آقا من عاشق این بازیم
نسخه ی pc کی میاد؟
Printable View
آقا من عاشق این بازیم
نسخه ی pc کی میاد؟
این بازی روز 29 می یعنی 17 روز دیگه در آمریکا و روز 1 جون یعنی 20 روز دیگه در اروپا برای PC عرضه خواهد شد.
به نظر بازی خوبیه ارزش یه بار تموم کردنو فکر کنم داشته باشه
حالا چرا همه ی بازی ها همیشه دیرتر واسه ی pc میان
:18:........:19:..................:37:............ ............:31:نقل قول:
دوست عزیز واسه چی قبل ازینکه بازی کنی در مورد بازی نظر میدی آخه:19:
شما یه نگاه به نمرات بنداز بعد بگو ارزش یه بار تموم کردن:18:
خودم که عادت ندارم یه بازی رو بیشتر از یه بار برم میخوام این رو یه بار روی درجه سختی OLD school یا بالاتر هم برم:21:
========================================نقل قول:
این بازی واقعا فوق العاده است....عجب گیم پلی داره...امروز گرفتم چبتر اول رو تموم کردم...واقعا گیم پلی این بازی وحشتناک زیباست و هیجان انگیزه...یه چیز جالب تو بازی اینه که ضرباهنگ و ریتم بازی خیلی تنده....اصن منی که زیاد نمی تونم بیشتر از نیم ساعت به مانیتور خیره بشم این بازیو نمیتونم بزارم کنار....ضرباهنگ این بازی شبیه فیلمای قدیمیه مارتین اسکورزیسی تنده...عالیه....تبریک به مهندسین هنرمند این بازی...
چپتر 1 و 2 واقعا در مقابل Chapter های بعدی انگار حرفی واسه گفتن نداشت:20:نقل قول:
به نظرم چپتر 4 و 5 خیلی عالی کار شده:5:
بزار برسی به اینا اونوقت چی میگی؟:11:
به نظر من هم بازی ارزش چند بار تموم کردن رو داره.مخصوصا 2 تا درجه سختی Hardcore و Old School و اچیومنت هاشون که خیلی آدم رو وسوسه میکنن بازی رو دوباره شروع کنیم...........یه مورد دیگه که ارزش تکرار بازی رو بالا میبره اسلحه های طلایی هست و اینکه بازی خیلی سخت اچیومنت میده!بر خلاف خیلی از بازی هایی که حتی اگه الکی توی محیط بازی هم قدم بزنید اچیومنت میدن،برای گرفتن اچیومنت های مکس پین 3 واقعا باید تلاش کنید...........
حیف که سیستم خوبی ندارم واسه اجرای این بازی
دوستان رو سیستم من میشه بازی کرد :
VGa : Giforce 9400 gt
Ram : 3gig
Cpu : Intel core 2duo E4500
نقل قول:
یعنی من lt جدید بریزم و این بازی اجرا بشه دیگه نمیتونم gow و moretal kombat و nfs و تموم بازی هایی که قبلا اجرا میشد رو بازی کنم ؟
راهی نداره بتونم با همون دیسک های قبلیم بازی های قدیمی رو بازی کنم ؟
نقل قول:
اجرا میشه .
ولی خیلی باید تنظیمات رو بیاری پایین .
دوستان game spot هم ساعتی پیش امتیازش رو به این بازی داد
امتیاز 10/9البته انتظار میرفت 9.5 هم بگیره ولی همین که مثله یه سری از بازی های معروف 1سال اخیر که انتظار میرفت 9تا 9.5 بگیرند ولی پایین تر گرفتند این بازی 9 رو تونسته بگیره خیلی خوبه.