منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.نقل قول:
Printable View
منو رو باز ميكني ، بعد روي main menu در بالاي صفحه كليك ميكني و وارد قسمت system information ميشي.نقل قول:
خوب حالا کدوم قسمت فریمور رو میگه ؟نقل قول:
cda ?
organixer?
fhone?
راستی برای cda -organize - phone برای هر کدوم 2 تا کد داره که زیر هم هستند
کدوم یکیشون اصلی هست؟
معمولا همه این مواردی که امر فرمودید شاملش میشه اما بیشتر CDA مورد توجه هستش و بهتره برای پرسش و پاسخ در مورد CDA و نحوه تغییر و مشکلاتش اینجا هم یه سر بزنید بد نیستنقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275608&page=2[/PHP]
خوب فهمیدم cda من برای midle east (خاور میانه ) هست
باید آپدیت کنم حالا تا سرعت باز کردن صفحات pdf ام زیاد بشه؟
یا کار دیگه ای باید امجام بدم؟
ببینید دوست عزیزم هرچی حجم بالا تر باشه Read مشکل میشه پس نتیجه میگیریم شما هرچی pdf سبکتری باز کنید بهتر جواب میگیرید آره برای منم این حالت پیش آمده نگران نباشید . بازم تاکید میکنم از توی Task Manager برنامه های اضافی ببندید و بعد pdf باز کنید و بعد نتیجه رو بگید چون باز بودن برنامه های جانبی یه بخش از رم میگیره و برای خوندن اون PDF سنگین وزنی که شما ریختی توی گوشیت مشکل ساز میشه و نمیتونی با آرامش PDF بخونی :46:نقل قول:
خوب من توی اون تاپیک CDa لینکشم گذاشته بودم که چک کنید , CDA مورد نظرتون آخریش هست یا نه!نقل قول:
smoking عزيز جوابت رو داد ، آپديت كلا گوشيتو بروز ميكنه و هر مشكلي و باگي داشته باشه رفع ميكنه و اين بستگي داره گوشيت چقدر فريم ورش قديمي باشه.نقل قول:
خیلی ممنون:10:نقل قول:
آقا مبارکه
پشیمون نمیشی ایشالا
یه توصیه دوستانه ، بشین این کلوپ رو از اول بخون کلی اطلاعات گیرت میاد و گرنه زیاد گیر میکنی.
اره من تا صفحه 100 رو خوندم
راستی اگه گوشی رو هک کنم مشکلی به وجود نمیاد؟:31:
در ضمن من رم 2 گیگ خریدم 10 تومن
خب ببین من مثلا یه pdf راهنمای gtaIV رو روی گوشیم کپی کردمنقل قول:
چون عکس داره اون بالا مینویسه drawing بعد صبر میکنم وبعد یکی دو دقیقه کامل میشه
و مشکلی هم نداره
شما بهتره یه چندتایی کپی کنی ومطمئن شی
متشکر که خوندید :11:نقل قول:
ببینید هک کردن کاری نداره جدیدن اما! ریختن برنامه های مختلف لازمش دقت بسیار بالایی میخواد وگرنه دچار مشکل میشید بهتره شما که این همه زحمت کشیدید تا اینجا مطالعه کردید برای این بحس هک به تاپیک خودش مراجعه بفرماید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788&goto=newpost
رم 4 گیگ m2 اصل san disk چند؟
بین 22000 تا 27000 تومان
سلام
من چند وقت پیش گوشیم را هک کردم و آیکونهاش را عوض کردم و آیکونهای جی 900 را ریختم روش. حالا وقتی زبون گوشیم را فارسی قرار میدم چهار تا از آیکونهاش یه شکل دیگست و باقیشون یه فرم دیگه. میخواستم ببینم از شما دوستان کسی آیکونهای اورجینال خود گوشی را داره ، برای من قرار بده؟
ممنون
برو تو مسير z / resourse / app هر آيكن اورجينالي رو كه خواستي كپي كن به درايو C و مسير فوقنقل قول:
میبخشید من درایو z را توی برنامه x-plore نمیتونم مشاهده کنم. با my phone explore هم که میتونم ببینمش فولدر app توش نیست.
menu--tools--configurationنقل قول:
هر سه تا رو تیک دار کن
یا اینو
show rom drives
پیرو سوال قبلیم یکم برنامه x-plore را دستکاری کردم فولدر zرا هم نشون داد. آیکونها را هم درستشون کردم.
