اقا مردیم ما از انتظار !!!
چرا لینکای PAL نمیاد !
+
دوستان از پس اون فردا !!! PSN رو راه بندازیم دیگه !!! (سه شنبه بیاد 4 شنبه نسخه اوریج تو پایتخت پیدا میشه )
Printable View
اقا مردیم ما از انتظار !!!
چرا لینکای PAL نمیاد !
+
دوستان از پس اون فردا !!! PSN رو راه بندازیم دیگه !!! (سه شنبه بیاد 4 شنبه نسخه اوریج تو پایتخت پیدا میشه )
driver که اومده تو سایتهای ایرانی هم هست.نقل قول:
ولی fifa رو اگه کسی خبری یا لینکه دانلود درست و بدونه مشکلی برای pc داره ارایه کنه.
IGN ناقدش !!! شدیدا از ایمپکت انجین تعریف ، کرده . اگه اینطور باشه احتمال زیاد باگ های این انجین هم رفع شدن .
شک نکن خیلی بهتره.:31:نقل قول:
هرچی این سایت های خارجی رو رفرش میکنیم فایده نداره....
همشون نسخه NTSC رو گزاشتن واسه دانلود...
همچنان در کف پال...PAL
نه بابانقل قول:
من فکر کنم امشب
یا نهایت نهایت فردا صبح نسخه ی ps3 ش آماده ی فروش شه تو تهران
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نه تنها ممنوع نیست بلکه N تا LIKE هم شامل حالت میشه!نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟نقل قول:
بله ریجنش با ریجن دستگاه های خودمون که PAL هستن نمیخونه...نقل قول:
میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟
دوستان الان یچیزی یادم افتاد
IGN به نسخه 2011 فیفا ( کنسول ) نمره 5/8 داده بود . این نسخه با یه جهش یک نمره ای به 5/9 رسیده که بسیار بسیار عالی محسوب میشه این پیشرفت
بازی برای PC هم اومده ولی هنوز کرک نشده !!
از دمو واقعا لذت برم، از اون موقع دارم روز شماری می کنم تا بازی اصلی بیاد..
-----------------
دوستان جالبه بدونید، من نسخه دموی PES 12 هم دانلود کرده بودم ولی باور کنید 1 دست (فقط 1 دست) بیشتر بازی نکردم! (کلا بازی بهم حال نداد و به دلم نشست! با این که از 11 بهتر بود ولی بازم جای کار زیاد داره )
ولی به جاش از موقعی که دموی FIFA 12 رو دانلود کردم تا الان راحت بالای 50 دست بازی کردم و واقعا ازش لذت بردم. ( با اون فایل ma که هر نیمه رو میکرد 6 دقیقه D: )
امیدوارم از لحاظ نمره هم فیفا دوباره بتونه موفقیت های بیشتری کسب کنه.
سلام دوستان یه فایلی چیزی میذارید که وقت دمو را بیشتر کنه ممنون میشم