به به می بینم بچه ها هنوز دارن روش های ترسیده شدنشون رو اینجا میذارن
من که شماره یک برام بس بود همینجوریش با قرص تپش قلبمو کم می کنم چه برسه به اینکه اینو بازی کنم
Printable View
به به می بینم بچه ها هنوز دارن روش های ترسیده شدنشون رو اینجا میذارن
من که شماره یک برام بس بود همینجوریش با قرص تپش قلبمو کم می کنم چه برسه به اینکه اینو بازی کنم
وین رونی
منم اول خیلی ترسیدم
اما اگه چند ساعت پاش بشینی (اگه قاط نزنی) عادت میکنی
شما که فک کنم یه چند سالی پاش بشینی و تاپیک تا صفحه 400 برسه و با سلام و صلوات بازم نتونی بازی رو تموم کنی:24:نقل قول:
دوستان از نسخه بعدی بازی خبری نیست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از شما نظر خواست؟؟؟
من دارم با یکی دیگه صحبت میکنم شما این وسط چیکاره هستی؟؟؟
خوب منم نسخه ارایوال و گرفتم هسته بازی استفاده از اصل غافلگیر کردنه و به هیچ وج ترسناک نیس بازیش پس جو الکی ندین لطفا و بازیو زیادی گندش نکنید (من دارم سکته میزنم!!!!قلبم اومد تو دهنم!!!!!؟؟). بازیش چیزی واسه گفتن نداره و فوق العاده کسل کنندس کلیت بازی تو 10 دقیقه اول خلاصه میشه یعنی فقط 10 دقیقه واستون جذابیت خواهد داشت بعدش بشدت تکراری و کسالت بار میشه. من از 10 بهش 5 میدم .در اخرم به اونایی که از این بازی میترسن میخوام بگم که این فقط یه بازیه:n01:
موفق باشید:n16:
در ضمن این بازی هیچ نو اوری خاصی نداره و تقلیدی اشکار از بازی های دیگس
شدید موافقم
فقط بازی آدمو غافلگیر میکنه
البته موزیک هم تاثیر زیادی داره
به هر حال اگه زیاد بازیش کنه کاملا بازی فان میشه
موزیک عباس قادری یا شماعی زاده ؟؟:n02:نقل قول:
فان ؟؟؟:n19: جان من ؟؟؟
نه زیاد با اونا حال نمی کنم
موزیک بازی خودش خوبه
آره فان جان تو
من نسخه ی Slender: the arrival 1.3 رو بازی کردم. جالب بود. حداقل متفاوت بود. اما به نظرم باید تو نسخه های بعد این اشکالات اساسی رو درست کنن:
1- داستان بازی به شدت کسل کننده و مزخرفه. اصلا هدفی نداره. همین جوری الکیه.
2- بهبود کنترل بازی - برای مثال باز کردن در رو باید درست کنن. خیلی مسخرس. هی باید موس رو بالا پایین بدی بعد یهو از اونور دیوار میای بیرون!
3- باید باتری چراغ محدود باشه تا هیجان بازی بیشتر شه. (البته تو همین نسخه هم وقتی تمام مرحله ها رو تموم کردید میتونید تو دور هارد***کور*** با چراغ محدود بازی کنید)
4- بهبود گرافیک و نورپردازی بازی و حتی عوض کردن موتور بازی (unity زیاد نمیکشه باید یه تیم حرفه ای تشکیل بدن و بازی رو با یه موتور جدید یا یکی از موتور های معروف گسترش بدن)
5- بهبود صدا گذاری و شخصیت پردازی
دوستان شماها چجوری تموم کردید ؟؟
تو چپتر 4 چجوری از زیر تخت اومدین بیرون ؟؟؟
بازی Slender: The Eight Pages V0.9.7 رو به صورت جدی شروع کردم و تا الان بالاترین رکوردم 6 تا صفحه بود حداکثر تا یک ماه دیگه تمومش میکنم.
اونایی که چپتر 4 گیر کردند چکار کردند
وقتی گفت 8در وپنجره رو ببندین اول از پایین شروع کنین بعدطبقه بالا که رفتی پنجره ی اتاقتو ببند به هفتا که رسید اسلندر میاد دنبالت که باید بری تو اتاقت مستقیم بروسمت پنجره اسلندرمیاد توهم خودتو از پنجره پرت می کنی بیرون خیلی راحته.:n01:نقل قول:
بچه ها کلا این بازی خیلی سخت نیست تنها قسمت سختش اون بختکه که حالمو خیلی گرفت مرحله 3رو می گم بقیه مراحل راحته وخیلی هم قشنگن بخصوص آخرش .راستی میگن تو مرحله یک یه قسمت مخفی داره درسته؟راستی راستی اسلندر درسته نه سلندرماشین ضمنا تو هجا کردنش هم دقت کنید....اس...لن...در نه س...لن...در:n10:
من که ازطرفدارای این بازیم خدایش ترس مجموعه رزیدنت اویل به گرد این بازی نمیرسه البته تپه ی خاموش هم بدک نیست بازم اسلندرعالیه توترس واضطراب اینکه داستانش کوتاهه بازم یه نقطه قوته چون باعث میشه خسته کننده نشه البته بهتون بگم بازی فراموشی توقسمت سیاه چاله هم خیلی ترسناکه ها اگه بازی ترسناک دوس دارین حتما فراموشی رو بازی کنین:n26:
اقا اخرش چی شد ما نفهمیدم؟؟!! یکی بگه؟!:n23::n23:
مثل اینکه کیت به همراه دوستش ازدست اسلندر فرار کردنو رفتن برج رادیویی اما نفهمیدم کی آخرش مرده وکی زنده مونده اگه کسی داستانشو خوب فهمیده لطفا بگه دوس دارم بدونم چرا اسلندر دنبال کیت بوده:n13:
آخرش بعد اون همه بدبختی می میری چه بد
- :n03:
توی مرحله ی اول بازی(یعنی خونه)اگه چند تا کار انجام بدید میتونید مرحله ی مخفی بازی رو پیدا کنید که یه راز باحال از Slender Man رو نشون میده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ویدیو این مرحله توی یوTube هست.
آدرس ویدیو:
کارهایی که باید برای ورود به مرحله ی مخفی انجام بدید(هرکی انگلیسیش خوبه ترجمش کنه):
1. Go to the house and turn the radio on.
2. Pick up the flashlight.
3. Go to the poster of the missing child outside.
4. You'll enter the secret level after doing this 3 times.
بهتره ویدیو رو نگاه نکنید چون ترسش از بین میره.
رفتم تو خونه رادیو رو روشن کردم فلش لایتو برداشتم رفتم سمت پوستر پسر گمشده بیرون از خونه اما چیزی نشد که؟:n28:
دقیقا اگه تونستین مرحله ی مخفی رو برین میشه لطف کنین بگین دقیقا چیکار کردین ممنون میشم اگه بگین:n27:
عزیز من که نرفتم
اما ویدیو رو ببین
ولی فک کنم ایراد کارت اینجا باشه
تو سه تا کار انجام دادی
چهارمی مونده
چهارمی گفته شما با انجام این سه کار وارد مرحله مخفی میشید اما فک کنم تو هر ورژنی از این بازی به یه روش باید این مر حله رو پیدا کرد تمام تلاشمو میکنم تا ببینم چطور باید وارد شم تو بازی من وقتی میرم پیش تاب های تو حیاط یه اتفاقی میافته یه چیزی زیر نویس میکنه واسه شمام اینطوره
دادا خب ویدیو رو ببین
تو اون کامل نشون میده
حالا بازم میل خودت
ویدیو رو دیدم میری تو خونه درو می بندی میری رادیو رو روشن میکنی بعد فلش لایتو برمیداری بعد از در میای بیرون فرار میکنی سمت تصویر که مرحله شروع میشه اما من که نتونستم ونشد ولی مرسی از لطفت دوست من ولش کن مهم نیس تو خودت بازی رو انجام دادی
میشه بگی چه رازی از اسلندرمن تو مرحله مخفی معلوم میشه ویدیو خیلی قطعو وصل میشد همشو ندیدم ولی نکنه اسلندر من یه آدم بوده سوخته یا سوزوندنش حالا انتقام میگیره؟:n13:
فک نکم کسی بخش مخفیشو رفته باشه بی خیال دوستان
حوصله اک سر رفته بود یک دفعگی یادم اومد گفتم برم بازی کنم.اولش این جوری بودم:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد اینجوری شدم:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
after:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد یکی در اتاقمو باز کرد من اینجوری شدم:[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام به همگی اقا تو رو خدا یکی به داد من برسه !!
من ابدیت این بازی رو از کجا باید دانلود کنم تو یوتیوب پر شده!
خواهشا یکی جواب بده!!