ولی یه سوال دیگه دارم ، دوستان سرعت گوشی من فوق العاده اومده پائین. این به خاطر چی اینطوری شده؟ به خاطر ازدیاد نرم افزارهائیه که روش نصب کردم؟ از حافظه گوشی 50 مگش پر شده و 104 مگش باقی مونده.
یه جائی خوندم که اگه گوشی را ریستارت کنیم دیگه زبان فارسی را پشتیبانی نمیککنه ، این درسته؟ من اگه گوشیم را ریستارت کنم درست میشه؟ چطور زبان فارسی را دوباره روش نصب کنم؟
پیرو سوال قبلیم یکم برنامه x-plore را دستکاری کردم فولدر zرا هم نشون داد. آیکونها را هم درستشون کردم.
ولی یه سوال دیگه دارم ، دوستان سرعت گوشی من فوق العاده اومده پائین. این به خاطر چی اینطوری شده؟ به خاطر ازدیاد نرم افزارهائیه که روش نصب کردم؟ از حافظه گوشی 50 مگش پر شده و 104 مگش باقی مونده.
یه جائی خوندم که اگه گوشی را ریستارت کنیم دیگه زبان فارسی را پشتیبانی نمیککنه ، این درسته؟ من اگه گوشیم را ریستارت کنم درست میشه؟ چطور زبان فارسی را دوباره روش نصب کنم؟
پک زبان ها رو باید از سایت سونی دانلود کنی ولی حجمش زیاده(حدود 17 مگا بایت)
اگر هم فقط فارسی رو می خوای بگو آپ کنم
Good Luck
اگه سايتش قابليت ريزوم داشته باشه دانلودش ميكنم.
اونوقت تشخيص دستخط فارسي هم داره ديگه؟
ميشه اگه سايتش قابليت ريزوم داره لطف كني لينكش را بدي؟ يا اگه حجمش كمه زحمت آپلودش را بكشي؟
اونوقت با ريستارت كردن گوشي ديگه چه چيزهائيش تغيير ميكنه؟
راستي با اينكه مموري گوشيم تقلبيه ولي دو سومش خاليه . احتمالا به خاطر مموري نيست كه سرعت گوشي يكدفعه اومده پائين؟
من برات آپ میکنم ولی باید فریمور گوشیت خصوصا قسمت Organiser باید R6G04 باشه
در مورد تشخیص دست خط هم مطمئن نیستم ولی احتمالا باید بیاد
موقعMaster reset اگه تیک اون هشدار اول رو برداری برنامه هات uninstall نمیشوند ولی تمام تنظیمات مثل روز اولی که خریدی میشه
سرعت گوشی میتونه بخاطر خیلی چیزها بیاد پایین مثلا من خودم که زبان پارسی رو نصب کردم خیلی اومد پایین ولی پاک که کردم خوب شد.
این هم لینک زبان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید cda گوشیتون برای خاورمیانه باشه تا بتونید از این قابلیت استفاده کنید اگه نیست باید cda تغییر بدید که بحس کاملش توی تاپیک خودش هست.نقل قول:
اونوقت تشخيص دستخط فارسي هم داره ديگه؟
یه سوال:
رم 4 گیگ سرعت p1 رو پایین نمیاره؟8 'گیگم بهش میخوره؟
قیمت 4 گیگ چنده؟
یه چیز دیگه:
بازی worms world party هم کسی برای uiq 3 داره؟هر چند این سوال جاش اینجا نیست ولی پرسیدم دیگه چون تو گلوم گیر کرده بود!!!!!
نه مشکلی پیش نمیاد من همون اوایل هک کردم فقط مواظب باش قدم به قدم درست بری و همون جایی که گفته شده فایلها رو بریزی. در ضمن هکهای خوبی که من استفاده میکنم اینها هستن به شما هم توصیه اش میکنم:نقل قول:
walkman player 3 پخش mp3
torch چراغ قوه
note G900 دفتر یادداشت G900 که خیلی بهتر از مال خود گوشی هستش
راستی هک ساین رو هم باید نصب کنین
دوستان من مموری داخلی رو خیلی وقت پیش پاک کردم از اون موقع عکسهای فریم یا قاب که موقع عکس گرفتن قابل استفاده است رو ندارم. حالا دو تا خواهش داشتم
1- این که لطف کنین اگه دارین این عکسها رو برام بفرستین و بگین کجا باید کپی کنم.
2- اینکه میشه جاش خودمون درست کنیم ؟
شاهین جان دستت درد نکنه ، پنج شنبه جمعه میرم خراب میشم رو سر گوشیم.
