خوب دوست من، من قصدی نداشتم فقط اشتباه های احتمالی رو گفتم!نقل قول:
خوب ورژن کرکت تازس؟ با بازی میخوره؟!
اگه نشد پاک کن از اول نصب کن!
به ریجیستری هم توجه کن که پاک شده باشه!
البته یو پلی رو هم یه چکی بکن ببین کار میکنه؟!
Printable View
خوب دوست من، من قصدی نداشتم فقط اشتباه های احتمالی رو گفتم!نقل قول:
خوب ورژن کرکت تازس؟ با بازی میخوره؟!
اگه نشد پاک کن از اول نصب کن!
به ریجیستری هم توجه کن که پاک شده باشه!
البته یو پلی رو هم یه چکی بکن ببین کار میکنه؟!
امیدوارم هیچکدوم این گیمو تموم نکنید...
نیم ساعت کردیت آخر گیم داره ردم نمیشه!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
نسخه های قبلیم همین جوری بود.اخرش شما برو چایی بریز, اجیلم که نمیشه خورد. خلاصه یک چرخی بزنی تمومهنقل قول:
سلام
تو نسخه 2 و برادر هود پول در آوردن آسون بود.
تو این چه قدر سخت شده.
لطفا یه راهنمایی در مورد پول درآوردن بکنین.
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم داریدنقل قول:
بازیو که خیلی وقته تموم کردم.نقل قول:
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم دارید
می خوام کشتی رو آپگرید کنم و بازیو کامل کنم ولی مثل اینکه حتی تو بازی هم اقتصاد خرابه!:n02:
خواهش می کنم راهنمایی کنید چی کار باید تو قسمت مترو بکنم
گل گفتی راستی با ترینر میتونی پولتو زیاد کنی ولی همون ترینر هم داغونه سریع از بازی میاد بیرون اگه میشه یه ترینر خوب بذارید.نقل قول:
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
به نظر من 1 و 2 مخصوصا دوش از همه بهتر بود بعد آروم آروم خراب شد.نقل قول:
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
این اصلا هیجان نداشت.
بعضی بازی ها مثل سری های قبل assassin یه حسی تو آدم ایجا می کنن که دوس داری داستانشو دنبال کنی ولی این این طور نبود.
گیم پلی هم هر چی می گذره آسون تر میشه و گاهی یه چیزی بهش اضافه می کنن که برا سخت شدنه ولی فقط رو اعصابه.
مثل یه سری از سربازایی که تو بازی هست و برا کشتنشون نمی شه ضد حمله زد و روش کشتن خودشونو دارن. تو سری های قبل هم بودن ولی تو این سری خیلی مختلف شدن و هر کدوم یه روش دارن.
یادمه تو یکش با همون سربازا عادی بازی سخت بود ولی رو اعصاب نبود و طوری بود که گاهی ترجیح می دادم فرار کنم و گاهی ترجیح می دادم بجنگم.اصلا فرار توش معنی داشت و گاهی راه حل ساده بود. ولی تو این یکی و دو تا قبلی اصلا فرار الکی بود.اگه یه ارتش هم می ریختن سرت ساده ترین راه کشتنشون بود.امیدوارم assassin جدیده رو از نظر گیم پلی بین نسخه ی 1 و 2 بسازن اون وقت عالی میشه.