با اپدیت نرم افزاری تصویر خراب نمیشه بلکه ممکنه بعضی تنظیمات بهم بریزه شما قبل ا ز اینکه اپدیت کنی از تنظیمات عکس بگیر و بعد از اپدیت چک کن
ببین کدومم تنظیمات بهم ریخته
Printable View
با اپدیت نرم افزاری تصویر خراب نمیشه بلکه ممکنه بعضی تنظیمات بهم بریزه شما قبل ا ز اینکه اپدیت کنی از تنظیمات عکس بگیر و بعد از اپدیت چک کن
ببین کدومم تنظیمات بهم ریخته
نمیدونم برای کسی مشکل زیر نویس پیش اومده یا نه
اما من نمیتونم زیرنویس فارسی اجرا کنم به صورت مربعی در میادش زیرنویس
راه حلی وجود داره ؟
سلام دوستان.
من تلویزیون خودم را چند بار آپدیت زدم.
راستش بعد از آپدیت کردن تصویر به هم می ریزه. ولی بعد از گذشت 4 ، 5 روز از کار کردن تلویزیون تصویر بهتر میشه.
به قول معروف آب بندی میشه! خودتون امتهان کنید.
یعنی بدون اینکه هیچ کار خاصی انجام بدین خود به خود خراب میشه تصویرش و بعدم درست میشه؟؟؟نقل قول:
تی وی من که آپدیت نمیشه!!!! :n13:
راستش یکی از بچه ها تو چند صفحه قبل گفته بود کیفیتش خراب شده بود. کنار تصاویر دندونه دندونه (اره ای) شده. برای منم همونجوری شده. به تنظیمات هم ربطی نداشت.نقل قول:
مگه بعد از اپدیت کردن به اخرین ورژن دوباره اجازه اپدیت کردن رو میده؟نقل قول:
tv من 10 روز بیشتره که مشکل داره. نمیدونم کی میخواد سونی اپدیت جدید بزاره که این مشکل رو حل کنه
چرا اپدیت نشه . چه پیغامی میده .نقل قول:
شاید اخرین نسخه رو نصب کردید.
نه آپدیت شد. بار اول 3 ساعت طول کشید و هیچ اتفاقی نیفتاد ولی بعدا که دوباره امتحان کردم، همین که USB رو زدم 2-3 دیقه طول نکشید که آپدیت شد و هیچ مشکلی هم توو تصویر و اینا به وجود نیومده. هیچی خراب نشده و بهم نریختهنقل قول:
سلام
سال نو همگی مبارک
یه فیلم 3 بعدی از نت دان کردم
بنام
Planet Earth 3D SBS
فقط عکس تبلیغ سایت که اول فیلمه میاد و صدای فیلم (تصویر نیس)
یعنی این تلویزیون MP4 رو ساپورت نمیکنه؟؟؟؟
ورژن تلویزیون رو نگاه کردم 2 ورژن بالاتر براش توی نت بود با آپدیت اگه ساپورت میکنه آپدیت کنم؟
میتونه از سرعت پایین یو اس بی باشه؟؟؟؟(یو اس بی مال 4-5 سال پیشه)
نه عزیز من ربطی به سرعت فلش نداره پلیر tv از این فرمت پشتیبانی نمیکنهنقل قول:
اپدیت کن فریمور رو شاید مشکل حل شه
دوستان ینی تو اینجا کسی مشکل زیرنویس نداشته ؟
چرا بابا. همه با زیرنویس مشکل دارن ولی دیگه بیخیال شدیم :n02:نقل قول:
نقل قول:ممنون از جواب دوستموننقل قول:
از دوستان عزیز که این مدل رو دارند فیلم سه بعدی (MP4)با یو اس بی نگا کردند؟
اگه کردند کدوم ورژن روی تلویزیونشون هست
واقعا یعنی هیچ راهی برای اجرای زیرنویس نیست ؟
3.500 دادیم tv . یه زیرنویس نمیتونه بخونه ؟ کیفیت صفحه نمایشش هم که خیلی خوب نیست.