همین چند روز پیش به یکی گفتم برام 8گیگ جور کن اونم هرچی گشت پیدا نکرد تو ایران مثله این که نیستنقل قول:
ما که تو علاالدین گشتیم نبود
4 گیگ سرعت رو پایین نمیاره چند صفحه قبل رو بخونی می بینی که 8 گیگ رو هم جواب میده
قیمتشو بچه های دیگه لطف کنن بگن
رم 4gb بین 22 تا 27 هزار تومن
خواهش میکنم ان شاالله به سلامتی خراب شی:31::27:نقل قول:
گوشیمو فورمت کردم با همون کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره !
همه چیز به تنظیمات کارخونه برگشت و کیبورد فارسی هم هنوز سر جاشه و تشخیص دستخط فارسی هم همین طور.
اما عجیب اینکه سرعت گوشی زیاد تغییری نکرد هنوز به نظرم کم میاد با اینکه رم هم روش نیست ، برش داشتم که یوقت فایلهام پاک نشه.
یه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟
یکی از دلایلی که من گوشیمو فورمت کردم این بود که موقعی که میخواستم عکسهام را بصورا اسلاید ببینم گوشی هنگ میکرد. هنوزم همین طوره !!!
زبان منو های گوشیم هم فقط انگلیسی شد و دیگه فارسی نمیشد که البته با اون فایلی که زحمت آپلودشو کشیدی درست شد.
نظر من اینه که مشکل از کارت مموریتونه و در ضمن آپدیت کنید گوشیتونو اصلا دست خط نمیپره و کیبوردتون هم سر جاش میمونه چون انگاری cda تون مال خاورمیانست پس جای نگرانی نیست! مشکل سرعتتون هم رفع میشهنقل قول:
بهتره یه کارت مموری اصلی بگیرید و روی اون بریزید چون شما الان روی حافظه خود گوشی برنامه نصب میکنید خوب معلومه که سرعت هم به همون مقدار میاد پایین دوست مننقل قول:
یه سوال : نرم افزار ها را بهتره روی مموری خود گوشی نصب کنم یا روی کارت مموری تقلبی خودم؟
سلام
دوستان من قبلا گوشیم رو هک کردم و همه ی بلایی هم سرش آوردم.هیچ مشکلی هم نداشتم. ولی اخیراً که یه پک آیکن و status bar جدید ریختم روش (دستی ها) ، با volum گوشی مشکل پیدا کردم.
هر جایی که سراغ volum میرم ، خطای Dump File Created میده.اینم جزئیاتش:
Application: EikAppUiServerThread
Reson code: EIKON-DIALOG
Reson Number: 5
خودم که فکر می کنم ظاهراً فایل تصویر volum پاک شده. اگه کسی لطف کنه برام آپ کنه ممنون میشم.
راستی یه چند تا مارک مموری اصل هم اگه سراغ دارید و بگید ممنون میشم. و چجوری تشخیص میشه داد
واسه منم همين مشكل پيش اومد البته بعد از ريختن استارت منو جديد آخرشم مجبور شدم فرمت كردمنقل قول:
دوستان ميشه حافظه اس ام اس ها رو روي مموري كارت گذاشت؟
ظاهرا خود گوشي حدود 700 تا اس ام اس جا ميشه توش
دنبال مموری جدید نگرد که گیرت نمیاد.
من نصف اصفهانو گشتم دنبال مموری اورجینال ولی موبایلی ها مسخرم میکردند که مال ما اورجیناله تو نمیفهمی ، اما اینقدر احمق بودند که حتی نمیتونستند روی مموری را بخونند.
به هر کسی میگی مموری دست میکنه تو خورجینش یه مشت مموری میریزه جلوت میگه این برچسبو ببین اصله اصله!!
هیچی حالیشون نیست ، برو یه موری ارزون بخر و هر هفته ازش بک آپ بگیر ، اگر هم سوخت یکی دیگه بخر. من مموری دو گیگ را از ده تومن قیمت گرفتم تا 25 تومن ، همشون هم تقلبی بود.
آخر سر توی یکی از موبایل فروشی ها یکیشون گفت 17 تومن ، من اونو شناختم اون منو نشناخت ، گفتم تو دوران دانشجوئی اینقدر کلاه بردار نبودی!!! :41:خلاصه ازش خریدم 13 تومن.
کمککککککککککککککککککککک.... ..نقل قول:
منظورتون اگه Clipart ها و Frames باشه که کاری نداره اگه فلدرهاش باشن خود عکساش موجود میباشد :46:نقل قول: