انشااله که خیره.
امیدوارم x1 بگیری.
به نظرم به مغازه دار نفروش.
Printable View
انشااله که خیره.
امیدوارم x1 بگیری.
به نظرم به مغازه دار نفروش.
اگه رجیستر نشه چی میشه؟نقل قول:
هیچ موردی نداره.فقط هر بار که برنامه رو باز یا بسته کنید 3 ثانیه باید صبر کنید.
اکبندش چند روز پیش تو علاالدین بود 240 تومن:18::18: الان رفیقم می خواد اخر هفته برو بخره:10:نقل قول:
حالا شما دست دو رو می خواهی چند بفروشی؟؟؟؟؟؟؟
باید کلی ضرر کنی
حیف این گوشی نیست که می خواهی بفروشی
من اگه یه روزی x1 رو گرفتم که می گیرم اینو هم دارم تنها گوشی ای هست که هیچ ایراد دست وپا گیری نداره
مطمئنی ؟؟؟؟؟نقل قول:
کبندش چند روز پیش تو علاالدین بود 240 تومن
اگه 240 باشه... پس p990 چنده؟
احتمالاً بدون گارانتی با این قیمت میفروشه!
بدون گارانتیش هم خیلی بعید این قیمت باشه به نظرمنقل قول:
راستی میشه از فلاش پی وان به صورت چراغ قوه استفاده کرد؟
اگه آره چه جوری ؟
خیلی بازار P1i افت کرد دلیلشو نمیدونم اما هرچی که هست به دلیل ورود گوشی های مثل X1 و غیره بود البته بی دلیل هم نمیتونه باشه اما به قول محسن دوستمون که گفتن این گوشیه خوبیه و اگه X1 بگیرم عوضش نمیکنم . واقعا همینطوره منم موافقم با این حرف . چون این گوشی تمام نیاز هایی که یک گوشی توی این سری داشت برامون فراهم کرده و دیگرانی که به فکر عوض کردن این گوشی هستند به خاطر امکانات کم, این گوشیو عوض نمیکنن چون میدونن هر امکاناتی که در بقیه گوشیها به صورت موردی پیدا میشد در P1i این امکانات به صورت کلی فراهم بوده براشون و دلیل عوض کردن این گوشی دلایل دیگری میتونه باشه که من میتونم بگم 70٪ شون سلیقه ای هست ولی اینو فراموش نکنیم که هنوز هم P1i یک گوشیه انعطاف پذیر و
Number 1 توی سری های P سونی اریکسون و همینطور یک پدیده نو بود و هست
احتمالاً بدون گارانتیش 270-280 باشه...نقل قول:
برای چراغ قوه هم از این برنامه استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
اشتباه کردم 270 بودمثله اینکه :11:
اشتب گرفتم شرمنده
:31:انقدر هم موضوع رو کشش ندین:31:
20:31: نفر پستمو نقل وقول کردن:31::10:
انصافا p1 یه گوشی عالی هست.جدیدهاش رو نمیدونم با چه کیفیتی هستن.خبر دارید؟
من که از اینکه میبینم دست همه هست ناراحت نمیشم.چه بهتر.همه حالش رو ببرن.دی..
ولی من خیلی ناراحتم :41:نقل قول:
نوشته شده توسط hamed1297
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990 :13:
راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟
نه بابا.بیخیال.نقل قول:
ولی من خیلی ناراحتم
یه مدت دیگه اینم میشه مثل p990
از رضا بپرس شعار من در این مورد چیه.
بزار خودم برای بار صدم بگم 90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.
منظورت کدومه؟همون پاریس؟نقل قول:
راستی بذار بحس p3 باز کنم . دوستان کسی خبر جدیدی ازش نداره؟
ولی بعید میدونم سری فاخر p دیگه ادامه پیدا کنه.
وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!نقل قول:
نوشته شده توسط hamed1297
الان من چندین دختر دیدم که P1i دارن...
(تازه دوستامم به گوشیم میگن ماشین حساب)
من که زیاد دست دختر جماعت دیدم.
یادمه اولین بار اصلا دست یه دختر دیدم.وقتی خودم توی کفش بودم.
آره.من هم شنیدم میگن ماشین حساب.ملت چه میفهمن که کیبورد qwerty چی هست.
درسته دقیقا من فرمایش حامد جان تایید میکنم و همین طور این حرفشون :11:نقل قول:
نقل قول:
90 درصد اونهایی که این گوشی رو دارن کار با خیلی قسمتهاش رو بلد نیستن.برنامه ای روش ندارن.
و در مورد حرف این دوستمون
شاید این حرفم جوابی باشه برای رد حرفتون . میدونین وقتی می خوایم بریم گوشی انتخاب کنیم و بخریم خوبه که مد نظرمون موارد استفاده ی باشه که در طول روز با گوشی داریم نه اینکه توی پاساژ یا دست مردم بگردیم ببینیم چی دارن که ما اونو نخریم و یه چیزی خریداری کنیم که مارو تک کنه و از بقیه جدا و نداشته باشن و فقط شما داشته باشید ولی بدونین هر چه قدر هم گوشیتون گرون باشه بلاخره مردم میخرنش. کسی که گوشیو بخاطر مد بگیره به نظر من دو روز بعدش ازش خسته میشه و میره یه گوشیه دیگه میخره اما من زمانی میرم گوشیه جدید میخرم که ببینم دیگه امکاناتش جوابگوی مواردی که من باهاش کار میکنم نیست!نقل قول:
وقتی خز بشه که دیگه کار با قسمت های مختلف گوشی مهم نیست!
الان من چندین دختر دیدم که p1i دارن...
من هم در تایید صحبت های دوستان باید بگم که P1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.
در این مدت که پی1 رو داشتم خیلی ازش راضی بودم. اینقدر راضی بودم که حاضر نشدم حتی با خریدن اکسپریا
این گوشی رو بفروشم. الان هم پی1 و هم اکسپریا با هم کار میکنند و فکر نکنم هیچ وقت پی1 رو بفروشم.
شاید با اومدن Xperia X2 به فکر فروختن X1 باشم اما پی1 هرگز.
گوشی پی1 همه امکاناتی رو که از یک گوشی انتظار میره سریع در دسترس میزاره و مثل ویندوز موبایل نیست که
برای تنظیم کردن آلارم و یا بقیه مواردش توی هزار سوراخ سنبه سر بکشی تا بتونی پیدا کنی. در گوشی های
UIQ3 همه این تنظیمات 1 قسمت دارند و شخص استفاده کننده میدونه که با 2 کلیک میتونه به قسمت مورد نظرش
برسه.
اتفاقا یکی از دلایل مهمی که منو در خرید پی1 بیشتر بطرف خودش کشوند همین کیبوردش بود. این کیبورد رو در
این سری هیچ گوشی دیگه ای نداره بجز M600. اما پی1 کاملتره و باطری بهتری هم داره.
وقتی یک آهنگ با کیفیت خوب رو از پی1 پخش میکنم صدای اکسپریا گم میشه. اصلا معلوم نیست صدایی داره
یا نه. به نظر من اگر از پی1 راضی هستید و نیاز بیشتری ندارید به فکر گوشی های گرونتر مثل اکسپریا نباشید مگر
اینکه واقعا مثل من مجبور باشید که بخریدش. به حرف این و اون هم گوش نکنید که چی میگن. نمیدونم این ماشین
حسابه یا پهنه و از این جود حرفها. مهم اینه که خودتون راضی باشید و بتونه نیازی که از یک گوشی دارید رو فرهم
بکنه که این کار رو هم خیلی خیلی خوب انجام میده.
شاید شما هرگز نتونید دیگه گوشی مانند P1i رو ببینید اما گوشی هایی مانند اکسپریا زیادند و هر روز هم به
تعدادشون اضافه میشه. :20:
نقل قول:
باید بگم که p1 واقعا گوشی خوبیه و آدم هیچ احساس کمبودی نمیکنه.
واقعا" قبول دارم
با اینکه فقط 2 هفتست این گوشی رو دارم اما نسبت به گوشی های قبلیم خیلی خیلی ازش راضیم
وتقریبا" تمام خواسته های من رو براورده کرده
حامد از پاریس چه خبر؟ نگفتی ببینیم وضعیتش چطوریه یه InFo هم بذاری بد نیست چون یادمه شایعه براش زیاد بود ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن عید سعید قربان رو هم به کل دوستای عزیز در P30World و بخصوص کلوپ P1i تبریک عرض میکنم :11:
بچه ها من با یکی از برنامه ها مشکل دارم
این برنامه :
این هم مشکل من:
تو تاپیک خودش کسی جواب نداد
کسی اینجا میتونه کمک کنه ؟
راستش پاریس که کنسل شدولی قرار بود برای منطقه خاور میانه تولید بشه.
CPU:208 ,RAM 128 تقریبا از همه لحاظ شبیه p1 حتی کیبورد.اسم اصلیش هم P200 یا P10.همراه UIQ3.3 که به علت کنسل شدن این ورژن سیمبین دیگه گوشی هم کنسل شد.البته همینکه مشخصاتش خیلی با مدلهای قبلی تفاوت نداشت باعث شد که خذف بشه.این هم عکسهاش که احتمالا دیده بودی:
این هم ریویو گوشی:
کد:http://semcblog.com/reviews/p10/
نرم افزار هایی که نیاز به ساین دارن رو چطور میشه نصب کرد ؟ البته منظورم بدون هک کردنه
یه جورایی اصلا نمیشه.مگر اینکه فایل cer و key رو بگیری و بزاری توی برنامه SignSIS-GUI تا ساینش کنه.دنبال تاپیکش بگردید پیدا میشه.نقل قول:
نرم افزار هایی که نیاز به ساین دارن رو چطور میشه نصب کرد ؟ البته منظورم بدون هک کردنه
ببخشید شاید منظورم را درست نگفتم اصلا چه جوری می شه یه برنامه را از طریق سایت سیمبیان ساین کرد ؟نقل قول:
آهان.تا جایی که من دیدم در حال حاضر فقط ساین آنلاینش رو میشه استفاده کرد.اون هم جدیدا نمیدونم خدمات میده یا نه.