واقعا پشیمونم از خرید این tv چون اصلا امکاناتش خوب نیست f7770 خیلی بهتر بود
شما این رو باید به کسانی گوشزد کنید بی منطق از برند سونی حمایت میکنننقل قول:
w804 اصلا tv ای در حد نام سونی نیست.
نقل قول:نقل قول:
Bebakhshid, keyboard e Farsi nadaram, majbur shodam injuri benevisam
Etefghan kheili kheili ham khub o ba keyfiyate
Doroste ke ba zirnevis moshkel dare vali khob keyfiate tasviresh ke harf nadare. Ma az tv tasvir mikhaym na play o game o web o ...
Bashe ina khube haaaaaaaa, kesi monkeresh nis vali khob vazifeye asliye tv eraeye tasvire khub o ba keyfiate
این tv در بحث کیفیت تصویر در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره دوست مننقل قول:
نقل قول:
خب رقباش کدوما هستن؟
من که چن وقته دارم استفاده میکنم و خیلی خیلی هم راضی هستم. به نظر من هم خیلی از ال جی و سامسونگ سر تره
با سلام و سپاسنقل قول:
تقریبا " 2 ماهه این تلویزیون رو دارم تو مقایسه ای که کردم به نسبت الجی و سامسونگ خیلی بهتره البته تصویرش امکاناتش هم در حد تلویزیون خوبه
توی بازدید های عید خیلی به تلویزیونهای فک و فامیل دقت میکردم اتفاقا" یکی از اقوام به تازگی سامسونگ سری 6 خریده بود دقیقا" با قیمت سونی 804 یکی بود من تصویرش رو دیدم خندم گرفت یه تصویر مات و مزخرف سرد و بی روح چهره ها مصنوعی رنگ ها غیر طبیعی و ....ملت دلشون خوشه تلویزیون خریدن - بحث ساپورت فارسی هم درسته الان فیلیپس با قیمت 6.5 میلیون حتی منو هاش هم فارسی نیست دلیل بر بد بودن نیست
در هر صورت هر برندی که شما دوست داشته باشید بهترینه اما تو قیمت و رنج یکسان سونی 804 عالیه در مقایسه با سامسونگ و الجی و ... مضاف بر اینکه سونی رو معمولا" با فیلیپس و شارپ مقایسه میکنند نه با سامسونگ و الجی و ... ضمن اینکه تلویزیون منتخب جام جهانی 2014 هم هست و این انتخاب رو احتمالا" ما انجام ندادیم
ممنون
f6850.......7770......la860........نقل قول:
lمعمولا افرادی که یک tv خریداری میکن هیچ جوره حاض نیستن تا مدت ها ضعف هاش رو بپذیرن و جالب اینجاست به همه هم همون مدل که خودشون دارن رو پیشنهاد میدن
عزیز w804 کنتراست پایین و عمق رنگ سیاه نامناسبی داره
با سلام و سپاسنقل قول:
خب شما سامسونگ یا الجی بگیر کسی شما رو مجبور نکرده یه نگاهی به تایپیک تلویزیون و سیستم های تصویری بندازید پر شده از مشکلات سامسونگ و الجی و متاسفانه روز به روز هم بیشتر میشه تبلیغاتی که این دو تا برند میکنند و به هر طریقی میخوان محصولاتشونا بفروشن و قابلیتهای رویایی و ....که هیچکودومش هم درست کار نمیکنه و مهمتر اینکه عمر محصولات این د و تا برند خیلی کم و کوتاه است
جالبه هر کسی هم میخواد بخره جواب توی اولین سوالش : نسبت به سونی تصویرش چطوریه ؟ من خودم کیفیت تصاویر رو مقایسه کردم و سونی رو انتخاب کردم مطمئن باشید اگر توی این رنج قیمت چیز بهتری رو ببینم و نظرم رو جلب کنه دلیلی نداره تعصب بیجا روی این مدل داشته باشم فروشنده نیستم که بخوام بازارگرمی برند خاصی رو داشته باشم
ممنون
دوست من سونی منتاز چین و مالزی هست مثل سامسونگ شما حتما فکر کردی از خود امریکای شمالی میارن!!نقل قول:
w804 مشکلات زیادی داره این حرف من نیست بلکه حرف و برسی ادیتورهای مطرح جهان هست
در تاپیک صوت و تصویر , tv های پاناسونیک هم فراوان هست مشکلات اش ایا معنی ایش اینکه برند مشکل داره
اتفاقا مشکلات سامسونگ در مقابل رقبا کمتر هم هست
سونی محصولات fhd 2013 در مقابل سامسونگ متاسفانه ضعیف عمل کرده بر خلاف شاهکارهای سری hx.
به عنوان مثال همین w804 تنها میتونه انتخاب بهتری نسبت به f6450 باشه که یه tv mid range هست
جالب اینجاست حتی x900 هم که 4k هست صعیف تر نسبت به f8000 عمل میکنه
شما حداقل دو تا برسی مطالعه کن بعد فکت صادر کنید جالب اینجاست افرادی مثل شما که نظر صادر میکنن هیچ دلیل مدرکی معتبری برای حرفاشون ندارن
شما دارید ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام و سپاس
چه ادیتورهای احمقی که مشکل دارترین تلویزیون رو به عنوان برترین تلویزیون جام جهانی 2014 انتخاب کردند شما با مشورت همین ادیتورها هرچی که خوبه و اونها نظر میدن بخرید و لذتشو ببرید من کیفیت تصویر برام مهم بود اونهم sd نه فول اچ دی که در واقع بهترین انتخاب رو کردم
من هم اوایل که خریدم فکر میکردم تلویزیون خوبی نیست اما تاکید کردم در مقایسه با سامسونگ و ال جی با قیمت برابر سونی واقعا" از نظر کیفیت تصویر و ساخت بهتر است و خیلی هم مهم نیست که نظر ادیتورهای بیکار جهان و یا نظر سنجی نی نی سایت چی بوده شما هم با عقل بودجه و نهایتا" یه مقایسه خودتون تصمیم گیری کنید نتیجه بهتری میگیرید.
ممنون
نمیدونم چرا یه سری بهشون بر خورد اما واقعا W804 افتضاحه تو عمرم خرید به این بدی نداشتم
اصلا مگه میشه تو سال 2013 باشیم و تلویزیونی نتونه زیرنویس اجرا کنه ؟
من بیش از 70 درصد اوقات استفادم از تلویزیون دیدمن فیلم و سریال زیر نویس بوده .
اصلا فکرشو هم نمیکردم که اینقدر ضعیف باشه این تلویزیون
یکی از دوستان گفت کیفیتش خوبه
به خدا کیفیتش افتضاحه .ینی هرکی بره سمت این TV پولشو دور ریخته .
