشن ایونت های مهم رو برآورده می کنه EA برنامه ریزی خوبی کرد امسال هم فیفا استریت رو عرضه کرد و هم ایونت یورو 2012 رو لایسنس گرفت... ولی تجربه حس و حال یورو 2012 با طعم فیفا 12 می تونه جالب باشهنقل قول:
یورو 12 پتانسیل این رو داشت که EA به عنوان یه بازی جدا روش سرمایه گذاری کنه:13:و اونوقت همه گیر میشد نه فقط واسه یه عده لایو باز و jtag باز مرده خور:31:نقل قول:
Euro 12 expansion pack
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.moddingway.com/news/4572.html
توی فیفا نمیشه تیمی که توی کریر مود ساختیم رو باهاش بازی دوستانه انجام بدیم؟؟؟
دوستان طریقه زدن ضربه آزاد چیه ؟
من اموزش های یوتیوپ رو دیدم ولی نمیشه ! از همون دکمه ایی که حرکات تکنیکی میزنیم باید استفاده کنیم دیگه ؟
چند روز پیش تو یه بازی دو تا سوتی داوری داشت می خوام ببینم شما هم این مشکلات رو داشتین یا نه
اولیش تو 18 قدم حریف یه شوت زدم و بلافاصله هم روی بازیکنم خطا شد توپ رفت و تو گل و منم خوشحال :26:
ولی داور با کمی مکث پنالتی گرفت :18::42:
بدبختی این بود پنالتی گل نشد :19:
دومی که دیگه فکم افتاد:
cpu یه پاس پشت مدافع انداخت به نظرم آفساید اومد ولی آفساید نگرفت و ادامه بازی هم مهاجم زد تو اوت
چون شک داشتم برگشتم دوباره صحنه رو ببینم آفساید که تابلو بود و در کمال تعجب کمک پرچم زد ولی آفسایدی گرفته نشد :9:
---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
ضربه آزاد هم یه نفر دقبق یاد بده :11:
نگین curve بالا می خواد که من با curve 98 میزنم تو اوت :31:
این ازون لحظه هایی هستش که داور وسط میتونه کاری به کمکش نداشته باشه و بازی رو ادامه بده:31:نقل قول:
چطور میتونم تنظیمات فیفا 12 رو عینا" مثل Pes2012 کنم؟
هرچقدر سعب کردم ... نشد :)
من همش دارم تو این فصل میبازم با لاتسیو...لجندری واقعا سخته....یعنی کسی تونسته با لجندی قهرمان بشه؟
من تو 11 با چلسی یه بار قهرمان شدم رو لجندری.....................
الان هم تو فصل 2014-2013 دارم با ناپولی قهرمان میشم رویه لجندری و تویه 12..........................