شما باید فایلتون رو آپلود کنید توی سایت و بعد از چند روز ایمیلی براتون میاد که نرم افزارتون ساین شده.من 1 بار بیشتر تست نکردم ولی جواب داد.
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
بچه ها من با یکی از برنامه ها مشکل دارم
این برنامه :
این هم مشکل من:
تو تاپیک خودش کسی جواب نداد
کسی اینجا میتونه کمک کنه ؟
این برنامه رو تست کنید.کارش تقریبا همونه.
کد:http://www.4shared.com/file/75225567/c724565c/Best_Crypto.html
ممنون از شما
اما میخوام بدونم مشکل اون برنامه برای من چیه علتش و چه جوری میشه اون رو بر طرف کرد؟
سلام نميدونم چرا از ديروز هركس ميخواد برام بلوتوث بفرسته اول رمز ميخواد بعد كه رمز را ميزنم و طرف مقابل هم همون رمز را ميزنه ارتباط قطع ميشه با چند تا گوشي امتحان كردم همينطوري بود
حالا اصلا اگر نخوام رمز بدم و هركي بلوتوث فرستاد راحت بگيرم بايد چيكار كنم؟
سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟:19:
بدون گارانتینقل قول:
سلام قیمت p1 الان دقیقا چنده؟ کسی میتونه کمکم کنه؟
270 تقریبا"
من که تا الان همچین مشکلی نداشتم اما تنظیمات گوشیه خودمو میگم بذارشون ببین درست میشه یا نه . شما در قسمت بلوتوث و در ادامه My Device هرچی که اونجا ADD شده رو Delet کنید و توجه داشته باشید تیک Visible To other Devices فعال باشه و تیک بقیه گزینه ها جز Bluetooth on فعال نباشه ! امتحان کنید امیدوارم درست بشهنقل قول:
سلام حسام جان،نقل قول:
نوشته شده توسط hessam_sz
برای منم یه مدت اینطوری میشد... ولی با خاموش و روشن کردن گوشی درست می شد!
الان من اون تیک Enable Power Saving رو برداشتم، دیگه اونطوری نمیشه...
سلام، من p990 دم رو میخوام بفروشم یه p1 بگیرم، حالا یه p1 تر و تمیز چن بگیرم خوبه؟ به چه نکاتی توجه کنم ؟
بستگی به جیب خودت داره یه چند پست قبل تر دوستان قیمت P1 زده بودن عرضم به خدمتتون که P1 زیاد تقلبیش نیامده توی بازار شما سعی کن Made in China نگاه کنی ببینی مثل p990 دیدی که لیبلش یه چندتا برش خوردگی داره و در ادامه اگه حامیه زبان فارسی هستی ببینی فارسی ساپرت میکنه یا نه چون همه p1 ها به شکلی توی ساپرت فارسی سه میزنن که باید در این خصوص یکم حساس باشی و چیز خواص من به ذهنم نمیرسه اما اگه تاپیک به حالت روزنامه وار هم ورق میزدین الان دیگه شما بودین که به بنده یاد میدادین فرق P1 اصل با غیر اصل خاطر نشان شما بگم No Name هم میزنه که اصلا پیشنهاد نمیشه و همون Made in China بهتره و اصله و بهتره با گرانتی بخرید ... که البته گارانتی توی ایران تنها کاری که میکنه شاید بگم در مورد P1 البته جنس اصل میاره و بقیه خدماتش بدرد خودشون میخورهنقل قول:
امیدوارم موفق باشید
حالا که داری میگیری یه دفعه 960 بگیر خوب البته اگه مانی داشته باشی:31:نقل قول:
p1 به نظر من بهتره کیبوردش از 960 ولی خوب بازم بستگی به خود طرف داره .....
سلام دوستان
من یک ماهه پی وان گرفتم. با گارانتی 313 تومن. با فارسی هم هیچ مشکلی ندارم. واقعا گوشی عالی هست. به همه پیشنهاد می کنم گوشی هاشون رو تبدیل کنن به این گوشی.
منم نگفتم مشکل داره با فارسی گفتم سه میزنه چون بعضی از Cda هاش برای کسایی که فارسی دوست دارن مناسب نیست مثل Norway چون تا اونجای که من اون موقع این Cda دستم بود عربی ساپورت میکرد و به خاطر این گفتم که حواسشون باشه