حالا واقعا استفاده از زیرنویس غیر ممکنه یا سخته ؟
تا حالا کسی زیرنویس فارسی اجرا کرده با این TV
واقعا من اون موقع که خریدمش و دیدم منو فارسی داره با خودم گفتم مگه میشه زیر نویس نخونه
قیمتشم که میگن تو این چند روز 700 تومن اومده پایین
با دکمه جهت هم شبکه ها بالا پایین نمیرن
نمیدونم فقط برا من اینطوریه یا برا همه هست
از دکمه های پایین کنترل استفاده میکنم
سلام دوستان
من میخوام بین (w804 و HX850 سونی) و (LA9600 الجی) و (VL20 و VL863 توشیبا) و (ET60 پاناسونیک) یکی رو انتخاب کنم که بین این همه حرف های جور وا جور دوستان موندم البته شنیدم فلیپس سری 8000 هم خوبه ولی خلاصه حسابی کلافه شدم. انتخاب صد در صدم سونی HX850 بود اما متاسفانه نایاب شده و بانه هم اگر پیدا بشه نمیدونم میشه اعتماد کرد رفرشی نباشه و اصلا راهی برای فهمیدنش هست یا نه. انتخاب بعدیم W804 بود که یه سوال در مورد پخش فوتبال از شبکه های دیجیتال خودمون از دوستان پرسیدم که کسی جواب نداد تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم (اینکه توی یه فروشگاه سونی از تی وی سونی w804 که 400 هرتز هم هست داشت یه مسابقه فوتبال پخش میشد البته ظبط شده بود و موقعی که بازیکنها توپ رو بهم پاس میدن توپ یه حالت کشیدگی پشتش ایجاد میشد و تصویر توپ لرزش داشت و اصلا واضح نبود و نمیشد جهت حرکت توپ رو درست تشخیص داد طوری که خیلی تو ذوق میزد ولی من همچین چیزی رو تو مدلهای الجی و سامسونگ ندیدم و توپ کاملا واضح بود و کشیدگیی پشت تصویر توپ ایجاد نمیشد حالا میخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه یه مسابقه رو تماشا کنه و نظرش رو بگه هم از شبکه های دیجیتال و هم ماهواره و hd ) . حالا هر کسی از دوستان نظری در مورد این برندها و سوالم داره ممنون میشم بی تعصب راهنمایی کنه. فقط هم کیفیت و در واقع وضوح تصویر واسم مهمه نه امکانات داخلیشون
hx850 که کیفیت فوق العاده ای داره ولی شما میتونی w904 رو بگیری که از هر جهت بهتره نسبت 850نقل قول:
سمت w804 نرو چون در مقابل رقبا هیچ حرفی برای گفتن نداره در تصاویر سریع هم ghosting یا همون شبح به وجود میاره
la960 هم که اصلا با گارانتی گیر نمیاد به نظرم شما همون w904 رو بگیر که فوق االعاده اس و اصلا قابل مقایسه با 804 نیست و کلا یک کلاس دیگه اس
برترین tv جام جهانی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! میشه معنی کنی یعنی چیه؟نقل قول:
شما 3.5 پول tv دادی فقط واسه دیدن سورس sd!!!!!!!!!
کدوم ادیتوری این چنین لقب مسخره ای به این tv داده
عجب بلبشوری سر این تی وی راه افتاده :))))))))
من این تی وی رو بعد کلی تحقیق و مقایسه انتخاب کردم و از خریدم هم کلی راضی و خوشحالم
قبل انتخاب این مدل هم میخواستم سری 8 سامسونگ بگیرم ولی دیدم که کیفیت تصویر این مدل بهتره
کلی هم فوتبال نیگا کردم و هیچ کشیدگی و مشکلی نداشت
منم توی یکی از انتخابام این هست ولی این زیرنویس و بعضی امکانات جانبیش ادمو اذیت میکنه کیفیتش بد نیستنقل قول:
ولی انتخابم la7400یا la8600 هستش احتمالا
وقت بخیرنقل قول:
دوستان گلم اعصاب کشی برا چی؟؟
هر کی دوس داره بخره نداره نخره منم شخصا چندین بار توی نمایندگیها تصاویرشون رو مقایسه کردم و اینوانتخاب کردم و همیشه صد درصد یه عده هستند که یه جنس رو نمیپسندند
------------
بگذریم
دوستان کسی تا بحال فیلم 3 بعدی(MP4) روی فلش با این تیوی نگا نکرده؟؟؟
من خودم یکی از شاکیان این تی وی هستم(البته بخاطر یه دونه پیکسل سوخته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی از حق نگذریم از نظر سرعت تصاویر اگه در تنظیمات موتیشن فلو روی حالت یکنواخت باشه و سورس استفاده شما هم مشکلی نداشته باشه(منظورم چیزی که در حال پخشه)خیلی تصاویره نرمی نشون میده و اینو در مقایسه با پلاسمای vt30 پاناسونیک میگم و من خودم gta v رو در پلاسما بازی میکردم یه جور حالت کندی خفیفی احساس میشد که البته مهم نبود ولی وقتی ایکس باکس رو زدم روی این تی وی متعجب شدم از نرمی بازیها و اون دوستانی که میگن ایراد داره حتما تنظیمات تی وی درست نبوده وگرنه واقعا در این زمینه خوب عمل کرده و در مقایسه با vt30 تصاویر دیجتال تی وی ضرقامی خیلی بهتره و من راضی هستم و در مورد نور صحفه و کنتراست هم که دوستان میگن پایینه حتما حالت پاور سیور رو از قسمت تنظیمات خاموش کنید چون در این حالت از حداکثر کنتراست و نور استفاده نمیشه و بعد از خاموش کردن اون تنظیمات نورش بحدیه که چشم رو تو شب اذیت میکنه و خودم نورشو تو شب کم میزارم و البته این تیوی ضعفهایی هم داره مثل عمیق نشون ندادن رنگ مشکی که در led ها چیزه معمولیه و مشکلات نرمافزاری مثل عدم نشون دادن زیرنویس فارسی و برنامه های غیر کاربردی در ایران.
در مورد زیرنویس هم شما اگه بهترین تی وی در این ضمینه مثل ال جی یا سامسونگ هم بخری باز مشکلاتی با زیرنویس داری و خودم در این ضمینه رفتم دستگاه پخش فایل اندروییدی رو از لینک زیر خریدم و هزار جور تنظیم پخش زیرنویس داره و کلی هم قابلیت نرم افزاری و حتی بازی کردن بازیهای اندروییدی و غیره هم داره و تنها با 380 تومن میشه همه این امکانات رو داشته باشید و نگران ضعفهای نرمافزاری خود تی وی هم دیگه نیستید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من کنراست پایین و مشکی نامناسب با تنظیمات درست بشو نیست با بهترین کالیبره هم مشکل داره باز. شما بر چه اصلی میگی همه lcd مشکل عدم مشکی عمیق دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
w904....h853.....f8000.....h929.......و چند مدل دیگه مشکی بسیار عمقی دارن برای بار هزارم میگم کنتراست پایین و مشکی عمیقی نداره این tv.
خیلی جالب شما 804 رو با vt30 مقایسه کردی این پلاسما رفرش 600 داره ولی 804 رفرش120 که تفاوت فاحش هست به جز برایتنس بیشتر 804 در تمام زمینه های کیفی قابل مقایسه با vt30 نیست لطفا رو هوا نظر ندید.
lg و سامسونگ به هیچ وجه مشکل زیرنویس نداره لطفا اول امتحان کنید بعد با قاطعیت اظهار نظر کنید.
تقربیا تمام tv های دنیا تصاویر صدا و سیما رو افتضاح نشون میدن بدون شک.
نقل قول:
عزیزم ما تلوزیونمونو از بالا بندازیم تو کوچه و تی وی رو که شما میگی بخریم، همه پی درست میشه؟
آقا اصن این مدل بدترین تی وی دنیاس. تمومش کن دیگه. شما بردید:n23:
در مورد مشکی عمیق که منم گفتم مشکل داره ولی اونقدرا هم دیگه بد نیست و کنتراستش در حده قابل قبوله با اینکه ممکنه از بقیه هم رده هاش کمتر باشه به قول شما و و در مورد vt30 من این تی وی رو چندین ساله دارم و رو هوا هم نظر نمیدم و کانالهای ایران درسته کیفیتشون اشغاله ولی من نسبت به vt30 گفتم در w804 بهتره و البته که تصویر vt30 خصوصا در اچ ادی و گرمی رنگها و مشکی عمیق خیلی بهتره و در مورد نرمی تصویر هم در حالت موتیشن فلو یکنواخت واقعا تصاویر نرمتری نسبت به vt30 دیدم و در مورد مشکل زیرنویس هم منظورم تنظیمات اضافه ای هست که در دستگاه فوق هست مثل جابه جایی زیرنویس و تنظیم زمان زیرنویس در صورت ست نبودن و تعویض فونت و رنگ و بزرگی و کوچکی که این تنظیمات در کمتر تی وی هست یا حداقل من ندیدم.نقل قول:
اقا تا حالا کسی فیلم زیرنویس ندیده با این tv ؟
من با روش گفته شده در تاپیک زیر مشکل زیرنویس رو حل کردم.نقل قول:
فقط در ابتدا شبکه به صورت بی سیم بود که با لگ پخش میشد ولی با کابل شبکه این مشکل هم حل شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
یه چند روزیه من سونی مدل w804 خریدم ومشکل در پخش زیرنویسو دارم تو فرومهای ذیگه هم نگاه کردم ولی هرکاری میکنم بازهم تلویزیون فونت فارسیو نمیشناسه به جاش علامت سوال میذاره آیا شما راهکاری برای این مسئله داری؟
با تشکر
با سلام و سپاسنقل قول:
از روی usb کلا" زیرنویس رو پخش نمیکنه البته فارسی رو
به صورت بیسیم اگر مودم وایرلس داشته باشید مشکلی نیست ولی بعضا" مکث داره با کابل شبکه درست میشه
سلام دوستان
کسی میدونه بین تی وی پاناسونیک ET5 و سونی W700 کدام برای خرید بهتره ؟ در مورد Et5 کسی از دوستان review ای سراغ داره که بذاره؟ توی یه فروشگاه که ET5 رو با سونی R470 و R500 مقایسه میکردم جزئیات تصویر در ET5 خیلی بهتر بود ولی رنگ و روشنایی تصویر در مدلهای سونی ذکر شده بیشتر بود و یه جورایی پاناسونیکه تاریک تر بنظر میومد اما جزئیات تصویرش خیلی بهتر بود مثلا یه تصویر گل رو که در پاناسونیک دیدم گلبرگهاشو نشون میداد اما سونی ها اصلا گلبرگها رو واضح نشون نمیدادن و یه جورایی یه تصویر کلی از گل رو نشون میدادن یا چمن های ورزشگاه که تو پاناسونیکه واضح بود اما تو سونیها نه. حالا نمیدونم در مورد W700 هم همینطور باشه یا نه. ولی فکر نمیکنم بین W700 و R500 خیلی اختلاف کیفیتی در تصویر باشه . یه مورد هم این بود که فروشندهه خیلی اصرار داشت سونی رو ببرم و وقتی گفتم رنگهای پاناسونیک رو بیشتر کن گفت کنترلش رو ندارم و حاضر نبود اینکار رو بکنه. اولشم که اصلا حاضر نبود پاناسونیکه رو روشن کنه و همش میگفت تصویرش در مقابل این سونیها افتضاحه. بنظرم اومد سونیها خیلی بیشتر واسش سود دارن یا اینکه میترسن رو دستشون بمونه. یه مورد دیگه که خیلی مهمه اینکه این تی وی پاناسونیک که در موردش صحبت کردم اسم کاملش TH-L42ET5R بود که تو بعضی سایتها با TC یا TX شروع شده (TC-L42ET5B) و آخرش هم بجای R حرف B گذاشته شده البته میخواستم ببینم اینا چه تفاوتی باهم دارن چون یه جا نوشته بود TC و TX برای اروپا و آمریکا هست و اصلا از TH صحبتی نشده بود حالا میخوام بدونم مال کجاست و چه چیزایی نسبت به مدلهای مشابه کم داره.
با تشکر فراروان از همه دوستان ممنون میشم که راهنمایی کنید.
میشه بگین این روش شبکه چجوریه ؟نقل قول: